čtvrtek 28. dubna 2011

Uloupené melouny

Říkala mi žena, že ten příběh viděla vyprávět v televizních zprávách. Já to neviděl, ani v záznamech, v novinách se o tom nepsalo. A tak si mohu trochu vymýšlet. Jak lupiči ukradli melouny.

Včera po jihozápadě Prahy brousilo mimořádné množství policejních aut. Polecajti honili bankovní lupiče. Lupiči byli mazaní, protože po lupu se nesnažili prchnout a tak na sebe přivolávat pozornost. Naopak, zůstali skoro na místě, jen se trochu překabátili. V Řeporyjích si na chodníku kousek od náměstí U Lva zprovoznili připravený prodejní stánek se zeleninou a ovocem. Vytáhli plachtu - a začali prodávat melouny!

Tedy bobule lubenice obecné, oblíbené to zeleniny, často řazené mezi ovoce. Zelené navrch a rudé vevnitř. Zatímco pytle s uloupenými melouny - tedy miliony - skryli pod pult. I přišli stážníci a chtěli vidět živnosťáky, IČO, DIČO, potvrzení o zaplacení daní, dodací listy, oddací listy, knihu jízd a potvrzení o povolení záboru obecního pozemku. A protože na ty melouny (bobule) neměli dodáky, zavřeli je a budou sedět ve vyšetřovací vazbě, dokud na ně policajti nezapomenou.

Ne. Tak to jsem si vymyslel. Bylo to asi takhle: Lupiči loupili. Pak se skryli do stánku. Ten stánek stál na blbém místě, kde nikdy stánky nestály (jako je tomu třeba na blízkém tržišti Na Tržišti) a na trhovcích bylo vidět, že neprodávají melouny, ale že uloupili melouny. A tak je policajti chytili. A protože vlastně nevznikla žádná škoda, tak je zase pustili.

Ten konec jsem si taky nevymyslel, pouze domyslel. Protože já jsem taky prodávával na tržišti, tedy knížky, a bývával jsem buzerován. Paní, co tam prodávala kradené kolo, odešla bez postihu - polecajti ho neměli v databázi ukradených kol.

Možná, že těm zlodějům ty melouny taky vrátí, pokud soud usoudí, že nelze dokázat, odkud ony peníze pocházejí. Třeba si je zelináři vydělali prodejem melounů. Bez povolení.

A za to dostanou milionovou pokutu.

Psáno v Praze dne 28. dubna 2011 po návratu ze školy.

62 komentářů:

stk řekl(a)...

Nějak vlčím - opět jsem se dobrých 20´koukal na bednu. No bednu - ona je to spíš placka. tedy na placku... Ale pro narušení mé duševní integrity je tvar nerozhodující....
Pražští lupiči se opravdu snažili zahrát policii avantgardní divadýlko - je ale taky pravda, že onen zeleninový stánek patřil mamince jednoho z lupičů. Mluvila se silným ukrajinským (ruským?) přízvukem. A melouny neměli schované pod melouny, ale v autě, které použili "při akci". Hold ukrajinci nezapočítali do rizik helikoptéru, která je po startu líně sledovala z obloh.


Už mám pro dnešek dost. Takže přeji všem štamgastům "dost dobrou noc!"

Šaman řekl(a)...

Snad Bulhaři. Tak to aspoň někdo v TV viděl! Že si opravdu zcela úplně všechno nevymejšlím.
brou
\:-)

Anonymní řekl(a)...

Je nutné zesílit izraelskou kontrolu:
Autor: H. Lukešová Datum: 29.04.2011 00:22
nad svatými místy. Izrael se MUSÍ navrátit do Hebronu a dalších židovských svatých míst... Hebron a jeho památky patří Židům. Židé je musí kontrolovat (samo sebou nezabraňovat vstupu Arabům...). Hebron ani Jeruzalém nemá s islámem NIC společného. Palestinští Arabové a obecně muslimové si kradou to, co jim nepatří. A vyzbrojovat palestinskou "policii"? Vždyť je to pátá kolona, nepřítel Izraele. Není rozdíl mezi Hamasníkem a "palestinským policistům". Co musí udělat Izrael? Zesílit kontrolu nad svatými místy židovství... A vykázat palestinské Araby kam patří... Muslimové nemohou spravovat židovská svatá místa... Vždy je znesvětí... Pohrdají Židy a židovskou kulturou, židovským náboženství (ačkoliv je Korán opsán a upraven z textů Starého zákona /Tanachu/). Dále je potřebné zesílit kontrolu palestinských obyvatel... kontrolovat zda-li nemají střelné zbraně, nože určené k útoku. Upřímně v mír mezi Židy a muslimy ve Svaté zemi nevěřím. Muslimové židovskou přítomnost v Izraeli nikdy neuznají, to můžeme nalézt v palestinských učebnicích. A to my Evropané, Američané a OSN palestinské Araby podporujeme, živíme je. Dříve antisemiti vyřvávali "Židé, vraťte se do Palestiny" a nyní vyřvávají "Židé, odejděte z Palestiny". Tak jak to tedy je? To zavání plynovými komorami. Židé nemají právo nikde žít. Jediné, co musí Izraelci udělat je, nevěřit palestinským Arabům, jednat podle svého moudrého uvážení, zajistit ochranu svým obyvatelům a důsledně kontrolovat palestinské obyvatelstva. Bohužel jinak to nejde. Sice soudruzi antisemiti budpu řvát o údajné "izraelské okupaci", ale to se nedá nic dělat. Vždycky platí dvojí standart. Cokoliv udělá někdo jiný, je to v pořádku, ale jakmile něco udělá Žid nebo Izrael,je to vždy špatně. Vřed antisemitismu z nás nikdy nevymizí.Nezbývá něž zmínit nádherný verš Žalmu "Hospodin střeží cesty spravedlivých, cesta hříšníka vede do propasti". Izrael přežije, protože na jeho straně je pravda, dle mého názoru je to nade vší povinnost.

reagovat

Re: Je nutné zesílit izraelskou kontrolu:
Autor: S. Prosek Datum: 29.04.2011 01:48
Hezky! Izrael prezije, antisemitizmus chcipne na vlastni souchote ... pripadne to tem nasim "slusnym antisemitum" vysvetli arabosi hned jak pritahnou tak dukladne, ze se antisemitum protoci panenky!

... on se uz nejaky Eugen Savojsky najde... Deus lo volt!

reagovat
Re: Je nutné zesílit izraelskou kontrolu:
Autor: P. Sulc Datum: 29.04.2011 04:50
Bohuzel , to je jen zbozne prani. Slusni lide se zaradovali po valce, ze bude antisemitismu konec, alespon to tak vypadalo. Jenze pozdeji to zase zacalo. A i, k memu velikemu prekvapeni, u Cechu. Polaci, no to jsou nekdy odporni antisemite, hnus, hnus, ale tam to tak vzdy bylo. Ale Cesi se povazuji za stredobod sveta, za neco lepsiho, a podle discusi, je to k zebliti. A podle pani Lukesove jsem se mrknul na discuse na Aktualne.cz. No to uz je na poradny prujem, to snad ani nejsou normalni lide, jen jakys paskvil na cloveka.

reagovat

Re: Je nutné zesílit izraelskou kontrolu:
Autor: S. Prosek Datum: 29.04.2011 06:08
Kolik myslite ze se z populace CR zucastnuje komentovani na inetu?

Par stovek mentalnich mastrubantu neni vzorek naroda. Anonymita (sic) svadi mnohe mentalni uchyly deklarovat se. Do oci by to nerekli nikomu. Proste lidsky odpad pane Sulci.

Velmi je raduje vylezt z pod kamene a opet zalezt. Ta pakaz nema sanci!

reagovat

informace řekl(a)...

Co říkáte paní Lukešová dohodě Hamasu s Fatahem? Také jsem od Vás na to téma nic nečetla. A ani od paní Netzerové.
Nezjímá Vás, snad?

drak řekl(a)...

Měním svůj životní styl, proto se bedně pokud možno vyhýbám, protože tuhle jsem zavadil o zpravodajství, zahlédl tam Zavadila a následně Sobotku a pak jsem si změřil tlak. Díky těm soudruhům mi tlak vylez na asi 155/100, ačkoliv normálně mívám tak 130/90. Mít je na dosah, asi bych se neudržel a došlo by k insultaci. Od té doby se bedně pokud možno vyhýbám, ona stejně jen buď propaguje zelené či rudé korzáry, nebo je antisemitská a proarabská a proevropská zároveň a to není nic, nač bych se já musel dívat, tak se tomu jakožto zbytečně stresujícímu faktoru důsledně vyhýbám, ať raději trefí šlak ty soudruhy ze mě, ne mě z nich ;-) Na stresy mi bohatě stačí práce.

informace řekl(a)...

Evropský soud ve Strasburgu zamítl italský zákon, který reguluje odsun ilegálních imigrantů. Podle italských norem, imigrant, který odmítne opustit stát, může být odsouzen k pokutě 5 až 10 tisíc euro nebo odsouzen k vězení od 2 do 4 let. Podle evropského soudu nejsou respektována lidská práva imigrantů. Italské normy o nucené repatriaci, kdy je imigrant dovezen na hranice a vykázán ze státního území, také prý nejsou v souladu s Chartou lidských práv, není respektována jeho osoba.
Novináři se ptají, jak se má tedy postupovat. Ministr vnitra říká, že jedinou možností po usnesení Evropského soudu co italským úřadům zbývá, je nechat všechny imigranty v zemi. Což není jen demagogické prohlášení, když vezmeme v úvahu chystanou úpravu Schengenu.
A tak mi napadá, nezavřeli čeští policisté ty
zloděje melounů nezákonně, nejednali proti Chartě lidských práv? Respektovali jejich oosobu?

Větší vlastenec řekl(a)...

Imigranti – tradiční problém Euroameriky

Jaké štěstí, že nepatříme ani k Evropě, ani k Americe ! Pravda, i naše vlast, pevná součást západní Asie, má své problémy (povodně, v zimě zima a v létě horko atd.), ale my všechno překonáme. My totiž nejsme hloupí, na rozdíl od Euroameričanů.
Ano, díky naší vrozené moudrosti jsme svoji vlast očistili od cizorodých živlů, a dokud jsme byli samostatní (1945-1989), pouštěli jsme si do naší vlasti jen osoby stejné krve či stejného pokrokového založení. Tedy především naše starší ruské bratry, a pak bojovníky za svobodu z celého světa – např.řecké a italské komunisty, muslimské partyzány atd.
I díky této promyšlené politice se nám dlouho dařilo pokračovat v cestě vytyčené presidenty Benešem a Gottwaldem, v cestě ke šťastným zítřkům.
Co v téže době dělali hloupí Euroameričani ? Místo vyčištění svých zemí od Němců, sionistů, křesťanů a buržoustů dělali pravý opak : Otevřeli hranice, pustili si do svých zemí cizorodé živly, budovali kapitalismus a demokracii. Ano, Euroameričani přijali i takové nepřizpůsobivé živly, jako byli (a jsou) emigranti z Československa a ostatních pokrokových zemí. Co by s takovými individui udělaly rozumné vlády ? Poslaly by je šupem zpět; pěkně v poutech by je předaly úřadům zemí jejich původu.
Euroameričani, ti nenapravitelní hlupáci, místo toho všechny naše zrádné emigranty přijali mezi sebe. Místo utužení národní pospolitosti a (zavedení) národního socialismu začali pěstovat multi-kulti, místo uzavření hranic dráty a minovými poli udělali tzv. Schengen. A jak my inteligentní a vzdělaní Češi víme, doplatili na to. Těžce na to doplatili.
Bída, hlad, svrab a neštovice, stávky a hladové bouře, zemětřesení, tsunami a tornáda – to je pouze část katastrofického dění v současné Euroamerice a podobných zemích, pouze část procesů, spuštěných zrůdným multi-kulti, kapitalismem a demokracií.

Jaké štěstí, že nám stačí vrátit se k našim nejlepším tradicím, abychom se zbavili Euroameriky a jejích problémů ! Stačí si opět zvolit opět pokrokovou vládu, jako v roce 1946, stačí si pozvat nepřemožitelnou Armádu Ruské federace, obnovit pohraniční ženijně-technická opatření, a vlny uprchlíků i tornáda zůstanou na druhé straně Šumavy a Krušných hor.
Ano, tak málo stačí, abychom se zbavili Němců a buržoustů, vykořisťovatelů, imigrantů a ostatních vší, opět zalezlých do našeho národního kožichu ! A s nimi se zbavíme kapitalismu, demokracie, zbytečné výuky cizích jazyků, problémů s podvodníky, korupcí a přebujelým automobilismem atd.apod.
A tančit, tančit se bude všude !

Bratrská internacionální pomoc ze dne 21.8.1968 zachránila naši vlast před euroamerickou okupací !***Volte ČSSD a KSČM !

informace řekl(a)...

Sice Vlastenec mele pořád dokola totéž, ale pokaždé to semele v takových obměnách a variacích, že se zdá, jakoby to psal poprvé.
Bravo, Patriota Maggiore, sei grande, insuperabile! Unico!

EK řekl(a)...

To co dělá VV je stále málo, je třeba vytlouci jeho písmo na prkno hřebíky a poté nám otloukat o záda a to stále a stále. Čest VV!!

Pedro řekl(a)...

A co je třeba zvláště ocenit - přítel a soudruh Největší patriot - ačkoliv po celičký den plní náročné úkoly při výstavbě rozvinutého kapitalismu realizací interiérových přestaveb a rekonstrukcí pro nabobské kapitalisty (případně též zbohatlické emigranty, zhusta sionistického původu) - si vždy utrhne chvilku a podělí se s námi o své neotřelé a inspirující myšlenky. My důchodci, co již nebudujeme a neplníme náročné úkoly, si tady můžeme od rána psát ledacos, ale soudruh V.v. musí přerušit budování, hbitě usedne k počítači a znovu a znovu nám připomene, jak je třeba zůstat bdělý proti piklům zahraniční reakce a německých revanšistů. Čest jeho práci!

Harpyje řekl(a)...

Tak, tak. Včera byl na Psu vynikající článek mého oblíbeného autora Vlka st. na toto téma, nazvaný "Jako tlustý do tenkýho " (autor, starší pán, si jako jiní páni jeho věku, libuje v takovýchto pikantních narážkách, anebo lehce lechtivých "vtipech"). Článek sklidil hromadný úspěch, jako obvykle, mluvil totiž opět českému lidu z jeho slovanské duše.
Vedle mouder tohoto bývalého člena KSČ à la "Berlusconi i Sarkozy se tváří jako „pravice“, ale jsou to jen přelakovaní „pravicoví“ levičáci s duší milovníků marxismu", se čtenář mohl rovněž dozvědět, že EU se řítí přímou čarou do záhuby. Že vynechal odpověď na otázku, komu za to vděčíme, nepřekvapuje.
V této souvislosti bych chtěla svalovci RRR doporučit tento článek http://vera-tydlitatova.eblog.cz/bahnicti-rytiri, který pro nás zahračechy tak trochu osvětlujě dění v bývalé vlasti. Toto dění zapadá do velmi neblahého vývoje v EU, které se, doufejme, snad přece neprosadí.
A Kopretině bych ještě chtěla doporučit tento článek http://vera-tydlitatova.eblog.cz/ladislav-batora-a-spol-vyhrozuji-zidum. Ten tomu dění nasazuje korunu a je jeho logickým vyústěním. Wehret den Anfaengen!
Královská svatba byla pohádková, a nevěsta a nevěstina matka byly důkazem toho, že le tiers état předčí noblesu, co se týká elegance a stylu.

Pedro řekl(a)...

Ano, a někteří neomalenci v diskusi zmiňovali jakousi Eulálii Čubíkovou. Neví někdo, kdo je ta osoba?

Harpyje řekl(a)...

Justine Putet, Onkel Pedro.
Mýlím se, nebo jste taky jedním z oněch starších pánů, kteří se vzrušují představami o "nacifeministkách"?
Jaké požehnání by bylo, kdyby Viagra nebyla na recept! :-)))

informace řekl(a)...

No, vždyť tam v diskuzi pod článkem paní Harpyje sklidila celou řadu ovací, jak jsem viděla. I ze strany pana Vlka.

Pedro řekl(a)...

Sie irren Sich, liebe Kelaino. :-)))

Pedro řekl(a)...

Musím s manželkou odejít na návštěvu, její bývalá spolužačka a největší mkamarádka má narozeniny. Už proběhly dvě telefonické urgence, kde vězíme. Takže se nemohu dále účastnit zdejšího laškování, přeji hezkou zábavu. Na shledanou v hospůdce zítra.

informace řekl(a)...

Zatím co tu klábosíme, na Lampedusu během odpoledne připlulo z Libye přes tisíc migrantů. Co s nimi?
A nejen že sem utíkají z Afriky, ale i z Evropy sem jezdí turisté - spáchat sebevraždu. Odpoledne jeden Holanďan skočil dolů z pisánské šikmé věže a asi se zabil. Další totiž ve zprávě nebylo. Ještě abychom mu dělali funus.
Ubohá Itálie!

STK. řekl(a)...

Copak Itálie, to je ženská, ta vydrží třeba i znásilnění a pořád bude krásná. Ale Italů je mi líto.

A ten Holanďan: Copak mají v Holandii nějakou šikmou věž!? Nemají. Nebo ne tak slavnou. Pozůstalí tak mají aspoň pěknou historku. "Jó, strejda, tak ten, když mu jednou utekla teta, tak si hned ten večer koupil lístek do Italska, odjel tam a skočil z šikmé věže v Pise..."

To je téměř tak dobrá historka, jako když někoho zabije prase z balkónu spadlé...

informace řekl(a)...

STK,
vždyť oni si ti Pisánci tu věž na velikonoce celou vydrbali, podívejte se, jaká je krásně bílá a jak teď k tomu přijdou, že někoho napadne z ní skákat. Co když ji umazal botama, když lezl přes zábradlí?
Ale byl to člověk spořádaný, na vylezení na věž si koupil řádně lístek a stál frontu.
hp://www.ansa.it/web/notizie/rubriche/topnews/2011/04/29/visualizza_new.html_895969598.html?idPhoto=1

Kopretina řekl(a)...

Janeček nebo Hledající zkopírovali můj rozhovor, ale stojím si za tím, co jsem napsala...Jinak Harpyje, jsem četla oba články paní Tydlitátové...

Kopretina řekl(a)...

Dohoda Fatahu s Hamasem, Informace? Je to spojení dvou teroristických skupin... Pro Izrael nic dobrého... Doufám, že situace nevyústí ve válku...

Pedro řekl(a)...

Jsem zde zpátky. Ale protože se mi poněkud pletou klávesy, zastavím se v hospůdce až ráno, nebo spíše dopoledne. Přeji všem lidem dobré vůle dobrou noc!

Větší vlastenec řekl(a)...

Ale to nic, drahý příteli a soudruhu Pedro. I v tomto stavu jsi nám mohl něco napsat, něco jako obvykle podnětného, vlasteneckého, soudružského.
Pár překlepů či pravopisných chybiček bychom jistě omluvili; a hlavní linii, linii skutečného socialistického vlastenectví, Ty neztratíš ani po té nejvelkolepější oslavě Svátku práce.

Čest práci a Vlasti zdar !

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Děkuji paní H. za odkaz na bahnické rytíře. Něčím mi připomínají tenhle spolek. http://www.edinros.ru/

Větší vlastenec řekl(a)...

Máte naprostou pravdu, vážený STK. Copak znásilnění někdy nějaké ženské ublížilo ? Stejně je to celé výmysl agresivních feministek. A feminismus je jeden ze shnilých plodů zahnívající euroamerické pakultury. S tím my Češi nemáme nic, ale vůbec nic společného.

Ovšem v Holandsku šikmou věž mají : http://www.abc.net.au/news/stories/2008/08/29/2349680.htm
Prostě jako Talijáni – neumějí stavět. Po osvobození Euroameriky jim obě šikmé věže narovnáme.

Práci čest a Míru zdar !

informace řekl(a)...

Co žvaněj Holanďani. V Pise mají dokonce tři šikmé věže. Kromě věže na piazza dei Miracoli, je tam věž San Nicola a věž San Michele degli Scalzi.
h://it.wikipedia.org/wiki/File:Chiesa_di_san_nicola,_campanile,_pisa.JPG
h://it.wikipedia.org/wiki/File:San_Michele_degli_Scalzi_Abside_e_torre_campanaria.jpg
Pisánci svou věž trochu vyrovnali z obav, aby nespadla. Práce trvaly skoro 20 let. Přečtěte si Šikmá věž v Pise Wikipedia (italská verze je podrobnější). Až Holendrům jejich věž spadne, tak se nebudou mít čím chlubit. Čím víc se naklání, tím větší je nebezpečí, že skončí v troskách. A pak, pisánská věž je mnohem hezčí než ta holandská zvonička.
A proč se tedy nezasebevraždil Holanďan vlastenecky doma? Bylo by mu to přišlo levnějc.

informace řekl(a)...

A ještě: v Pise na oslavu jejich patrona pořádají Slavnost světla (Luminara). Jezdí se na ni dívat z celé Evropy. A do Holandska?
http://it.wikipedia.org/wiki/File:Luminara_2009.jpg

informace řekl(a)...

A pak, vážení STK a Vlastenče,
uklidněte se. Nebuďte závistiví. Zajeďte si do střední Itálie, tam řádí banda 5 ženských znásilňovatelek 20 až 40 letých a ty vás jaksepatří vyždímají.

"Umbria, Toscana, Emilia Romagna: Violenza, nuova gang tutta al femminile"

Chytnou vás, odvezou někam do polí, dají vám nějakou omamnou drogu a Viagru a pak si na vás pět hodin pohodují.

Kopretina řekl(a)...

Co tak hrozného - v principu -vadí íránskému plavci na izraelském, že s ním odmítá soutěžit v jednom bazénu?:


To je jednoduché. Antisemitismus. Podle muslimů jakákoliv přítomnost Židů ve Svaté zemi je výsměch Alláhovi. Jsou i muslimští sionisté, sláva jim... ALE muslimští antisemité vybírají pasáže z Koránu, které Židy pohrdají. Existence Izraele totiž ukazuje, že Alláh neexistuje a nebo že je neschopný. Proto taková nenávist. Jak řekl David Ben Gurion "kdo nevěří v zázraky, není realista"... Jak jsem psala včera u článku pana Stejskala, doufám, že paní Le Penová vyhraje. Francouzi se probouzejí z multikulti šílenství... U nás máme imigrantů málo, ale země západní Evropy, Francie, Holandsko, Německo a Velká Británie... Jsou oblasti, kam se francouzští policisté ani neodváží. Černoši a muslimové přepadávají Židy (brutální vražda židovského mladíka Ilama Halimiho gengem Barbaři...), pokřikováním na bílé ženy do "děvek", házení po nich kamením, pálení aut, rabování obchodů, snaha o protlačení šarie do veřejného života... Francouzi konečně začínají chápat, že je zločinná ideologie multikulti cesta do propasti... Ve Francii žije již 5 milionů muslimů!!! To je tady číslo! Žijí v ghetech, nepracují, leniví, francouzsky neumí, pobírají dávky...Upřímně je mi Francouzů velmi líto, že k nim nalezlo tolik nepřizpůsobivých lidí. Francie, která má bohatou historii, mnoho spisovatelů a obecně umělců... A cesta do takové záhuby... Je otázka času, kdy se z Francie stane muslimský chalifát a veškerá francouzská kultura půjde do háje... Francouzštinu nahradí arabština... A to samé se bude dít v jiných západoevropských zemí v Německu též...Jen v Izraeli bude zachován hebrejský jazyk a hebrejská kultura přežije, protože v Izraeli jsou hrdi na své dějiny a svou kulturu a nenechají si od Arabů a obecně muslimů diktovat, tak mají žít... Aby to nedopadlo tak, že mi rodilí Evropané budeme žádat o azyl Spojené státy a Izrael. Jenže ani USA ani Izrael nejsou nafukovací země... Bůh nás ochraňuj.

STK řekl(a)...

To In4mace:
Jakápak závist... Dámy asi četly román Roberta Merleho "Muži pod ochranou". Ostatně tzv. Robertek by jim posloužil stejně a bez rizika. A když se jim zdají běžné baterie drahé, ať si pořídí ty nabíjecí. Dají se použít až 1000x!
(Používám akumulátory do všeho možného - kromě Robertka.)

4 VV:
Neříkal jsem, že ženám znásilnění nevadí. Jenom že ho vydrží... Nepodceňujte to plémě! Jsou často odolnější než mnozí chlapi! Dokáží zabít pouhým slovem - tedy "Slovy, slovy, slovy!"
A žijí déle! Aspoň tu, v kotlince jménem Evropa.

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážený STK, napsal jste "Copak Itálie, to je ženská, ta vydrží třeba i znásilnění a pořád bude krásná. Ale Italů je mi líto."
A já s Vámi téměř naprosto souhlasím. Ženská má být především krásná a povolná; k nějakému znásilňování nás nemá dohánět svým otravným "Ne". Konečně - stejně to nemyslí vážně; jen nás tak provokují. Takže jim opravdu tzv.znásilnění nevezme jejich krásu.
Ano, to je naše zdravé pokrokové české přesvědčení, tak diametrálně se lišící od úpadkového euroamerického názoru, ovlivněného zběsilými feministkami a vražedným multi-kulti kultem.

I z hlediska primárně třídního nám naše soudružky nemají říkat „Ne“. Mohou na schůzích vznášet podněty, účastnit se diskuze, být členkami BSP, starat se o teplo domova a děti, po skončení domácích prací sledovat telku. Ale ne dlouho, protože musejí ráno brzo vstávat, aby odvedly děti (vnoučata) do školky, a stihly začátek směny.
A pokud by na nás chtěly naše ženy a soudružky ječet (nebo dokonce odpírat plnění manželských povinností), můžeme sáhnout po osvědčených metodách Muslimů, našich přirozených spojenců v boji proti euroamerické úpadkové „civilizaci“.

Nazdar !

informace řekl(a)...

Ad 13:22
In italiano si dice: "E una fettina di culo coi pinoli, no?"

Větší vlastenec řekl(a)...

U brady Kalininovy, kde a komu se narodila ta milá slečna Kopretina, že se považuje za rodilou Evropanku ?? Doteď jsem si myslel, že je Češka jako poleno! To jest rodilá Západoasiatka. Jen poněkud pobloudilá, samozřejmě.
No, když se tak dívám na její "znalosti" naší mateřštiny, připouštím, že jsem se mohl mýlit.
Ach jo.

Harpyje řekl(a)...

No, já tedy doufám, že Le Pen "nevyhraje". Odkud, Kopretino, pochází ty Vaše znalosti francouzských poměrů?

Harpyje řekl(a)...

A ještě k té mantře o "multikulturelním šílenství": jedna z multikulturelních zemí par excellence je Israel.
Na rozdíl, například, od Severní Koreje.

Harpyje řekl(a)...

Tohle http://www.supermodels.nl/Upload/News/0902/mc2/israelaavtau.jpg je jenom jedna z tváří israelského multikulturalismu, zato ale obzvláště hezká.

Větší vlastenec řekl(a)...

Tak právě formulace "zločinná ideologie multikulti cesta do propasti" řadí sl.Kopretinu mezi nás rodilé Západoasijce, mezi nás roduvěrné Čechy.

Hezké odpoledne přeji.

Harpyje řekl(a)...

Jak jsem si všimla, tak jste napsal něco podobného antisemitovi Sch. :-)
Nic, než smysluzbavené prázdné floskule, tyhle mantry proti PC, multikulti a já nevím ještě čemu.

Harpyje řekl(a)...

Taky jste si, Vlastenče všiml, že ten vůdce pravých Finů vypadá jako dvojník Ladova Švejka? Zatímco Rudolfu Hrušínskému ten nos museli pracně vymodelovat, tomu pravému Finovi ho nadělila příroda.
http://www.verquer.org/index.php?tag=Finnland

Harpyje řekl(a)...

Tak tohle je taky príma!
"Bátora s neonacisty oslavoval české antisemity"
Pan prezident má neomylný politický instinkt, který ho vede k tomu, aby držel svou ochranou ruku nad "autentickými konzervativci".
No nazdar, vítejte v západní Asii, nebo na Balkánu?

Větší vlastenec řekl(a)...

"Nic, než smysluzbavené prázdné floskule, tyhle mantry proti PC, multikulti a já nevím ještě čemu."
Tak tato věta nesvědčí o ničem jiném než o Vašem přimknutí se k Euroameričanům a k jejich způsobu myšlení. Jinými slovy, vážená paní Harpyje - svědčí o Vašem odrodilectví.
My roduvěrní Češi bojujeme proti multi-kulti od dob Vůdce Sáma (viz Zákon o trestném činu němectví). My se snažíme vyčistit naši českou zem od cizorodých živlů kontinuálně od dob Dekretu kutnohorského. A díky vítězství SSSR ve Velké vlastenecké válce a promyšlené politice pres.Beneše a Strany se nám dílo zdařilo – naše vlast byla do konce 50.let 20.století očištěna od Němců, drtivé většiny sionistů, a skoro všech feudálů a buržoustů. A jak nám bylo dobře, když jsme byli sami, jen s našimi staršími ruskými bratry !
Dnes je situace mnohem horší, ale ještě pořád ne beznadějná. Vinou Havla a ostatních jemu podobných zrádců jsou sice otevřeny hranice, působí u nás opět rozvratné německé organizace, byli jsme vtaženi do různých euroamerických spolků, ale národ pořád zůstal rasově a třídně jednotný. Poevropštěných jedinců je u nás zatím stejně málo jako míšenců; Marxudík.
Je to způsobeno potěšující skutečností, že osoby Vašeho typu jsou pryč, díkyLeninu. Buď jste stačili uprchnout před hněvem lidu do Euroameriky, nebo nestačili, a tvrdá pěst našeho lidu na vás nesmlouvavě dopadla. Proto stačí málo, a vláda věcí lidu, ó lidu, se do našich rukou opět navrátí.

Letošní Vánoce nabývají obzvláštního významu a charakteru také tím, že je v naší vlasti slavíme poprvé bez Němců. To je výsledek, na jehož nesmírný historický význam jsem již vícekráte poukazoval. (E.Beneš, prosinec 1946)***Volte ČSSD a KSČM !

Větší vlastenec řekl(a)...

Velký český vlastenec L.Bátora prý s neonacisty oslavoval české antisemity

Před pár minutami se v diskuzi na Lidovkách, tom odporném protilidovém plátku vlastněném velkoněmeckým velkokapitálem, objevil tento názor :
„A co se vlastně tomu pánovi klade za vinu? Že má vlastní názor, který nevoní mainstreamovým vykladačům ať už jakékoli víry a zpolitizovaným médiím a že si ho dovolí prezentovat? Vypadá to, že svoboda slova je už zase k mání jen pro některé. Pro ty co bučí v souladu s politicky korektní ideologií, nekladou nepříjemné otázky a nedopouštějí se ideozločinů.“
Ano, dobrý Čech R.Pavelka očividně přemýšlí přímo hlavou, dokáže číst mezi řádky, a především se nebojí vyjádřit svůj názor i v současné tíživé době. Takové vlastence my potřebujeme. Potřebujeme, aby někdo hezky česky kladl nepříjemné otázky pravičákům, těm zrádným zastáncům politicky korektní ideologie a Euroameriky.
Václav Klaus, Vojtěch Filip, Jiří Paroubek, Ladislav Bátora, Jana Bobošíková, Adam B.Bartoš, Václav Vlk st., Anděla Dvořáková a další a další vlastenci a vlastenky se sice poněkud rozcházejí v otázkách výše progresivní daně pro zbohatlíky, ale v opravdu důležitých otázkách národní existence jsou krásně zajedno.
Čech Čechu bratrem. My proti všem. S námi Nesmrtelný Lenin, kdo proti nám ?!

Tehdy český lid vítězil nad daleko početnějšími silami nepřátel, dokud byl sjednocen společnou vůlí k boji za svobodu. (Z.Fierlinger, 16.10.1958)***Volte ČSSD a KSČM !

Harpyje řekl(a)...

Ale konečné řešení cikánské otázky jste doposud neprovedli, takže národ není rasově a třídně jednotný, jak tvrdíte, Vlastenče!
Nezoufejte. Co není, může být.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10252839638-hyde-park-ct24/211411058080405/

Harpyje řekl(a)...

Vaše skromnost Vás šlechtí, Vlastenče. I když jste jen "větší".

http://neviditelnypes.lidovky.cz/historie-o-mrtvych-jen-dobre-dgr-/p_spolecnost.asp?c=A110429_193654_p_spolecnost_wag

Větší vlastenec řekl(a)...

Snažili jsme se, vážená paní Harpyje, seč nám síly stačily : http://aplikace.mvcr.cz/archiv2008/souteze/2006/sod/extremismus/8_tabory.pdf
Leč doba byla zlá, nepovedlo se. Snad tedy příště.
Příště zkusíme tyto nepřizpůsobivé živly „přihodit“ k buržoustům a Euroameričanům; s jejich konečným řešením přece máme ty nejlepší zkušenosti.

Člověk by měl být nějakým způsobem hrdý na to, že je Čech, že máme nějakou svoji kulturu, historii, památky. (Václav Cojocaru, 11.5.2010)***Volte ČSSD, KSČM a DS !

Kopretina řekl(a)...

Hrobka "my"

Kopretina řekl(a)...

Ježíš, patří "my"... Stydím se...

Větší vlastenec řekl(a)...

Žádní „umučení Židi“ ! Padlí českoslovenští odbojáři !

Vážená paní Harpyje, děkuji Vám za odkaz na podnětný článek velkého českého vlastence, soudruha a soukmenovce Václava Vlka staršího, duchem však stále jarého. Článek jsem samozřejmě četl již v noci, ovšem dosud jsem nevěnoval náležitou pozornost diskuzi.
Musím se přiznat, že krev se mi vařila při čtení všech těch nenávistných protičeských příspěvků. Takoví odpadlíci, kálející si do vlastního čistého hnízda ! Není náhodou, že valná část z těch pomlouvačů jsou zrádní emigranti. Ano, opět se ukázalo v plné nahotě, jací že „vlastenci“ ilegálně opouštěli republiku, jací že „Češi“ se vlísali k Němcům a jiným Euroameričanům.
A také se ukázalo, opět a znovu, jak důležité je správné počítání mrtvých sionistů. Krystlíci, doležalové a jiní zrádci a němečtí (euroameričtí) agenti by chtěli sionisty vyjmout z celkového počtu padlých československých vlastenců-odbojářů, bojovníků za samostatnost a socialismus. Vidíme opět proč : Pokud bychom sionisty nezapočítali mezi nás (Prosím : Jen a pouze pro tento případ, neboť jinak ti cizáčtí upíři, většinou navíc německojazyční, nemají mezi námi Slovany co dělat.), tak by počet Němci brutálně povražděných našinců byl srovnatelný s počtem námi humánně zneškodněných Němců. A to by před cizinou nevypadalo dobře.
Mimochodem : Pro tento případ mezi naše hrdinně padlé odbojáře započítáváme i vojáky
armády Slovenské republiky padlé v boji proti Polsku a SSSR, příslušníky Vládního vojska padlé v akcích proti italským partyzánům, protektorátní četníky a konfidenty gestapa humánně zneškodněné partyzány, a obyvatele Lidic.

A v koncentračních táborech a na popravištích umírali naši lidé za touž věc svobody a budoucího šťastného života našeho lidu, za kterou umírali naši hrdinové na bojišti u Dukly, za kterou umírali, bojovali, krváceli hrdinové Slovenského národního povstání. (Václav Kopecký, Pamětní výpisy k historii Československé republiky a k boji KSČ za socialistické Československo, str.361)

***Volte ČSSD a KSČM !***

Větší vlastenec řekl(a)...

Hrobka, Ježíš ...
Velikonoce jsou už pryč, milá Kopretino.

A komu že patří Ježíš ? Vám ? No styďte se.

Kopretina řekl(a)...

Jenže my Češi jsme nepovažovali Židy za lidi, nezdůraznili počet vyvražděných Židů nacisty. z těch z 300 000 československých obětí bylo 180 000 Židů...
A co říkáte milý Vlastenče procesu se Slánským, věrným soudruhem, soukmenovcem Gottwaldem... Popravili ho jen proto, že byl Žid. V čem se rudý soudruh (komunista) lišil od hnědého soudruha (nacista)... Socialismus jako socialismus...

Kopretina řekl(a)...

Ježíš patří každému, kdo ho má v srdci... Já mám Ježíše v srdci, takže patří i mně... Harpyje je také křesťanka, takže patří jí...

informace řekl(a)...

Právě jsem si přečetla diskuzi pod článkem p. Vlka, kde vede slovo T. Krystlík.
Páni, jak může člověk tak nestydatě a k tomu blbě lhát?
Nepředstavitelné.

informace řekl(a)...

Jak píše dnešní francouzský L Express, podle předvolebních průzkumů ve volbách 2012 Sarkozy neprojde ani první turnus voleb.
Marně bombarduje v Libyi.

informace řekl(a)...

A nezhlíd se náhodou Větší vlastimyl v panu Krystlíkovi?
Říkám, jen náhodou.

Větší vlastenec řekl(a)...

Oj oj. Copak že to studujete, milá Kopretino ? Historii ne, že ?
Pro Vaši informaci : Počet československých obětí 2.sv.války se udává v rozmezí 350 000 až 360 000. (Je trošičku problém se správným započítáváním občanů ČSR německé národnosti; těch padlých za války i těch námi humánně zneškodněných do léta r.1946.)
Z tohoto počtu bylo cca 80% sionistů. Máte po ruce kalkulačku ?

Co říkám procesu s protistátním spikleneckým centrem R.Slánského ? No, po pravdě řečeno, mám určitou potíž s bezvýhradným přejetím rozhodnutí Strany o absolutním trestu pro s.Slánského. Přece jenom, dle mého skromného názoru by se s nejvyšším představitelem Strany nemělo jednat stejně jako s obyčejnými smrtelníky.
Ovšem na druhou stranu – jsem hrdý na svého s.prastrýce, jenž při zatýkání vůdce protistátního spiknutí sehrál důležitou úlohu.

Salus populi suprema lex esto.***Volte ČSSD a KSČM !

Harpyje řekl(a)...

Odlétám. Dobrou noc všem diskutérům.
http://www.youtube.com/watch?v=59QxDXmND0I&feature=related

Větší vlastenec řekl(a)...

Tož šťastný let !
Vždyť dnes je noc, na níž čeká se rok !
Es trägt der Besen, trägt der Stock
Die Gabel trägt, es trägt der Bock
Wer heute sich nicht heben kann
Ist ewig ein verlorner Mann.

Ba, my pokrokoví, levicově založení lidé nevěříme v Boha ni bohy, v Ducha ni v duchy,
(Hat man euch lange nicht bewiesen: Ein Geist steht nie auf ordentlichen Füssen?), leč ďábel buržuj a upír Mamon, čarodějnice a horoskopy, homepatie a loterie – to je nám blízké, tomu věříme.

Tak leťte dál, jen směle vpřed ! A zítra do průvodu, nechť smyjete všechny hříchy !

Kdo byť jen chvíli stál, již padá opodál !***Volte ČSSD a KSČM !

Harpyje řekl(a)...

Wer sie nicht kennte die Elemente, Ihre Kraft und Eigenschaft, Wäre kein Meister über die Geister!
Darryl Van Horne

Schumacher antisemita řekl(a)...

2 VV : Pokládám za vhodné připomenout také, že čeští vlastenci a vlastenky jakož i nynější protektorátní média cudně mlčí o tom, že státní protižidovské represe nenastaly až po patnáctém březnu 1939, ale ještě před okupací, za "Druhé republiky".

Kopretina řekl(a)...

Nicméně po březnu 1939 se represe znásobily... Začaly "evakuace na východ" slovy náčelníka SS Heinricha Himmlera... Ovšem daleko horšího zacházení se Židům dostalo od slovenských vlastenců a vlastenek... Tam jakýsi soudruh vlastenec Tiso platil nacistům za deportace slovenských Židů do Osvětim. O tom slovenští vlastenci a vlastenky mlčí.

Větší vlastenec řekl(a)...

Ne stát, ale LID se postavil sionistům !

Ale ale, soukmenovče Schumachře. Měl byste si zopakovat dějepis.
Ihned po Mnichovské zradě se proti sionistům, spoluodpovědným za národní tragedii, zvedla vlna celonárodního, všelidového odporu. Prostý lid venkovský si připomněl Anežku Hrůzovou a umučení Krista, proletariát si připomněl, že sionisti možná nevykrvují naše panny, ale vysávají naši dělnickou krev, tyjí z našeho potu a našich mozolů. Pracující inteligence si připomenula, že sionistů-právníků, lékařů, umělců a inženýrů je mnohem více, než by mělo být vzhledem k celkovému počtu sionistů v naší vlasti. Zato sionistů-kopáčů kanálů je málo.
Vší náš lid proto začal jednat, začal organizovat různé rázné akce, začal po vládě požadovat rázná opatření.
A co udělaly úřady tzv.Druhé republiky ? Pokoušely se utlumit oprávněný protisionistický hněv českého lidu. Proč ? Kvůli cizině, kvůli mamonu (t.j. tehdy požadovaným půjčkám od Anglie a Francie), kvůli zisku buržujů (rozhodné akce všeho lidu mohly ohrozit vývoz našeho tovaru do Euroameriky).
Ano, vláda tzv.Druhé republiky zakázala tisku publikovat zmínky o našem zdravém a tradičním antisionismu. Navíc jen velice zdráhavě plnila příkazy německých fašistů na zpřísnění postupu proti sionistům. Prostě – jako je to v kapitalismu a demokracie obvyklé, vláda nedokázala plnit přání lidu.

Nazdar !

Větší vlastenec řekl(a)...

Den Göttern gleich ich nicht! zu tief ist es gefühlt;
Dem Wurme gleich ich, der den Staub durchwühlt,
Den, wie er sich im Staube nährend lebt,
Des Wandrers Tritt vernichtet und begräbt.

(PhDr.J.Faust, DrSc.)

Pýcha předchází pád. (České přísloví)