pondělí 8. srpna 2011

Naši devianti

Jako by skutečně nebyly důležitější věci k řešení, rozpoutala se v Česku další aféra. Tentokrát kvůli chystané parádě gayů a lesb. Slovně na sebe střílí různí politici a hodnostáři. První výstřel snad přišel ze strany jistého Ladislava Bátory, který krom účinkování v iniciativě D.O.S.T. šéfuje i personálnímu odboru ministerstva školství.

Paráda se koná pod "záštitou" primátora Bohuslava Svobody, což rozběsnilo nejen milce pana prezidenta republiky Bátoru, ale i ředitele tiskového odboru prezidentské kanceláře Petra Hájka. Nastalo protiběsnění, načež další kolo vygradoval Václav Klaus se svou podporou svobodného názoru pan Hájka. Třináct spojeneckých velvyslanectví se postavilo za homosexuály a primátora, naše zamini kontrovalo, že nám do našich vnitřních záležitostí nemají strkat rypák. Což Klaus podpořil...

Dříve než se začne střílet naostro, vrátil bych se ke slovům pana Hájka o deviantech a k podpoře, které se mu ze strany svého zaměstnavatele dostalo. Dalšími souvisejícími věcmi se tentokráte nehodlám zabývat. Jenom k "podpoře" primátora si dovolím podotknout, že pan Svoboda letos "zaštiťuje" desítky či stovky akcí, mimo jiné Ples v Opeře, Konferenci Zaměstnávání osob se zdravotním postižením, 13. ročník Světového romského festivalu KHAMORO 2011, Čarodějnice na Ladronce, Sportovní hry seniorů Prahy 11 či Kulturou proti antisemitismu, aniž by byl kdy pochválen, že podporuje "minority"... Ale zpět k oné deviaci:

Petr Hájek stránkách Parlamentní listy zveřejnil mj.:

"Nátlaková akce homosexuálů, která proběhne v Praze pod pěkným českým názvem Gay parade, totiž není nevinnou legráckou. Je vážnou politickou demonstrací určitého hodnotového vidění světa. Světa, v němž klasická rodina již nehraje žádnou roli. V němž hluboké národní tradice a kulturní kořeny ožírá obluda multikulturalismu. Světa, v němž sexuální či jakákoli jiná deviace je povýšena na ctnost, abnormalita na normu, destrukce společnosti na posvátný Pokrok. Kde občanské svobody nahradila lež takzvaných lidských práv a první mezi nimi, svobodu projevu, cenzura politické korektnosti, jak se dnes politicky korektně říká obyčejnému pokrytectví.

Začne-li se politik zaklínat „xenofobií", je přece jasné, do jakého tábora patří. Vždyť kdo upírá deviantním spoluobčanům právo veřejně demonstrovat za prosazení hodnotového světa, v němž již řadu let je jediným „ohroženým druhem" typicky běloch, heterosexuál a křesťan, v němž občanské ctnosti jako vlastenectví jsou denně vystaveny plivancům na mediálním pranýři? Šokující však je, když se tohoto pokřiveného hodnotového světa zastává a dokonce ho svou autoritou „zaštiťuje" údajně pravicový primátor či poslanec."

Pan prezident Václav Klaus na svém blogu vaclav.klaus.cz pak v pátek 5.8.2011 napsal: "Rezolutně odmítám požadavky zaznívající z ČSSD a VV, abych se distancoval od výroků Petra Hájka, které učinil v souvislosti se záštitou primátora Svobody nad akcí Prague Pride (a to ponechávám stranou překlad anglického slova „pride“, které podle slovníku www.slovnik.cz znamená „pýcha, domýšlivost, hrdost, nadutost, chlouba, nafoukanost, nejlepší léta, smyslný chtíč“), jakkoli to nebyly výroky moje a já bych asi volil některá slova jinak."

Jakkoli to nebyly výroky pana prezidenta, "pouze" ředitele tiskového odboru jeho kanceláře, svou rezolutní rezolucí se k nim pan prezident přihlásil. Ke slůvku "deviace" Václav Klaus podotkl: "Odmítám účastnit se slovíčkaření o tom, je-li odchylka od normálu... výjimečností, zvláštností, anomálií, vybočením z normy, deviací. Jestli někoho popuzuje slovo deviace, já ho mám za hodnotově neutrální slovo. V každém případě je homosexualita něco výrazně menšinového a jako taková si zasluhuje naši ochranu, nikoli nutně apoteózu." Článeček pana prezidenta se honosí titulkem "Prohlášení prezidenta republiky k dalšímu exemplárnímu útoku na svobodu slova".

Označení homosexuály za "devianty" prohlašuje jedna strana sporu za sprostotu, druhá za korektní označení. Osobně toto slovo považuji za urážlivé a nerad bych jím byl označen v jakékoli souvislosti. Prof.PhDr.Rudolf Kohoutek,CSc. definuje ve slovníku cizích slov ABZ.cz devianta jakožto "jedince postiženého deviací", přičemž deviantní normy jsou "odchylky, odklony od normálních sociálních norem a normálních způsobů uvažování a komunikace projevující se nonkonformním, nonkonzenzuálním, abnormálním, anomálním způsobem myšlení, chování a jednání..."

Hm, tato definice ovšem přesně pasuje i na pány Bátoru, Hájka a Klause! Copak se konsistentně nevyjadřují "nonkonzenzuálním, abnormálním, anomálním" způsobem???

PS: Abnormalita  ředitele tiskového odboru prezidentské kanceláře Petra Hájka, nositele Zlatého bludného balvanu za rok 2009 po jeho odmítnutí škodlivosti kouření, objevu, že evoluční teorie je marxistická a vyhlášení Bin Ládina za "mediální fikci" je už spíše duševní chorobou. A po norském masakru smrtelně nebezpečnou chorobou - pro ostatní.

Psáno v Praze dne 8. srpna 2011

19 komentářů:

Harpyje řekl(a)...

A ten druhý, ten s tím umaštěným culíkem a prasečíma očičkama v zarostlém obličeji (vím, že se taková charakteristika nesluší), mu zdárně sekunduje.
Jak se může hlava státu obklopovat takovými stvůrami?! Jako Nero?
V celém demokratickém světě se tyto parády odehrávají, komu to není po chuti, ať se na to nedívá! Není nic jednoduššího!
Když deviant o homosexualitě káže http://vaclavek.blog.idnes.cz/c/204330/Kdyz-deviant-o-homosexualite-kaze.html

Harpyje řekl(a)...

Já to chápu jako výraz radosti ze života. Joie de vivre.
http://www.youtube.com/watch?v=aL3m_omG6BA

informace řekl(a)...

Šamane, napsala jsem, co si o té akci myslím, už odpoledne. Teď musím běžet, až budu mít víc času dodám další.

Jen se nám tu nad LGBT samým žalem nerozbrečte. Víte, co je za tím vším za zájmy?

informace řekl(a)...

Harpyje,
aby byla Vaše radost ještě větší, podívejte se na fotky Lady Deliria čili Miss Gay. Tak trochu delirium ne?

Harpyje řekl(a)...

Každý to vnímá po svém.

drak řekl(a)...

Mě nevadí ti lidé, kteří se třeba něčím odlišují, abychom tedy nepoužívali ono nepěkné slovo deviant, ale silně mi vadí onen otravný mediální humbuk kolem toho zejména pak ti, kdož ho rozpoutávají a pak také ti, kdož ho nadšeně konsumují.

drak řekl(a)...

Já si myslím, že máme mnohem více mnohem serioznějších starostí a problémů, které bychom měli řešit, nežli takovéto v podstatě ptákoviny.

Kopretina řekl(a)...

Židovský problém kam se Židy a co se s nimi musí býti jednou vyřešen. Není na světě plemene tak krvelačného, jako je plemeno židovské. Kdo čte líčení zavraždění carské rodiny, provedené Židem Jurowským, tomu vstávají hrůzou vlasy. Tento krvelačný Žid - vrah nevinných dítek a křesťanského mučedníka cara Mikuláše jest typem a vzorem všech příslušníků židovského plemene,"
http://zidovskelisty.blog.cz/1108/batora-na-hrad-a-zahada-zidovska
Tolik Ladislav Bátora...

A.S. Pergill řekl(a)...

Asi zase nas...u úplně všechny, jako pan president.

1. Homosexualita se běžně vyskytuje v přírodě u řady druhů (prakticky u všech, kde se to zkoumalo a kde to má nějaký reálný smysl - homosexuálního brouka nebo měňavku si představit nedokážu). Z tohoto jevu plyne, že nějaký (patrně pozitivní) smysl pro populaci má, a že výskyt gayů a lesbiček měl význam minimálně pro naše předky, žijící v malých loveckých tlupách. Můžeme se dohadovat, jaký. Ve vyspělejších společnostech, pokud nebyly infikovány židokřesťanským hnusem, se ukazuje, že synovci a neteře gayů lépe prospívají a mají lepší vyhlídky na dobré sociální uplatnění než srovnatelné děti z rodin, které takového strýčka nemají (určitou analogií může být podpora synovců a neteří v některých evropských kulturách kastráty nebo osobami žijícími v celibátu - tam ale není vždy záruka, že se nejednalo o ilegálně zplozené vlastní potomky). (Neteř /synovec nesou v průměru čtvrtinu genů jedince, tedy investice do dvou je geneticky ekvivalentní investici do vlastního potomka.)
Sám považuji za možné, že gay / lesbian sex je součástí přirozených mechanismů, snižujících riziko přemnožení populace (pro to by svědčil i vyšší výskyt tohoto jevu v oblastech s vyšší populační hustotou, např. velkoměst). Gay a lesbian jedinci jsou proto součástí normy lidského druhu a nic s tím nenaděláme, byť je jasné, že z hlediska "sexu určeného pouze k rozmnožování" jsou ne moc použitelní.
2. "Sex určený výlučně k rozmnožování" je judaistický konstrukt (on judaismus = starozákonní regulativy sexu, není nic jiného než jedna velká sexuální perverze), nemá v přírodní realitě uplatnění (u primátů, ale i jiných skupinově žijících savců, je soulož "bez následků" /včetně homosexuální/ běžnou součástí sociálních vztahů a budování sociální hierarchie tlupy, neexistuje důvod, proč by tomu mělo být u lysé opice Homo sapiens jinak).
3. Naopak snahy o násilné zavedení "sexu jen pro rozmnožování" vedly v rozvojovém světě k populační explozi, která je místními zdroji nezvládnutelná (bez naší potravinové a další pomoci by některé země pomřely hlady), je to i jeden z faktorů šíření AIDS a dalších sexuálně přenosných chorob.
4. Gayprides jsou v zásadě pochopitelnou "přestřelovací" reakcí na situaci, kdy byli do nedávna letálně utlačováni a určité formy útlaku a podrazů ze strany bezcenných blbů věřících v jakési bohy přetrvávají dodnes.
Ilustrací budiž historie registrovaného partnerství: Původní návrh byl, že to bude institut dostupný všem, tedy i heterosexuálním párům (pro než sice existuje institut druh - družka, ale ten vzniká až víceletým soužitím a v praxi vznikají problémy např. s dokazováním jeho délky nebo při "předčasném" úmrtí jednoho z partnerů). To nehodlali připustit především lidovci (ale i věřící odpad z ODS a dalších stran), takže se po mnohaletých tahanicích udělala norma jen pro homosexuální páry. Nyní zase ti samí lidovci a spol. vyrejvají, že "gayové a lesby si vymohli něco extra" - prostě i to nejšpinavější prase je tisíckrát čistší a ušlechtilejší tvor než věřící křesťan nebo judaista.

A.S. Pergill řekl(a)...

Kopretino,
u lidí typu "nácků" mě docela fascinuje, jak dokázali přebrat za svou v podstatě židovskou ideologii ve vztahu k homosexualitě. Představuji si (je to škaredá představa), že když se ve frontě před plynovou komorou setkal rabín se žlutou hvězdou na mundůru s gayem s růžovou hvězdou tamtéž, tak se musel chechtat a mnout si ruce, jak jsou ti gojim v podstatě hloupí, že se i extrémní antisemité, jako byli provozovatelé koncentráků a plynových komor, nechali infikovat židovskou ideologií (a v podstatě se stali ve vztahu k těm homosexuálům židovským nástrojem).

informace řekl(a)...

Myslím, že bychom tu neměli plést dohromady dvě věci. A to problém homosexuality jako takové, jako přírodního jevu, jak píše Pergill a otázky mediálního a komerčního vy- a zneužívání homosexuality, jejichž jedním projevem jsou právě tyto gay prides. Rozčilovat se nad nimi, kritizovat je, jak to dělá pan Hájek, znamená v podstatě nahrávat jim a dělat jim další reklamu. Je to skutečně naivní a dokonce tak hloupé, že to přivádí až na myšlenku, že si tu reklamu organizátoři u Hájka objednali. Nemá smysl mudrovat nad slovníkem o významu "úchyl", nemá smysl vyprovokovat reakci 13 velvyslanců a veřejnou odpověď prezidenta republiky. Měli nechat celý ten humbug odšumět a basta.
Co budou jednou dělat ti různí zůstupci a "mluvčí" LGBT, až si nebudou moci stěžovat na diskriminaci? Asi budou muset zbalit kufry.
A co budou dělat ti různí úspěšní podnikatelé gayového byznysu?

informace řekl(a)...

Pardon, zapomněla jsem dát Harpyji odkaz na fotky nové Miss Gay.
http://www.gaywave.it/articolo/la-nuova-miss-drag-queen-italia-2011-e-lady-deliria-ecco-tutte-le-foto/32967/

Jakub S. řekl(a)...

Kristepane Hanko: mystifikujete, máte vlčí mlhu nebo mžitky či co - ty primitivní výpady na Židy nenapsal/neřekl B., nýbrž dáávno provařený dávný arijský bojovník Vrba!! Co mu to věšíte na nos za hrůzy - ? Ubrat polovinu bojovnosti, počítat vždy do sta a pak pomalu jednat. Prosíím!! Je mi moc líto, že to musím napsat, ale je to nutné. Mezi náma...

Šaman řekl(a)...

K fotce: je z Pragoconu, jednoho z mnoha pravidelných setkání úchyláků kolem sci-fi, hororu a fantasy. Jejich úbory jsou někdy horší, tedy zajímavější - u dámské části - než uniformy gayů. Měli bychom taky požádat o primátorskou podporu - třeba by Hájek zase vyžvejkl něco o morální zkáze mládeže, a měli bychom postaráno o publicitu...

Myslím že ta paráda nenaruší tolik chod města, jako akce přívrženců hokejalismu na Staromáku, či maratonistů, kteří nadužívají drogy zvané endorfiny...

A což teprve, když se někde shromáždí sionisté!

\ :-)

Kopretina řekl(a)...

Jenomže pan Bátora tuhle knihu četl...a nenapsal, že se od těchto pasáží distancuje...Na Bátorovi mi vadí jeho antisemitismus, jinak je mi ukradený, milý Jakube...

EK řekl(a)...

Kopretino, mě toho vadí, ráno se probudím a z ČT na mne skočí 20% jihočeských matek a dalších genderů, 20% G+L, 8,5% nezaměstnaných, 51,5% rozvedených a to v prům. 1,25x, každý den a zítra zase. Nikdo normální jako "JÁ" se tam už ani nevejde. Už se ani nepodivuji tomu voloj z Norska, kdo to má vydržet!
Umíš naplnit kulometný pás? Natáhnout závěr? Pak už je to jen velkej rambajz, to RAMbo z toho pěkně kouká.
čest v šest

EK řekl(a)...

No a vyskočila tahle pohádkářka: http://www.novakoviny.eu/archiv/komentare/498-prableen-kaur-kaurova-utoya-breivik

drak řekl(a)...

Ta "pohádkářka" spolu s dalšími, co vymývají dětem mozky, tvoří vskutku odporné a zavrženíhodné panoptikum.

Anonymní řekl(a)...

No, Samane, mate tady echt pekne postavy, jako Simunka/Aspergilla, pro ktereho je i to nejspinavejsi prase tisickrat cistsi nez krestan nebo zid, a u ktereho jste proste odpad. Gratuluju, jak si s nim notujete.