sobota 3. července 2010

MOBY DICK 2000: Nejvýše postavený činitel podniku

Pondělí 3. července 2000

Konečně klid na práci! Vedoucí ing. Duto Hlav se sekretářkou Vykulenou jeli na dva dny do Bludné Nory, kde má podnik školicí středisko. Budou se školit na školitele, aby nás pak mohli vyškolit ve vyplňování nových Formulářů, kterými jsou definovány Procesy požadavků pro odběr Sponek a Připínáčků z Multifunkčích transferových bodů.

Úterý 4. července 2000

Do škol. stř. v Bludné Noře odjeli též nám. Cymbuch s řed. Kokotem, kdežto HáeM eSPí Bambas se společně se všemi zbylými manažery a koordinátory účastní golfového turnaje, jenž pořádá šéf Areálu zdraví Dur Durak. Po budově bloudí maník od firmy, která u nás minulý měsíc dělala revizi elektrických rozvodů a hledá, kdo by mu podepsal fakturu.

Středa 5. července 2000, státní svátek

Konečně jsem měl možnost v klidu domova prostudovat si transformační dokumenty našeho podniku. Tak liniově mne a kolegu Ambrože řídí vedoucí Duto Hlav a jeho zas náměstek Cymbuch. Metodicky nás vede Koordinátor koordinátorů mgr. Tluč Huba. Hlavní manažer SP Bambas identifikuje problémy a ředitel Běsný Kokot definuje rozhraní procesů. Jak prosté!

Čtvrtek 6. července 2000, státní svátek

Od té doby, co České Textárny propustily polovičku lidí, nakoupil podnik spoustu dalších baráků: Na Severním Městě Správu Problémů, Centrální sklad v Západním Městě, ve Východním Městě objekt, kde sídlí cizí firmy, které pro nás zabezpečují veškerou údržbu. Rozšířili jsme se jen o nezbytné prostory, naši textárnu šoupli do bývalých dílen.

Pátek 7. července 2000

V práci bylo pusto. I kantýnu zavřeli. Maník od firmy, která u nás minulý měsíc dělala revizi elektriky, dorazil s fakturou až k nám do kanclu. Všichni manažeři jsou pryč. Dovolené, náhradní volna, náhlá ochoření. Protože mám o 15 Kč víc než Ambrož, jsem nejvýše postavený činitel podniku! Fakturu jsem nepodepsal, nebyla na správném Formuláři.
*************************************

Předcházející týdny hledejte pod štítkem Moby Dick
Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003
Knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003 lze za 199,- Kč + poštovné objednat u nakladatele na konvoj@konvoj.cz
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .

Předem dík! >>:))

Žádné komentáře: