pátek 19. listopadu 2010

MOBY DICK: A mám primátora!

Šampionát sexu bez finanční ztráty, infratrouba ODS/ČSSD, kladení věnců a požadavků a uvědomělý Pes Filipes.
**************************************************************


Neděle 14. listopadu 2010, Světový den diabetu, Den Bible

"Václava Klause je potřeba. Udělal toho hodně i pro ekologii... Jen málokdo četl Modrá, nikoli zelená planeta. Připomíná mně to Chartu 77, všichni ji kritizovali, ale nikdo ji nečetl." (Pavel Svoboda, zelený disident z Vidnavy, na sjezdu Strany zelených v žižkovském hotelu Olšanka.)
Do čela zelených však nebyl zvolen Václav Klaus, ale opětně Ondřej Liška.

"Pracující něco takového jednoznačně odmítnou." (Vyhlášení odborové federace.) Co odmítnou? Snížení počtu státních zaměstnanců o 10 %, růst daně z benzinu, úroků z hypoték a dalších daní, snížení výdajů na zdravotní a sociální zabezpečení seniorů, rozpočtové přílepky, snížení zemedělských dotací a postupné zvýšení věku odchodu do důchodu až na 69 let. Zavedením tohoto balíku se očekává, že státní dluh se v roce 2020 ustálí na pouhých 40 %. Bez toho se, milánkové odboráři z AFL-CIO, zvýší do roku 2020 dluh USA na 90 % HDP a jen placení úroků vyšplhá na celý 1 bilion (tisíc miliard) $.

2,5 milionu poutníků zahájilo hadždž do Mekky. Několikadenní rituály symbolizují víru, pokoru, bratrství a jednotu. tedy základní koncepty islámu. Na pořádek dohlíží 70.000 policajtů, vojáků a zdravotníků. Panuje obava z nepokorného a nebratrského útoku na jednotu a víru – ze strany místního křídla Al-Kejdy.

V Juldě Fuldě skončil 16. ročník mezinárodního veletrhu erotické kultury Erotika Sex 2010. Známý sexuolog Radim si zde zavazoval uzel a rozdával kondomy, v rámci akce proběhlo i mistrovství republiky ve veřejném souložení. (Tento šampionát nebyl ve ztrátě.) Vystavovatelé chtěli nalákat "více mladších lidí". Ti ovšem nehodlají dávat tři stovky za vstupenku na komerční sex.

Mrtvá Kočka: "Ani nepotřebují..."

Pondělí 15. listopadu 2010, Den vězněných spisovatelů

"Nabízím, že se s ním vyspím, když to nepodepíše" Kdo se nabízí? Charlotte Rocheová ("mladá německá spisovatelka, známá svými odvážnými texty"*). Komu se nabízí? Christianovi Wulfovi (starému německému prezidentovi). Co nemá podepsat? Zákon, jenž prodlužuje provoz 17 německých jaderných elektráren.

*Překlad výrazu "odvážný text": provokační slátanina.
Prognóza: Z mladých kurev se stanou staré kurvy.

Od roku 2002 klesl počet obyvatel Německa asi o milion obyvatel. Spolu se stárnutím společnosti a nízkou porodností tak nejlidnatější země EU přišla za posledních osm let skoro o milion obyvatel. Zároveň stárne populace, takže v hospodářství chybí asi 70 tisíc kvalifikovaných pracovníků. Zároveň se ozývají rasistické výroky proti přistěhovalcům ze strany vládních politiků. Jejich boj proti špinavým přistěhovaleckým primitivům "z kulturně vzdálených oblastí" už začal účinkovat. Každý rok mizí z Němec asi 15 tisíc odborníků, včetně "imigrantů". (Kdo se narodil a vystudoval v Německu, zůstává "imigrantem", i kdyby se se turecky nikdy neučil...) "Černí" odjíždějí do Turecka, Koreje, USA. Tedy – ti kvalifikovaní.

"Jak to s Německem může dopadnout, když ti nejlepší kvůli znechucení z diskriminace odejdou a zůstanou jen ti na sociální podpoře?" (23letý student Kadir Sak z třetí generace tureckých imigrantů.)

Růst HDP Česka závisí z 80 % na růstu Německa. A pokles na jeho poklesu...

Úterý 16. listopadu 2010, Mezinárodní den tolerance, Den poezie (200 let od smrti K.H. Máchy)

4:15 čerstvě upečeno: V Praze bude vládnout koalice ODS a ČSSD.
"Dávno připravený pokrm se jen v noci strčil do infratrouby, v noci se ohřál a prezentoval jako čerstvě upečený." (Karel Schwarzenberg, předseda TOP 09)
"Pro Američany to bude zhoubné." Alí Rézá Káderí, ředitel think tanku "ručně tkané koberce", si stěžuje na USA u různých mezinárodních organizací a soudů za to, že vyhlásily embargo i na toto "kulturní dědictví", totiž perské koberce. Jejichž výroba živí v Íránu 2 miliony lidí. 20 % koberců letělo zatím do Ameriky.
"Nechápeme, proč americká vláda něco takového dělá", diví se Muhammad Mehdízádí, podnikatel. "Jakou souvislost má koberec s politikou?" Stejnou jako pistáciové oříšky! Embargo má donutit Írán, aby přestal s produkcí svých mírových jaderných zdrojů. Embargo může být lehce odvoláno - pokud Írán splní mezinárodně vyžadované podmínky.
Mrtvá Kočka: "Vyberte si: Kobercové embargo nebo kobercový nálet."

Skončil hadždž. Obětní berani jsou poraženi a jejich maso zamraženo a připraveno k expedici potřebným muslimům. Lidským obětem tentokrát zabránil pětiúrovňový most v nejužším místě. Nakonec dorazilo 2,8 milionu lidí - o 800 tisíc více než počet vydaných povolení...

Středa 17. listopadu 2010, Mezinárodní den studentstva; Den boje za svobodu a demokracii (státní svátek)
2.000 lidí protestovaly na Václaváku proti magistrátní koalici ODS/ČSSD.

"Ukláníme se před našimi spoluobčany z Lidic a prosíme o o odpuštění té části viny, kterou i my neseme." Bernd Posselt, mluvčí Sudetoněmeckého landsmašaftu a europoslanec, u hrobu lidických mužů, kde společně s bavorským ministrem školství Ludwigem Spaenle (CSU) položili věnec. Další věnce budou následovat:
"Tady v Lidicích vzpomínáme na zavražděné české civilisty, pak jedeme do Terezína, kde byli zavražděni a mučeni Češi, Židé a Němci, pak navštívíme v Ústí (nad Labem) most, kde po druhé světové válce byli zavražděni Němci. Toto ukazuje na strašnou historii 20. století."

Uklánět ani omlouvat ani klást věnce se nemusíte. Stačí, když přestanete klást svoje požadavky!

"Jsem již delší dobu frustrován z narůstající asymetrie – v médiích i v politickém diskursu – mezi pozorností věnovanou událostem před zahájením II. světové války, událostem v jejím průběhu a událostem po jejím skončení. Jsem frustrován z absence důrazu na klíčový význam časové posloupnosti a kauzální příčinnosti těchto událostí. Jsem frustrován ze ztráty chápání proporcí a hloubky tragičnosti těchto událostí. Vše nasvědčuje tomu, že tato frustrace, jistě nejen moje, bude – dopustíme-li to – v čase narůstat.
Určitě se nemůžeme pyšnit tím, co někteří naši spoluobčané dělali po právě skončené válce, jak zneužili všeobecný pocit oprávněnosti spravedlivého trestu pro všechny, kdo válku vyvolali a prováděli, k vyřizování si svých osobních účtů či dokonce k ničím neobhajitelným sadistickým činům s nadějí na jakousi krátkodobou poválečnou beztrestnost.
Ale ani v tom nesmíme ztratit proporce. Domnívám se totiž, že se součet všech poválečných neobhajitelných a ničemu dobrému neprospívajících činů, ke kterým došlo na našem území, svým rozsahem nemůže ani zdaleka vyrovnat tomu, co se v předcházejících letech každou hodinu dělo v koncentračních táborech, ve věznicích, na válečných bojištích a v nacisty okupovaných oblastech... Smysl vzpomínkových akcí jako je tato je však nejen v připomínání historické pravdy, ale i v nastolování požadavku, aby překroucená historie nebyla používána jako argument pro dnešek a už vůbec ne pro budoucnost."
(Václav Klaus, prezident ČR, před budovou Hlávkovy koleje, Praha, 17. listopadu 2010)

"Přiznejme si, že komunismus nebyl žádnou nahodilostí, že k nám nebyl zcela bez našeho vědomí importován či na klíč dodán, že nebyl "vykonáván" jen hrstkou funkcionářů komunistické strany, že nebyl – zejména předem a ve svých počátcích – rázně odmítán našimi, dnes tak rezolutně se chovajícími "men of letters" (našimi "muži pera", našimi kulturními elitami), že v éře, kdy u nás vznikal, nebyla hledána jeho paralela s nacismem, atd. Stejně tak je už konečně třeba také říci, že jeho odpůrci nebyli jen ti, které při tom bylo nejvíce vidět a kteří volili jeden způsob střetu s tímto režimem... (Václav Klaus, prezident ČR, katedrála sv. Víta, 17. listopadu 2010)

Čtvrtek 18. listopadu 2010, Mezinárodní nekuřácký den
"Všem svým voličům jsem přání splnil... Vyjednávání s TOP 09 o rozdělení kompetencí čím dál víc ukazovalo na to, že by se mohlo stát, že to, co jsme chtěli realizovat, by mohlo být ohroženo... Pro mě je seriózní partner ten, se kterým se dohodnu, se kterým prosadím přes 80 procent svého programu. A že mám primátora." (Bohuslav Svoboda, budoucí primátor pro HN.)
Z průzkumu SANEP mezi Pražany:
77 %: nedůvěřuje koalici ODS a ČSSD
75 %: tato koalice negarantuje ani transparentost ani boj s korupcí
65 %: za dohodou o koalici přímo stojí korupční záměry
67 %: jde o opovržení voliči

Staronová koalice vadí volebnímu lídrovi ČSSD Jiřímu Dienstbierovi ml., i předsedům Petru Nečasovi (ODS), Bohuslavovi Sobotkovi (ČSSD) a pochopitelně i Karlu Schwarzenbergovi (TOP 09). Může mít důsledky i pro samotnou vládní koalici. Pro případ útěku či vychcípání Věcí veřejných se začíná rýsovat koalice ODS/ČSSD i na vládní úrovni!

Bundeswehr propustil z aktivní služby v Afghánistánu Hermanna: Odmítal nosit zbraně a munici. Herman není pacifista, ale osel, který odmítá tahat těžké náklady.

"Je opravdu skvělé, že Harvey Nichols mě vyslyšel" Roger Moore, herec, dříve představitel Jamese Bonda vyjadřuje spokojenost, že jmenovaný obchoďák přestal prodávat - husí játra. Známý labužník Moore vede kampaň proti játrům - kvůli kterým jsou husy (a kachny) "nešetrně nuceně vykrmovány".

I jiná podobná kampaň, ač nevyhlášená, má skvělé výsledky: Kampaň proti nešetrnému vykrmování afrických dětí...

Pátek 19. listopadu 2010, Světový den prevence týrání a zneužívání dětí

Ředitel Škody Auto Winfried Vahland slíbil mladoboleslavským odborářům, že do vybavení superbu vrátí deštníček...

"Jednáme o velmi velkém úvěru o desítkách miliard (€)". Patrick Honohan, guvernér irské centrální banky, vzdává svůj boj vyrovnat se s národním dluhem vlastními silami.

V portugalském Lisabonu se schází potlach NATO. Bude se tlachat o nové koncepci severoatlantské bezpečnosti na příštích deset let, kterou pomohou zajistit Čína, Indie a Rusko.

Mrtvá Kočka: "A proč už rovnou ne Írán?"

Liberecký soud projednává obvinění nedávného komunistického poslance a dávného komunistického bachaře Josefa Vondrušky ze "zneužití pravomocí veřejného činitele." Tento vězni přezdívaný zlý "Pes Filipes" se proslavil týráním zejména politických vězňů v proslulém Pilínkově, kde v roce 1988 zabila komunistická justice Pavla Wonku.

Soud už odmítl dva svědky/oběti pro nevěrohodnost - známého agenta imperialismu Vladimíra Hlučína a Jiřího Gruntoráda. Další obviněný, pardon, svědek, Jiří Wolf, má po devítiletém věznění výpadky paměti, takže je taky nevěrohodný.

"Wolf nepatřil do mého kolektivu..." Vondruška se vyloženě směje. "Režim v Minkovicích mi neumožňoval se k němu dostat."

Mrtvá Kočka: "A přesto se na něj dostal. A ne jen na něj..."

Pes Filipes v Haló novinách: "Co na to říci? Tvrzení odsouzených jsou z 80 % lež, z 20 % pololež. Proč? Jednoduchá odpověď. To mají v této době vyprávět, za co byli opravdu odsouzeni, co opravdu spáchali? Motivem páchání trestné činnosti těchto individuí je bezpracný zisk či získání jiných neoprávněných výhod, event. úchylka. Proto se dopouštěli krádeží, loupežných přepadení, pohlavního zneužívání či vražd... Já osobně i drtivá většina příslušníků SNV jsme se k odsouzeným chovali v souladu s tehdy platnými právními předpisy. My jsme je nevytvářeli, my jsme byli povinni vykonávat je a dodržovat."

Čili žádné zneužívání, naopak plnění povinností veřejného činitele!

Sobota 20. listopadu 2010, Světový den dětí, Světový den chronické plicní nemoci, Den industrializace Afriky;

Naštvaná žena Moby Dicka tentokrát mlčí. Nežeby neměla co na to říci. Jen nechce být sprostá.

************************************************
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Předem dík! >>:)) Moby Dick

68 komentářů:

informace řekl(a)...

Moby Dicku,
prezident Wulff není starý pán, je mu jedenapadesát a je docela pohledný. Tak se není co divit, že se Šarlotka zaktivizovala. Třeba má i jiné vyšší cíle, víc osobnějšího rázu než zrovna to zavření jaderných elektráren.
To Vás nenapadlo?
Mrkněte se. Která ženská by mu neudělala veřejnou nabídku? a když ne veřejnou tak jistě soukromou.
http://www.lidovky.cz/nemecky-prezident-nemci-zpusobili-cechum-nevyslovne-utrpeni-puw-/ln_zahranici.asp?c=A101119_112844_ln_zahranici_jv

Větší vlastenec řekl(a)...

Vlastenci a vlastenky, přátelé, soudruzi a soukmenovci !

Jistě nemusím zdůrazňovat, jak moc mne těší obsáhlé citace z Haló novin *) v článku velkého českého vlastence Bílé velryby. Ano, vážení vlastenci, my všichni roduvěrní Češi se shodujeme v tom hlavním, bez ohledu na náš momentální názor na soukromé vlastnictví výrobních prostředků :
1) Největší hrozbou pro naši vlast je obnovení fašismu a návrat Němců-okupantů.
2) Náš prezident nás vede správným směrem – dál od zlé Evropy, ovládané Němci-fašisty, dál od totalitního EU, dál od nebezpečného světa ovládaného bandou cynických nadnárodních spiklenců.

Ano, z těchto styčných ploch může vycházet naše politika národního sjednocení, v prvním období po našem opětovném (a konečném) vítězství.

* * *

Nyní si dovolím vložit ještě jednu citaci z deníku naší bratrské Strany – dopis čtenáře, hezky česky hodnotícího další nechutné chucpe známého vykořisťovatele a feudála Schwarzenberga, vlastizrádce, jenž neváhal nazvat humánní odsun vyhnáním, Němce, který zpochybňuje právo KSČM na existenci :

Ještě, že se toho Masaryk nedožil
Znělo to jako špatný vtip z podřadného kabaretu.
Přesto ona replika byla míněna vážně. Kdyby prý byla přímá volba prezidenta, tak by o tom Karel Schwarzenberg uvažoval. To snad není pravda. Panebože, zač nás trestáš, a pokud jsi (jak v jedné písni praví Jarek Nohavica), chraň nás, odpusť nám naše hříchy a nedovol, aby k takové hanebnosti došlo!
Před dvaadevadesáti lety Tomáš Garrigue Masaryk a Milan Rastislav Štefánik bojovali o svržení habsburské monarchie, rozbití c. a k. rakouského mocnářství, jeho výsledkem byl vznik samostatné Československé republiky. A světe, div se, po necelých sto letech po Pražském hradu už zase pošilhává potomek rakouského šlechtického rodu! Pravda, Karel z »Černého kopce« (Schwarzenberg) je členem české vlády, tváří se jako dobrácký »strejda« a bohulibý lidumil. Přiznejme si, že žvatláním leckdy nesrozumitelné archaické češtiny působí spíše komicky a jako přízrak zašlých časů. V každém případě, a budiž mi to odpuštěno, vždy, když ho slyším a vidím, nejsem si jist, zda si z nás ten pán nedělá srandu, anebo jestli nemá upito, či zda to myslí opravdu vážně. Kdyby se skutečně odhodlal kandidovat za prezidenta České republiky, byla by to pikantní rarita. O český »trůn« by už zase usiloval Rakušan.
Bože, jak hluboko jsme klesli! T. G. Masaryk se musí obracet v hrobě snad každým dnem! V dnešní době, jak utržené z řetízkového kolotoče, je však možné všechno a kdejaká očividná pitomost se nakonec stane skutečností. Tak nám nezbývá nic jiného, než doufat v boží prozřetelnost. Pro jistotu si připomeňme Karla Havlíčka Borovského a jeho: »Zle matičko, zle, Švarcenberci zde...« Jako by se tato básníkova slova znovu stávala varujícím mementem...
18.11.2010; Jiří Košťák (http://www.halonoviny.cz/articles/view/211412)

Jen zůstane-li naše pohraničí české, zůstane českou i celá naše vlast !***Volte ČSSD a KSČM !

--------------------------------------------------------------------------------------------

*) Klaus: Nezapomínejme na posloupnost a příčinnost událostí našich dějin; http://www.halonoviny.cz/articles/view/211446

informace řekl(a)...

Ona ta paní Šarlotka taký není zrovna velká kráska. Takže asi moc šancí nemá. Ale hlavně jí jde o to, aby byl kolem ní rozruch, jinak kdy se zmůže zas na nějaký lehtivý bestseller? Po vlhkých místech zbývají jen místa suchá. Jako "secco dal naso" = starou belu!
(Secco dal naso, doslovně suché z nosu = holubi )
Německý advokát Till Zimmermann na ni podal trestní oznámení pro pokus o korupci-
http://www.repubblica.it/persone/2010/11/18/foto/germania_stop_al_nucleare_scrittrice_offre_sesso_al_presidente-9246238/1/
http://www.op-online.de/bilder/2009/06/19/364004/544829514-charlotte-roche.9.jpg

informace řekl(a)...

O významu a původu rčení "stará bela".
http://www.rozhlas.cz/regina/slova/_zprava/106120

A.S.Pergill řekl(a)...

K těm imigrantům:
Je dávno spočítáno, že průměrný imigrant stojí na sociálních dávkách víc, než kolik odevzdá na daních a pojistném. Takže odchod těch pár lidí jako je Kadir Sak (který navíc také pořád ještě patří do kategorie "víc dostal než dal") moc nezmění. Zato zastvení imigrace = zastavení nárůstu zmíněného deficitu a vypuzení imigrantů = likvidace tohoto deficitu. MMCH vysoká míra nezaměstnanosti v EU je jasným důkazem, že imigranty jako pracovní síly nepotřebujeme, jen je třeba dokopat nezaměstnané k tomu, aby brali i taková pracovní místa, která imigranti obsazovali, a dokopat zaměstnavatele k tomu, aby tam byly platy umožňující reprodukci pracovní síly (imigrant, jehož rodina žije v zemi s podstatně nižšími životními náklady, je fakticky nekalá konkurence tuzemskému pracovníkovi, jehož rodina žije zde).

informace řekl(a)...

Pergille,
problém použití levné pracovní síly, jakou jsou imigranti, často ještě pracující načerno, souvisí s potřebou snížit cenu produktu, tak aby mohl konkurovat dovozu z Číny. To je klasický případ jihoitalských rajčat. I při využívání pži sklizni černochů, kteří jsou všichni nelegální v každém slova smyslu, italská rajčata nemohou cenově konkurovat čínským.
Ono, jak se říká, had si žere vlastní ocas. Při světové globalizaci západ se svými sociálními vymoženostmi, pokud jde o pracovní poměry, nemůže absolutně držet krok v konkurenci s vývojovými zeměmi, Indií, Čínou.

A.S.Pergill řekl(a)...

"Výkrm afrických dětí" jen zadělává na neřešitelný problém: Vznik populace, která je prakticky zcela závislá na potravinové a jiné pomoci z vyspělých zemí (jejichž reálná schopnost tuto pomoc poskytovat navíc stále klesá a počet závislé populace naopak roste).
IMHO by měla být veškerá pomoc, vyjma situace, za které místní opravdu nemohou, jako jsou přírodní katastrofy, drsně omezena nebo zcela zastavena. Měla by být nadále poskytována jen těm zemím, které dokáží udělat taková opatření, aby se dostali do nárůstu produkce potravin pro vlastní potřebu a zboží na vývoz (potenciál na to většina těchto zemí má). A, pochopitelně, zřeknou se ideologií, škodlivých evropské civilizaci (jednoznačně se to vztahuje na islám).
Je třeba paralelně šlápnout na krk EU (nejlépe zlikvidovat), protože ta naprosto nesmyslně nastavenými cly brání dovozu potravin a dalších komodit z těchto zemí (a současná politika EU v souvislosti s biopalivy, devastujícími tamní zemědělství, problém potravinového deficitu dále zhoršuje).
Rovněž nevidím řešení v "adopcích na dálku" a podobných akcích, byť je to lepší než dávat zcela nekontrolovatelným organizacím na Cthulhuví co (my starší máme zkušenosti s "Fondem solidarity"). Asi nejlepší by bylo ty "přespočetné děti" dovézt a adoptovat zde a zde z nich vychovat civilizované lidi (takováto forma imigrace by měla smysl a měla by i pozitivní bilanci - běžně ji uplatňovali a snad ještě i uplatňují Číňané).

informace řekl(a)...

Pergille,
už jste někdy zkusil vyjít se svými názory na širší veřejnost než blog?
Mám za to, že jste hlasatelem nepředložitelných a nerealizovatelných reforem celé lidské společnosti.
Zase zkoušíte, jaký udělají Vaše návrhy dojem?

Anonymní řekl(a)...

Pergill má v zásadě pravdu, jen zapomněl podotknout, že v Africe je škodlivou ideologií i křesťanství, které zakazuje antikoncepci (oproti Evropě, které by ten zákaz opravdu prospěl - přirozeně kromě některých, ehm...řekněme pro korektnost "sociálních", vrstev, které však mají víru stejně "na háku"). Je ovšem také pravda, že ty nejrozumnější reformy nemají šanci projít.

informace řekl(a)...

To asi Pergill jásá, že tu našel podporu pro své totalitární fantazie. Udělat celosvětovou diktaturu a všechny nepořádky srovnat! Jenže, vážení, to jsou všechno jen utopie, dost nehumanistické, dobré jen pro blog sci-fi. Zkuste s tím vyjít na veřejnost!
Mluvme vážně!

Moby Dick řekl(a)...

Ještě návrh, jak by měli naši soudci postupovat při procesech s komunistickými zločinci typu Psa Filipsa: Proč se nepoučit u německých kolegů, kteří mají zkušenosti se souzením nacistických zločinců?

Mrtvá Kočka: "Už se poučili..."

Moby Dick řekl(a)...

Jinak, informace, k Anonymnímu přitakateli A.S.P.: Oni to myslí vážně. A zkoušejí s tím vyjít na veřejnost. Na blozích si to testují, pak vypouštějí různá slova na demonstracích a u soudů, píšou do novin - a budto oni sami, nebo jimi ovlivnění politici, to pak pronášejí v televizích a parlamentech.

Politici úctyhodných, dnes už "tradičních" - stran...

stk řekl(a)...

A stejně to stojí za "zpuchřelou veverčí kůžičku"... ;-)
Co z toho myslí opravdu váženě se bezpečně pozná, až už bude pozdě.

Vetší vlastenec řekl(a)...

POZOR !

Velký český vlastenec s.s.A.S.Pergill myslí dlouhodobě konzistentně !
Použití jaderných zbraní proti muslimům (preventivní !) je NAPROSTO NUTNÉ, jinak ti nelidští vetřelci nepřijmou „naše civilizační hodnoty a vzorce chování“. *)
(Pozn.pro pomalejší čtenáře : Mezi naše civilizační hodnoty a vzorce samozřejmě PATŘÍ preventivní jaderné bombardování, tudíž jakmile muslimové NAŠE hodnoty a vzorce přijmou za své, tak nás prostě MUSEJÍ preventivně zbombardovat.)

Ano, dobrý Čech s.s.Pergill JE vzdělaný člověk, a ne že ne ! Je mimořádně sečtělý jako každý našinec ! Ví například, že tzv.sektářské násilí v Irsku NENÍ motivované tzv.náboženskou nenávistí, ale národnostně a sociálně („...Kladení bomb z náboženskou motivací je prostě mimo rámec evropské civilizace. Ovšem, k nábožensky motivovaným atentátům, podporovaným křesťanskými duchovními, docházelo ještě někdy v 17-18. století....“) **)

Jemu buď čest a naše poděkování !

POHOV, ROZCHOD !

--------------------------------------------------------------------------------------------------
*) http://pravdaoislamu.cz/index.php/2007/12/03/evropa-a-mnohoznacnost-multikulturalismu/#comment-18129

**) http://pravdaoislamu.cz/index.php/2007/12/03/evropa-a-mnohoznacnost-multikulturalismu/#comment-17183

N.N.Nemo řekl(a)...

Není rozdílu mezi ASPergilem a BinLádínem. Jeden vlastně jo: Po ASP ješět nejdou spojenecké armády. Ale možná, že ani zde není rozdílu, pokud:

a)spojenecké armády po ASP jdou
b)spojenecké armády po BL nejdou.

Obě možnosti mohou platit najednou.

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Za lepší společnost vyššího evropského civilizačního standartu (z programového prohlášení ASP):
Vypuzení, likvidace, dokopat, dokopat, drsně omezit nebo zcela zastavit, šlápnout na krk (nejlépe zlikvidovat). "Přespočetné děti" dovézt, adoptovat, vychovat civilizované lidi (běžně uplatňovali i …). ABC.

STK řekl(a)...

2 RRR (Ravishing" Rick Rude):
Pergill říká samé škaredé a nekorektní věci. Říká je zcela brutálně. Hnusná provokace. Je to jen takové strašení...

Dobře. Vezměte si chirurga, který vidí, že Vaše nohy je zasaženy snětí. Buď je fikneme nad kotníkem dneska nebo pod kolenem zítra - pozítří bude celková sepse a smrt. A když je fikneme, možná budete z toho mít taky smrt. Třeba je už pozdě - nebo vykrvácíte během operace. Ale když nebudeme řezat, smrt je jistá. Tak jak se rozhodnete? Je ten chirurg hovado? Co to říká za nesmysly, že? Vždyť máte obě nohy, jsou jenom trochu bolavé - to přece spraví Opodeldok...

A co když se chirurg plete? Jistě, že se může plést, neomylný je jenom Bůh. Prý. Takže co, počkáme do zítřka? Nebo do po zítřka? ;-)

Tak tady máte, vážený RRR, problém převlečený do jednodušších šatů. Pořád máte pocit, že je Pergill blázen nebo provokatér?

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

ABC jako prevence i lék. Na všechny neduhy. Ještě lepší než ufiknout. STK, ani jedno ani druhé. Diagnostikuji to trochu jinak. I svět vidím z poněkud jiného úhlu.

STK řekl(a)...

To vám chválím, RRR. Na "věc svět" je třeba použít všechny myslitelné úhly pohledu. Časem se ukáže, který byl správný...

A.S.Pergill řekl(a)...

To Informace:
Obávám se, že nejde o "totalitární fantasie", ale o věci, které by voliči už (alespoň zčásti) prohlasovali, pokud by k tomu měli příležitost. Politici zcela jasně vědí, že táhnou společnost někam zcela jinam, než kde ji průměrný (či modusový) občan chce mít. Sami např. říkají "nesmíme připustit referendum o trestu smrti, protože by lidé odhlasovali jeho znovuzavedení".
Konec konců: Proč nebyla připuštěna referenda o Lisabonské smlouvě, proč nebylo nikde jinde než ve Švýcarsku referendum o minaretech (případně mešitách) - prakticky všechny mešity v Česku stojí proti vůli většiny občanů; atd. atd.
IMHO pokud ta rajčata z Číny jednoduše nebudou (třeba proto, že se na ně hodí clo na konto toho, že tamní rolníci jsou uměle drženi v bídných podmínkách), tak se budou pěstovat u nás, i bez ilegálů.

A.S.Pergill řekl(a)...

To VV:
Explicitně pro vás: Naše civilizace dokázala jadernou bombu vyvinout, což bylo dáno schopností soustředit značné vědecké a ekonomické kapacity na jeden konkrétní úkol.
Jiné civilizace něčeho podobného jednoduše schopné nebyly a nejsou. Ani ti muslimové, kterým teče ze země zadarmo a zcela bezpracně (na tu práci mají "nevěřící psy") ropa. Ani u nich nenajdete jakýkoli náznak soustředění vědeckých a ekonomických kapacit k posunutí lidského poznání kupředu, naopak získané prostředky používají k šíření tmářské ideologie, naprosto nekompatibilní s civilizací jako takovou.
A pokud se týká morálního odsouzení jaderných zbraní: I v případě horní meze odhadu (podle Wikiedie) zemřelo na bombardování Hirošimy a Nagasaki a jeho následky méně než čtvrt milionu lidí. Srovnejte: Střízlivé odhady padlých na straně Spojenců při invazi na Japonské ostrovy byly kolem devíti set tisíc (korigovali to podle zkušeností s vyloděním v Normandii i s vyloďovacími operacemi v Pacifiku), na japonské straně by ztráty byly mnohonásobně vyšší. Na každého Japonce, ušetřeného NEbombardováním H+N, by tedy připadli 3 - 4 padlí spojenečtí vojáci a někde mezi 10 a 20 Japonci (zkušenosti z Okinawy a Ivodžimy ukázaly, že nakonec šli proti spojencům všichni muži a chlapci, třeba jen s bambusovými tyčemi, a ženy a dívky páchaly hromadné sebevraždy; přežilo méně než 10 % japonských civilistů, a to spojenci dělali vše proto, aby jich zachránili co nejvíce). Je otázka, kolik obyvatel H+N by zahynulo, pokud by přes města přešla fronta. A bez jaderného bombardování by císař Hirohito nebyl ochoten nahrát kapitulační projev (a i tak bylo doručení pásky s projevem do budovy tokijského rozhlasu akcí hodnou tří mušketýrů, protože část armády byla ochotna se vzepřít císařově autoritě a bojovat do posledního Japonce nebo Japonky).
Takže jaderné bombardování jako důkaz, že opravdu uděláme vše proto, abychom zvítězili, a současně i toho, že na to máme, může paradoxně znamenat méně obětí i na straně našich nepřátel (a případně, jako v tom Japonsku, i rozkol mezi fanatiky a zbytkem společnosti).

Větší vlastenec řekl(a)...

Omyl, vážený N.N.Nemo.
Žoldáci NATO jdou po Usámovi i po A.S.Pergillovi. To je prostě jasné. Rozdíl je pouze v intenzitě - po našem rodákovi, soudruhu a soukmenovci Pergillovi jdou hrdlořezové NATO (zatím) jen jako po Slovanovi a občanu České republiky; prostě jako po nás všech.

Po Usámovi jdou Rambové ostře; netuší totiž, že žádný Usáma Bin Ladin neexistuje. Že je jejich zločinné velení žene proti lidu okupovaných arabských zemí jen kvůli ropě a zemnímu plynu.
Rambové vraždí statisíce nevinných partyzánů Al-Kajdy a Talibanu, a netuší přitom, že tzv.Usáma je ve skutečnosti herec, vystupující v žoldu CIA a sionistů. *) Utlačovaný a vražděný arabský lid ze zoufalství bere do ruky zbraň, a bojuje proti okupačním armádám NATO za holé živobytí a osvobození své vlasti. Nikoli náhodou je ta zbraň většinou vyrobena námi Slovany **); i my máme svoje strašlivé zkušenosti s fašistickými okupanty a americkými křižáky.

Jednoduše řečeno : V Afghánistánu (i jinde) se bojuje za Prahu. Padnou-li hrdinní partyzáni, pozornost amerického vojensko-průmyslového komplexu + sionistů + papeženců se obrátí na nás. A pak Lenin s námi ! V důsledku tragických událostí z konce roku 1989 je naše armáda rozvrácena, naše hraniční zátarasy vyvráceny; jsme jako nazí. Němečtí revanšisté se už nemusí přes hranice plížit pod našimi ostnatými dráty, mezi našimi mírovými minami. Klidně si do naší vlasti přijedou svými luxusními vozy, a žádný člen Pohraniční stráže je přitom nekontroluje !
Není proto divu, že v naší kdysi tak krásné vlasti dnes panuje kapitalismus a demokracie. Není divu, že část našeho kdysi tak vzdělaného ateistického lidu začíná podléhat krvavým bludům směšného a zastaralého křesťanství.
TO NELZE STRPĚT ! S TÍM MUSÍME NĚCO UDĚLAT !!

Prostě, vážený N.N.Nemo, největší rozdíl mezi vlastencem A.S.Pergillem a (Marxužel neexistujícím) vlastencem Usámou Bin Ládinem je v dosavadní efektivitě jejich boje proti prohnilé euroamerické civilizaci. Ale čas velkého českého vlastence Pergilla přijde; bude to i náš čas.
Jednou svrhneme zrádnou pravicovou vládu, zaprodávající naše posvátné území Němcům a jim podobným. Jednou obnovíme faktickou platnost dodnes právně platných Dekretů presidenta republiky – humánně odsuneme Němce a jim podobné, humánně znárodníme majetek buržoasie. Církve a církevníky pošleme tam kam patří. Obnovíme a zmodernizujeme Zákon na ochranu republiky, použijeme jej k humánní likvidaci všech domácích nepřátel. Obnovíme obranyschopnost a plnou suverenitu naší vlasti, díky opětovnému pevnému spojení s velkým ruským národem.
Potom už muslimy VELICE SNADNO převedeme na naši civilizační úroveň.

A tančit, tančit se bude všude !

--------------------------------------------------------------------------------------------------

*) Je dokonce možné, že Bin Ladin je pouhá holografická projekce, stejně jako tzv.útok na WTC.
**) http://news.dawn.com/wps/wcm/connect/b85aac804eec85ea97af97ed082902e5/kalashnikov_afp608.jpg?MOD=AJPERES

informace řekl(a)...

Mám pro Pergilla návrh,
místo už dost otřepaného tématu celosvětové diktatury, mohl by se ve svých fantaziozních spekulacích o světě zaměřit na pokusy s Big Bangem, které provádějí fysikové CERNu v laboratořích pod Gran Sasso. Podle novějších zpráv se vědcům podařilo na několik sekund vytvořit 18 atomů antimaterie, která pak zmizela. Co kdyby toho Pergill využil pokusů fysiků CERNu pro vyřešení onoho clash of civilizations, pro než navrhuje jen obsoletní a sebevražedné prostředky jako atomové zbraně? Nacpat ty nepohodlné do jedné velké flašky, strčit je do akcelerátoru a udělat z nich antimaterii, která se rozplyne? Nebyl by tu ani odpad.
Není to špatný nápad? A nechci za něj ani podíl na výtěžku.

http://www.lastampa.it/_web/cmstp/tmplrubriche/scienza/grubrica.asp?ID_blog=38&ID_articolo=924&ID_sezione=243&sezione=
http://punto-informatico.it/3039741/PI/News/cern-antimateria-bottiglia.aspx
http://www.youtube.com/watch?v=9VUzi-JxEVw
http://it.euronews.net/2010/11/19/il-cern-diffonde-le-prime-immagini-dell-antimateria/

informace řekl(a)...

STK,
to Vaše přirovnání s amputací nohy nesedí, už jen proto, že svět není jeden celistvý organizmus, ale zmatený souhrn komunit. Není ročleněný na jednotlivé orgány, tedy nemá ani hlavu a mozek, který by rozhodl. A není tu ani chirurg.
Kdo má tedy rozhodnout o amputaci nohy? Snad slinivka břišní, v případě že bychom mohli tak nějak přibližně vyčlenit něco analogického ve světové společnosti?

stk řekl(a)...

2 Informace:
Svět možná je "souhrn zmatených komunit". S tělem má společné ale to, že když v těle selže nějaký životně důležitý orgán, umírá celé tělo. Nejen slinivka nebo tlusté střevo.
Co se týče mozku - ony i v tom těle rozhodují občas i nižší struktury bez ohledu na "mínění" mozku. (Začnete se třeba třást chladem a mozkem to nezkorigujete, totéž poécení - atd.) Nechtěl bych do toho podobenství zabřednout - každé je nepřesné - ale chtěl jsem jenom říct, že i lékaři své doby se hrozně smáli, když se začalo uvažovat o mikrobech, bacilech a virech. Neviděli je a nevěřili na ně. Na sepsi v ráně umřelo víc vojáků, než jich bylo ve skutečnosti letálně zasaženo. Nebo horečka omladnic - co ta zabila mladých matek. A přitom stačilo uvěřit a ty špinavé pracky si umýt.
Prostě jsou věci a jevy, které někteří vidí, diagnostikují a dokáží předpovědět jejich další vývoj. Někteří. Ostatní se jim smějou. A až čas ukáže kdo měl pravdu.

informace řekl(a)...

STK,
já vidím problémy zrovna tak dobře jako Vy s Pergilem, ale nesouhlasím s řešením, jaké navrhujete. Nikomu se nevysmívám, chci jen ironií ukázat, jak jsou Vaše návrhy absurdní. V jednom článku si můžete přečíst, že ve světě
"rimangono circa 30.000 testate nucleari, sufficienti a distruggere il nostro pianeta 25 volte. Secondo i dati ufficiali, la Russia ha ammesso di possedere 20.000 bombe, gli Stati Uniti 10.500, la Francia 450, la Cina 400 e la Gran Bretagna 185. Secondo alcuni osservatori Israele ne possiede almeno 200, seguono India, Pakistan e Corea del Nord.
Kromě toho je ve světě 2.000.000 kg vysoce obohaceného uranu, při čemž na jednu bombu stačí 15-25 kg.
V Nevadě atomová skladiště střeží roboti, které jezdí po povrchu a monitorují, to aby ušetřili za výdaje.
V Rusku by o následcích atomových pokusů mohli vyprávět v Čeljabinsku, Nové zemi, kde testovali cara-bombu, v Semipalatinsku a jinde. A i v USA by bylo o vyprávět.
Bylo už dost strašení při studené válce, představa dvou prezidentů s kufříčkem, kde stačilo zmáčknout knoflík, naháněla husí kůži.
A teď by chtěl ten knoflík zmáčknout nějaký český mudrc, který by zpopelnil zem na to tata, bez velkého rozmýšlení? Má snad nějaký speciální protiatomový bunkr na zahradě?
Nebylo by rozumější hledat jiná řešení?

stk řekl(a)...

Jistě vážená Informace,
je z mnoha důvodů nemožné toho času začít s "prevencí". Třeba z důvodů humanitárních.
Pergill má samozřejmě jadrné a silné výrazivo vojáka, jak také jinak. Ale být připraven, když jiné prostředky selžou - tak to bych ve jménu svých i Vašich potomků vřele doporučoval. Jednejme o mírovém řešení - ale buďme připraveni na válku.
A pokud jsem Pergilla pochopil správně, chce abychom my, tzv. západní civilizace byli dostatečně silní, silní dřív, než jiné civilizace budou srovnatelně silné a vzhledem k pohrdání lidskými životy ochotnější riskovat celosvětovou katastrofu. Selže-li mírové řešení, asi bude vhodné ten protiatomový kryt na zahradě opravdu začít kopat. "Oni" s použitím ABC zbraní, budou-li je mít, váhat nebudou.

To ráno 11/9 je toho dokladem.

STK řekl(a)...

A ještě malinkou poznámku už z domova:

Síla = skutečná vojenská síla. Neplést s propagandou. Tam jsme už prohráli dávno.

U ABCh zbraní se nejvíc bojím toho "B". Mohou u nich nastat nečekané mutace - a nakonec totální vyhubení třeba veškerého teplokrevného života na Zemi.

Napsal jsem o tom před čtyřmi roky trošku delší povídku, nakonec jsem se ji ani nikde nepokusil zveřejnit, protože jsem zjistil, že mi téma ve svých dvou posledních SF románech už docela dost "vyžral" MUDr. Michael Crichton a vypadal jsem tímto pádem jako trapný plagiátor.

Větší vlastenec řekl(a)...

Česko je pevnou součástí Východu ! (1.)

Ale ale, vážený STK. Co to vidí oko mé modravé ve Vašem příspěvku z 21:06 – copak my jsme součástí ZÁPADNÍ civilizace ??? Nejspíš jste si popletl světové strany; nedovedu si představit, že tak velký český vlastenec jako Vy se mohl splést v určení naší příslušnosti k civilizačnímu okruhu.
Takže prosím : Vezměte si nějaký atlas světa, otevřete si jej na straně tak velké, že na ní rozpoznáte naši vlast, a hleďte – co je na západ od České republiky ?
Německo. Bez komentáře.
Francie sladká a hrdý Albion (a my jsme je milovali !).
Holandsko, s dodnes neodsunutými Němci a americkými okupanty.
Spousta všelijakých monarchií. A všude tvoří zaostalí křesťani většinu populace.
Pak za mořem Amerika - zem zlatých miráží, kde otrok černoch vzlyká na moři plantáží, kde ateista je černou ovcí, vlečenou náboženskými fanatiky na rituální porážku do hloubi temného templu.
To bychom si pomohli, kdybychom se nechali připojit k té „slavné“ západní civilizaci ! Vážně !!!

Ale konec legrace. Co nejdůležitějšího vidíte na mapě, vážený STK ? Že jsme nejzápadnější výspou pokrokového Slovanstva; dnes, po krvavé genocidě Polabských Slovanů a Lužických Srbů. Že jsme obklopeni mořem nepřátel, nepřátel, vyznávajících „hodnoty“, jež jsou s našimi neslučitelné.
A teď se podívejte na východ (pokud máte mapu správně orientovanou, tak je východ vpravo). Co tam vidíte ? Bratrské Slováky. Bratrance Ukrajince. Na severovýchodě (a taky na severu) nezdárné bratránky Poláky.
A pak ... pak je celá plocha mapy zaplněna jedinou Velkou zemí, zemí našich starších, silnějších a krásnějších bratří.

Větší vlastenec řekl(a)...

Česko je pevnou součástí Východu ! (2.)

Ano, z východu jsme přišli, Východ jsme si v srdcích přinesli, na Východ jsme se obraceli vždy, když nám bylo nejhůře. Když se nás agresivní Němci snažili strhnout do bahna západní civilizace, požádal vůdce našeho ranného státu o pomoc východní velmoc. Přišli historicky první poradci, Cyril a Metoděj, přinesli nám opravdovou, to jest východní kulturu. (Škoda přeškoda, že jsme později podlehli německé přesile a domácí zradě; dnes jsme mohli psát azbukou.)

Ano, podlehli jsme, dlouhých tři sta let okupovali Němci-papeženci srdce naší tisícileté vlasti. Některé její části okupují dodnes (např. Horní Slezsko, Korutany, Kraňsko, Furlánsko, Lucembursko, Brabantsko, Brandenbursko atd.). Pak jsme získali zpět částečnou svobodu, díky vítězství sovětského lidu ve VŘSR. Ale slavná Sovětská armáda musela přijít až do Prahy, abychom získali svobodu úplnou, abychom se osvobodili nejen od Němců a sionistů, ale i od domácích vykořisťovatelů.
Smlouvy o přátelství a spolupráci se Sovětským svazem stvrdily náš návrat, dodnes platné Dekrety presidenta republiky náš návrat na Východ korunovaly. A bylo všude radosti a zpěvu ! Radostně bušily buchary do mečů, překovávajíce je v pluhy ! Radostně burácely motory traktorů, táhnoucí pluhy, rozorávající všechny meze ! A skřivánek radostně pěl budovatelskou píseň o radosti z tvořivé práce !

Dnes se nás opět snaží Němci a jim podobní zatáhnout zpět do své úpadkové euroamerické civilizace, do světa zahnívajícího kapitalismu a do morku kostí prohnilé demokracie. Vykořisťovatelé nás chtějí mít ve svém světe násilí a bezpráví, ve světě zmítaném periodickými, neustále se prohlubujícími krizemi. Jestli podlehneme, jestli se necháme zavléci na Západ, co z nás bude ? Co bude z našich dětí a vnuků ? Křesťani, konzumenti, otroci velkokapitálu. Z některých z nás udělají západní okupanty své dráby, svá kápa, své pohůnky a poskoky; ale zbytek našeho národa bude žít pod jhem velkokapitálu, bude úpět pod bičem otrokářů.
Pak budeme opět volat o pomoc na Východ, pak budeme opět psát zvací dopisy. Není tedy lepší vzmužit svá srdce ? Není lepší bojovat jako bojovali Záboj a Slavoj ? Je, vážený STK, o tom jsem pevně přesvědčen. Jak se říká : Pomož si, člověče, a Lenin ti pomůže.
Vzmužme se tedy, odvrhněme falešné pozlátko západní „civilizace“, vraťme se ke svým kořenům. Povedou nás obě naše bratrské Strany i náš prezident.
VPŘED !

Ruská federace – záruka našeho návratu mezi nejvyspělejší národy Západní Asie !***Volte ČSSD a KSČM !

informace řekl(a)...

Cyril a Metoděj přišli z JIHU, ze Salonicca a byli Řekové. Slovanským jazykem mluvili, protože se to naučili tam v místě. Snad matka byla Slovanka.
Totiž východní církev evangelizovala v jazyce srozumitelném lidu. Nakolik jim rozuměli Slované Velkomoravské říše také není známo.
Nešířila bych tu bludy.

informace řekl(a)...

STK,
jestli tu budete řinčet zbraněma, tak se leknu a půjdu kopat kryt.

STK. řekl(a)...

Ne - proboha - ještě ne! Nekopat!
Prozradili bychom jim, že to víme! Ať si zatím myslí, že nic netušíme. Je ještě příliš brzy na válku!

No ale, pravda, už bych si nějaké to místečko aspoň trochu vykolíkoval...

STK řekl(a)...

2 VVV:
Půdu-li stále a vytrvale na západ (přes moře, přes hory, přes spáleniště a přes krvavé řeky)- odkud přijdu domů? Aha?!

informace řekl(a)...

Zatím si nakreslím plán. Už na to jdu. Tak nashledanou na zítra. Pak Vám řeknu, na co jsem přišla.

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážený STK,

už už jsem chtěl napsat, že Vy na Západ přes spáleniště a krvavé řeky nepůjdete, až my mladší budeme plnit své internacionální povinnosti při osvobozování utlačovaných pracujících západních zemí. Že vzhledem ke svému již nevojenskému věku budete třeba místním velitelem CO u Vás v „ústavu“, nebo něčím podobným.

Jenže jsem si včas vzpomněl, že jste býval důstojníkem ČSLA v nějakém speciálním útvaru. Což je samozřejmě jiná písnička – v prvním sledu asi ne, ale v druhosledových jednotkách je ještě pořád Vaše místo. Prostě – půjdeme společně s ostatními Slovany, poneseme na Západ tu naši kulturu, jedinou opravdovou civilizaci.
Jistě, pořád ještě žije maličká naděje, že osvobození Západu proběhne víceméně mírovou cestou, že tamní pracující sami svrhnou svoje tyrany bez velkého krveprolití. Aspoň v některých zemích. Aspoň v některých průmyslových oblastech s největší koncentrací vykořisťovaných.

Ale musíme být připraveni i na úplně odlišný scénář : Spontánní povstání lidu Západu bude drceno Železnou patou kapitalistické oligarchie. Krvežízniví žoldáci armád NATO se nerozvzpomenou na svůj dělnicko-rolnický původ, počnou masakrovat proletariát stejně jako irácké a afghánské partyzány, masakrovaný proletariát nás zavolá na pomoc.
My pomoc samozřejmě neodmítneme, Západ osvobodíme. Plány jsou už vypracovány od 60.let minulého století – nejdříve uděláme našim jednotkám volný průchod přes území fašistického Německa pomocí menších jaderných explozí (postačí prý méně než 200 mírových výbuchů), dojdeme na území Francie, kde vyčkáme dalších rozkazů.
Snad si západní proletariát vybere k povstání vhodnou roční dobu; raději budu zasypáván hromadami květů (nejlépe tradičních šeříků) než sněhovými vánicemi.

Nu, a po odpočinku v jižní Francii budeme moci jít dál, přesně jak píšete – přes moře, přes hory, dál na západ. Po úspěšném šturmu Bílého domu zatančíme kozáčka a odzemek, vodky popijeme aj slivovice, machorku a virginské doutníky pokouříme. A půjdeme dál, proti směru pochodu dávno zapomenutých zrádců Slovanstva, tzv. ruských legionářů. Přes Bajkal, Ural, Moskvu, Bratislavu, zpět domů, do Česko-Moravské sovětské socialistické republiky. Ano, tehdy konečně bude naše vlast svobodná a bezpečná, bezpečná před Němci, sionisty, Američany, papeženci, kapitalisty, muslimy, tyrany a zrádci všemi.
A tančit, tančit se bude všude !

Když se ti z dálky šťastně vrátí milý,
oddaný přítel, soudruh ušlechtilý,
tu šťastnou píseň zpíváš rád.
Když potkáš prapor Gottwaldovy strany,
zbrocený krví, bouří ošlehaný,
chce se ti zpívat tisíckrát!
(Pavel Kohout, Kantáta rodné komunistické straně)

***Volte ČSSD a KSČM !***

STK. řekl(a)...

Póňjal! Charašó, malóděc!

P.S.: Raději ani nechtějte vědět, čím jsem měl být v případě mimořádného stavu u nás v "ústavu". Naštěstí jsem už svůj "zvací dopis" mohl odevzdat na patřičné místo.

A.S.Pergill řekl(a)...

To Informace,
nechtěl bych přivolávat jaderný konflikt. Obávám se, že účinky JZ se velice přeceňují. Jaderné nálety na Hirošimu a Nagasaki měly méně obětí než konvenční nálety na Tokyo, Jokohamu a další japonská centra. Nebo pro ilustraci: Kdyby IRA nebo nějaká nástupnická organizace odpálila jadernou bombu +- hirošimské ráže v centru Londýna, tak by dosáhla jen cca 10 - 15 % obětí, než kolik jich bylo za "bramborového hladomoru" v Irsku. Prakticky ten samý poměr by byl, pokud by Ukrajinci odpálili podobnou nálož v centru Moskvy jako odvetu za známý hladomor na začátku sovětské éry (oba tyto hladomory byly státem řízené a jejich záměrem byla genocida místních obyvatel).
Účinky JZ byly záměrně nadhodnocovány z toho důvodu, že SSSR měl výraznou převahu v konvenčních zbraních, zatímco v případě jaderného konfliktu byly síly +- vyrovnané. Prakticky celé hnutí "Obránců míru" bylo řízeno KGB (byť o tom méně informovaní členové nevěděli). Totéž se týká i současných mírových a protijaderných hnutí. Akorát se tam místo pokračovatelů KGB stále více uplatňují síly islámského světa, protože v konfliktu s ním je nepoměr v konvenčních zbraních (a zejména v počtech vojáků) ještě větší. Islámský svět má také zájem na obecném odstavení jádra, protože jaderné elektrárny nás mohou osvobodit od závislosti na ropě (a současně podporuje i zelená hnutí, dělající potíže při otevírání nových ropných polí a při plánování těžby ropných břidlic (největší zásoby jsou v Pobaltí a v Kanadě a je jich víc, než co se vytěžilo a o čem se ještě ví v Zálivu a okolí).

Šaman řekl(a)...

Jaderné zbraně mají jednak účinky přímé - tepelnou, tlakovou a radiační vlnu - jednak nepřímé. Spad dlouhodobých radioaktivních látek, dlouhodobé zamoření, zničení elektroniky, jadernou zimu...
Výsledky několika pokusů ve vesmíru vedly - k zákazu zkoušek jaderných zbraní ve vesmíru.
Biologické a chemické zbraně už byly zakázány celkově, i když by je kdosi - výhradně k vyvraždění 1,5 miliardy lidí - rád použil. (Zlaté prciny, zlatý Ovadia!)

Jaderné zbraně nebyly použity - jednak ze strachu z odvety, a potom také ze strachu, že by "vítěz" takové války byl sám poražen "vedlejšími" a "přeceňovanými" účinky jaderných zbraní...

Vedlejším kladným účinkem by pak mohlo být vyhynutí lidstva, které se pyšní takovými exempláři, jako je A.S.Pergill...

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážený STK,

mám pro Vám dobrou zprávu : Měl-li jste být v případě nevyhnutelného konfliktu s prohnilým Západem něčím (někým) důležitým, tak tedy BUDETE.
Ano, naše civilizace vítězí právě díky schopnosti zapojit KAŽDÉHO člověka do budování a obrany vlasti. Západní úpadková „civilizace“ je odsouzena k zániku, protože má ve svých základech pevně vetknut individualismus. Individualismus = sobectví, odcizení, snížená možnost komunikace a kooperace.
Proto nad Západem vítězí Čína a Islám, proto nad ním zvítězíme my. Náš kolektivismus, náš slovanský způsob života – to je přece něco tak nevýslovně krásného, že ...
Ach, až se mi oči zarosily, při vzpomínce na První Máje a Vítězné Únory, na lampiónové průvody u příležitosti VŘSR, na stavby socialismu, na chmelové a bramborové brigády. Prostě NA CELÝ NÁŠ ŽIVOT za socialismu, socialismu, jež je typickým způsobem života nás Slovanů.
Prostě –MY jsme nositelé kultury, MY jsme nositelé pokroku.
A prosadíme se proti silám reakce, kapitalismu a demokracie – o tom ať nikdo nepochybuje ! Stačí si přečíst prakticky každý příspěvek velkého českého vlastence s.s.Pergilla, aby bylo každému jasné, že u nás západní dekadentní buržoasní změkčilost nemá místo. My, nositelé kultury a civilizace máme DĚJINNOU POVINNOST preventivně humánně zneškodnit reakcionáře, vnější i vnitřní ! V úzké spolupráci a bratrským ruským lidem jsme byli připraveni k preventivnímu jadernému úderu, který by našim jednotkám umožnil projít územím Západního Německa bez použití velkého násilí. Nevzdá-li se Západ svých agresivních plánů na ovládnutí nás mírumilovných Slovanů, nepropustí-li kapitalisté ze svých spárů utlačený proletariát, budeme nuceni zahájit akce k udržení míru.

Mimochodem – je jasné, že s Muslimy se dohodneme. Jejich způsob života je tomu našemu celkem blízký (až na ten alkohol a vepřové); jistě najdeme způsob spolužití. Bude to mnohem jednodušší než koexistence dvou rozdílných společenských zřízení, ve které jsme žili více než čtyřicet let. Svět je veliký, dokážeme se o něj rozdělit; např. my Evropu, Ameriku, Asii severně od Kavkazu, Pamíru, Himalájí, Gobi, Muslimové ten zbytek. Teprve kdyby nechtěli kooperovat, přišly by na řadu radikálnější řešení, vyzkoušené již při osvobozování Západu. A Vy byste se konečně dočkal příležitosti řádně uplatnit své volenské schopnosti a dovednosti, vážený STK.

„Dnes je mimořádně vážná příležitost, abychom zdůraznili dovršení osvobození. Z republiky právě odcházejí poslední vlaky s bývalými německými obyvateli tohoto státu. Těžko najít dost vážných slov, jimiž by tato událost významu dějinného mohla být naším občanům připomenuta. Dne 28. října 1918 dosáhli jsme státní, národní a politické svobody. Ode dneška nejen po právu, nýbrž i ve skutečnosti náš stát je státem národním, státem jen Čechů a Slováků. Učte své děti klidně, věcně, bez zášti, bez nenávisti, v duchu vyšší spravedlnosti a v duchu veliké spravedlnosti dějinné, co v dějinách národa znamenal náš odvěký zápas s němectvím, a jaké je štěstí pro ně, že už nemusí prožívat boje a strasti, jež pamatují generace starší. Nechť je letošní 28. říjen oslavou zakončení boje velkých generací našich předků o národní svobodu v národním českém a slovenském státě, ať je připomínkou, aby nové generace bedlivě střežily tuto svobodu, ostražitě sledovaly nástrahy, které by jí byly kladeny a byly vždy připraveny za tuto svobodu bojovat.“ (E.Beneš, 28.10.1946)

***Volte ČSSD a KSČM !***

stk řekl(a)...

Já, od mládí agnostik, doufám, že mne Pán (pokud existuje) k sobě povolá (či spíše do pekla uvrhne) dřív, než dostanu nějaký nový příkaz od volenské správy...

Větší vlastenec řekl(a)...

Ano, existují páni. I paní pořád ještě jsou.
A právě proto, aby už nebylo ni pánů ni rabů, musíme splnit své dějinné polání, dané nám Velebnou Matkou Přírodou, Velkým Marxem a Nesmrtelným Leninem. Proto se musíme obětovat, proto musíme nastoupit do služby, až polnice zavolá.

Pak projdeme peklem, projdeme přes spáleniště a krvavé řeky. Směr : Praha ! Přes Mnichov, Paříž, Londýn, New York, Las Vegas, Tokio ! Celý svět obejdeme, všude míru přineseme !

Prostě, vážený STK, dočkáte se. Až svrhneme protinárodní buržoasii, až se pokrokové Slovanstvo opět sjednotí, splníme své poslání. A jak všeobecně dobře známo, v zákopech je každý ateistou.
Dočkáte se jako husa klacku.

Čest práci a Míru zdar !

informace řekl(a)...

Pergille,
jistě víte, co je to nukleární fallout. I při testování nových jaderných zbraní. A že to není žádný žertík ukazují následky na obyvatelstvu Běloruska po 86. Ty děti se sem jezdí léčit.
Přečtěte si také něco o Comprehensive Test Ban Treaty.

STK řekl(a)...

Šamane, ledacos je přece přísně zakázáno, ale provádí se úplně běžně...

Tím chci říct, že oficiálně se sice B a Ch zbraně nesmí používat - ale kdo tomu zabrání? Myslím, že na obou (nebo lépe na všech) stranách potenciálního válečného konfliktu jsou přísně utajené laboratoře a ústavy, kde se vesele s těmi kxindly pokusničí. Protože když někdo bude v úzkých, mohou mu sviňárny tu válku vyhrát. Nebo aspoň zajistit, že nebude žádný vítěz.

Proč jsem tak nas... ...molený? Protože všechny tyto zbraně jsou zbraně hromadného ničení - tedy zbraň padni, komu padni. Byl-li jsi poblíž nebo jen po větru - máš smůlu, jsi mrtvý muž i když za nic nemůžeš.

Ale co postavit proti hrozbě ZHN?
Čistou duši?
To je to, co mě tíží...

Větší vlastenec řekl(a)...

Ne, vážený STK. Čistá duše sama nestačí; musí být doplněna čistými úmysly, čistou košilí a pevnými svaly proletáře :
http://vlastenci.cz/obr/propaganda/soc_bio.gif

Nepřipustíme vraždění žen a dětí kvůli zisku zbrojařských koncernů !
Na soud s americkými barbary ! Zadržíme zločinnou ruku strůjců bakteriologické války !

***Volte ČSSD a KSČM !***

Harpyje řekl(a)...

Objektem Ahmadineřádovy verbální agresivity jsou malý a velký Satan. Objektem Aspergillových násilných fantazií jsou muslimové. Oba jsou potenciální hromadní vrazi.
Liší se od sebe pouze v tom, že Aspergilova agresivita asi nikdy nepřesáhne verbální stadium, kdežto u Ahmadineřáda to není jisté.
Je Ahmadineřád blázen, nebo provokatér?

STK řekl(a)...

Verbální agresivita je sice nepříjemná, ale ne nebezpečná. Trpí jí samozřejmě nejen ti dva.
"Asi" je správné slovíčko na správném místě. A dál samá nejistota. Kecá? Nekecá? Počkáme? Nebo snad něco uděláme?

Ale Ahmadíneřád si začal první...!

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážená paní Harpyje,

musím se zastat velkého českého vlastence s.s.A.S.Pergilla.
Soudruh a soukmenovec Pergill ve svých podnětných textech přece nebojuje jen a pouze s Muslimy. A to velmi správně - cožpak může mezinárodní sionismus a agresivní křesťanství zůstat mimo zaměřovací kříž pohledu roduvěrného Čecha ?
Jistě ne; a taky nezůstává. Po opětné změně poměrů se s.s.Pergill dozajista ujme své práce, záslužné práce na očištění naší vlasti od všech cizorodých, naší civilizaci nepřátelských živlů.

Buduj vlast, posílíš mír !***Volte ČSSD a KSČM !

A.S.Pergill řekl(a)...

Šamane,
tvůrci "nukleární zimy" už dávno přiznali, že účinek JZ v tomto ohledu s dobrými, mírotvornými, úmysly, vysoce nadhodnotili. A pokud se týká spadu, ten je daleko větším problémem v souvislosti s haváriemi jaderných elektráren (ve spadu po bombě je podstatně - o mnoho řádů - vyšší podíl radioaktivních izotopů s extrémně krátkým poločasem rozpadu. V "bodě nula" v Hirošimě byla pár dní po výbuchu menší radioaktivita než na nádvoří černobylské elektrárny dnes. Daleko větší následky z hlediska zamoření by měl útok, konvenční nebo jaderný, na jadernou elektrárnu nebo úložiště odpadu.

A.S.Pergill řekl(a)...

To Harpyje,
patříte prostě ke krasoduchům, kterým se hnusí násilí, a kteří nejsou s to rozlišit útočníka a napadeného (prostě násilí jako násilí, a to nepříliš výkonnému mozečku krasoducha plně postačuje). Muslimové vyhlásili program totálního vybití nemuslimů mnoho set let před tím, než jsem se narodil. Mnoho set let předtím, než jsem se narodil, už v rámci tohoto programu opakovaně páchali genocidy, a pokračují v nich do současné doby. I ten Achmedinežád je ukázkou této kontinuity, když se ve svých činech a záměrech odvolává na "skrytého imáma", který zmizel někdy před tisícem let (a byl to masový vrah jako většina islámských vůdců).
Jakákoli zlá slova na adresu muslimů, a případně i jakékoli aktivity proti nim, nejsou nic jiného než obrana, mající zajistit naše holé přežití.

Harpyje řekl(a)...

"Začal první", říkají malé děti a muslimové, kteří tvrdí, že začal Velký Satan. V Iráku a Afghanistánu.
Na rozdíl od Aspergilla si oba Satanové uvědomují, jaké následky by měl další preventivní úder proti iránským jaderným zařízením. Jaké apokalyptické následky by teprve měl Aspergillem propagovaný globální útok proti Ummě?!
Aspergilovy řeči nejsou žádné nepříjemné pravdy, nýbrž fantasmagorie výjimečnou agresivitou obdařeného individua.

Harpyje řekl(a)...

Nemůže, Vlastenče, nemůže!
Nejdříve muslimové, potom sionisti, a pak katolíci. A zapomněl jste na Romy, homosexuály a šlechtu. :-)))

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážená paní Harpyje,

dovolím si poznamenati, že jsem psal o "očištění naší vlasti od všech cizorodých, naší civilizaci nepřátelských živlů".
Což je mnohem jednodušší, než marný pokus o vypracování vyčerpávajícího seznamu všech těchto živlů, anebo dokonce jen těch NEJVĚTŠÍCH nepřátel vlasti a národa.
Vždyť po odsunu či zneškodnění největších nepřátel se největšími stanou ti doposud druzí největší ! A tak dále.
Prostě - proces je téměř nekonečný. Naštěstí máme dost dobrých Čechů-velkých vlastenců, abychom si poradili. S.s.Pergill v tomto procesu jistě uplatní své lékařské vzdělání; třeba na rozřaďovací rampě před vchodem do tábora.

Prací k svobodě ! *)

Volte ČSSD a KSČM !

--------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.euroskop.cz/gallery/45/13761-vojna_orez.JPG

Harpyje řekl(a)...

Nejen stát na rampě. Možnost pokusů na lidských objektech musí být přece pro snaživého a ctižádostivého vědce velmi lákavá.

Větší vlastenec řekl(a)...

Souhlasím.
Ale právě na rampě je možno rozřaďovat objekty na použitelné a nepoužitelné; to je velice důležitá část celého procesu.
Proto skutečný vědec provádí výběr pokusného materiálu osobně.

„Dovolte, abych pronesl přípitek na rozkvět vědy, na zdraví vědeckých pracovníků. ... Na rozkvět vědy, oné vědy, jejíž pracovníci, ačkoli chápou moc a význam vědeckých tradic a dovedně jich využívají v zájmu vědy, přece jen nechtějí být otroky těchto tradic, na rozkvět vědy, která je dosti smělá a rozhodná, aby bořila tradice, normy a koncepce, když se stávají zastaralé, když se z nich stává brzda pokroku, oné vědy, která umí vytvářet nové tradice, nové normy, nové koncepce.“
(J.V.Stalin, z projevu na recepci vysokoškolských pracovníků konané 17.5.1938 v Kremlu)

*** Volte ČSSD a KSČM !***

STK. řekl(a)...

Velevážená Harpyje!

Soused mého dědy taky říkal, že si to pianino u něj uloží jen na pár týdnů, než se celá ta bláznivina s odsuny "vysvětlí". Rovněž nevěřil, že by mohlo něco tak šíleného jako je holokaust nastat. A že to začalo právě teď. To pianino ovšem dodnes může stát v mé "pracovně".
A "pravdu povediac" i já jsem si v srpnu 1968 myslel, že si přece v hlubokém míru nikdo netroufne do obrodného procesu nějak silově zasáhnout. Tři týdny nato jsem, málem podělaný strachem, čučel přímo do hlavně ruského kulometu.
- - -
Inu to jsou ti optimisti. Jejich údiv, že někdo poruší etické normy tak snadno, jako když zlomíte párátko, pak nezná hranic.
Za tu docela zlou úvahu o možnostech pokusů (na lidech) bych Vám přál, abyste se ještě dožila okamžiku, kdy budete stát na oné pomyslné rampě Vy a nějaký bojovník s kalašnikovem v jedné a Koránem v druhé ruce bude bohorovně určovat, co s vámi udělají.
Víra ve spravedlnost světa a neporušitelnost řádu je moc pěkná věc. Je ovšem zcela falešná.

Klidně si poslužte a zesměšněte svým břitkým intelektem toho "agresívního strašpytle" ASPergilla - mě můžete vzít jedním vrzem. Pokud Vás to aspoň na chvíli uvede do stavu euforie...

Asi netušíte, jak dobře se bavím já. Byť je to trochu hořký smích.

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážený STK,

mohu Vás s hrdostí informovat, že paní Harpyje jen navazuje na moji starší úvahu o budoucí možné činnosti s.s.Pergilla a dalších velkých českých vlastenců. A já vycházím přímo z dlouhodobě pevně zastávaných a veřejně publikovaných názorů s.s.Pergilla :
1) o nutnosti preventivního použití jaderných zbraní proti všem Muslimům
2) o neuvěřitelné škodlivosti sionistů a papeženců celému světu a speciálně naší vlasti
3) o morálních a estetických hodnotách porcování nelidských i lidských nepřátel pomocí rozličných chladných zbraní *)

Prostě – v těchto souvislostech se úvaha o využití likvidovaného odpadu pro vědecké výzkumy přímo VNUCUJE.

* * * * *

Co se Vašeho ctěného přání (selekce paní Harpyje Muslimy) týče – za jistých okolností se může vyplnit. Neboť paní Harpyje, přes moje důtklivé, velmi dobře míněné rady, stále zůstává stoupenkyní nevědeckého světového názoru. Ba co víc – ona setrvává přímo v děsuplné temnotě papeženeckých bludů !
Takže pokud by Západ nebyl osvobozen námi, nýbrž Muslimy, čekal by paní Harpyji trudný osud – do konce života by byla dhimmi. Což je nezáviděníhodné postavení, ekvivalentní např. postavení Němců-antifašistů, kterým jsme dovolili zůstat na našem území po osvobození Československa Sovětskou armádou.

Nám dvěma, vážený STK, nám dvěma roduvěrným, to jest ateistickým Čechům se to chválaLeninu stát nemůže. My Češi, na rozdíl kupříkladu od hloupých Poláků, si vždy dovedeme poradit i v té nejhorší situaci. Tudíž přežijeme, příchodu osvoboditelů v klidu vyčkáme.
Zde je jeden z nejlepších možných způsobů přežití v rovnoprávném postavení :

Jak se stát muslimem

Přijmout Islám je velmi lehké. Je třeba pronést tato slova, nejlépe v přítomnosti dvou muslimů (není to ale podmínkou) :
اَشْهَدُ أَن لا إله إلا الله وَ اَشْهَدُ أَنَّ مَحَمَّداً رَسُولُ الله
Ašhadu an lá 'iláha 'illa 'l-láh wa ašhadu 'anna muhammadan rasúlu 'l-láh
Česky to znamená následující:
"Vyznávám, že není boha kromě Boha, vyznávám, že Muhammad je posel Boží."

Slova vyznání víry musí být proneseny upřímně s čistým záměrem v srdci.
Po přijetí Islámu je zvykem vybrat si islámské jméno. není to ale povinností.
Pokud jste se nenaučili text šahády nazpaměť, je možné opakovat slova po druhém muslimovi. Je dobré zajít do mešity a zeptat se nějakého muslima co potřebujete vykonat, abyste mohli přijmout islám.
Nemáte-li v dosahu mešitu, stačí se obrátit na jakéhokoliv muslima o pomoc a radu. Pomoci vám přijmout Islám, je povinností každého muslima před Bohem a odmítnutí je hříchem.
(http://islam.txt.cz/clanky/16135/jak-se-stat-muslimem)

Islám je pokrokové náboženství ! (Rudé právo, 1987)***Volte ČSSD a KSČM !
--------------------------------------------------------------------------------------------------

*) http://www.daemon.cz/recenze/detail/23

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

...požádal vůdce našeho ranného státu ...
Vv, ehm, možná jste na to zrovna chyběl, ale je to klasický špek z diktátů. Asi tak šestá třída. Za to je ta dvojka z češtiny? Kromě této malé skvrnky je Váš psaný projev na jedničku s hvězdičkou.

raný (časný, např. rané ovoce, raná zelenina); raně
ranný (ran se týkající)
ranní (k ráno)
Tak pravila Pravidla.

Anonymní řekl(a)...

pro RRR "zprávňe tak pravyla povidla"
pre vydla (k vidle vy děti)

Větší vlastenec řekl(a)...

„Teprve založení našeho ranného státu trvale zajistilo naše národní bití.“

A basta, oni anaboliková nádhero !

A.S.Pergill řekl(a)...

To Harpyje,
nacisty v naší společnosti honíme a zavíráme. Někdy i s takovou pílí, že pomalu ani není možné se na veřejnosti podrbat za uchem bez rizika, že to nějaký "znalec" vyloží coby nacistické gesto, a že dostanete pár měsíců na tvrdo.
Přitom tito nacisté nikoho neholokaustovali, nedělali dozorce u plynových komor atd. Pouze jsou zastánci +- stejné ideologie jako lidé, kteří tohle vše a mnoho dalšího dělali.
Neexistuje tedy nejmenší důvod, proč stejným způsobem nezačít pronásledovat muslimy, protože zastánci této ideologie se dopouštěli (a v řadě oblastí světa právě teď dopouštějí) zločinů přinejmenším srovnatelných (např. Chomejního režim vyhnal a vybil v Iránu větší procento Židů než Hitlerův režim v Německu). Historie popisuje i řadu totálních, dokonaných, genocid, provedených muslimy (tedy něco, co nacisté sice zamýšleli, ale nepodařilo se jim to realizovat). Nemusíme čekat, až zrovna ti "naši" muslimové začnou vraždit nebo jinak realizovat genocidu nemuslimů, kterou už dávno vyhlásili, jako ji provedli a provádějí jejich souvěrci. Také nečekáme, až zrovna ti "naši" nacisté rozjedou plynové komory.

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Výtečně Vlastenče. Uctivá poklona. 1*

Větší vlastenec řekl(a)...

Ještě pro Ravišinga, ad "ta dvojka z češtiny" :

Ne, oni anaboliková nádhero. To už zapomněli, co jsem o tom psal ?
Připomenu : dvojku z češtiny v 8.třídě ZDŠ jsem dostal za drzost. V hodině DĚJEPISU jsem PŘED TŘÍDOU opravil s.učitelku (dějepisu i češtiny).

A dvojku z maturitní písemky jsem dostal za chybějící čárku (čárku jako diakritické, nikoli interpunkční znaménko). Prostě jsem práci nestačil před odevzdáním přečíst, neb jsem ji psal do poslední minuty; celou z hlavy a bez přípravy.

No prostě co byste chtěli od zedníka, že.

Harpyje řekl(a)...

Moje babička, vdova se třemi nezletilými dětmi, ukrývala po celou dobu války tefilim svých sousedů na půdě. Podle Vaší logiky, STK, bych z tohoto důvodu měla schvalovat Aspergillovo blouznění týkající se preventivního vyhlazení muslimů. Pouze mi jaksi nejde do hlavy, proč bych měla schvalovat něco, co se ve své zrůdnosti kvalitativně vůbec neliší od genocidy Židů, a co ji kvantitativně ještě daleko převyšuje.

stk řekl(a)...

2 Harpyje:

Nemusíte přece vůbec nic schvalovat, nemusíte se mnou vůbec souhlasit. Příklad s židovskými sousedy měl jenom upozornit na to, že často podceňujeme možnost prudkého zlomu situace. Naši nebo obecné.
Pouze upozorňuji. Závěry si udělá každý sám podle své letory. Jenom, prosím, pořád nemluvme o nějakém preventivním úderu. Myslím, že je dobré být dobře a včas připraven, ne však útočit jako první. Nenechat se prostě zaskočit s hesly o lidskosti (naší)- a rukama - nad hlavou.

A.S.Pergill řekl(a)...

To Harpyje a STK:
Ono by bohatě stačilo, aby politici dodržovali platné zákony. Islám diskriminuje lidi podle náboženství, pohlaví i sexuální orientace. Tím jednoznačně porušuje zákony jak platné u nás, tak i zákony platné v dalších zemích EU. Je třeba dokopat politiky k tomu, aby podle těchto platných zákonů postupovali. Případně dostat do čela států takové, kteří tento postup provedou.

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Na Vlastencova prorocká slova už skoro došlo:
"Taliban Leader in Secret Talks Was an Impostor" píšou dnes v the New York Times.

Větší vlastenec řekl(a)...

"Talibanci jsou chytřejší než Američani." ( http://www.nytimes.com/2010/11/23/world/asia/23kabul.html?_r=1 )

Buhehehehehechlemst !