pondělí 19. září 2011

Raději v izolaci než společně s drbany

Politolog a historik Pavel Kopecký ve svém článku Naše palestinská jurodivost v pondělních Hospodářských novinách sžíravě zkritizoval "předsedu bleskově zprofanovaného českého kabinetu" Petra Nečase i ministry jeho delegace za nedávnou návštěvu Jeruzaléma. Nečas zde dal prý jasně na srozuměnou, že nám je "bližší kaftan než arabský hábit".

K tomuto "neprofesionálnímu konání" stačil podle Kopeckého fakt, že "militarizovaný židovský stát" je naším důležitým exportním partnerem a významným investorem. Přitom pravděpodobně "drtivá většina" zemí na půdě OSN podpoří povýšení palestinské autonomie na státnost.

Už při těch "kaftanech" a "drtivé většině" jsem si nemohl pomoci, a ihned mi naskočily desetiletí slýchané fráze komunistických propagandistů. Jen místo "militarizovaný" se dříve říkalo "militaristický" (přičemž beze zbraní by Izrael už neexistoval). A další paralely následovaly:

V opačném táboře (než je tábor míru) stanou hlavně Spojené státy. Jejich prezident Obama před rokem "sliboval ustanovení palestinského státu do roka", ale nyní je před volbami. "Tudíž vynikne tlak silných zájmových skupin USA" (sionistických jestřábů z Wall Streetu), takže se svou "»vždyvěrností«" (lokajským posluhováním) "nemohla otálet ani česká delegace". V ní se vyskytoval i Alexandr Vondra, který je "se supervelmocí spojený pupeční šňůrou" (ovládán nitkami z Pentagonu).

Zpátky k současnosti: Nikde v článku není připomenuto, že jednostranné vyhlášení samostatnosti palestinské samosprávy ve hranicích roku 1967 je nepřátelským aktem vůči Izraeli, který by měl být uzavřen do "osvětimských hranic". "Západní břeh" Jordánu končí pouhých 15 km od východního břehu Středozemního moře. A "Východní Jeruzalém" obsahuje i staré město, včetně jeho židovské čtvrti a Zdi nářků. Dle prohlášení palestinských představitelů má být toto území vyčištěno od Židů. Už se tak jednou stalo - za jordánské okupace v letech 1948-1967. Na území v těchto hranicích si Jordánsko dodnes činí nárok!

Hra na palestinskou samostatnost ublíží přitom nejvíce samotným Palestincům. Po jejím jednostranném vyhlášení totiž může izraelská vláda získat morální kredit k tomu, aby vyslechla 60 % svých občanů (včetně izraelských Arabů) a anektovala části území Judeje a Samaří, a tak mohou další Palestinci přijít o své domovy. Je-li totiž hranice z roku 1967 špatná a Izrael ji nemůže uznat - pokud nechce spáchat asistovanou sebevraždu - mohou být nastoleny jiné neuznané hranice. Třeba až k samotnému Jordánu. Případné palestinské vojenské vítězství (s podporou arabských spojenců) zase povede k tomu, že se správy nad územím "Západního břehu" opět ujme Jordánsko...

Zpátky k článku: Měli bychom se prý vyvarovat "zbrklých postupů, které mohou snadno vést k naší izolaci". Nu, raději se octnu v "izolaci " s "jurodivými" Spojenými státy a Izraelem, než ve společnosti drbanských a slabošských států!

Psáno v Praze dne 19. září 2011

PS: Článek zveřejňují dne 21. září i Hospodářské noviny v rubrice Dopisy a e-maily.

69 komentářů:

Větší vlastenec řekl(a)...

Hmmm hmmm ...
USA a Izrael - dva nejmilitantnější zastánci multikulti, a Ó Velký Šaman chce s nimi být zavřen do izolace.
Přitom drtivá většina všeho našeho lidu považuje USA a Izrael za největší hrozby pro světový mír, a multikulti za největší hrozbu pro naši vlast a naši národní svébytnost.
Takže se opět vrací staré podezření : Co když Ó Velký Šaman pouze předstírá svoji zdravou nenávist vůči Němcům a ostatním dědičným nepřátelům ? Co když je ve skutečnosti placeným agentem Euroameričanů, jako např. Havel, Vondra, Doležal, a jiní jim podobní ?

Správnou odpověď na tuto důležitou otázku zřejmě dostaneme až po našem konečném vítězství nad multikulti a Euroamerikou, až spolu s našimi muslimskými spolubojovníky otevřeme tajné archivy CIA a Mossadu.

Čest a Nazdar !

stk řekl(a)...

Víte VVV,
někdy je lepší být tak trošku primitivním Conanem než zbabělým, podlézavým zm*dem, který se už (raději sám) připravuje na to, jak od silnějšího (islámu) dostane na prdel a bude žít (snad ho, Ó Alláhu, nechají!) někde na pokraji společnosti.
O tom je hlavně náš postoj k židovskému státu - bez ohledu na židovský stát sám. Jdu "do izolace" se Šamanem.
Nehodlám dožít ve stínu minaretů... [;>)))

Větší vlastenec řekl(a)...

Náš slovanský bohatýr Ivan Konan přece není ani trochu primitivní, vážený STK ! Čtěte přece víc a pozorněji skvělé historické romány soudruha a soukmenovce Pergilla !
Primitivní je představitel nám Slovanům Euroameričany ukradeného, pozápadnělého Conana, a jeho holyvůdské spektákly. Ano, jen naprostý primitiv se může stát guvernérem Kalifornie, nejdekadentnějšího koutu dekadentních USA, guvernérem země prolezlé úchyly a příslušníky neárijských ras.
Primitivní Barbar Conan i primitiv Schwarzenegger se neštítí podat ruku sionistovi i černochovi (černoch = americký ekvivalent zdejšího cikána). Náš slovanský bohatýr Konan by obě polozvířata rozsekal na žrádlo pro celozvířata.

Takže tak, vážený STK.

Kopretina řekl(a)...

Ano, je mi bližští kypa a kaftan než burky, nikáby a hidžáby či čádory a další ohavnosti...Stokrát raději sdílet domácnost s Židem než s mohamedánem...

drak řekl(a)...

Ano, ano, ano a ještě tolikrát ano, kolikrát bude třeba, já prostě chci aby bylo jasno, že ten kaftan je mi prostě bytostně blíž, nežli hábit, turban, burky, nikáby a další mentální i oděvní sajrajt.

Souhlasím s tím, že těch předposraných už je v Evropě příšerný nadbytek, takový, že by z nich šlo pomalu vyrobit další obnovitelný zdroj energie, zato těch Conanů se nám bohužel nedostává, ale pán bůh zaplať, aspoň občas se aspoň někdo s rovnou páteří najde.

Raději budu v isolaci a v menšině s pár Conany, nežli v nějaké většinové komunitě předposránků.

A.S. Pergill řekl(a)...

IMHO může některým lidem vadit, že zatímco dříve se jezdili naši politici radit, jak mají hlasovat, do Moskvy (a ještě před tím si jezdili pro rozkazy do Berlína), tak nyní jeli do Jeruzaléma. A pokud se to přímo a takto podá, tak to bude vadit asi hodně lidem, i části těch, kterým by samotné hlasování pro Izrael nevadilo.

Jinak je samozřejmé, že vyhlášení "Palestinského státu" je naprostá idiocie: Může vzniknout maximálně nějaký "gaunerstaat" na způsob Kosova, se všemi důsledky pro jeho obyvatele i okolí.
A jsem zvědav, kdy a jakým způsobem hodí Izrael přes palubu US administrativa pod taktovkou muslima Obamy.

jiný Honza řekl(a)...

Asi nejlíp to řekl STK. K téhle společnosti se rád přidám.

informace řekl(a)...

Situace není moc jasná. Abu Mazen je už v New Yorku a předloží žádost o uznání palestinského státu. Někteří komentátoři to vidí jako zoufalé gesto kamikadze, které může dovést Palestinu ke katastrofě, jiní zase tvrdí opak. Obama se prý snaží všemi možnými prostředky vyhnout prohlášení veta.
Upřímně řečeno, nevím.

Pertinax řekl(a)...

A.S.P. to nakousl. Tank nějank nemohu najít rozdíl mezi případnou existencí Palestinského státu a již existující existencí Kosova. A to, prosím, jsme si Kosovo zřídili naprosto demokraticky. Je ale možné, že tomu vůbec nerozumím a že prostě není hajzlík jako hajzlík.

STK řekl(a)...

Pro Pertinaxe:
Jasně, hajzlíků je fůra druhů*. Ale lépe se žije s těmi, kterým to myslí podobně jako nám, než s těmi, kteří myslí úplně jinak. Ostatně nemyslím, že každý Izraelita je ortodoxní.

*) nevím, proč bychom se z množiny hajzlíků měli vydělovat třeba my, hobiti z Kotlinky

Větší vlastenec řekl(a)...

Ó Velký Šamane !
Jsem jen prostý člověk, i ve svém věku pracuji převážně manuálně. Přesto však ctím svou vlast a řeč mateřskou. Takže se mi již téměř 24 hodin ježí chlupy při zahlédnutí prvních vět Vašeho výše uvedeného článku.
Nechcete si to konečně opravit ?

Šaman řekl(a)...

VV, položte si chlupy přečtením origoš článku (funkční odkaz jsem doplnil, vyjde zejtra na NP a pod ním moje ježatá odpověď).

Oddechněte si při čtení vycizelované politologické češtiny, plné obratů téměř básnických:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-palestinska-jurodivost-dqa-/p_zahranici.asp?c=A110920_195145_p_zahranici_wag

\ :-)

informace řekl(a)...

Jestli je to ten politolog, historik, sociolog, vysokoškolský učitel a publicista na Wikipedii, tak to je ještě mladíček. On se časem psát naučí.

drak řekl(a)...

informaci:

Obávám se, že ten nás bude ještě zásobovat těmi jeho výplody dlouho a bohatě, takže nezbude, než si na něj vyrobit filtr a přestat se rozčilovat.

Dejiny Palestine/Israel a Jerusalema - mapy řekl(a)...

www.ifamericansknew.org/history/maps.html
objektivni nahled -
to je v CR zase censura ze se do novin dostane jen pro-Israelska propaganda Neviditelneho Psa?
Co veta to lez

MeKu řekl(a)...

Počínání EU vůči mohamedánům v tomto a jiných případech mi připomíná dnes asi málo známou klasickou literaturu - G. K. Chesterton: Létající hospoda (Flying Inn). Vřele doporučuji.

Kopretina řekl(a)...

Janečku, Janečku, tvé šhit naci odkazy si schovej za klobout...A lžeš jen ty a tvoje stránky...nic z toho, co předhazuješ není pravda. Ty, Juchelka a Stwora jedno je...

Větší vlastenec řekl(a)...

Ó Velký Šamane !

Jsem jen prostý člověk, abonentem kapitalistických Hospodářských novin se stát rozhodně nehodlám.
Nicméně i z volně dostupného úvodu dotyčného článku vyplývá, že velký český vlastenec P.Kopecký NENAPSAL ono slovo*), jež mi - ve VAŠEM článku - stále způsobuje ježení chlupů.

Takže prosím - nepodceňujte nás prosté lidi. Česky pořád ještě umíme, i po dvaceti letech bezuzdného běsnění kapitalismu, demokracie, multikulti, a jiných podobných cizáckých zvěrstev.

Čest a Nazdar !

Jakub S. řekl(a)...

Ta úžasná úroveň inteligence, gramatiky, stylistiky, interpunkce - že by to byl ten legendární j a n e č e k - ?

Chestertona vůbec, ano! A vůbec anglické katolíky. GG atd.

A.S. Pergill řekl(a)...

Kopretino,
bohužel, všechny ty mapy jsou po věcné stránce zcela ok. Jejich prezentéři "jenom" poněkud zapomínají uvést, že ke všem změnám hranic došlo proto, že Izrael odrazil nevyprovokované útoky, jejichž aktéři se nijak netajili s cílem kompletní likvidace izraelského obyvatelstva. I na to, že většinu "palestinských uprchlíků" vyhnali jejich mohamedánští souvěrci s tím, že pokud zůstanou, budou po dobytí Izraele mohamedány vybiti spolu se Židy.

Anonymní řekl(a)...

šhit naci " Izrael odrazil nevyprovokované útoky" - asi jako se Hiltler branil provokacim z Polska - a treti rise rostla a rostla.
Deiny se opakuji.

s.t.k. řekl(a)...

Hodně povrchní srovnání, drahoušku Anonyme.
Kulhá to na všechny nohy jako chromý pavouk.
Ale hlavně - kde v sobě bereš tolik nenávisti? Nějaký žid Ti ublížil? Odloudil Ti dívku? Nebo jsi snad musulman? Případně tvrdý levičák, který je uspokojen jen tehdy, když ho Vyšší Autorita přesně instruuje, jak žít - a proto je Ti Korán tak blízký? Nebo jenom nemyslíš?
Tedy jen "Kniha" a žádné vlastní myšlení? Co z toho platí? Nebo máš k té nenávisti jiný důvod? Nenech mě dlouho na pochybách, Ty, který nemáš odvahu se podepsat ani přezdívkou!

Jakub S. řekl(a)...

Pergille, Kopretina tyhle věci ví. Ona je dost honěná v tomhle tématu. Jenom holt někdy (no... dejme tomu) je zbrklá a zahlcená svatým nadšením. To bývá její problém. Jelikož na mne dá, tak jenom přátelsky: pozor na to, co je dlážděno dobrými úmysly... šalom.
O n i jsou prostě přesvědčeni, bez potřeby důkazů, že židi (obecně, tedy malé, a ostatně oni opravdu myslí judaisty i moderní, kompletně) byli, jsou a budou nejhoršími, nejdůmyslnějšími, nejvytrvalejšími bestiemi, neboť pracují k ovládnutí zeměkoule. Svatá prostoto... člověk se musí bránit, aby je soucitně nelitoval. Tak se hlásit k omezenosti, nesoudnosti, nenávistnému způsobu myšlení, potřebě plivat na ty, na které nemám... vidíš, H? Jde to i takhle.

Kopretina řekl(a)...

Milý Paergille, nemáte pravdu. Autor Michael L. Brown ve své knize "Máme ruce od krve", uvádí čísla Židé vlastnili 9% půdy, lokální Arabové 3% půdy, 17% půdy byla opuštěná půda, a 71% státní svěřené území Britské koruny. Antisemiti půdu v opuštěnou půdu v Palestině automaticky dávají do vlastnictví Arabů, ale tak to zkrátka není...Ni a mohamedáni se snažili zničit Izrael silou, leč jim to nevyšlo...
Milý STK, ten anonym (já se nebojím podepsat ani pod pravým jménem H.Lukešová) se jmenuje Jiří Janeček ze Seátlu, psal nenávistně celou dobu neregistrovaných diskusí). Také byl panem Wagnerem hodně krát vyhozen z diskuse.
Milý Jakube, ano jsem vášnivá, emotivní, miluji Izrael, vážím si Židů a těžko snáším zbabělé, zlé a podlé antisemity...
Možná se mnou můžete pohrdat, odsuzovat mě, ale je mi to fuk, já svůj postoj nikdy nikdy nezměním, vím, že mám pravdu a proti zlu jsem ochotna vždy bojovat. Když dobří lidé neudělají nic, pak zvítězí Ďábel, pak zvítězí zlo...

STK řekl(a)...

Já vím, kdo jste Kopretinko, i jak vypadáte.* [;>)
Není to těžké zjistit, tak jak není těžké zjistit třeba moji identitu. Člověk po sobě nechává v kyberprostoru dost stop, které dokáže číst i laik. Zkusil jsem "se" vypátrat a zjistil jsem o sobě všechno, včetně rodného čísla! (Což je, mimo jiné, docela průšvih!)
O anonymitě si můžeme nechat tak leda zdát. Moje promluva k tomu panu Janečkovi (jak říkáte) byla jenom takovým planým moralizováním, ne pokusem jej nějak "odhalit". Co by z toho "skandálního odhalení" vzešlo? Nic... I kdyby se jmenoval třeba Václav Antikrist.
Jenom dumám, kde se v něm bere tolik nenávisti...
Obrovská míra nenávisti v jinak slušných lidech asi bude námětem na některý můj příští fejetónek...

*) vypadáte pěkně!

Kopretina řekl(a)...

Jo děkuji milý STK...Internet má oči, kdysi v Plzni jsem přednášela o antisemitismu no a tam mě vyfotili...moc ráda jsem nebyla, protože si se na fotce nelíbím...vždy mě přijde, že mě fotka zeškaredí...Tyto informace o mně zjistil estébák Jiří Jílek, který mě "odhalil" moji identitu na diskusi v NP...napíšu to o sobě nyní sama, nemám co skrývat. Kdysi jsem studovala historii v Ostravě, leč jsem z důvodu nemoci neudělala státnice (z důvodů těžké epilepsie, to ať má o mně pan Jílek estébácký archiv), no a poté, co jsem se dala dohromady, jsem se přihlásila na Veřejně správní akademii v Brně na studijní obor Správní činnost se zaměřením administrativa justice, jedná se o vyšší odbornou školu, získala jsem titul DiS, absolventskou práci jsem psala na téma "Terorismus hrozba III. tisíciletí". Tak nyní víte všechno. Jinak musím moc a moc poděkovat Harpyji, která mi s němčinou hodně pomohla, vlastně mi přeložila německé texty, vytáhla jsem si téma "Infermo" (hrozba atomové války)které jsem pak překládala u absolutoria...Jednalo se většinou o marxistické články...Nyní jsem snad relativně zdravá, ale co člověk ví...

drak řekl(a)...

Mimochodem, i stroj jako auto, nebo letadlo, má díky registrační značce nebo imatrikulaci zajištěnu lepší ochranu soukromí a "osobních údajů" nežli například podnikající jedinec, teď mám na mysli třeba OSVČV u nás. Vinna je tím kombinace zhovadilosti, ješitnosti, debility a lhostejnosti našich námi volených zástupců v parlamentě. Myslím, že čas postupně dozrává k defenestraci, nebo aspoň pořádné insultaci, aby se už konečně pánové a několik dam vzpamatovali a došlo jim, za čí peníze tam dřepí a v čí prospěch, vyjma toho jejich osobního, partajního a jinak spřáteleného, by také měli vyvíjet nějakou činnost.

Přinejmenším lhostejnost vůči ochraně zájmů normálních slušných lidí, ne-li rovnou pošlapávání jejich zájmů na jedné straně a naopak výrazná ochrana všeho nemravného a neslušného je ve vzájemném porovnání a střetu už natolik zjevná a zarážející, že už to opravdu začíná volat po nějakém drsnějším zásahu vůči všem, kdož jsou toho příčinou, tedy zákonodárcům, exekutivě i justici. Ti prohnilí jsou si už tak jistí sami sebou a tím, že se jim nic stát nemůže, že až je jednou smete vlna hněvu, tak se opravdu nebudou stačit divit, jak rychle se něco takového dovede vzedmout a jak těžké pak může být, to zastavit a uklidnit.

Muslims in Marseille řekl(a)...

www.soros.org
liberalove (a uspesni) v USA. Trochu o cikanech, muslimech - a rasismu.
To je ten Soros ktereho anti-semita Klaus z Prahy vykopal (Europskou Universitu). Neco jako jeho predkove Komenskeho.

informace řekl(a)...

To se to kecá o human rights, když si někdo nahrabal na finančních spekulacích 14 a půl miliard dolarů.
(il patrimonio familiare una delle massime fortune del pianeta: 14,5 miliardi di dollari).
Komu je asi vytáhl z kapsy ten novopečený filantrop? Do N.Y. po 1956 přijel s holou prdelí.

STK řekl(a)...

Pábitelé a lháři. Ale co jiného může člověk čekat. Ti všichni jsou odhodláni v rámci t.č. platných pravidel si toho urvat co nejvíc. A pravidla ohnout ve svůj prospěch. A muslimové jsou docela velký klacek na změnu pravidel, že?

Kopretina řekl(a)...

Janečku, antisemitou jste vy, svým primitivním štvaním proti Izraeli. A také vás znám z diskusí z aktuálně, kde jste dával horlivý souhlas Avalonovi, který Židy líčil jako zplozence Ďábla s kopyty...Můžete si dát nick jaký chcete, pojmenovat se, nepojmenovat se, ale váš styl vás vždy prozradí...Vaše nenávist k Izraeli, podporora Heleny Thomasové, která by chtěla Židy z Izraele vykopat do Polska a Německa...Nedokázal jste odsousit Michaelu z neregistrovaných diskusí, která psala, že problém izraelské otázky je nutné řešit jaderně...atd.atd. Nikdy jste se nezastal Izraele proti individuím Kastelánovi (Poslovi z Hůry), boleslavovi a dalším. Znám diskutéry z NP, také tam chodím od r.2006, za těch 5 let jsem mnohé poznala...

informace řekl(a)...

Trochu o muslimech.
české noviny nepsaly o událostech na Lampeduse v tomto týdnu. Imigranti z Tunisu se vzbouřili proti pokusu repatriace a zapálili Středisko pro přijímání imigrantů. Došlo k ostrým srážkám mezi policií a imigranty, do kterých se vmísilo i místní obyvatelstvo, které házelo proti imigrantům kameny. Byly tam desítky raněných.
Na videu je projev starosty Lampedusy, který protestuje proti tomu, aby obětí "humanitární akce" otevřených dveří migrantům bylo obyvatelstvo Lampedusy, které vidí svůj ostrov devastovaný a zbavený jediné obživy - turizmu. Žádá okamžitý zákrok vlády, aby bylo Středisko z Lmpedusy přemístěno.
http://www.youtube.com/watch?v=vXrCB-bIWeM&feature=related

STK řekl(a)...

Jinak jsem si, vážení štamgasti trochu "početl" na tom muslimsko-gayovkém webu Sorosovy nadace* a dost jsem se při čekání na to, jak dopadne počasí (jedu totiž do Sudet na kole) pobavil. Na jedněch stránkách si notují gayové s muslimy, přitom v muslimských zemích je projevená homosexualita trestána smrtí, bojovnice za ženská práva v tom šeredném západním světě si neuvědomují, co by se stalo, kdyby opravdu žily ve světě, kde žena má "právo" jen "podržet a porodit děti". To celé ještě okořeněné trochou komunistického přesvědčení o tom, že když mám na něco "právo", musí mi "někdo" někdo poskytnout i prostředky.
Prostě "nádherný souzvuk duší na jednom počítači".
Doporučuji k přečtení, pokud budete mít někdy nevalnou náladu. Místy je to snad i drastičtější humor, než produkuje náš Vlastenec Vlastimil Větší. Hlavně proto, že to všechno, celý ten nekompatibilní guláš názorů patrně myslí smrtelně vážně.
*) s překladačem, žádnou použitelnou řeč kromě němčiny a ruštiny totiž bohužel neumím. Tak je to aspoň dobrodružství - co vlastně tím autor mínil?

Větší vlastenec řekl(a)...

Ono je to horší, vážený STK. Mnohem horší.
Kdyby šlo o projevy našich muslimských spolubojovníků, našich přirozených spojenců v boji za obnovení unikulti, v boji multikulti Euroamerice, mohli bychom s nimi souhlasit.
Jenže na stránkách tzv. The Open Society Foundations se projevují především multikulti kosmopoliti. A útočí přímo na nás Čechy a Moravany.
Jakýsi Filip Rameš, dost možný rodilý, leč naprosto odrodilý Čech, plive na náš národ i na celou naši vlast (v článku o „napětí“ v Severních Čechách). Místo vlasteneckého konstatování jednoznačné viny neárijského etnika se Rameš snaží klást divné otázky nám, NÁM ČECHŮM A MORAVANŮM.

Co s takovými zrádci ? Co s nimi nyní, a co po našem vítězství nad multikulti a Euroamerikou ? Postavit před Lidový soud, a rozsudek vykonat tradičně česky humánně, po husitsku, po leninsku ? Nebo zařadit do humánního transportu k ostatním neslovanským etnikům a nepřizpůsobivým jedincům ?
Co myslíte, vážený STK ?

Anonymní řekl(a)...

Ono to neni o nicem jinym nez o lidskych pravech, hloupy stk.

informace řekl(a)...

Článek toho jakéhosi Filipa Rameše jsem četla taky. Má jen jednu vadu: vyjmenovává všechny nepravosti, které se pášou na cikánech, ghetizace, výdělky různých českých byznysmenů kolem řešení jejich bytové otázky, ale docela zapomíná, že i ze strany cikánů je tu zřejmě malá chuť k přizpůsobení se společnosti, k opravdovému zařazení. Když pomyslíme, že tato etnie žije v Evropě už přes 400 let, a je pořád "mimo", tak se ptám, co by měli Evropani udělat, aby se cikáni, když ne asimilovali jako jiné národy, co sem přišly, alespoň přizpůsobili?

informace řekl(a)...

Hele velegeniální anonýme,
a kde byla ta lidská práva Malajců, když jim Soros zdecimoval hospodářství a miliony jich ožebračil?
Zavři klapačku, tady pro tyhle kváky není ani vhodný čas ani vhodné místo.

Kopretina řekl(a)...

Milý Vlastenče, multikulti nahrává právě jen mohamedánům, multikulti bílým rodilým Evropanům škodí, pošlapává naše práva etnických Evropanů, přeje jenom barevným individuím...MUltikulti s islámem jde ruku v ruce...

Větší vlastenec řekl(a)...

S Muslimy proti multikulti

Milá Kopretino, vidím, že tomu rozumíte asi jako němčině.
Takže pro Vaši informaci :
Multikulti je sice módní slovo, ale ve skutečnosti nejde o nic nového. Jde o dosti starou, a naprosto zrůdnou ideu existence dvou (i více !!) kultur na jednom území. Příklad : Praha, od cca 8.stol.n.l. do května 1945.
Ano, multikulturní (my, Němci, sionisti) Praha je nám nejbližším odstrašujícím příkladem děsivých výsledků multikulti. Nepřestávejme proto děkovat pres.Benešovi za jeho geniální politickou strategii, díky níž jsme mohli zavést náš kýžený slovanský unikulti systém.

Jinak řečeno, milá Kopretino, Muslimové opravdu JSOU našimi přirozenými spojenci v boji za obnovení unikulti, v boji proti vražedné multikulti Euroamerice. Samozřejmě, po našem společném vítězství nebudeme žít s Muslimy na jednom území; takže se nebojte vlka nic. Hezky se rozdělíme o celý svět - my Slovani budeme pečovat o rozkvět většiny Asie včetně dnešního území naší vlasti *), a o část Euroameriky. Muslimové o ten zbytek.

Hezký den přeji.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
*) Buď jste Češka, nebo Evropanka. Račte se konečně rozhodnout.

Kopretina řekl(a)...

Jenomže jako pravá roduvěrná Češka nechci, aby muslimové ovládali "zbytek světa" milý Vlastenče. Já chci vládu západní civilizace všude...Nechci, aby islám podmaňoval část zeměkoule...Islám je zpátečnická víra...Já chci vládu Slovanstva všude... V Americe, Africe i v Asii. Rusů, Čechů, Poláků, Slováků a Slovanů na Balkáně a v Pobaltí je dostatek, takže můžeme zalidnit velkou část Zeměkoule...

Větší vlastenec řekl(a)...

Do Pěruna ! Vy v tom ale máte hokej, milá Kopretino.
Tak co vlastně chcete ? Vládu Slovanstva, anebo „západní civilizace“ ?
Prý jste studovala historii - tak byste mohla vědět, že jedině díky s.Stalinovi a jeho následovníkům se pár desetiletí dařilo držet křehký mír mezi námi Slovany a tzv.západní civilizací, čili Euroamerikou. Jakmile jsme se však nechali vytlačit z národních marx-leninsko-stalinských ideových pozic, už se na nás Euroameričani vrhli jako tygři na gazelu. Následky jste pocítila i Vy, a to bolestně. No ano, za starých dobrých časů našeho unikulti by Vás nikdo brutálně nenutil studovat hrubý jazyk fašistů resp. anglosaských imperialistů. Ale dnes ... Dnes se prý neobejdeme bez znalosti jazyka okupantů. Jaký hnus !
Jsme okupováni kapitalisty a demokraty, jsme vykořisťovaní, jsme urážení a ponižovaní ve vlastní zemi. Prý máme přijmout multikulti se vším všudy, včetně návratu sionistů a Němců-fašistů do naší vlasti. JAKÁ HRŮZA !

S těmito zkušenostmi již vší náš lid začíná chápat bezpodmínečnou nutnost splnění našeho dějinného poslání : Již nelze opět budovat dočasné mírové spolužití dvou rozdílných společenských systémů (našeho slovanského unikulti socialismu a euroamerického multikulti kapitalismu). Je nutno splnit úkol daný nám Slovanům samotnou Velebnou Matkou Přírodou, a ve Jménu Jejího Syna V.I.Lenina osvobodit utlačovaný euroamerický proletariát.

A teď se ptejme, milá Kopretino : Jsme schopni splnit tento úkol sami, bez pomoci Muslimů ? Inu, nejsme. Pomoc jediných dalších bojovníků za unikulti bezpodmínečně potřebujeme; o tom už není sporu. A rovnou si zdůrazněme : Pokud půjdeme společně vpřed, nebude záležet na určitých rozdílech mezi naším a muslimským unikulti. Prostě se dohodneme, jednoduše se podělíme.
Jedině kdyby Muslimové začali dělat potíže, po našem společném vítězství, tak bychom asi museli přijmout určitá opatření. Ale to předbíháme události; nyní je důležitější, aby se vláda věcí lidu do našich rukou opět navrátila. Například, aby se Řím opět jmenoval Hřím, jako za starých krásných časů, kdy toto věčné město, jedno z center Slovanstva, bylo zasvěceno Pěrunovi.

A nyní se zeptejme, jak Vy osobně můžete přispět k obnovení a rozšíření naší vlády : Usilovnou prací na co největším počtu vlastních dětí. Mějte víc dětí než průměrná Muslimka, a první důležitý krok bude učiněn. Tak VPŘED !

Z východu světlo, z Východu svoboda !***Volte ČSSD a KSČM !

Kopretina řekl(a)...

No nic, odpovím Vám později, milý Vlastenče, jdu se dívat jako roduvěrná Češka na český seriál Ordinace v růžové zahradě...

informace řekl(a)...

Už je zas v deliriu, asi se přejedl fazolí. Hřmí.

Větší vlastenec řekl(a)...

To Vám schvaluji, milá Kopretino.
Sledování prakticky jakéhokoli českého televizního seriálu posouvá Vaše myšlení žádoucím směrem.
Jen tak dál.

Schumacher řekl(a)...

VV, když multikulti tak důsledně. Správnost teorie (podle mé teze) lze ověřit jen její důslednou aplikací. Nedůslednost vede například k tomu, že perpeťáci vynaleznuvší perpetuum mobile vášnivě obhajují správnost svých teorií a konstrukcí s poukazem, že už jim to funguje. tedy ne úplně, jen tu a tam je to třeba popostrčit, ale to není špatnou teorií, jen ještě potřebují vylepšit tohle a támhleto a jakmile na to dostanou peníze, tak to udělají a jejich stroj se rozběhne a už nikdy nezastaví.
Stoupenci multikulti by měli začít u sebe a sqmi se multikulturalizovat. Multikulti nelze omezit na nějaké větší území. To bnychom mohli směle tvrdit,že multikulti už je, protože na Zemi. Jestliže aby multikulti bylo multikulti jen tím, že je na planetárním území, je otázka, v mezích jakého území má být aby bylo multikulti ? Kontinentu ? Státu ? Města či vsi ? Ulice ? Domu ? Bytu ? Ne, pravím vám. Multikulti bude teprve tehdy, až každý člověk bude žít kulturami celé planety. Proto vidím značné rezervy. Například muslimové a nejen oni mají v multikulti co dohánět. Jen nevím jak v tentýž okamžik spojit praktikování rozdílných i protichůdných zvyků různých kultur. nepochybuji ale, že skuteční multikulti vyznavači si s tím poradí a budou příkladem. Mupy mup !

Schumacher antisemita řekl(a)...

VV, to je pravda. "Usilovnou prací...." No jo, ale to je tuze hrozitánská štrapáce. Občas zarámusit někde na náměstí a podepsat petici je jednodušší.

Větší vlastenec řekl(a)...

Drahý soukmenovče Schumachře-antisionisto, Leninužel, ani při vší snaze nemohu Vaši úvahu (23.září, 14:12) označit za správnou či důslednou.
Neboť :
1) Perpeťáci JSOU důslední; své teorie hájí do roztrhání těla, proti všem pochybovačům i tzv. přírodním zákonům. A dělají dobře, neboť všichni ti "slavní" vědátoři se přece už tolikrát mýlili, tolikrát vědomě balamutili lid. Takže se jim nedá věřit ani pozdravení, natož tzv.termodynamické zákony.
2) Stoupenci multikulti se multikulturalizují průběžně a nadšeně.
3) Muslimové nemají v multikulti co dohánět, neboť tuto zrůdnou ideu nenávidí stejně jako její odporné zřídlo - kapitalismus a demokracii. Prostě jako my.
4) Multikulti na Zemi existovalo už dávno, jen se tomu zmatku tak neříkalo.
Například pozůstatky "našeho" multikulti Marxužel nalézáme v naší vlasti na každém kroku - i po 50 letech usilovného snažení (1939-89) přetrvaly odporné památky na "naše" česko-německo-sionisticko-křesťanské multikulti : Namátkou tzv.chrám tzv.sv.Víta, Karlův most, tzv.Klementinum, synagogy atd. apod. Co nám to ještě dá práce, po našem opětovném vítězství dokonale odstranit všechny ty odporné pozůstatky smutné multikulti minulosti !

Čest a Nazdar !

Schumacher řekl(a)...

VV, tradiční krok stranou a viděno jen z jiného úhlu aby diskuse nevázla... Perpeťáci jsou nedůslední v praxi a jsou (nejen) muslimové, kteří podporují multikulturalismus všude jinde kde jsou cizinci a samozřejmě pro druhé. Řekněme, že je výhodné podporovat multikulturalismus tam, kde tvořím menšinu. Jestliže se stanu většinou, tak šlus. Skutečně uvědomělý stoupenec multikulturalismu je sám multikulturalistou. Zatím jsem takového nepotkal. Asi proto, že mu lékař nepovolil vycházky.

Větší vlastenec řekl(a)...

Aha. Takže :
Jistý Schumacher napsal do této diskuze 23.září 2011 ve 14:12 m.j. toto : "...perpeťáci vynaleznuvší perpetuum mobile vášnivě obhajují správnost svých teorií a konstrukcí s poukazem, že už jim to funguje. tedy ne úplně, jen tu a tam je to třeba popostrčit, ale to není špatnou teorií, jen ještě potřebují vylepšit tohle a támhleto a jakmile na to dostanou peníze, tak to udělají a jejich stroj se rozběhne a už nikdy nezastaví. "
To je nedůslednost v praxi ?
Vlastně, viděno z jiného úhlu, JE to nedůslednost v praxi. Leč autora citovaných slov, nikoli perpeťáků.

A nyní si řekněme znovu, už asi po tisící :
Muslimové NEJSOU stoupenci multikulti.
Muslimové jsou vášnivými stoupenci unikulti, stejně jako my roduvěrní Češi a Moravané, my opravdoví Slované, my budovatelé socialismu.
Pravda, muslimské unikulti se určitých bodech poněkud liší od toho našeho. Ale pořád je MNOHEM lepší, než zrůdný a nám bytostně cizí euroamerický koncept spolužití různých kultur na jednom území.
Takže Muslimové prostě jsou našimi přirozenými spojenci v našem boji proti dekadentní Euroamerice. Po našem společném vítězství obnovíme osvědčený model mírové koexistence dvou rozdílných systémů. Přičemž tentokrát bude koexistence mnohem jednodušší a trvalejší, než byla ta první, v letech 1947 až 1989.
A to prostě proto, že s Muslimy máme mnohem víc společného něž třeba s Němci, Američany, sionisty, křesťany a jinými podobnými propagátory vražedné a zrůdné multikulti, kapitalismu a demokracie.

Na shledanou v lepších časech.

Schumacher řekl(a)...

Mám já to ale kříž. Jistěže jsou stoupenci unikulti. Své unikulti. Jenže to jim nebrání, aby tam kde jsou v menšině nepodporovali politiku multikulti do té míry, ve které jim vyhovuje a která jim vyhovuje pokud oslabuje místní většinovou kulturu. Je to politika dvojí tváře. Co se týče perpeťáků, výsledek jejich praxe neodpovídá předpokladům jejich teorií, proto používají různá "vylepšení" dodávající pomocnou energii. Pro začátek, než se to zaběhne a vychytají se mouchy. Pak to poběží úplně samo. "Vidíte ? Ono se to točí. Že tomu drobet pomáhám, není významné. Důležité je, že to funguje, a že má teorie je správná." Političtí perpeťáci dělají to samé.

Větší vlastenec řekl(a)...

Máte kříž ?? No toto. K čemu Vám je ten krutý popravčí nástroj, smím-li se ptát ?
Já být Vámi, drahý soukmenovče Schumachře, tak si místo kříže pořídím šibenici.

Jinak s Vámi souhlasím :
1) Zastánci multikulti, kapitalismu a demokracie jsou jako ti perpeťáci. Pořád vylepšují, pořád chtějí další prostředky na další vývoj, a ono jim to pořád nefunguje.
2) Muslimové opravdu příležitostně podporují multikulti; což je v pořádku, neboť zavedení unikulti za trochu taktiky stojí. Vždyť i my jsme v různých historických obdobích spolupracovali s fašisty resp. se sionisty; ku prospěchu všeho lidu.
Ano, ve schopnosti využít chtíčů a slabostí našich nepřátel spočívá velká část úspěchu našeho leninismu. I proto jsou Muslimové našimi přirozenými spojenci.

Dobré je vše, co posílí naši moc. (V.I.Lenin)***Volte ČSSD a KSČM !

s.t.k. řekl(a)...

Někde jsem četl, že ne kříž, ale rozvětvený kmen ve tvaru "Y" byl používán k popravám. Kříž se musí vyrobit, rozvětvení samo roste. Tedy to je samorost. V menším ho lze vidět jako základ klukovského praku, čili ponašimu "šlajdry".

Větší vlastenec řekl(a)...

Tak to jste prostě buď špatně četl, vážený STK, nebo dobře četl špatný text.
Pokud byl použit k popravě „ukřižováním“ rostlý strom, tak popravovaný byl prostě přibit ke kmeni – jako ke kůlu. Většinou však příslušné popravčí nástroje byly vyráběny; výjimečně i ve tvaru „Y“.
Leč kříž (nebo ještě lépe tvar „T“) je výhodnější výrobně i funkčně – popravovaný mohl být připevněn (přivázán) k břevnu už v žaláři, a na popravčí místo si jej pěkně sám odnesl.

Míru zdar !

Schumacher řekl(a)...

Aha. Tak opravuji : "Mám já to šibenici"

Jakub S. řekl(a)...

Takhle: ukřižování se provádělo v naprosté většině na "kříž" (sic) tvaru T, prostě T-shaped. Přesahoval-li náhodou či z výrobních důvodů kousek nad břevno, bylo irelevantní.
V Palestině, dyť jsem to tam teď viděl, je každičký vzrostlý strom, natož vysoký a rovný, opečovávaný a zalévaný jak u nás rarity v arboretu. A pokud v tak šílené provincii, jako byla v první řadě Palestina (chcete-li Judaea atp.), co ji byl Říši čert dlužen, vypuklo zas nějaké povstání a bylo třeba potrestat desítky či stovky lidí, měly kvůli nim podtít či zmrzačit tolikéž stromů? Bylo to nákladné tak jak tak. No, ke stromům se to snad přednostně běžně nedělalo nikde, ale všude jsem u toho nebyl, tak netvrdím. Pak byl ondřejský kříž, což je ovšem až dodatečný název křesťanský, ten taky byl vyjímečný. Smrt na každém z nich byla příšerná. Měla být. Trest byl odstrašující, exemplární. Na druhé straně ženy a děti z Masady se nemusely bát samy ničeho, těm přece Římané nic nedělali. Celé mi to vrtá hlavou už roky a teď dvojnásobně.

Jakub S. řekl(a)...

...měli, si conosce. Su hlúpý, no co.

Schumacher řekl(a)...

Jakube, na Masadě nebylo moc žen a dětí. Pravděpodobně žádné. Je to jen legenda. Byli tam raubíři sužující nejen Římany, ale i ostatní neextremistické obyvatelstvo. Římu obléhání Masady vyhovovalo, protože vojáci měli činnost, něco jako námořníci drhnutí paluby a tak byl i důvod si je držet dál od těla aby v Římě nedělal randál jak k tomu měly náklonost v cizině délesloužící legie. Od slavnostních přísah na Massadě armáda úředně upustila, protože tahle legenda je tuze profláklá. Jezdí tam jen školní výpravy výpravy doprovázené skautíky, něco jako Mojžíšjugend, s obstarožními flintičkami. Halt tradice. Něco jakobychom lezli na Říp a pořádali slavnosti pod Vyšehradskou skálou. Když už něco takového, radši poutě ve stopách Járy Cimrmana.

Schumacher řekl(a)...

Jakube, upalování po křesťansku také nebylo moc juch. A že těch hranic bylo. Římani, když je někdo moc neprudil se na tehdejší poměry chovali civilizovaně. Jenže když někdo moc prudil...

Jakub S. řekl(a)...

1) Jasně. 2) Jasně.

Větší vlastenec řekl(a)...

Pro Leninovy rány, co to tady píšete za příšernosti, vážený Jakube S.?! Copak jste nikdy nedělal krov, nebo alespoň výdřevu v dolech ?!?!?
Je ZATRACENĚ relevantní, přesahuje-li "kousek" sloupu nad břevno - to je právě rozdíl mezi křížem a "téčkem", rozdíl mezi tzv.čepem (T) a tzv.přeplátováním (+).
Navíc - horní část sloupu kříže nemůže být příliš krátká, neboť zákonitě popraská a rozpadne se. A nejlepší obrana proti popraskání - opásání konce trámu resp.sloupu kovovým páskem (nejlépe za tepla) - je náročná a drahá i dnes, kdy kov je nepoměrně lacinější než ve starověku.
Ach jo.
Prostě jsme Vaše vzdělávání zanedbali. Budiž nám to poučením pro příště, až po porážce multikulti, kapitalismu a demokracie budeme vzdělávat novou generaci pracující inteligence.

Čest a Nazdar !

Větší vlastenec řekl(a)...

Mimochodem - moc se mi líbí, jak Ó Velký Šaman nepoddajně setrvává na svém.
Už dvakrát jsem ho upozornil na chybu, ale On nic.
Prostě dává jasně na srozumněnou, že pro české sepisovatele platí trošku jiná pravidla (pravopisná), než pro obyčejné lidi.

Světu mír !

Jakub S. řekl(a)...

No je to tak, su holt inteligent, nikdy neproniknu dokonale k odvěké vrozené moudrosti lidu... Ale prosím, provádím veřejnou sebekritiku, ať to strana ve své dějinné velkorysosti ocení, prosím. Na obhajobu mohu uvést, že kříž s odsouzencem se už nepoužíval na krov ani výdřevu. To ovšem nic nemění na tom, že mám co napravovat! Já vám souzi z celého srdce děkuji. Poskytněte mi ještě příležitost, já se osvědčím!

Pedro řekl(a)...

Šamane, Vy se zabýváte sepisováním sci-fi povídek. Nechcete se ujmout toho tématu, na které nás tu přivedl Vlastimil - jak ta dvě inteligentní mimozemská stvoření varují Napoleona před překročením Bugu, když mu vyjmenovávají Stalinovy maršály? Sice něco takového už tu napsal Ludvík Souček v Zájmu galaxie, ale byla tu přece taková zajímavá diskuse o putujících tématech. Kdybyste to vzal nějak inovativně ...

Šaman řekl(a)...

Pedro řekl a Šaman vložil (nějak se zmrvilo ukládání komentářů):

Šamane oprava! - nějak se mi popletla ta dvě paralelní témata na sci-fi povídku, ke kterým nás přivedl Vlastimil. To první téma - vyjmenovat Stalinovi Napoleonovy maršály - to je slepá ulička. To už by spíše ti Napoleonovi maršálové měli být vyjmenováni Hitlerovi před překročením Bugu. Tudy cesta nevede ...

Ovšem to druhé téma je parádní - ta dvě inteligentní mimozemská stvoření se objeví před Napoleonem v noci před překročením Němenu (tedy nikoliv Bugu - omluvte popleteného staříka), vyjmenují mu Stalinovy maršály a varují ho před zahájením ruského tažení. To je téma "jako víno" …

Šaman řekl(a)...

Vážení štamgasti i náhodní hosté,
něco se stalo a ke komentování se od půlnoci nikdo nedostal, pouze informace z Itálie. Nevíme, co se děje, proto zkouším primitivním způsobem komentáře prošťouchnout tím, že zadám vlastní komentář.

Zachovejte nám, prosím, přízeň i nadále, a zatím si užívejte svátku. Možná se jen rozzlobil svatý Václav. Tak sorry, Vendo...

ŠŤOUCH!

\ :-)

Šaman řekl(a)...

Opraveno špatné "na srozumněnou" na správné "na srozuměnou". Příště prosím rovnou upozornit na konkrétní koninu.
Psavci totiž nevidí své vlastní chyby. Od toho jsou korektorky a korektoři. Ti ale chyby opravují. Třeba lyžiny na ližiny nebo vyjímečný na výjimečný. Když nemají přístup k textu, řeknou, CO je špatně.
\:-)

informace řekl(a)...

Poslyšte, Šamane,
máte nějakou poruchu na blogu, anebo šli všichni užívat svátku?

informace řekl(a)...

Hm, při přijímání příspěvku se mi objevilo"redirecting", ale pak se příspěvek objevil na stránce.

Šaman řekl(a)...

Poruchu na blogspot. Viz dnešní Tessin příspěvek.
\ :-//