čtvrtek 21. července 2011

Přistál raketoplán Atlantis



Takhle nějak vypadalo první přistání prvního raketoplánu (podle přezky pásku hasiče ze základny Edwards, leží na monitoru s obrázkem z Googlu).

(Sejmuto a vystřiženo z vysílání ČT24)

A je konec...

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/ustream.html

drak řekl(a)...

Víme, že jedna krásná éra kosmického výzkumu tím končí, vše co jednou začne, musí někdy i skončit, ale z tohoto konce je mi tak nějak hodně smutno. Někteří zasvěcení komentátoři nás sice chlácholí slovy, že americké soukromé firmy vyvíjejí nějaké použitelné kosmické dopravní prostředky, NASA prý ten Orion také tak úplně a nadobro nevzdává a já abych pravdu řekl, nechci sice být škarohlídem a optimistou, ale závislost na Rusku se mi nelíbí a těm dalším projektům uvěřím, až je uvidím startovat na orbitu.

EK řekl(a)...

http://www.nasa.gov/multimedia/videogallery/index.html

Větší vlastenec řekl(a)...

Konec Hvězdných válek ?

Poslední americký tzv.raketoplán je na zemi, dokonce se jeho posádce podařilo přistát a přežít (pokud to celé nebyla obvyklá halyvůdská habaďúra).
Je tedy konec Hvězdných válek, jednoho z nejzrůdnějších plánů nejreakčnějších kruhů USA a Izraele na světovládu ? Možná ano; tvrdé jádro Euroameriky uzbrojilo samo sebe, dnes se zmítá v další z periodických, neustále se prohlubujících krizí. Však o tam zdejší vlastenci píší několikrát denně.
USáci a jejich páni se uzbrojili, jsou na dně, lapají po dechu. Zato Ruská federace žije, sílí, stoupá a vzkvétá. Existuje lepší důkaz dějinné spravedlnosti a pravdivosti ?
Vojensko-průmyslový komplex USA a sionistického státu se však nevzdá bez boje. Krvelační jestřábové jistě mají v záloze nějaký další zrůdný plán; například na bojové družice bez lidské posádky. Musíme proto být na stráži – boj zdaleka nekončí.

Předně - nedat se strhnout vítězstvím a nevypínat se; za druhé - upevnit dobyté vítězství; za třetí - dorazit protivníka, neboť je jenom poražen, avšak ani zdaleka není ještě doražen. (V.I.Lenin, 1907)***Volte ČSSD a KSČM !

Šaman řekl(a)...

Tajný vojenský US raketoplán bez lidské posádky již vzlétl podruhé.
\ :-)

Šaman řekl(a)...

Tajná mise NASA podle časopuisu Matrix - rok 2012 se blíží!
http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=891:temna-mise-nasa-aneb-skryte-praktiky&catid=57:spiknuti&Itemid=81

varování, pro ty, co nemají moc času: Je to dlouhé a únavné

STK řekl(a)...

muž:
Atlantida zanikla už před dávnými věky...
Atlantis skončil dnes.

žena:
Možná byl drahý - ale byl krásný!
Poslední Mohykán,
poslední valčík,
poslední sbohem.

muž (s náhalem):
Co zbývá?

žena v detailu:
Pláč a skřípění zubů.

z dálky hlas opilce:
(Již nikdy se nenavrrááátíííí....)

[:-(

Větší vlastenec řekl(a)...

Která že žena se lítostivě ohlíží za právě zkrachovaným raketoplánem, klíčovou součástí zrůdného US programu tzv.Hvězdných válek ? Vaše, vážený STK ?
Doufám, že se jedná jen o Vaši tzv.básnickou licenci.
Neboť mi to celé připomnělo slavný verš
In the room the women come and go
Talking of Michelangelo
,
a především skeptickou reakci Ph.Marlowa na tuto vysoce nepravděpodobnou scénu.

Ještě jednou přeji dobré ráno.

STK řekl(a)...

Někdy se člověk splete ve svých posluchačích.
"Netrefí cílovou skupinu."

Ale to už patří k riziku povolání...

drak řekl(a)...

Šamanovi:

Ten Matrix jsem jen prolétl okem a souhlasím, že je to dlouhé, je to nudné a s největší pravděpodobností to patří do kategorie chorobného blábolu. Na to abych to mohl říci s určitostí se mi opravdu nechce plýtvat ani časem, ani energií, myslím, že to za to nestojí. Na takové věci tu máme spolek jménem Sýsifos a již jeho název jasně vypovídá a tom, že se jedná o never ending story :-)