středa 15. června 2011

Stávkokazi a kazisvětové


Odboráři opakují, že stávka v pražské dopravě není blokační a není namířena proti městu nebo vedení firmy. "Stávka je vedena proti vládě a jejím reformám. Bojujeme za všechny občany," prohlásil Jiří Obitko, předseda odborové organizace metro pražského dopravního podniku. Že jste se mne nezeptali???



Vedení pražských dopravních podniků pravilo: "Metro ve čtvrtek pojede podle víkendového jízdního řádu."
Šéfové odborů pražských dopravních podniků prohlásili: "Metro ve čtvrtek nepojede."

Na Smíchov to mám 8 km. Čili dvě hodiny pěšky nebo deset minut metrem. Stávka není namířena proti mně ani dalším pražským občanům. Ale do práce se nedostaneme. Výzva odborářů, abychom se do Prahy vypravili autem rovná se návrhem na blokádu.

V této situaci odboráři volají proti "stávkokazům". Stávkokaz je ten, kdo kazí stávku. Cizí zaměstnanec, který přijde do firmy, kde se stávkuje, a pracuje místo stávkujících. Cizí autobusák, který vyjede na linku, kde se stávkuje.

Jak se ke stávce přijde? V demokratických organizacích tak, že si ji odboráři odhlasují. V totalitních odborech tak, že ji vyhlásí odboroví papaláši. V demokratických odborech se stávky účastní i ti, kteří hlasovali proti - když jsou v menšině. Totalitní bossové odborů však nutí stávkovat i neodboráře!!!

Na metru, pokud vím, je odborově organozována asi polovina zaměstnanců. Většina z té odborově neorganizovaná poloviny hodlá jezdit. Odboráři se jim v tom snaží zabránit.

Strojvůdci, co chtějí jezdit, nejsou stávkokazi. Odboráři, kteří se jim v tom snaží zabránit jsou kazisvěti!

Psáno v Praze dne 15. června

PS: Odboráři prý v Praze nebudou dělat blokády. Blokáda metra je blokáda!

62 komentářů:

Kopretina řekl(a)...

Vyděrači hnusní! Naštěstí jsem dělala zkoušky v úterý, mohla jsem se jak dostavit do školy... Ale, co mají dělat ti, co dělají ve čtvrtek? Na ty odboráře je nejlepší karabáč a napráskat jim na zadek, aby nechali s těmi levicovými zvrácenostmi.

Kopretina řekl(a)...

Primitivní Pákistánci, Pákistánci týrali ženu za zločiny svého syna...
http://zpravy.idnes.cz/pakistanska-vesnicanka-musela-chodit-naha-kvuli-provineni-sveho-syna-1k6-/zahranicni.aspx?c=A110615_142452_zahranicni_ipl
Pákistánci a Afgánci nejsou lidi, jsou to opice, urážím opice, není to žádná kultura, no a to do Británie nalezli 2 miliony Pákistánců, 2 miliony primitivů...

informace řekl(a)...

Ze zpráv na Lidovkách mám dojem, že KDOS je dost nervozní, protože si jeho vedoucí nejsou jisti, jak daleko mohou se svým protestem jít a také, že si začínají uvědomovat, že řádoví občané, kteří budou jejich stávkou postiženi, s nimi vůbec nesolidarizují. Dosvědčuje tomu protest vedoucího federace strojvůdců, proti tomu, že premiér nejedná s nimi ale přímo s odborovými centrálami. A s kým by měl asi premiér jednat, když se rýsuje velice jasně, že stávka se netýká vztahu se zaměstnavatelem, ale je namířena přímo proti vládě? Má snad premiér jednat o celostátní důchodové reformě s vedoucím odborového svazu strojvůdců?
Dopravní podniky, města, vláda, která schválila použití vojenských autobusů a řidičů, se snaží dopad stávky zmírnit. A to zcela právem, protože v souladu se zněním Listiny základních lidských práv nesmí být omezována svoboda pohybu občanů. Nedokáží-li nebo nechtějí-li odborová vedení toto právo respektovat tím, že by přerušily stávku ve špičkových hodinách a neomezovaly pohyb vlaků na mezinárodních nebo celostátních linkách, musí to udělat jiné instituce. Zabraňovat tomu je docela protizákonné a stávkující, kteří tyto základní normy občanského soužití nedodržují anebo dokonce zabraňují k jejich provádění, by měli být stíháni soudně.
Obávám se, že podaří-li se odborům provést stávku v rozsahu, jaký si naplánovaly, bude to vážný precedens pro situaci v budoucnu.

iformace řekl(a)...

Kam až mohou odbory se svými nekontrovatelnými a nekontrolovanými stávkami dojít, ukazuje situace v r. 1980 v italském Turinu, kdy město bylo na měsíc zablokováno celoměstskou stávkou, kde se k dělníkům Fiatu přidaly i jiné kategorie, včetně drobných podnikatelů a obchodníků, kteří se ke stávce přidali ze strachu z represálií odborových a politických aktivistů. Tenkrát reagovali ti zaměstnanci Fiatu, kteří měli té situace dost, uspořádáním pochodu čtyřiceti tisíc, který manifestoval v ulicích Turina proti svévůli odborů. A onen pochod odblokoval situaci nejen v Turinu ale i v celé Itálii. Odborová vedení si uvědomila, že situace došla do kritického bodu a začala s vypracováním kodexu autoregolace. Po něm pak po několika létech následoval nový stávkový zákon.

STK řekl(a)...

...Ovšem na druhé straně - jak často říká mlíkař Tovje - co by dělala TV, rozhlas a tisk včetně internetového, kdyby stávky nebylo? Krvavé průjmy už odeznívají, už zůstávají jen tahanice, kdo za to (tu přemrštěnou publicitu a zběsilé zákazy dovozů ledasčeho ledaskam v podstatě bez relevantního důvodu může) a kdo komu kolik zaplatí.)
Stejná kocovina ovšem čeká Evropu v okamžiku, kdy zjistí, že "není proudu", protože nefouká vítr a je pod mrakem. Navíc je chladno.
Stávka, která se nedá podle názoru několika právníků považovat za stávku nám způsobí jen následné problémy, hádky a animozity. V Řecku byl den "národního hněvu" dnes, u nás bude při příští stávce, kdy se odborářští bossové budou pokoušet překonat význam rozpačité stávky zítřejší. (Rozpačitost ovšem jen předpokládám, nemám lepší informace než vy, vážení štamgasti...)

Pokud se zítřejší "stávka" za "neúspory" povede, budu muset přiznat, že jsem českému hobbitovi Pepovi připisoval příliš velkou dávkou "vyčůranosti" nebo, chcete-li, mazanosti. Protože dnes stávkovat není vyčůranost, to je prostá debilita.
O kmotrech, podivných praktikách "spřátelených stran" ČSSD a ODS, které s námi před volbami hrají hru na "modré" a "pomerančové", aby se zapomnělo na jejich "malé domů" v celém volebním období se už mluvit nebude. Tématem zítřka tedy bude STÁVKA, která stávkou není, je to jakýsi akt občanské neposlušnosti, organizovaný exponenty "předsametového režimu". A my všichni, nebo skoro všichni se budeme tím vnuceným tématem zabývat.
***************
I pr?, velebnosti. Za hodinu nastává úplné zatmění měsíce, největší v tomto století. Dívejte se, většina z nás už tak velké zatmění neuvidí. Koukněte se raději na něco velebnějšího než na ty směšné hrátky...

stk řekl(a)...

2 Informace:
Divím se, že premiér ještě s odbory (stávajícími, t.j. pohrobky ROH) ještě vůbec jedná. Jsou okamžiky, kdy je třeba pro zachování alespoň minimálního pocitu sebeúcty říct STOP!.

stk řekl(a)...

Zatmělý Měsíc je tu, v Ocelovém srdci republiky vidět hodně mizerně - nad jižním obzorem (Bezkydy) je kouřmo. Ale je tam a je oranžový...

s.t.k. řekl(a)...

Bez čeho? Bez kydů?
<Pardon, už neumím správně napsat ani slovo Beskydy. Stydno mi...

Harpyje řekl(a)...

Zatmění měsíce live z Israele:
http://eclipse.slooh.com/
Zde je prd vidět.

informace řekl(a)...

STK,
jak jsem četla, jednání zkrachovala. Dalo se to čekat. Byl to jen asi nějaký zdvořilostní akt ze strany vlády, aby se neřeklo, že nebere ohled na představitele sociálních složek státu.

Harpyje řekl(a)...

Sorry, z Israele je: http://bareket-astro.com/live_telescope/
Ten předešlý odkaz je Dubai a Kypr.

Kopretina řekl(a)...

Harpyje, proč si pan Svoboda myslí, že jste "milovnicí musulmanů" a že Vám "Izraelci leží v žaludku"? Copak jste proti Izraeli napsala něco opovržlivého, nebo jste se postavila na stranu mohamedánů proti Izraeli?

stk řekl(a)...

Na netu to bylo pěkné, ale tady na východě, když Měsíc vystoupil výše, byl vidět taky moc pěkně. Vyfotil jsem ho, až najdu způsob, zveřejním zde odkaz. Ale stejně představení končí...

Kopretina řekl(a)...

Jinak deník Hárec skutečně velezrádné noviny jsou. Chválí ho Spencerová píšící mimo jiné do Outsidermedia... Když jsem psala práci o terorismu, tak skutkové podstaty trestných činů (SPTČ) jsem rozdělila podle trestního zákoníku jednak teroristické činy proti republice, ústavnímu zřízení (je to v trestním zákoníku) jako válečná zrada, velezrada, spolupráce s nepřítelem, sabotáž, pat TČ obecně ohrožující- nedovolená výroba a držení jaderných látek a jiného nebezpečného materiálu, ohrožení bezpečnosti vzdušného prostředku a civilního plavidla, únos vzdušného prostředku do ciziny, obecné ohrožení a nedovolené ozbrojení, pak jsou to trestné činy proti lidské svobodě a důstojnosti jako jsou vydírání a braní rukojmí a poslední skupinu tvoří trestné činy proti rodině- únosy... A deník Hárec naplňuje skutkovou podstatu trestného činu velezrady a spolupráce s válečným nepřítelem...
http://www.literarky.cz/tereza-spencerova/4481-konec-dobrych-novin-a-par-aktualnich-odkaz

s.t.k. řekl(a)...

Pár fotek z balkonu:
Mittal v noci
Zatmění Měsíce 2011
Ostravská Hradčana
Starý Tlustý Kocour v knihovně

Lucifer řekl(a)...

Souhlasím. Píšete, Šamane, do slova a do písmene, co si o tom myslím. Pokud se ovčanům nelíbí tahle vládnoucí garnitura, tak ať je do zadní části těla nakopou. Rád se přidám. Nechápu však, proč se snaží nakopnout jejich odborní zástupci akorát lidi, kteří s tím nemají nic společného, tedy ovčany, za něž stávkují. Tohle mi přijde spíš jako stupidní hororový komix ];-)

Pedro řekl(a)...

Kocoure, tady na západě republiky jsme ze zatmění Měsíce viděli víceméně jenom tolik, co císař Rudolf II (hrál ho Landovský) viděl ze zatmění Slunce ve filmu Svatby pana Voka. Tedy my tady bohužel jenom mraky, nikoliv strop kadibudky... :-)))

guerrier řekl(a)...

Krásné fotky STK.
Bydlet ovšem v tomto průmyslovém hororu by se mě opravdu nechtělo.

informace řekl(a)...

STK,
byl jste opravdu pohotový. Já jsem tady z té ústřední fáze zatmění holým okem neviděla nic.
Moc pěkné fotky, jen u té poslední jsem trochu váhala. Řekla jsem si, snad Kocour nechce odhalit svou identitu? Ale pak jsem viděla, že jste si z nás tak trochu vystřelil. Kocoure, kocoure ... a pak říkáte, že na Vás leze "chandra"?

jiný Honza řekl(a)...

STK, špica fotky. Talent se nezapře!
Guerriere, asi byste se divil, že někdy tyhle scenerie vypadají docela poeticky a hlavně jak málo jsou vidět, Ostrava je podstatně zelenější než si dovedete představit.
Milá Informace, od STK jsem nic jiného nečekal než záběr starého, tlustého a nasr.. štvaného kocoura. 8-D

Anonymní řekl(a)...

Vážené dámy, vážení pánové
Internetové forum „Šamanovo doupě“ se pomalu ale jistě stává diskusním klubem pár lidí (německy se tomu říka Stammtisch), kteří se domnívají že pouze oni mají pravdu platnou ve všech bodech časoprostoru.
Ale to se vlastně stává ve všech diskusních klubech. Takže není zde vůbec žádný důvod se tomu divit a hlavně se rozčilovat. Každý si může podobný klub založit a členy vybrat, že ano?
Možné je to i správné, protože ty pravdy zůstavají omezeny jenom na jeden klub.

Dovoluji si přesto upozornit, že dle https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/xx.html na světě žije dle odhadu z června 2011 6,928,198,253 lidí, slovy šest miliard devětsetdvacetosm milionů lidí. Tito lidé různých ras a naboženského vyznání žijí v mnoha různých státech, dorozumívají se různými způsoby mnoha různými jazyky.
Mají velmi různou historii, a tím různé zkušenosti, které způsobují že tito lidé mají různé pravdy, které pokládají za jedině platné ve všech bodech časoprostoru.
Hodně těchto lidí je velmi ochotné se za své pravdy bít s hlasateli jiných pravd.
Většina hlasatelů pravd sice velmi nahlas prohlašuje, že svoboda každého jedince končí tam kde začíná svoboda jedince druhého, ale ve skutečnosti šíři svoje pravdy dokonce vojenskou silou, a nazývají to šířením svobody a demokracie. A dokonce se diví, že se hlasatelé jiných pravd šíření jejich pravdy brání.

Dovoluji si pouze upozornit že poznání jedince / poznání různě velikých společností je pouze jedním z nespočetného množství poznání. A tím i pravdy vyplývajíci z tohoto množství poznání jsou pouze jedněmi z nespočetného množství pravd. Poznání se během času mění, a tím se mění i z nich vyplývající pravdy.

Apoštol Pavel, Velepíseň Lásky
Kdybych mluvil jazyky lidskými i andělskými,
ale lásku bych neměl, jsem jenom dunící kov a zvučící zvon.
Kdybych měl dar proroctví, rozuměl všem tajemstvím
a obsáhl všechno poznání, ano,
kdybych měl tak velikou víru, že bych hory přenášel,
ale lásku bych neměl, nic nejsem.
A kdybych rozdal všechno co mám, ano,
kdybych vydal sám sebe k upálení,
ale lásku bych neměl, nic mi to neprospěje.
Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí,
láska se nevychloubá, a není domýšlivá.
Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch,
nedá se vydráždit, nepočítá křivdy.
Nemá radost ze špatnosti, ale vždy se raduje z pravdy.
Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří,
láska má naději, láska vytrvá.
Láska nikdy nezanikne. Proroctví - to pomine,
jazyky – ty ustanou, poznání bude překonáno.
Vždyť naše poznání je jen částečné,
I naše prorokování je jenom částečné,
až přijde plnost, tehdy to, co je částečné, bude překonáno.
Dokud jsem byl dítě, mluvil jsem jako dítě,
smyšlel jsem jako dítě, usuzoval jsem jako dítě,
když jsem se stal dospělým, překonal jsem dětinské.
Dŕíve jsem viděl jako v zrcadle, jen v hádance,
potom jsem však uzřel tváří v tvář.
Dříve jsem poznával částečně, ale potom jsem poznál plně,
jako Bůh zná mě.
A tak zůstává víra, naděje, láska –
ale největší z té trojice je láska.

Harpyje řekl(a)...

Bezvadné fotky, STK. Já jsem měla připravenou kameru na nočním stolku, a vytaženou žaluzii v očekávání onoho nebeského spektáklu, a ono pořád nic, až jsem usla. Když jsem se probudila, tak bylo po všem.
Ten macek jako by vypadl z oka kočce mé sousedky. Nejen, co se blahobytného křtaltu týká, ale i barvy srsti.

Harpyje řekl(a)...

Vy jste to četla, Kopretino?! :-)))
"... v očích paní Netzerové nejste troubou sám, já jsem dokonce idiot. Nic si z toho nedělejte, neboť dotyčná je známá kálením na Israel USA a demokratické principy naší společnosti. Zrovna tato paní patří k těm bořitelům naší civilisace jak podotýkám výše." :-)))
To je ten pitomec který se mě lepí od té doby, co Vlk st. o mém otci napsal, že byl nějakým nacistickým hodnostářem.
Je to osoba, která se zásadně vyhýbá přímé diskusi, její příspěvky se omezují na "Souhlas", nebo někdy dokonce i "Souhlas s článkem", ovšem ne moc často, protože taková věta vyžaduje poměrně velkou intelektuální námahu. Zato ale s oblibou vysvětluje jiným účastníkům diskuse, že jsem antisemita, miluji muslimy, a teď dokonce i "bořím naši civilizaci", jak jsem se dozvěděla.
Jinak, Kopretino, to, že nějaká Spencerová chválí Haaretz na Outsidermedia, z něj ještě dlouho nedělá vlastizrádný plátek.

Větší vlastenec řekl(a)...

GENERÁLNÍ STÁVKU !
aneb
Odboráři bojují za vší náš lid

Vlastenci a vlastenky, přátelé, soudruzi a soukmenovci !
Před dvaadvaceti lety naše vlast vzkvétala. Možná ne tak rychle, jak jsme chtěli, ale každopádně vzkvétala klidně, bez otřesů a krizí. Jak se také dá očekávat od výspy pokrokového, vzdělaného a přirozeně inteligentního Slovanstva, výspy Západní Asie vnikající do úpadkové multikulti Evropy.
Vší náš lid pracoval, budoval, miloval naši vlast a Stranu, miloval Sovětský svaz a jeho lid, miloval sebe navzájem. Všude se stavěla krásná nová sídliště, na venkově si družstevníci stavěli krásné nové rodinné domky, tak mile podobné domům panelovým. Naši pracující z měst v pátek odjížděli do pečlivě udržovaných chalup, po osvobození naší vlasti od Němců a buržoasie zabavených Němcům a kulakům.
Naši nepřátelé nás marně nenáviděli, marně nám záviděli, marně po nás poštěkávali na vlnách štvavých vysílaček. Naše hranice byly před Němci, Američany a uprchlými buržuji pečlivě střeženy našimi pohraničníky, náš klidný spánek střežili naši a sovětští vojáci.

Jenže pak přišla Gorbačovova zrada, a v jejím důsledku i dočasný ústup našeho slovanského společenského řádu. Naši nepřátelé pronikli přes náhle nestřežené hranice, přinesli sebou zbytečné pozlátkové zboží, drogy, pornografii, zbraně, násilí, krizi a nezaměstnanost. Náš lid ztratil své jistoty a výdobytky. Náš lid náhle nedostává od státu byty, ale „dárky“ v podobě stále pozdějšího odchodu do důchodu, placeného zdravotnictví a školství, povolení vzrůstu sociálních rozdílů, exekucí, prostituce, zdražování piva a zákazu kouření skoro všude.
Všude jen pláč a skřípění zubů ...

Za těch 22 let náš lid vybojoval se zrádci a tyrany řadu menších bitev. Některé jsme vyhráli – například se nám podařilo, díky obětavé pomoci ruských soudruhů, zabránit postavení jaderného útočného radaru v Brdech. Ale naše prohry jsou bolestné; kupříkladu naši vojáci stále ještě umírají za zájmy imperialistů v několika okupovaných rozvojových zemích, naše vlast je stále členem zrůdných multikulti paktů NATO a EU.
Naštěstí se situace mění; pomalu, ale jistě. Vzrůst mírové síly Ruské federace, ústup USA (díky pokrokovému Husseinovi Obamovi), vzestup třídního a národního uvědomění našeho lidu – to vše nese své krásné plody. Jedním z nich je i dnešní stávka.

Vlastenci a vlastenky ! Díky dnešní statečné akci odborářů pravděpodobně ještě nepadne kapitalismus a demokracie, ještě nebudeme moci z naší země vyhnat Němce a ostatní Euroameričany. Zítra ještě nebudeme moci obnovit platnost Dekretů presidenta republiky, a vrátit zprivatizované závody zpět do rukou právoplatného vlastníka – všeho lidu.
Dnes nedojde ke konečné porážce euroamerického kapitalismu a demokracie, a k obnovení našeho socialismu a socialistické demokracie; a pravděpodobně ani zítra.
Ale za rok, za dva už může být vše jinak. Euroamerika stále slábne, Asie, včetně naší Západní, stále sílí. Úspěch dnešní stávky posílí sebevědomí našeho lidu. Možná brzy vypukne tak dlouho očekávaná generální stávka. Díky ní padne kolaborantská vláda, budou nové volby. V nich můžeme porazit demokraty jejich vlastní zbraní – stačí si zvolit pokrokové strany, jako v roce 1946, a za pár let ...

Za pár let zavlají nad naší vlastí rudé vlajky, hrdě a svobodně zavlaje z Pražského hradu prapor s nápisem „Pravda vítězí“. Dnešní den bude připomínán žákům ZDŠ v hodinách vlastivědy, i studentům v lekcích marxismu-leninismu-stalinismu-putinismu jako den obratu, jako den počátku návratu k osvědčeným hodnotám národním i internacionálním.

A tančit, tančit se bude všude !

Harpyje řekl(a)...

http://blog.sonic-lux.net/wp-content/uploads/2008/07/pic.png :-)))
Otázka: kdo je ta malá holčička vedle s. Putina?

Větší vlastenec řekl(a)...

Božínečku, vážená paní Harpyje ! Vy se divíte ? A čemu, prosím Vás ? Vždyť zdravé názory soukmenovců Vlka staršího a Svobody jsou podloženy celou řadou prohlášení paní Netzerové.

Prostě : Kdo seje multikulti vítr, sklízí unikulti bouři.

Paní Netzerová opakovaně tvrdí, že Němci jsou lidé, tudíž že humánní likvidace Němce Čechem se prý nijak podstatně neliší od vraždy Čecha Němcem (!!!). Takový nesmysl může tvrdit jen Němec, nebo buržuj, nebo papeženec, či jiný podobný nepřítel našeho národa a naší vlasti.

Dále : Paní Netzerová často opakuje, že ne každý Muslim je terorista, ba dokonce že i Muslim je člověk (!!!!!). Tudíž, že prý není možno předběžně vylikvidovat všechny Muslimy. To je názor multikulti nepřítele naší zdravé unikulti slovanské civilizace.

Prostě, vážená paní Harpyje : Vší náš lid potřebuje a vyžaduje jasné názory a pevné vedení. Vší náš lid potřebuje slyšet a vědět, kdo je nepřítel; potřebuje nepřítele jasně rozeznatelného a pokud možno snadno vylikvidovatelného.
Příklad : sionisti, Romové, Němci (oslabení v důsledku prohrané války), feudálové, buržujové (oslabení díky fašistické okupaci a osvobození ČSR Rudou armádou), papeženci resp. všichni křesťani, intelektuálové, přívrženci multikulti.

Vší náš lid někdy brblá proti vrchnosti (zvláště po vypití pár půllitrů našeho tekutého chleba), ale ráno se ochotně dostaví do zaměstnání či na shromáždění. A třeba s hlavou ještě bolavou nacvičuje na Sokolský slet či Spartakiádu, bourá starý podlý svět a staví svět nový a krásný, humánně odsouvá Němce a německojazyčné sionisty, humánně znárodňuje a odsouvá pod naši zeminu spravedlivě potrestané buržuje a jejich rodinné příslušníky.
A při tom všem pracovním vypětí si najde čas na oslavu našich věrozvěstů, Marxe, Lenina a Stalina. Najde si čas na oslavy 1.máje, VŘSR a Vítězného Února.
A všude tam nachází pevný maják naší slovanské víry v pokrok, maják, jež nás spolehlivě vede k přístavu i v těchto dnešních bouřích.
Váš multikulti koncept, vážená paní Harpyje, jen vší náš lid svádí ze správného kurzu. Proto ta oprávněná třídní a národní nenávist vůči multikulti názorům paní Netzerové.

Hezký den přeji.

Harpyje řekl(a)...

Kritika dotyčného článku z trochu jiného soudku, od osoby, která se nedávno tak nelichotivě vyjádřila o Šamanovi a panu Stejskalovi: http://nassmer.blogspot.com/2011/06/samochvala-smrdi-lez-ma-kratke-nohy.html

Větší vlastenec řekl(a)...

Taky jste tak zasmál, vážený STK, nad zprávou o nekulturních amerických orangutanech*), kteří musejí své instrumenty po Praze vláčet pěšky ?
Já tedy ano. Když chtějí ti okupanti v Česku hrát muziku v Česku narozeného sionisty Mahlera, ať se po naší Matičce stověžaté trmácejí pěšky. Aspoň je v tramvaji nikdo neokrade, což by euroamerická média opět použila k posílení protičeské propagandy.
Prostě : Ať žijí naši odboráři ! Pěkně těm okupantům ukázali, zač je v Pardubicích perník.
A ten sionista Zander se tomu ještě směje.
Někdy v noci kolem Rudolfina půjdu z pracovní cesty; jestli tam toho sionistu uvidím, hodím po něm rajče nebo chcíplou kočku.

Hezké odpoledne přeji.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
*) Viz článek „Hudebníci musí kvůli stávce do Rufolfina pěšky“ (autor asi chtěl napsat „Rudolfina“ a „musejí“), uveřejněný dnes Lidovými novinami, protilidovým plátkem vlastněným velkoněmeckým velkokapitálem.

Větší vlastenec řekl(a)...

Do Pěruna !
Má být "...Taky jste se tak zasmál..."

Za přehlédnutí se omlouvám váženému STK i všem ostatním českým vlastencům a vlastenkám.

informace řekl(a)...

A podle pana B. Izrael dostal ty ponorky a jiné zbraně zadarmo? Že se ten pisálek nestydí, všivák.

Větší vlastenec řekl(a)...

Ano, vážená paní Harpyje.
V tomto naprosto ojedinělém případě má německý agent Beer pravdu. Německo opravdu nemusí nic platit sionistickému státu.
Německo musí platit nám Slovanům, neustále, a to i po svém budoucím osvobození námi Slovany od nadvlády kapitalismu a demokracie.

Hezké odpoledne přeji.

guerrier řekl(a)...

jiný Honza
Guerriere, asi byste se divil, že někdy tyhle scenerie vypadají docela poeticky a hlavně jak málo jsou vidět, Ostrava je podstatně zelenější než si dovedete představit.
Asi ano, věřím Vám. Že vypadají poeticky STK mistrně dokázal, klobouk dolů. Od mládí ji mám ovšem zažitou poněkud hrůzyplně. Není nad jižní čechy příteli.

Kopretina řekl(a)...

Evropa nikdy nic dobrého pro Izrael neudělala. Izrael bojuje sám za své náklady. Kdyby Evropani mohli, tak nechají Židy znovu zplynovat a prolítnout komíny. Dokazují to výsledky průzkumu veřejného mínění... Co dobrého vykonali Evropané pro Židy a Izrael? Nemohu si vzpomenout vůbec na nic... Jen úlisně milujeme palestinské Araby, Amálekovce, zavilé nepřátelé Izraele... Amálekovci nenávidí Izraelity celým svým srdcem, chtějí ho vyvrátit, zničit a zlikvidovat... A to my podporujeme...Žádnou pomoc Amálekovcům...! Ať se Amálekovci živí sami, sami pracují, ale to ne, jen vyrábět rachejtle, na to je užije... Vysílat atentátníky, pálit rakety, narušovat izraelskou svrchovanost...Statečný a udatný Netanjahu se Amálekovci vyvrátit nedá...

stk řekl(a)...

Zpráva pro všechny Vlastence, zvláště pak ty Větší:
Gusta Mahler (čti raději "malér") naštěstí nekomponoval nic pro varhany. Nebo aspoň o ničem takovém nevím. To by byla bramboračka, kdyby chlapci chtěli hrát cosi od Bacha a zásadně na svoje nástroje! Nejsou v Bostonu, mládežníci, tady se právě dneska tvoří Nový Řád!

(Strýčka Skrblíka prý dnes poházeli vejci a rajčaty. Bude lečo! (Lebo volačo...)

EK řekl(a)...

prosím o pomoc od VV: jaký je skutečný význam slov: podržtaška, užitečný blb, zelený khmér, přizdisráč, análník, gege, snop venkovskej, žluťák, odborář, kolotočník, ..... no už mne nic nenapadá, tak jsem blbej.
Čest práci

s.t.k. řekl(a)...

Pro EK:

Jste-li, jak sám píšete, "blbej", nemá smysl Vám cokoliv vysvětlovat.
Je-li to z Vaší strany pouze póza či provokace, na významy vámi výše uvedených, emočně zabarvených slov zajisté brzy přijdete zcela sám.

Nazdar!

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Paní H., krásný obraz. Jste Vy tím děvčátkem mezi VVP a AE? Nebo je to tahle holčička?
http://photo.missbimbo.com/2/562/gd/449046.jpg

Anonymní řekl(a)...

Vláda mě již okradla dost. Ozvat se po 20 letech, když vše je jinak než se slibovalo, je snad normální zpětná vazba. Použijte např. jako míru inflace cenu vody a poštovného.Vyneste si je do grafu. Vysvětlí mi nějaký ekonom proč a jak výhodně jsme se zbavili zlatého pokladu? Nyní skutečně zbývá jen prodávat pozemky. Dopadneme lépe než indiáni?

Větší vlastenec řekl(a)...

Zkuste takzvanou 2.symfónii toho zločinného německojazyčného českého sionisty, vážený STK. Anebo raději nezkoušejte; je to celé takové nečeské a nehezké, zpívá se tam jakousi úplně cizí řečí atd.

Jinak, pokud jsem Vás dobře pochopil, dle Vašeho odborného názoru by si američtí orangutani měli k nám vozit i varhany (a taky klavír, že) ? Aby nám neponičili naše krásné nástroje svýma prackama, že ?
No tak tomu bych rozuměl. Jsou to orangutani nekulturní, minimálně 100 let za opicemi a 200 za námi kulturními Čechy, Moravany, a vůbec všemi pokrokovými Slovany.

Hezké sváteční odpoledne přeji.

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

STK, rudé desky ladí s Vašim důstojně šedým melírem v dokonalé harmonii :)

Větší vlastenec řekl(a)...

Pokud tuto vládu nesvrhneme, Anonymní vlastenče, příteli a soudruhu, tak dopadneme HŮŘ než ubozí Indiáni.
Před téměř 22 lety nám Havel a ostatní buržoasní synáčci a němečtí agenti slibovali ráj na Zemi. Slibovali prodejny plné jako v kapitalismu a pracovní podmínky jako v socialismu.
A dnešní realita ? Pracovní podmínky skoro jako v kapitalismu a demokracii, obchody plné zbytečného zboží a chtivě nakupujících VYKOŘISŤOVATELŮ.
Nám vykořisťovaným zbyly jen oči pro pláč - havlové, schwarzenbergové a jiní quislingové nám ukradli naše závody a JZD, naše námořní loďstvo, teď nám kradou naše pole, louky, lesy.
Přišli jsme o výdobytky i vedoucí úlohu Strany, jen naše čest nám zbyla. A také, Leninudík, naše dvě bratrské Strany a náš prezident. To je naše naděje.
Jestli se nám do pěti let podaří svrhnout kapitalismus a demokracii, většina z nás přežije současnou zhoršující se situaci, přežije bídu, hlad a nemoci. Ovšem každý další odklad našeho plného návratu do Západní Asie zvýší počet obětí mezi námi uraženými a poníženými.
Takže se musíme opravdu snažit, pořádat akce typu dnešní protikapitalistické a protidemokratické stávky co nejčastěji, dokud se tento brutální multikulti euroamerický režim nezhroutí. Jinak vážně dopadneme jako ti Indiáni.

Bratrská internacionální pomoc ze dne 21.8.1968 zachránila naši vlast před hrůzami kapitalismu a demokracie !***Volte ČSSD a KSČM !

Větší vlastenec řekl(a)...

Pravdivý je Váš předpoklad č.2, vážený RRR.

Větší vlastenec řekl(a)...

Pane EK, odpověď na Vaši rozsáhlou otázku se vymyká mým časovým možnostem; navíc by zřejmě přesáhla trpělivost zdejších vlastenců (viz vzteklé zaprskání starého tlustého kocoura).
Takže Vám dám radu zdarma : Přijďte se poradit k nám na Ústředí, buď do Hybernské, nebo rovnou do ul.Politických vězňů.
Přijít můžete i neohlášen, v pracovní den v obvyklou pracovní dobu. Někdo se Vás ujme. Nezapomeňte si občanský průkaz, kartáček na zuby a pyžamo.

Na shledanou.

informace řekl(a)...

Nevím, jestli jste to už četli. Sedm dětí ve Francii nakaženo bakterií E.coli.
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=704292

A.S. Pergill řekl(a)...

Kopretino,
nemáte pravdu (13:44). Díky evropské pomoci, v níž hrálo důležitou roli i těsně poúnorové Československo, se Izrael udržel poté, co se na něho vrhly prakticky všechny arabské státy.
Z Evropy do Izraele proudila jak materiální pomoc (zbraně a munice), tak i řada demobilizovaných vojáků židovského původu (kterým by mohly být činěny nekonečné potíže při odchodu do armády cizího státu). Je chybou Izraele, že řada těchto poválečných imigrantů, kteří tento stát zachránili za bojů proti mnohonásobné přesile, byla poměry v zemi natolik znechucena, že reemigrovala někam jinam (často do USA).

Kopretina řekl(a)...

Dobře Pergille, ale povězte mi, co dnešní EU dělá dobrého pro Izrael? Vždyť věčně podporuje Amálekovce (palAraby)... Amálekovci by bez zahraniční pomoci nepřežili...

A.S. Pergill řekl(a)...

Informace,
o tomhle jsem se shodou okolností bavili o letošních státních zkouškách se studenty:
1. U krávy se daleko pravděpodobněji najde enterohemoragická E coli (EHEC) ve střevech než u člověka.
2. Může snadněji kontaminovat svalovinu při porážce (dost typické je to pro kosher / halal porážku, ale není to vyloučeno i při nemučivém usmrcení zvířete).
3. Pokud se z takového masa nadělají hamburgery a podobné výrobky a ty se zmrazí, tak se EHEC stoprocentně neusmrtí (i když počty vitálních buněk poklesnou o jeden až dva řády).
4. Pokud se takováto placka rychle opeče, tak v důsledku pomalejšího rozmražení středu se ten nemusí dostat na teplotu nějakých 65 stupňů, při které EHEC začíná hynout, natož na nějakých 80 - 85 stupňů, kdy hyne v desítkách sekund. Tím ve výrobku EHEC přežije a dostane se do konzumenta.
Dobrou chuť!

A.S. Pergill řekl(a)...

Dnešní EU nic, reagoval jsem na "Evropa nikdy nic dobrého pro Izrael neudělala".

EU =! Evropa
Šéfstvo EU je silně nacisticky orientované, ne nadarmo někteří označují EU za IV. říši. Naštěstí to vypadá, že dřív dovedou tuhle strukturu do ekonomického krachu (po Řecku bude zákonitě následovat dominový pád řady dalších zemí eurozóny), takže na nějaké aktivity na způsob Hitlera jim nezbudou peníze. Navíc se autochtonní Evropané začínají probouzet a volit strany, které jsou euroskeptické, případně přímo anti EU zaměřené.
Bohužel je na tomto projektu zaháčkována i řada osob, hlásících se k židovství nebo takto snadno zařaditelná (viz např. Sarkozy), takže existují v těchto hnutích i určité antisemitské tendence. Ono to do jisté míry souvisí i s rozpolceností samotných Židů, kdy i za podporou palestinských Arabů a různými rezolucemi odsuzujícími Izrael stojí také Židé. Pokud si Židé mezi sebou neudělají pořádek a tyhle osoby ze svých řad nevyobcují, budou takovéto zmatky přetrvávat i nadále.

stk řekl(a)...

Pokud bych mohl podotknout, já mám z EU pocit spíše socialistický - to "nacio" vnímám jenom okrajivě. (Sarkozy, Merkel-ová). O tom, že stačila celní unie a sjednocení norem není pochyb. Co nad to jest, od "ďábla" jest.

A.S. Pergill řekl(a)...

to STK
Je třeba si uvědomit, že jak fašismus, tak nacismus byly po ekonomické i politické stránce socialistické (řízená ekonomika, nacistické Německo mělo čtyřleté hospodářské plány, určitá forma zespolečenštění výrobních prostředků - formálně jiná než znárodnění, podkuřování "pracujícím" atd.). Ne nadarmo Lenin nazval Mussoliniho "velkým synem italského lidu".

Kopretina řekl(a)...

To ano, existují zvrácení "Self Hating Jews" neboli sebenenávidějící Židé, lidé, kteří nenávidí židovství, nenávidí Izrael, podvrací tradiční hodnoty... A tito lidé Izraeli a židovskému národu škodí. Ano, souhlasím, Židé by se měli od těchto svých kolaborantů, vlastizrádců a zrádců židovství odvrátit a vyobcovat je... Vždyť to jsou stejní grázli jako Naturej Karta...

Pedro řekl(a)...

To Kopretina: Jestli máte zájem o okolnosti, za jakých s pomocí Československa vznikal Izrael, objevil jsem zajímavý blog pana Řezníka. Klikněte si na hatetepe://www.vasevec.cz:80/blogy/ctvrty-musketyr-leta-pane-ctyricateho-osmeho-1. Teď po úspěšně zvládnuté obhajobě snad budete mít více času na čtení. Má to sedm pokračování, zatím jsem se prokousal třemi.

Harpyje řekl(a)...

Zde se opět myslelo přímo hlavou, jak vidím.
Šéfstvo EU je prý silně nacisticky orientované, ne nadarmo někteří označují EU za IV. říši. Zajímalo by mě, který z EU politiků tak činí. :-)))) Mám oprávněné podezření, že tak poštěkávají pouze oni ratlíci, kteří se pyšní hrdým epitetonem "euroskeptičtí".
O to zajímavější je, že ač "nacisticky orientované", je šéfstvo EU prolezlé Židy (jak jinak). Proto existují v různých euroskeptických hnutích i "určité antisemitské tendence". Například velmi zřetelně jsou tyto tendence znatelné u Geerta Wilderse. :-)))

Kopretina řekl(a)...

Pedro, mně Váš odkaz nejde otevřít...
Jinak Geert Wilders o Židech neřekl nikdy nic špatného, alespoň jsem to nevypozorovala...I když zahraniční noviny jsem nečetla...

Harpyje řekl(a)...

Geert Wilders mohl těžko "říct o Židech něco špatného", když se sám deklaruje za philosemitu, nemyslíte, Kopretino?

Kopretina řekl(a)...

Ano, Geert Wilders je filosemita a velmi si ho vážím... Proto ho také levice chce uštvat... Proč nemůže Wilders přednášet na univerzitách a v evropském parlamentu či národních parlamentech evropských zemí? Hlavně, že zločinec Abbás v evropském parlamentu přednáší... Řekla mi to kamarádka bratrance, že viděla Abbáse řečnit v Evropském parlamentu... Izraelským politikům v Evropě hrozí zatčení, Livni, byť levicová možná i komunistka, nemohla ani ve VB vystoupit z letadla...

Větší vlastenec řekl(a)...

Samozřejmě, vážená paní Harpyje, že se zde na vlasteneckém Doupěti myslí přímo hlavou. Vždyť jsme tady všichni dobří Češi a Moravané (tedy kromě tří hanebných emigrantů).

Prostě - soudruh a soukmenovec A.S.Pergill má naprostou pravdu, pravdu českou a třídní, doslova gottwaldovskou : „Šéfstvo EU je silně nacisticky orientované, ne nadarmo někteří označují EU za IV. říši.“
Můžeme dokonce konstatovat, že nejen „někteří“, ale MNOZÍ roduvěrní Češi a Rusové (+ spousta pokrokových lidí různých národů) označují EU za IV. říši.

* * * * *

Teď poznámka speciálně pro Vás, vážená paní Harpyje :
Vy doslova BOLESTNĚ postrádáte vzdělání, kterého se laskavou péčí Strany zdarma dostalo KAŽDÉMU zdejšímu autorovi i přispěvateli (s výjimkou vás tří hanebných emigrantů). Prostě Vám (vám) scházejí celá desetiletí intenzivní výuky marxismu-leninismu-stalinismu, vlastivědy a praktické politiky. Proto si zřejmě neuvědomujete prostou skutečnost, tak jasnou všem nám roduvěrným Čechům, Moravanům a Rusům : Nacista může být jen a pouze Němec.
Ne tedy Čech, Moravan či Rus, i kdyby pokládal Židy, Romy, Němce a jiné podobné za škodlivé organismy, jež je nutno co nejrychleji a nejefektivněji vyhubit. Tedy jako např. s.s.A.S.Pergill a další zdejší vlastenci.

Až se dostanete do našeho tradičního českého pracovně-převýchovného zařízení (to jest nejpozději po osvobození Evropy od kapitalismu, nacismu, demokracie a Euroameričanů), náležitě Vás poučíme mimo jiné o naší slovanské humanitě, tak odlišné od euroamerické slabošské pseudohumanity, jež je ve skutečnosti pouhou zástěrkou pro tragickou neschopnost Euroameričanů jednou provždy vylikvidovat sionisty, Muslimy, Němce, feudály a buržousty.

Hezký den přeji.

Pedro řekl(a)...

Kopretino, máte pravdu - v adrese byla chyba a odkaz nefungoval. Uvádím správnou adresu - teď jsem to zkontroloval a odkaz už funguje.
hatetepe://www.vasevec.cz/blogy/ctvrty-musketyr-leta-pane-ctyricateho-osmeho-1

Kopretina řekl(a)...

No jo, mně to vyhledávač mozila firefox nechce brát, nevím proč... Můj noťas je starý už 5 let, takže nevím, proč mi to nejde...Doménu hatetepe mi zkrátka nebere...

STK řekl(a)...

...ač "nacisticky orientované", je šéfstvo EU prolezlé Židy...

Opravdu se to vylučuje, vážená? [;-))

Pedro řekl(a)...

Kopretino, vložte do políčka pro vyhledávání pouze to www.vasevec.cz/blogy/ctvrty-musketyr-leta-pane-ctyricateho-osmeho-1 a ten odkaz se musí otevřít: Čtvrtý mušketýr léta páně čtyřicátého osmého 1 Byli jednou tři mušketýři, kteří vlastně byli čtyři. A stáli v čele československé civilní a vojenské rozvědky a kontrarozvědky v únoru 1948. Pláček, Reicin, Šváb a Toman. Všichni čtyři bojovali o Izrael za Izrael. Do poslední kapky krve, a to i své vlastní. Na společných poradách slaďovali noty. A veřejně předstírali, jak se nemají vzájemně rádi. Ten první psal před Únorem 1948 zvací dopisy Stalinovi, aby zasáhl v Československu, ten druhý chránil kontrarozvědně tu československou asistenci při zrodu Státu Izrael, ten třetí prostřednictvím Chalupy radostně troubil na Západ, jak Československo zbrojí. Ti první tří měli společné to, že mlátili vězně hlava nehlava a ponoukali třetí odboj k aktivitě. Ten čtvrtý pouze tuneloval.

Kopretina řekl(a)...

Děkuji, už mě to jde...