úterý 29. června 2010

Premiér Bohuslav Sobotka


My chceme ministra! Ministra vnitra pro Radka!!! Pokud Veřejné věci nezískají pro svého předsedu Radka Johna post ministra vnitra, tak by také nemusely vstoupit do vlády. Ty šance být přímo v této vládě se odhadují pouze na 20 procent. V tom případě mohou Véčkaři ve Sněmovně podporovat menšinovou vládu ODS a TOP 09. Anebo vládnout v menšinové vládě společně s ČSSD...

Zatímco první věty jsou odposlechnuty, ta poslední je vyčuchána. K tomuto věšteckému tvrzení nejsou ani potřeba nějaké velké šamaní schopnosti. Stačí správně se podívat na některá fakta:
Silácká prohlášení ze strany VV byla nejdříve chápána jako pouhá neprofesionalita dosud politicky nezkušených lidí. Čerstvě jmenovaný premiér Petr Nečas se vůči nim klidně, avšak rozhodně postavil: "Mnohé dojednat se mnou lze, ale vynutit nic." Načež VV pokračují ve vynucování.

Poslyšte, pokud někdo řekně takovou hovadinu (buďto bude mít vnitro Radek nebo nebude většinová pravicová vláda) už popáté, a opakuje to i po silně varovném prohlášení premiéra, pak nejde o úlet. Jde o záměr. Záměr rozbít dosud nesestavenou koalici. Radek John je možná politicky nezkušený, ale je to profesionál v mediálním ovlivňování populace (přesněji řečeno propagandista). Ví, co říká, a ví, proč to říká.

Další věc: Radek John ještě není ministr, a už hodlá vyházet z ministerstva lidi, "kteří spolupracovali s Ivanem Langerem". A diví,se, jakto že tam ještě jsou. Ano, posledním ministrem vnitra byl zástupce ČSSD Martin Pecina, ten však nebyl jmenován jako "politický ministr". A tak na ministerstvu pracují úředníci, kteří i předtím pracovali na ministerstvu s předcházejícím ministrem. Tak už to bývá. Avšak to by se mělo změnit. Evidentně by nejlepším vnitráckým zaměstnancem byl Vít Bárta - když už si svou funkci předplatil. Ve stínu tohoto mediálně provařovaného personálního obsazení ministerstva vnitra zatím zanikl další Radův požadavek:

Chci, abych měl i náměstka zastupujícího sociální demokracii.

A odtud ten čertovský smrádek uniká. Ono to totiž jde dál: Co z předvolebních slibů Věcí veřejných se dostalo do průniku pracně a dopodrobna připravovaného vládního programu? Ze všech nesmyslů jen dvě věci, na kterých panuje včeobecný konsensus:

Boj proti korupci a přímá volba prezidenta. Pozor! Tento konsensus je natolik všeobecný, že je sdílen i se sociální demokracií.

Na čem se předpokládaná vládní koalice nemůže ještě programově shodnout? Na placení poplatků za recept. Zase ty zpropadené recepty! Už jednou vyhrály ČSSD volby. A právě zde se VV s ČSSD shodne! A protože se s ČSSD shodne i v tom výšeuvedeném, je možný i tento scénář:

Kdykoli během volebního období, avšak možná už při prvním hlasování o důvěře, nezíská Nečasova menšinová vláda ve dvojkoalici s TOP 09 (53+41=94) důvěru.

K sestavení vlády bude vyzván vítěz voleb - ČSSD. Menšinová vláda s VV (56+24=80) získá tichou podporu KSČM (+26=106). Ministrem vnitra v nové vládě se stane Radek John. Za náměstka pak bude mít třeba Martina Pecinu, nebo Tvrdíka, to už je jedno. Další náměstek bude komunista.

Jo, ministerským předsedou se stane Bohuslav Sobotka!

Pokud toto se nestane nyní, stát se to může kdykoli během funkčního období Nečasovy vlády. Která se rozpadá dříve, nežli byla ustanovena.

Proč si myslíte, že Bohuslav Sobotka neusiloval ani o post předsedy Sněmovny? Chce být premiérem. A možná, že bude.

A možná, že už je na tom s Radkem domluvený.

Psáno v Praze dne 29. června 2010 19.54
**********************************************************
Viz i starší Šamanův článek Nejpopulárnější osobnost Radek John

15 komentářů:

I.K. řekl(a)...

Je to tak Šamane, je to tak. Hrůza mě jímá.

A.S.Pergill řekl(a)...

Spíš vidím problém ještě někde jinde: ODS a TOP zařízly jediný smysluplný projekt VV, a to je zákon o referendu. Prostě je do těchto stran nalezený zkorumpovaný lidský odpad a křesťanskofašistické "elity", kteréžto sběři je jasné, že použitelný zákon o referendu by pro ně znamenal začátek konce tunelování českého státu a možná i první vykročení směrem za katr.

Anonymní řekl(a)...

nelze jinak než osobní názor, kdo jen trochu osobně zná Radka, tak ví co je to za korumpovaného lotra. Osobně , ano.

Harpyje řekl(a)...

Klerofašismus má kníže Schwarzenberg v krvi, že Aspergille?

Likeke řekl(a)...

Ale tak jako všechno v životě, bude to mít i svou pozitivní stránku. ČSSD a VV se definitivně znemožní a pokud nevytvoří totalitní stát, tak budou zcela odepsaní. A život půjde dál. Jak je jeho zvykem.

I.K. řekl(a)...

Likeke, obávám se, aby ČSSD s VV spíš definitivně neznemožnily nás. On totiž Anonymní (6:59) nekecá. Doufám jen, že to včas pochopí ostatní vládní vyjednavači a přizpůsobí tomu svoje snažení. Je málo času a jak je vidět, VV jsou dobře připraveni.

A.S.Pergill řekl(a)...

Bildberg group jsou odpornější zrůdy než fašisté. Ti rozhodně neplánovali vybít 90 % lidstva.

Michal řekl(a)...

S "Velkými Velrybáři" je to ještě horší! Pan "jednatel" Bárta se dostane na ministerstvo dopravy a bude se opakovat případ Řebíček, kdy se zakázky nacpou zpřízněné firmě. Pro začátek chtějí stavět rychlodráhu z Kladna do Prahy a metro nesmyslně stočit na Řepy! Teď jsem to četl v tom jejich PR promo plátku Pražan".
Huml. kterého by jsem rád viděl jako ministra dopravy jim evidentně dělá jen křoví a bude odměněn postem, aby neremcal až bude Bárta dělat reformy!
Jo ve srovnání s V.V. jsou KDU amatérští vyděrači. Tihle hoši budou opět Nečase za pár neděl držet na okraji pasti a vyhrožovat Sobotkou!

Harpyje řekl(a)...

Svatá pravda, Aspergille! Vyhubit několik miliard lidských bytostí se nepodařilo ani německým fašistům!

Větší vlastenec řekl(a)...

Přírodní pravda, vážená paní Harpyje !

Pro ilustraci zrůdných plánů ďábelských spiklenců se podívejme na "přínos" jediné osoby s částečně slovanskými kořeny v celé Bildberg group, Józefa Hieronima Retingera.

Tento papeženecký intelektuál neváhal ve svých 56 letech (!) seskočit padákem na území Generálního gouvernementu, jen aby vehnal ubohý polský národ do beznadějného povstání proti oběma vládcům nad Polskem současně.

A pak, samozřejmě, těsně před začátkem Varšavského povstání uprchl zpět do bezpečí.

Výsledek : Zničená Varšava, statisíce mrtvých Slovanů, šest let pohádkově placeného sekretářování Bildberg group pro strůjce tohoto masakru.

A takoví by nám chtěli vládnout, štvát nás proti sobě ! Takoví by chtěli tančit mezi spáleništi, po našich zohavených mrtvolách !
NIKDY !


Zastavme zrůdné plány mezinárodního imperialismu a sionismu !***Volte ČSSD a KSČM !

Harpyje řekl(a)...

Aspergill se se svým přesvědčením nachází v nejlepší společnosti. Svého času byla na Lidovkách uznávanou autoritou přes toto téma so, a nyní ji velmi úspěšně nahrazuje pí. Smutná Vaňátková.
Řeknu Vám ale, Vlastenče, to bude fuška, vyhladit 90% světové populace. Já těm Bilderbergům nezávidím, mně osobně by se do toho nechtělo!

Větší vlastenec řekl(a)...

Ale, vážená paní Harpyje, ty inteligentní zrůdy z Bildberg group nás přece nechtějí vyhlazovat vlastnoručně.
Na to mají své pochopy, a především nástroje, jimiž nás naženou do bratrovražedných válek.

Jo, takhle někoho mladého, s jemným masíčkem, chytit, umučit (adrenalin zvláčňuje svalovou hmotu, viz kočka&myš), upéct, sníst. To ano, to můžeme od těch Bilderberských "pánů planety" očekávat. Tedy kromě vykrvování křesťanských panen, samozřejmě.
Ale osobní účast na masovém vraždění, na to žaludek nemají.

Hezké odpoledne přeji.

Harpyje řekl(a)...

Vlastnoručně, nevlastnoručně!
Ale umíte si představit ten smrad?! Copak to ten zbytek populace (10%) stihne zkonzumovat?! Mladé jemné masíčko je v pořádku, ale co s tím většinovým zapáchajícím odpadem těch, kterým je více než 50 let?
"Kam s ním", ptal se Jan Neruda. That is the question.

Větší vlastenec řekl(a)...

Umím, vážená paní Harpyje, umím.
A také si umím představit, jak mu zamezit.

Je to otázka spíše organizační než technologická. Předpokládám, že vše se bude dít postupně, že po žních (válkách, epidemiích, hladomoru...) bude vždy následovat úklid, prováděný ještě žijícími zbytnými jedinci.
Konečně, jistý počet služebnictva bude pro chod Nového krásného světa nezbytný; takže budou k dispozici pracovní síly i k závěrečnému úklidu.

A vlastní technologie ? Kromě nejrůznějších způsobů kremace bude možno použít i staré dobré pohřbívání (Ach, jak krásně rostou březové háje nad hromadnými hroby !).
A do oceánů se vejde těl až hanba.
Takže tak.

*************************************************

Mimochodem - s Nerudou bych na tomto vlasteneckém blogu raději neprovokoval. Jen Velký Šaman může určit, který Nerudův text je přípustný a který nikoli.

Hezký večer přeji.

Anonymní řekl(a)...

Větší vlastenec agent Agentury Kachna?