pátek 25. listopadu 2011

ZASLÁNO: Jak si Němci představují svobodnou diskuzi

(Autor: Větší vlastenec)

Lidovky, ten ohavný protilidový plátek vlastněný velkoněmeckým velkokapitálem, včera uveřejnil další z obvyklých štvavých článků pana B.Doležala. 
Pan Doležal tentokrát výjimečně neštval přímo proti našemu národu a naší vlasti - napadl přímo naše starší bratry, napadl naši slovanskou pravlast.

V článku Rusko – nebezpečný spojenec se tento nechvalně proslulý (sudeto)německý agent snaží dokázat jakousi „hrozbu“, plynoucí z našeho stále se zrychlujícího návratu do hřejivého objetí prostých ruských lidí, do těsného objetí mocného a milého ruského medvěda-ochránce slabých.
V diskuzi jej samozřejmě naši přátelé a soudruzi vlastenci počastovali přiléhavými jmény (např. vlastenec Z. panu Doležalovi ironicky přitakává přiléhavými německými slovy „Jawohl Herr Volltrotel“).
Jenže němečtí slouhové z Lidovek větší část diskuze smazali. A právě ty nejzajímavější přípěvky - např. jeden český vlastenec se sžíravě p.Doležala ptal, zdali je Němec, Cikán či sionista (Leninužel, náš soukmenovec použil zastaralý výraz „Žid“).

Nu, buďme rádi, že alespoň Právo a Haló noviny neupadly do německých rukou. Jinak bychom se se svobodnými informacemi setkávali jen na Stranických schůzích, a svobodně diskutovat bychom mohli jen v partyzánských zemljankách.

Jednou bude líp !***Volte ČSNS 2005 a KSČM !

142 komentářů:

Šaman řekl(a)...

Harpyje zaslala k tomuto článku kometář:

Určitě.
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jiri-pehe.php?itemid=14864
Dzp

(Smazáno pod Moby Dickem)

Větší vlastenec řekl(a)...

U Ramónova cepínu !

Můj příspěvek do diskuze se objevil jako článek !!
Snad omylem, snad zásahem nějakých temných sil.
Každopádně to NEBYLO mým záměrem.

Ó Velký Šamane, PROSÍM : Zasáhněte mocí, jež jste sám sobě svěřil !

Větší vlastenec řekl(a)...

Pro Leninovy rány.
Tak on to udělal vlastenec Bílá velryba SCHVÁLNĚ. Moje moravská babička by řekla "Udělal ti to na potvoru."

No nic.
Jdu raději pryč.

Šaman řekl(a)...

Vážený Větší Vlastenče,

redakce tohoto listu si uvědomila závažnost Vašeho sdělení, a proto ho umístila jako samostatný článek. Takto se Vaše myšlenky dostanou i do hledáčku prohledávačů, a mohou oslovit masovější vrstvy, než jen ubohé dvě stovky denních čtenářů.

Také budou nalezitelnější ve fádním seznamu nudných článků našeho pisálka Šamana.

Važení čtenáři, jak VVV jasnozřivě uvedl jako možnost, jde o zásah temných sil. A to mých temných sil. Toto je moc, která mi byla svěřena stvořením vlastního blogu. A které jsem zneužil, abych se pokusil kanalizovat debatu zpod článku, ke kterému nepatřila.

Ještě jinak: Hospodskej prostřel ubrus na další stůl. Kdo má potřebu, může si přesednout, anebo volně pendlovat po celém prostoru hospůdky.

Tešíme se na Vaši neutuchající přízeň.

\ :-))

informace řekl(a)...

Na zdraví, milánkové!
Jak se vám sedí u separátního stolu?
Bye, bye ...

STK řekl(a)...

Ne, tomu prostě neuvěřím, to by bylo příliš mnoho náhod najednou. Inflace slov zastavena?!

informace řekl(a)...

Když dovolíte, tady je víc místa.
Indici Internazionali
Dow Jones
11231.78 -0.23%
Nasdaq
2441.51 -0.77%
FTSE100
5164.65 0.72%
DAX
5492.87 1.19%
CAC40
2856.97 1.23%
Nikkei 225
8160.01 -0.06%
Nikkei Topix
706.6 0.07%
Sse Component
575.601 -0.62%
Hang Seng
3507.44 -1.38%
Shanghai
2380.7671 -0.75%
Bovesba (IBOV)
54894.496 -0.70%

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Dnes večer jsem nevěřil svým očím. Vážený Větší vlastenec Autorem. Blahopřeji V.v. k povýšení. A Šamanovi vyslovuji uznání za tah vpravdě šamanský.

Větší vlastenec řekl(a)...

Z postdemokracie zpět do národních států

Náš pokrokový prezident opět řádně vyškolil německé poskoky z tzv.Lidových novin. Celý rozhovor ještě LN neuveřejnily, ale již nyní je jasné, kdo v něm hrál prim. Ano, náš Velký Václav opět perlil, opět vyhrál na celé čáře fronty.
Velkoněmeckým velkokapitálem placený pisálek Kaiser se Mu snažil podsunout různé hrůzné myšlenky - On odmítl je šmahem. Kdepak, provokatéři si na našeho prezidenta nepřijdou !
Slouha Kaiser se Ho snažil vyprovokovat k souhlasu s ideou sjednocené Evropy - prý že bychom (my Češi a Moravané !) tak mohli více mluvit do důležitých rozhodnutí a dějů. On mu to shodil ze stolu rovnou na palec : „...Pokud se nemýlím, vy jste nevolil Sarkozyho a já jsem nevolil Merkelovou. A nemáme sebemenší šanci je volit...“
Ano, tak to je a tak to i bude, dokud Česko Českem bude !
My nebudeme volit je, oni (Evropani) nebudou volit nás. Kdyby toto bylo možné, znamenalo by to konec národních států, konec národních politiků, konec našeho Evropany tradičně utlačovaného národa.
Jen považte : Kdo z Evropanů by volil našeho Velkého Václava ? No ano, kdo z těch hlupců, kteří nikdy nedokázali dát své komunistické straně víc než 30% hlasů, by volil prezidenta pokrokové slovanské země ?
Kdo z těch multikulti a globálnem vypraných mozků by chtěl mít prezidentem sjednocené Evropy Čecha, navíc hrdinného obhájce Dekretů presidenta republiky, obhájce humánního odsunu a humánního znárodnění ?
Nikdo; takže je to vyřešené. I kdybychom se nezbavili krutého jařma europeismu, kapitalismu a demokracie ještě třeba celých 10 let (Lenin uchovej !), tak další integraci Evropy ne a ne a nepodpoříme. Basta !

Raději první na vsi, nežli druhý v Římě ! (G.J.Caesar)***Ať věčně žije prezident Václav Klaus a jeho žena Livia !

Větší vlastenec řekl(a)...

No to se Vám povedlo, vážený RRR.
Rád bych se zasmál, vážně, kdyby to šlo.
Vždyť jsem byl vyzdvižen, abych spadl hlouběji !

Tolluntur in altum
Ut lapsu graviore cadant


Nazdar !

Harpyje řekl(a)...

Jaký geniální tah, Šamane!
Odstavením Většího vlastence na vedlejší kolej zaručeně
a) učiníte přítrž "inflaci slov", a
b) zvýšíte intelektuální uroveň diskuse mezi zbylými účastníky, kterým tímto přeji trvalé duchovní osvícení a vzájemné porozumění, ať už "diskutují" o "židovsko-křesťanských zákonech", o "prodeji 15 airbusů Theodor Heuss Iránu", nebo o "lopatě nastříkané na červeno místo na zeleno, koupené před 15 lety".
Dzp.

informace řekl(a)...

Úspěchy zahrádkářů.
http://news.xinhuanet.com/english2010/photo/2011-11/26/c_131271040.htm

Schumacher řekl(a)...

Harpyje, je naprosto zásadní rozdíl mezi lopatou nastříkanou na červeno a lopatou nastříkanou na zeleno. To ženská která neprošla základní vojenskou službou naprosto nemůže pochopit.

Schumacher řekl(a)...

Přínos Vlastence Většího vidím v tom, že svými mnohoslovně pábitelsky propletenými, hravými a víceznačnými příspěvky provokuje ke kritickému přemýšlení. Zpočátku náročné ke konzumu jako se učit jíst hůlkami, ale dá se zvyknout. Vidím ho jako člověka realistického a praktického, který si tak jako my ostatní svým způsobem uvolňuje vnitřní přetlak. Kdybychom měli naprosto sjtejné myšlení a na všechno naprosto stejný názor, nebylo by poštuchování a ani tahle diskuse. O čem bych se mohl hádat třeba s Drakem, když v naprosté většině s ním souhlasím ? To se nad něčím nadechnu, přečtu jeho příspěvek a vypustím páru, protože bych se jen opakoval. Podobně STK. Co se týče Pergilla, chápu, že je protivný, ale to ti, kteří boří mýty, kácejí svaté modly a kudy chodí tudy říkají, že král je nahý a mluví o provaze nad hrobem oběšencovým, bývají. Také bývám protivný. A jsem ukecaný i ješitný samolibý přednášivka jak Brouk Pytlík s patentem na rozum. I když, bývávalo to horší...

Schumacher řekl(a)...

Draku tak mě napadá, že ta červená lopatka mohla být hasičská. Co se týče pestrých kontrastních barev vercajku pro civilní účel, jsou velmi praktické. Jestliže nezamýšlím fotit zvěř, nevidím rozumný důvod být v přírodě neviditelný. Naopak, z bezpečnostních důvodů je dobré být viditelný, například kvůli bouchalům z mysliveckého svazu. To platí o vercajku. Nechápu zálibu v maskovacím "army" stylu. Jsou magoři, kteří v tom chodí i po městě. Když si odložím vercajk nebo když mi upadne, má být viditelný kvůli snadnému nalezení.

Větší vlastenec řekl(a)...

Zrození LVA, znovuzrození Fénixe

Vlastenci a vlastenky, přátelé, soudruzi a soukmenovci !

Již od dob VŘSR víme, že vše špatné je k něčemu dobré, že po noci přijde ráno a po dlouhé zimě zas růže rozkvetou.
Od založení KSČ víme, že úpadek kdysi pokrokové strany není úpadkem všech pokrokových sil.
Od 28.10.1945 a 10.7.1947 víme, že bytostný socialita se prosadí, i kdyby Hitler s Marshallem na koze jezdili.
A ode dneška, vlastenci a bratři, od dneška víme, že opravdovou osobnost zastavit prostě nelze.

Dnešek se zapíše VELKÝMI ZLATÝMI PÍSMENY do dějin naší vlasti i mezinárodního dělnického hnutí.
Datum 26.11.2011 si budou psát žáčci na „taháky“; kamenosochaři jej budou tesat do žulových stél, oslavujících vítězné bitvy našeho lidu.

Dnes se náš přítel a bratr, náš soudruh a soukmenovec, socialista každou pídí svého majestátního těla opět oficiálně stal tím, pro co se zrodil, z vůle Nesmrtelného Lenina, snad ze samotné Matky Přírody.

Ano, př.b.s.s.ing.Jiří Paroubek se opět stal Předsedou.

A zároveň z prachu a popele, z bláta a výkalů povstala opravdu ČESKÁ a přitom internacionální Strana všeho našeho lidu, Strana schopná kooperovat se vším Slovanstvem a všemi leninskými Stranami celého širého světa..
Po přesmutném úpadku ČSSD (již druhém v historii) mají tedy čeští vlastenci opět opravdovou alternativu ke KSČM a Václavu Klausovi.


Až zařva český LEV
na nepřátely vstane,
až prapor vzhůru vzplane:
má jemu budiž krev !

(K.H.Mácha)

*** Volte NS-LEV 21 a KSČM ! ***

Šaman řekl(a)...

Harpyji k "Odstavením Většího vlastence na vedlejší kolej..."

Velevážená Harpyje, nikoli, VV byl naopak převekslován na HLAVNÍ KOLEJ, kam bezesporu náleží.

\ :-)

Větší vlastenec řekl(a)...

Vlastenci, přátelé, soudruzi a soukmenovci, líbí se vám tato půvabná brunetka ?
Můžete se s ní setkat !
Jmenuje se Lenka Pitrmanová, je modelkou, a
FANDÍ NAŠÍ STRANĚ !

Prostě - jako za starých dobrých časů :
Líbím se ti, soudruhu ? Dobrá, sejdeme se na schůzi !

Čest a Nazdar !

Schumacher řekl(a)...

VV kouknul na odkaz, vidím nějakou síň a v popředí věnec. Připomíná mi to obřadní síň a funus. Že by si Národní socialisté za hymnu zvolili "V mládí jsem se učil hrobařem..." V případě ČSSD se to Paroubkovi málem povedlo. Zvolit ho předsedou může mít stejný dopad jako polibek mafiánského bosse.

Větší vlastenec řekl(a)...

Nic jste nepochopil, drahý soukmenovče Schumachře-utajený antisionisto.
Ta fotografie je tristní ZÁMĚRNĚ - ilustruje smutek a prázdnotu naší politické scény, strašlivě ochuzené o předsednické působení jednoho z největších českých leninistů všech dob.
A je několik hodin stará = je DĚSIVĚ zastaralá.

Nyní je tatáž tribuna ozářena jasným a teplým světlem, linoucím se z jedinečné Osobnosti př.b.s.s.ing.Jiřího Paroubka. Znalci s radostným úžasem tvrdí, že stejné Světlo je vidět jen v hloubi Mausolea.
Dochází zde zřejmě k jevům, jež současná buržoasní věda nedokáže pojmenovat.

Prostě - naši národní socialisté jsou ode dneška na vzestupu, který je vynese do naší budoucí pokrokové Vlády národní záchrany. Díky našemu př.b.s.s.ing.Jiřímu Paroubkovi.

Už se těším na Slučovací sjezd - v rámci plnění ustanovení Souboru úsporných opatření bude naráz provedeno sloučení všech našich bratrských Stran.
Ach, to bude tak krásné, až my Češi a Moravané budeme opět jednotní ! Ano, jednou budeme opět tvořit jednotnou Národní frontu proti Euroamerice, multikulti a globálnu.
A tentokrát nám naše budování jistě vydrží MNOHEM DÉLE než pouhých 44 roků.

Na shledanou v lepších časech.

Anonymní řekl(a)...

dobrý, napravil jste mi náladu :-)))

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Vážený pane Schumachere, obřadní síň v krematoriu je naprosto přesný popis. Připomíná to scénu ze Spalovače mrtvol. Už jste vyplnil jednoduchou přihlášku s pěstičkou v rudém poli?

Harpyje řekl(a)...

Ještě že, Šamane!
Jinak bych byla skutečně pozdvihla obočí a vymazala Šamanovo doupě z mých Favoritů.

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Světlo

Harpyje řekl(a)...

Jestlipak je tentokrát Paroubek et cons konečně "ten správnej tým"? :-))))
http://www.youtube.com/watch?v=8iGwHnG3l4Q
Vy máte na něj nějak spadeno, Vlastenče.

Větší vlastenec řekl(a)...

Zvuk

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Správnej tým je poklad. Skoro jako tohle.

Kopretina řekl(a)...

No Paroubkovi my pravicově orientovaní jedinci říkáme "paroprase". Skutečně hovado, chtěl spolupracovat s komunisty, také VV píše Volte ČSNS 2005 a KSČM". Je sním horší domlouva než se sockami... Manželka Petra Jirku k návratu do politiky dokopala...myslela si, že socani drtivě vyhrají volby a bude paní premiérová, Bůh však vítěství Parkoubka...Jenže teď to pro ODS nevypadá dobře, jen nebesa vědí, jaké hrůzy nastanou po vítězství socanů, paroubkovců a komoušů. Naše milovaná země, co s ní bude? Mohu na rvinu říci, že se mé rodině za vlády sockomoušů těžce žilo, po vítěství ODS se nám žilo mnohem lépe, nyní po drtivém vítěství levice se naše frahá země česká propadne do temného a zvráceného věku. Ach jo, co s námi bude?

Harpyje řekl(a)...

Jako zapadlá, historicky uvědomělá vlastenka, dávám přednost této scéně http://www.youtube.com/watch?v=pmwmuPTa0To

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

To jsem neznal. Úžasné.

Harpyje řekl(a)...

Jsem poněkud znepokojena, neví náhodou někdo, jak si stojí Hang Seng, Shanghai CI a OMXHCAPPI?
Dzo.

Kopretina řekl(a)...

Výrok milé paní Hájkové...
to: HOFMAN:
Autor: V. Hajková Datum: 26.11.2011 19:40

NAPROSTO - chápu, že muže existovat naprostý idiot jako jste VY! Ano , i něco tak stupidního- muže existovat : co však nikdy nepochopím, že jste pro tak inteligentního člověka , kterým je p. ing VANDAS - příjemným človíčkem! Váš příspěvek z 19.20- to je neuvěřitelný BLÁBOL - stupidního KOMOUŠE!

Bezva. :-))) Milá paní čte Allgemeine Zeitung, Times, Spiegel, poslouchá ranní zprávy BBC, snaží se mluvit judisch...Je dobře že Vlasta chodí na diskuse, alespoň se pobavím. Povýšila jsem na trapnou kačenu... :-)))

Harpyje řekl(a)...

Zrovna jsem to přečetla. :-)))
Nemá cenu se s tím zabývat, Kopretino. Dodatečně mě napadlo, že existuje i jedna "Allgemeine Juedische Zeitung", vedle Frankfurter a Westdeutscher Z. Asi se tam naučila "judisch". :-

informace řekl(a)...

V sobotu jsou burzy zavřené, Madame, Jdou si tedy zamíchat cukety na plotně, aby se Jim nepřipálily.
A přečtou si, proč nemají v Evropě Němce rádi.

.periscopepost.com/2011/11/echoes-of-history-the-german-fear-of-inflation-rears-its-ugly-head-again/
http://www
As Soros later explained in an interview with The Times: “I felt safe betting with the Bundesbank. The Bundesbank clearly wanted the pound and lira devalued, but it was prepared to defend the French franc. I did better than some others by sticking to the Bundesbank’s side.” Reportedly, the devaluation of sterling on ‘black Wednesday’ earned George Soros US$ 1 billion.
------------------------
.theaustralian.com.au/business/economics/europe-is-at-economic-war-and-germany-is-winning/story-e6frg926-1226204108924
http://www
IF Clausewitz is right that "war is the continuation of policy by other means", then Germany is again at war with Europe -- in the sense that German policy is trying to achieve the characteristic objectives of war: the redrawing of international boundaries and the subjugation of foreign peoples.

Harpyje řekl(a)...

Vážené Informace, pokud jsem správně porozuměla Šamanovu záměru, tak zde není žádná pavlač, nýbrž Vlastencův Stammtisch.

Kopretina řekl(a)...

Tak co víte, Harpyje, Žid se řekne německy JUDE, tak nikoliv hebrejština, ale židovština "JUDISCH"... :-)))

Harpyje řekl(a)...

Asi myslela spíš "jiddisch", ale takovým osobnosten nesejde na detailu.

informace řekl(a)...

Pardon, Madame,
chtěla jem Vás jen ujistit, že můžete klidně kuchtit dál.
Pokud se Vám stránka WSJ Business neotevřela celá, článek byl přetištěn na blogu Britannia Radio.
http://riddick2.blogspot.com/2011/11/spot-on-at-last-kaletsky-has-dithered.html

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Kopretina řekl(a)...

Zajímavé...O dominanci Německa, že Německo vyhlásilo válku Evropě...Jinak jsem viděls i v papírových tištěných lidovkách, které odebírám, obrat Merkozy...Ani by mi nevadila dominance Německa a Francie, jsou konec konců největší země, ale kdo mě zná, tak ví, že mi vadí latentní a někdy i zběsilý antiizraelitismus, jinými slovy EU straní palestinským Arabům, s tím se s(z)totožnit nemůžu a jsem hrdá na postoj našeho českého premiéra RNDr. Petra Nečase, že se Izraele zastal, navštívil Izrael, vzdal čest v jeruzalémském památníku holocaustu Jad Všem. ČR je jedna z nejvíce proizraelských zemí. A pan ministr Schvarzenberg, Alexandr Vondra, celá ODS a TOP 09 a i u KDU-ČSL má Izrael větší podporu než-li Palestinci. Na naši českou pravicovou scénu a podle průzkumu veřejného mínění se Izrael těší u Čechů větší podpory než-li Palestinci (i když je internet žumpoidní, takové hnusy jako Zvědavec, Outsidermedia, Britské listy a tak... a diskuse dole). Na to můžeme být pyšní. KSČM je beznadějná, zejména JUdr. Jumr? (neba nějak tak)...ale stalinistů tolik není...Být na straně Izraele je otázka cti...Adam se rozčiloval, že ČR nepotřebuje AIPAC... :-))) Že stojíme při Izraeli dobrovolně, i když i u nás je hodně svoloče, to je pravda, ale většina z nás je slušných. No a u světových médií, můžu se mýlit, ale mně zkrátka připadají levicové, nemůžu si pomoci...Jistěže, antisemitismus má různé podoby (nacistický, křesťanský (Semín, Adam a spol.s židovský.
http://www.masada2000.org/shit-list.html ), islámský), ale já jsem se zaměřila na antisemitismus levicový, reprezentovaný levicovými organizacemi HRW, Komise pro lidská práva nahrazená Radou pro lidská práva no a levicovými médii, jako že jich je hodně, bohužel, nemůžu si pomoci, věštinu novinářů mi přijde levicových. I BBC je do jisté míry levicová, vysílá protiizraelské zprávy z levicového pohledu, straní palestinským Arabům, protože je považuje za utlačované chudáky, to je levicový pohled...Já nrozdíl od milé paní Hájkové samozřejmě BBC nesleduji,, n, ale rozbor médií jsem vyčetla z časopise Slovo z Jeruzaléma, který mi každé 2 měsíce chodí, jsem podporující členka Mezinárodního křesťanského velvyslanectví v Jeruzalémě, skutečný a jiný pohled na Izrael, ne z pohledu svinského antisionismu...a vyjma toho právě Slovo z Jeruzaléma detailně popsaly zmíněné události (Janinský masakr, zmlácený Tuvie Grosman a případ Mohameda Al Doury, o kterých jsem napsala 2 články- Protiizraelský hlas některých médií a Když zlo je líčeno za dobro a dobro za zlo), to proto, aby někteří lidé, kteří si články přečetli nezapomněli. Opakovat, opakovat a zase opakovat. Nikdy nesmíme zapomenout. Základní povahovým rysem našich starších milovaných bratří Židů je nikdy nezapomínat, vždycky pamatovat...

s.t.k. řekl(a)...

Ubrat vášní, přidat rácia, Kopretinko. Jinak skončíte jak Pavka Morozov.

Na blogu V. Tydlitátové je o tomto problému jeden zajímavý příspěvek. A je to tak i v obyčejném životě. Třeba v manželství...

s.t.k. řekl(a)...

Harpyje řekl(a)...
Ještě že, Šamane!
Jinak bych byla skutečně pozdvihla obočí a vymazala Šamanovo doupě z mých Favoritů.

Takové riziko že nám hrozí? Nebudu moci obavami ani usnout!

Větší vlastenec řekl(a)...

Čtyři poznámky a jedna otázka

Vy se považujete za vlastenku, vážená paní Harpyje ?
V tom případě se ptám, jakouže zemi považujete za svoji vlast ?
Česko to není, samozřejmě. Neboť kdybyste byla ČESKOU vlastenkou, vrátila byste se do rodné vlasti již před desítkami let. Ano, měla jste možnost uprchnout ze Západu již v 70.letech, měla jste možnost požádat o pomoc zastupitelské úřady ČSSR nebo SSSR.
Mohu Vás ujistit, že bychom Vás ze Západu zpět do vlasti dostali, i kdyby se s Vámi měli naši rozvědčíci přes hranice prostřílet.
V naší vlasti byste možná stala populární, díky pravidelnému hostování v televizních besedách na téma "Utrpení československých emigrantů ve zlém kapitalistickém světě".
Jistě bychom Vám umožnili studovat, i vysokou školu. Jako členka SSM a kandidátka Strany bysta plně zapadla mezi nás, do našeho studentského a později i budovatelského kolektivu.
Vlastně - lépe řečeno byste zapadla mezi zdejší NEJVĚTŠÍ vlastence, tehdy vysokoškolské studenty, dnes inženýry a doktory. Já jsem v té době "studoval" na zedníka; o mne byste tak akorát mohla zakopnout během exkurse na některé ze staveb socialismu.
Takže tak.

* * * * *

Ano, parodie anglického komediálního souboru Monty Python na hloupost pana Chamberlaina bude možno vysílat i naší české televizi, po našem opětovném osvobození od Euroameriky. Jiné jejich „skeče“ samozřejmě nikoli, neboť jsou celé světelné roky vzdálené prostému humoru našeho lidu.

* * * * *

Hloupost pana Chamberlaina vynikne ještě lépe na pozadí chytrosti našeho presidenta Beneše. Náš hrdina PŘESNĚ věděl, již po „Mnichovu“, že válka bude. A podle toho jednal.
Prostě : Věděl, odešel, zvítězil.

* * * * *

Je zarmucující, avšak vcelku pochopitelné, že ještě pořád plně nechápeme genialitu pres.Beneše. Ano, pro nás obyčejné lidi není snadné pochopit velikost našeho hrdiny, jenž nenásilnou cestou přivedl náš národ k poznání nezbytné nutnosti - humánně vylikvidovat obě zbývající největší překážky zavedení socialismu (Němce a Maďary).
Lze dokonce říci, že v dnešní době je téměř nemožné zprostředkovat lidu pravdivý obraz velkého héroa. V dávných dobách by o pres.Benešovi básnící skládali ódy, dramatici psali optimistické tragédie, zpívali by o něm potulní pěvci. Později by mu vztyčili sochy, ještě později bychom o něm natočili filmy.
Ale dnes ?
Napadá mne jediný způsob, jak lidu přiblížit Hrdinu a jeho boj : MUZIKÁL.
Vlastenec D.Landa je osvědčený autor a neohrožený bojovník za vše české; snad se záslužného díla ujme.

* * * * *

A nakonec slíbená otázka :

Vážený STK, milá slečna Kopretina píše m.j. „...Mohu na rvinu říci, že se mé rodině za vlády sockomoušů těžce žilo, po vítěství ODS se nám žilo mnohem lépe, nyní po drtivém vítěství levice se naše frahá země česká propadne do temného a zvráceného věku...“

Jak jste tedy dospěl k obavě, že by ji mohl zavraždit její vlastní dědeček ?

Kopretina řekl(a)...

Jako Pvka Morozov? Nikdy...Nejsem nacistka ani komunistka...Právě, že já mám alespoň nějakou víru, nějaký postoj, co mají ostatní lidé? V co věří, ale nikdz nikde nikoho bych nezavraždila, bojovat se má argumentací, fakty, ne střelnými zbraněmi a noži...

Harpyje řekl(a)...

Ubrat vášní, přidat rácia, vážený STK. Jinak skončíte jak Lomikar.

Harpyje řekl(a)...

Oslavný muzikál o prezidentu Budovateli by, Vlastenče, nevyburcoval masy. Vzhledem k bezprostřednímu ohrožení naší vlasti globálnem a našeho národa multikulti, nemůže Daniel Landa jen "jednou za tři roky nahustit do svých věrných dvě hodiny koncentrovaného vlastenectví a dobrodružných příběhů, aby vydrželi veseleji další tři roky skřípat zubama". On si už v roce 2005 uvědomil tíhu "šílené" zodpovědnosti, která spočívá na jeho bedrech. A nepřítel číhá za dveřmi ...
"V lůně katedrály,
vyrůstaj minarety
nová doba vchází a s ní vymírá náš starej rod."

Harpyje řekl(a)...

Máte pravdu, Vlastenče. O vlastenectví nemůže být u mé osoby řeč.
Nejen zde, na tomto Doupěti, by mi vážený STK nejraději vzal slovo. I na Psu jsem pohoršila celou řadu osob, nacházejících se ve vlastenecké říji, které by mně, cizačce, nejraději zakázaly diskutovat.

Kopretina řekl(a)...

A na blogu V.Tydlitátové byl i článek o dřívějších filosemitech, kteří se stali bojovnými antisemity. Případ může být M.Luther nejprve napsal "Ježíš Kristus se narodil jako Žid", dílo plné lásky a pochopení, ale když Židé nekovertovali, tak vzttekle napsal "O Židech a jejich lžích" , což už jsem citace z tohoto dílka zde psala...zjednodušeně synagogy podpálit, zpálit modlitební knihy a Talmud, odebrat Židům cestovní privilegia a pasy a ty líné kůže špinavé zničit, pryč s ďábelským plemenem...Nacisté hezky postupovali, synagogy ničili a Židů se zbavovali pro blaho Evropy...
A ten samý případ vidím Adamanmovi, r.2007 jsem si s ním i dopisovala, byl to příjemný člověk, veliký zastánce Židů a Izraele, velmi jsem si s ním notovala, hrál u mě na proizraelskou nótu, ale Adam se proměnil, stal se z něj zběsilý antisemita, nepřítel Izraele, nenechá na Izraeli niť suchou, hraje si na konzervativce, ale přitom není nic jiného než svinský bolševik, stejně jako bolševici odsuzuje Izrael, USA, neokonzervativce, zlovolně překrucuje učení Starého Zákona...Židé a vládnout Blízkému východu? Ale kdeže, zaslíbení Starého Zákona se týká zaslíbení Svaté země Izraelské, Věří ve spiknutí ilminátů, židozednářů. Shvarzembega obviňuje se spolupráci s židovskou zednářskou organizací Bnai Brith a údajně proto patří k nejvíce proizraelským Evropanům. Adam je blběnka so v českém podání, umí česky a to je jediný rozdíl...

Kopretina řekl(a)...

Jinak milý Vlastenče, žádný z mých dědů už nežije, vyjma tet a strýců už mám jenom babičku...Sice mí dědové nebyli takoví sionisté jaká já, ale pochopili, že se mnou nic nenadělají, že svůj postoj nikdy nezměním a nikdo mi nezabrání v šíření všelidských idejí a všelidských hodnot. Stát při Izrarli je otázka cti a dobra. Kdo je proti Izraeli je dobytek zasluhující pohrdání...

Kopretina řekl(a)...

Ježíši, překlep na překlepu...holt si na novou klávesnici nikdy nezvyknu... :-)

Schumacher řekl(a)...

"Ravishing" Rick Rude, nevyplnil. Jsem členem.

Harpyje řekl(a)...

To se nacházíte ve vybrané společnosti, Schuhmachere, antisionisto:
...
0184. Vladimír Stwora – publicista
...

Větší vlastenec řekl(a)...

Tedy ZAKLÁDAJÍCÍM členem.
Máte můj obdiv a nehynoucí úctu, drahý starší (i když fyzicky mladší) bratře, příteli, soudruhu a soukmenovče Schumachře.
Moje maličkost Leninudík postrádá drzost, takže si prostě počkám pár dní, než podám přihlášku. Prostě nechci mít číslo Stranické legitimace nižší než 100 000. Takové ambice vážně nemám, abych měl Stranickou legitimaci s tak nízkými pořadovými čísly, jako měl můj s.praděd resp. s.prastrýc.
Už proto, že na nejvyšších místech pořádně fouká.

Nu, možná se tedy setkáme dříve než v lepších časech.
Možná budete mým bratrem a soudruhem tajemníkem.
Mám trošku trému.

Tak zatím : Čest !

Harpyje řekl(a)...

Božínku!
Tenhle fundamentální rozdíl mi naprosto ušel.
Blahopřeji, s. a s. Schuhmachere, antisionisto!

Harpyje řekl(a)...

Pro Kopretinu: mrkněte se na číslo 0502. To je onen Brettschneider v v., autor toho francouzského výroku, který jsem se Vám styděla přeložit.

STK řekl(a)...

Už jsem po Vašich ctěných výrocích daleko klidnější, Vznešená Opeřenkyně.
Ne ne, Vy Hospůdku z "Oblíbených" nikdy, ale opravdu nikdy nevymažete. Je to totiž Vaše jediná zábava a s rozdáváním jedových koláčků vydržíte až do doby, než Vás vynesou.
Myslím, že bych snad měl absťák, kdybych nečetl aspoň třikrát týdně některou z Vašich skvělých impertinenci. (Ale třikrát týdně úplně stačí, ani závislost se nemá přehánět.)
=====
[;>)

Ad Vaše Dobrosrdečené Varování, ať neskončím jak Lomikar: Milostivá ráčí být Kozina?

Kopretina řekl(a)...

A pro mě nechápajícího kde je ten příspěvěk 0502? V kterém článku? Já si to najdu a gůglem přeložím sama.
Stwora...no tedy...to bych se hanbou propadla, raději bych vypila sklenku vína s ki(y)?anidem, než abych byla v takové společnosti. Já jsem v ICEJI a České společnosti přátel Izraele, na to jsem doopravdy hrdá

Harpyje řekl(a)...

http://www.akce-dost.cz/signatari.htm

Harpyje řekl(a)...

"Účty zatím nejsou vyrovnány a moje pohledávka je velmi, ale opravdu velmi vysoká. A blíží se termín splatnosti ..." To zní vskutku slibně od Vašeho s. a s. Ladislava Bátory, velevážený Schumachere, antisemito.
Jeho hněv míří především na Karla Hvížďalu, "jednoho z nejprolhanějších a nejtupějších českých publicistů", ministra financí Kalouska, "nelidské stvůry a ubožáckého šmejda" a nakonec na ministra zahraničí Schwarzenberga, o kterém prohlásil, že "vůl je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, Jeho knížecí Jasnost je velmi raritní kombinací obého."
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/215220.aspx
Musím konstatovat, že náležíte velmi noblesnímu spolku, Schuhmachere, antisemito.

STK řekl(a)...

Schumachere, podobně se do mě naše "Okovaná" pustila, když tam někde vynašla (podle civilního jména, pochopitelně!) můj podpis. V žádném případě ale není její zásluhou, že jsem svůj podpis "podle a zbaběle" odvolal, ale zavinily to stále opakované maily, které mě zvaly na roztodivné akce D.O.S.T. v "Matce Defenestrací".
Několikrát jsem jim psal, že opravdu nemám ani dost času, ani dost peněz na to, abych si jen tak "skočil" do "Stověžaté" na malou demostracičku. Že mohu eventuelně přispět jinak.
Tak jsem to vzdal - a ejhle, maily ustaly. Automat to byl...

Takže nyní jste zaměřen, příteli Schumachere a "útoky shora" se budou opakovat až do umdlení. Je to GS STAR - Gebels´ System Socialistického Tisku a Rozhlasu.
Jak vidět, z toho člověk nevyroste ani k stáru - pokud se má Systém čas zažrat pod kůži.

100 * 0 = 1

Kopretina řekl(a)...

Děkuji Harpyje, Ing. Stanislav Ševeček živnostník
Karel Janyška, manažer ODS, v invalidním důchodů...A také mi v diskusi napsal, že do mně rýpete kvůli "mému neantisemitismu"...Ševeček ten máco říkat, když je v takovém obskurním spolku, plný antisemitů...Gaunera také považuji Mgr. Petr Bahník, středoškolský učitel, ten se také navážel do křesťanů, kteří považuji Židy za starší bratry...A bohužel ze zkušenosti musím říci, že jeden pan JUDr (který nás vyučoval Dějiny státu a práva), zemřel, nebudu ho zmiňonat, nebylo byto fér, dožil se 64 let, zastával protižidovské postoje, kterými nás někdy krmil...Tož asi tak...

Kopretina řekl(a)...

I když u Karka Janyšky je to blbost, napsal o sobě, že "není většího přítele Židů, než je on sám" :-)))

Schumacher řekl(a)...

Ano, Harpyje a naše pěst dopadne na všechny nepřátele jak Thorovo kladivo.

Schumacher řekl(a)...

Tak tak, VV a společně skoncujeme se zrádci všemi za zaprodaneckou cizáckou emigrací. Především zjistím co jo to zač ta ona Okovaná a pak spustí Odinův, potažmo Svantovítův hněv.

Schumacher řekl(a)...

STK uniká mi, že by se do mně někdo pustil i kdo či co je ona zmíněná "Okovaná". Leč skládám-li dobře z narážek v diskusi jasných jak výroky z delfské věštírny, má-li to být tak, pak je poněkud mimo mísu. Ale když už to má být tak, nebudu se snažit vymlouvat i tam kde v apatyce marno nakupovat. Nechť se otevřou brány Valhally a jsou vypuštěni běsové. No a nějaké ty Lítice by se z přiolympí také mohly přidat. Zvědavý co pozoruhodného a netušeného se o sobě ještě dovím.

Větší vlastenec řekl(a)...

Zdravíme s.V.V.Putina, největšího bojovníka proti multikulti a globálnu !

Vlastenci a vlastenky, přátelé, soudruzi a soukmenovci !

Z Matičky Rusi přišla další skvělá zpráva - největší současný obránce našeho slovanského unikulti, nejzasloužilejší žijící bojovník proti globálnu bude opět prezidentem !
Ano, soudruh Vladimír Vladimirovič Putin se rozhodl opět vzít na sebe těžké břímě, rozhodl se přijmout návrh strany Jednotné Rusko na svoji prezidentskou kandidaturu.

Na tuto zprávu čekal celý svět : My prostí lidé, my uražení a ponížení se z ní radujeme; oni (vykořisťovatelé, Němci, Američani, sionisti, papeženci - prostě tyrani a zrádci všichni) jsou z ní zděšeni.
Ano, v Kremlu opět vyšlo Jasné Slunce, svítí nám na cestu ke šťastným zítřkům - a jim, našim dědičným nepřátelům, svítí na cestu vedoucí ke smetišti dějin.

Se světovým proletariátem se raduje samozřejmě i vší náš lid - ano, naše nejskrytější touhy jsou vyplněny. I náš prezident Klaus se přestal mračit - vždyť toto je politika, politika, po které stále naléhavěji volá. Žádné zákulisní machinace známé z euroamerických zemí (a Leninužel i ze současného Euroamerikou okupovaného Česka); prostě typicky slovanské, plně socialisticky demokratické volby.
Ano, díky příkladu našich starších ruských bratří se i našemu pokrokovému prezidentovi otevírá cesta k třetímu (čtvrtému, pátému ...) období na Pražském hradě.
Stačí se jen dohodnout s naším Předsedou, př.b.s.s.ing.Jiřím Paroubkem, na systému rotace kádrů.


Z východu světlo, z Východu svoboda ! *** Volte NS-LEV 21 a KSČM !

Kopretina řekl(a)...

No jo, s tím unikulti to v Rusku nebude tak slavné. I v Rusku existují ještě Židé a mohamedáni, zejména podle nacistické hantýrky "černé tlamy" (Čečenci, Dágestánci, Kazachové) a mohamedánů v Rusku přibývá a pravoslavých křesťanů a i levicově zaměřených Rusů ubývá. Ruské statistické organizace bijí na poplach, bílí etničtí slovanští Rusové zaznemenali propad v počtu obyvatelstva...takže žádné unikulti, ale multikulti. Kdyby bylo v Rusku unikulti, tak by žádné "černé tlamy" (podle nacitické hantýrky, né moje výroky za tyhle výroky bych se styděla) v Rusku nežily. Takže se milý Vlastenče neradujet, Rusko není unikulti, ale multikulti, jak vyšité...

Větší vlastenec řekl(a)...

Pro Vaši ctěnou informaci, bratře a soukmenovče Schumachře :

Okovaná

Čest a Nazdar !

Schumacher řekl(a)...

Kopretino, patřím mezi zakládající členy SPPN -Svazu přátel palestinského národa.

Kopretina řekl(a)...

Co že, Schumachere? No to jste mě šokoval, tak jsou lidé různí, co se dá dělat...Všcihni jsme nějací, já sice propalestinské jedince nechápu, ale mají na svůj názor právo...

Kopretina řekl(a)...

Milý STK, já ani nevím, jak se jmenujete, jaké je Vaše pravé jméno, ani neznám pravou identitu Schumachera, informace a dalších. Ale členství v různých organizací, je každého věc, byť se mi občanské sdružení DOST hnusí, jsou mezi signatáři i slušní lidé, z těch 839 lidí, nejsou všichni zločinci. Chci věřit, že ne všichni z těchto 839 lidí jsou zločinci a antisemité...

Kopretina řekl(a)...

V mé knihovně světe div se vyskytují i jíné knihy než-li o Izraeli a Židech. Velmi si cením knih Alfreda Brhema, německého přírodovědce. Své knihy začal sepisovat 1876, ale já vlastním do češtiny přeložená díla z r.1937. Vlastním dvoje knihy savců (psáno starým pravopisem ssavců) a dvoje knihy ptáků. Zajímavé...Tyto knihy mají pro mě nedozírnou cenu. Je to takový knižní poklad.
A také mám knihy zvířat o Jurije Dmitrijeva z.1976, psáno Rusem, ale velmi pokrokové, autor uznává, že zvíře myslí a že má svou duši a dále, že jsou šelmy pro ekosystém důležité. Dřívější komunistický pohled byl, že zvíře nemyslí, že se řídí jenom instinkty, že necítí bolest a že jsou v přírodě šelmy k ničemu, že hubí kopytníky, ale tento autor prosazoval, že v rovnováze přírody jsou šelmy důležité a že i zvíře má svou inteligenci, to vidím na naši kočce Míši, která si je schopna sama otevírat dveře.
Ale Brehm, to je klenot nad klenoty.
A co považuji za další poklad mé knihovny jsou knihy od Hanzelky a Zikmunda z cest po Africe...Kdysi mě zajímaly zvířata, to mě sice přešlo, ale svou cenu to má a nikdy bych se toho nezbavila.

Kopretina řekl(a)...

překlep..Brehma...Bez překlepů na diskusi psát neumím...

Šaman řekl(a)...

The iron heel vyšlo v češtině jako "Železná pata". První knížka, kterou jsem nedočetl. Až po dalších 50 letech. Pro koho jsou Marxovy spisy dlouhý, tak tomu je zde Jack London zkrátil do jednoho..., do jedné knížky. (Román to není.)
\ :-)

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Kopretino, kdysi Vás zajímala zviřátka, teď Vás možná zajímají lidé. Obohaťte svoji knihovnu třeba i o tuto knížku. Dozvíte se tam proč jsme to, co jsme.

Schumacher řekl(a)...

Kopratino, činím tak z pragmatického důvodu. Za vlády islámu budu mít povoleno jedno pivo týdně a dole se nebudu muset holit. Což, jak uznáte, má nezanedbaelnou výhodu v tom, že nebudu-li se podle přikázání víry holit nahoře, významně ušetřím. A budu-li žít ctnostně a přípaně vykonám-li nějaký zásadní džihádistický skutek, v nebi na mě kdomě jiných radostí bude čekat dvaasedmdesát nadržený panen. Což rozhodně není špatné. Může mi židovská konkurence nabídnout něco lepšího ? Islám nabízí mnoho zajímavých výhod a benefitů. Volte SPPN, volte Vaši budoucnost!

Schumacher řekl(a)...

Odpověď na otázku proč jsme to co jsme je jednoduchá. Jsme to co jsme proto, že jsme tak byli stvořeni. Přestože reklamace na to posíláme nahoru už několik tisíc let, dosud nebyly vyřízeny. Protože tam nahoře to funguje stejně jako tady dole. Marketing funguje výborně, raklamační oddělení na to sere.

Větší vlastenec řekl(a)...

Raději Islám než kapitalismus !

Nejen v neexistujícím nebi nám Islám nabízí lepší budoucnost.
I zde na hmatatelně existující zemi je Islám lepší alternativou k děsivému euroamerickému (= křesťansko-sionisticko-buržoasnímu) režimu.
Vždyť kapitalismus a demokracie ZÁKONITĚ A NEVYHNUTELNĚ vyústí v multikulti a globálno.
To jest v ty hrůzy, kterých se my všichni opravdoví čeští vlastenci tak děsíme a štítíme.
To se prostě Islámu přihodit NEMŮŽE; stejně jako našemu tradičnímu slovanskému společenskému zřízení - socialismu.

Navíc - zkuste v euroamerickém režimu potrestat svou ženu (za neposlušnost, lenost atd.). No jen to zkuste, bratře, příteli, soudruhu a soukmenovče Schumachře : Pěkně jí nasekejte, aby si zapamatovala, kdo je tady pánem resp. vedoucím soudruhem.
Poběží Vás udat.
A třídní policie i soudy budou konat.
To se Vám v Islámu stát opravdu nemůže.

Ale i v hospodářské oblasti je Islám pro nás Čechy přijatelnější než vykořisťovatelský „západní“ režim.
Jestli nevěříte, přečtete si znovu články a příspěvky na zdejším vlasteneckém Doupěti - stačí ty uveřejněné v posledním týdnu. Vlastenci si stěžují na kapitalismus a demokracii, VELMI TRPCE si stěžují. A zároveň vzpomínají na mnohá dobrodiní socialismu - třeba jak od státu + Strany dostali byt.

V Islámu můžete požádat své bratry ve víře o dar - a dostanete jej.
Půjčíte si peníze - úrok bude zanedbatelný nebo dokonce nulový.
A vždycky máte naději, že po konečné porážce Západu získáte krásnou kořist, pokud se v boji přičiníte.

Máte takovou naději v současném protilidovém režimu ?
Nemáte, samozřejmě.

Takže to snad stojí za nějaká ta omezení v oblasti požívání alkoholu a žraní prasečiny.
Mimochodem - nepodporujete snad současnou dostupnost pornografie dětem, že ne ?

Islám je pokrokové náboženství. (Rudé právo, 1987) *** Volte NS-LEV 21 a KSČM !

Kopretina řekl(a)...

No to určitě.Nikdy.Nikdy se nepřipadám k palestinským Arabům.Nikdy.Vždy budu stát při Izraeli. Navždy budu podporovat Stát Izrael...A já vycházím ze zkošenosti, podívejte se na Izrael, krásná, svobodná země, v Izraeli můžete vypít alkoholu kolik chcete, muslimové alkohol zakazují a jako žena, se mně hnusí kruté zacházení s ženami. Lidé, přidejte se k ČSPI...Volte svobodu, volte pokrok...

Větší vlastenec řekl(a)...

The Moral Animal naší milé Kopretině ?!
No vy jste tomu dal, vážený RRR.
Chcete tu ubohou děvenku zmást ještě důkladněji, navíc prostřednictvím TAKOVÉ knihy ?
Vždyť našinec se osype pupínky již při pohledu na termín „evoluční psychologie“.
BRRR !
Takové popření vší naší zkušenosti, takové popření nejskvělejších výsledků vědy věd, marxismu-leninismu-stalinismu !

Když mluvíme o podobných úpadkových euroamerických „vědních“ disciplínách, jaká jména se našinci okamžitě vybaví ?
Konrád Lorenz, Sigmund Freud.
Nacista a sionista.
Jak krásně se potvrzují slova s.s.A.S.Pergilla, našeho velkého bojovníka za čistotu našeho rasového prostoru !
(Mimochodem - Adolf Lorenz, otec K.Lorenze, se narodil ve Vidnavě. Tedy na území naší tisícileté vlasti -> nepochybně se provinil zločinem němectví. Jako třeba zmíněný Šlomo Freud.)

Prostě - nechme ji v pokoji s Brehmem. Je to sice Němec, ale dnes již víceméně neškodný. A kreslil hezké obrázky.

Přeji Vám hezký den.

Schumacher řekl(a)...

Lidé, přidejte se k naší SPPN. Místo nevázaného alkoholismu volte odpovědnost, střízlivost a své zdraví. Co vám zbude z nákupu chlastu z Mojšeho palírny? Hromada prázdných láhví a kocovina. Když místo toho nakoupíte u Muhammada, s výhodnou slevou pro naše členy, poukázky jsou slosovatelné, můžete vyhrát automat kalašnikova, pouť do Mekky či pilotní kurs (bez nácviku přistání), máte nádherný hedvábný kobereček a několikrát denně zdravě protažená záda. Volte střízlivě, volte SPPN.

Větší vlastenec řekl(a)...

No moje řeč, bratře, příteli, soudruhu a soukmenovče Schumachře; moje řeč.
Muslim žije mnohem zdravěji než průměrný euroamerický alkoholový abuzér, žije mnohem mravněji než západní konzument pornografie a bezduché reklamy na zbytné zboží.
Samozřejmě - vyhraný zájezd do Mekky může absolvovat jen Muslim. Na druhou stranu je vstup do obce věřících skoro tak snadný, jako vstup do NS-LEV 21 (resp. získání potvrzení o účasti na protifašistickém či protikapitalistickém odboji).
Navíc - Muslim si před modlením myje nohy. Pětkrát denně !
Čili přestup určité části našich spoluobčanů na Islám by vážně pomohl pročistit ovzduší; minimálně v pražské MHD.
To mi tedy věřte; fakticky.

Míru zdar !

Kopretina řekl(a)...

Cha, cha, cha...Dobrá ironie... Směji se... Vy si ze mě děláte srandu...Dobře, dobře... :-)))Jinak u Izraelců bojují i ženy. Celá společnost národa Izraelského je ochotna bojovat za všelidské hodnoty, ne za falešný islámský kult...Lidi, bděte, volte rozumem, přidejte se k ČSPI. Volte rozum, vědu, pokrok, humanismus a všelidské hodnoty...ne despotismus, násilí, fanatické vyřvávání a nenávist...A nechci být buzena muezínem ve 4:00 ráno, to mi stačilo v době mých studií a byla jsem chcíplá a usínala jsem u přednášek, zvláště těch, které byly nudné...
Pamatujte na slova Satan je mistr lži a převracení, nedokáže vytvořit nic nového, jenom zneužít a zpřeházet již eexistující, převrátí cokoliv a ustoupit mu, znemaná propadnout do cesty plné stínů a zla...
Zlo je svůdnější, snadnější,lépe se mu podléhá, lépe se podléhá palestinským bajkám, které nevychází z Ducha Svatého, ale ve skutečnosti od jeho odpůrce...

Větší vlastenec řekl(a)...

Abych nebyl opět neprávem obviněn z psychického týrání naší mládeže :
V návaznosti na práci s.Makarenka naší milé Kopretině vyslovuji
* POCHVALU *
za pochopení základních souvislostí.

Ano, dnes naše milá Kopretina konečně pochopila, že německý slouha Krystlík (Budiž navěky proklet !) je nacista.
Konečně - není divu. Euroamerický agent K. uveřejnil na na svém Němci placeném blogu úryvky z tzv. vzpomínek Němky Margarete Buber-Neumannové.
Konkrétně onu pasáž, ve které Němka srovnává poměry v našem slovanském pracovně-převýchovném zařízení s poměry ve fašistickém koncentráku.
A jak lze očekávat, Němka nás Slovany tradičně pomlouvá a špiní. Jako například v procesu století se zrádcem Slovanstva, hanebným emigrantem Viktorem Andrejevičem Kravčenkem.

Prostě - jsou to všechno fašisti. A emigranti.

Světu mír !

Kopretina řekl(a)...

Já jsem Krytlíka označila za nacistu, protože bagatelizovat či zlehčoval nacistické válečné zločiny, popíral holocaust. Nejsem slavanský nebo jakýkoliv šovinista. Posuzuji názory a názory Kristlíka, když popírá a zlehčuje zločiny v nacistických koncentračních a vyhlazovacích táborech je hnusné. Nikdy jsem nebyla, nejsem a nebudu nacistkou nebo komunistkou...

Kopretina řekl(a)...

A takí píše na Zvědavce... Krystlík je bezcharakterní a bezpáteřní člověk... Takhle se snižovat...Tak, jak nesdílím myšlenky vypjatého panslavismu, tak nesdílím myšlenky pangermanismu...a panarabismu už vůbec ne... Ale to je nošení dříví do lesa, za těch 5 let, co diskustuji a píši články do NP mě někteří lidé už znají...

Schumacher řekl(a)...

Jenže já to myslím naprosto vážně. Že je to tak, může potvrdit vážený ideový protivník VV. dnešní protivník, zítřejší spojenec. Už dost bylo halasných, leč o to méně účinných kampaní za čisté ruce. Podpořte kampaň SPPN za čisté nohy ! Konec chlastání, lenošení a nezdravého vyspávání. Ranní ptáče dál doskáče. Vezměte svůj osud do vlastních čistých nohou. Volte SPPN !

Kopretina řekl(a)...

Jenže členové SPPN se jenom modlí v Alláha, propadají ve fatalismus, myslí si, že je vše v rukou Alláha. To my z ČSPI pracujeme, vytváříme nové hodnoty, zaměřujeme se na vědu a umění...Mimo jiné má teta jako dítě říkala "ranní ptáče dál doskáče, ale brzy chcípne...Lidé, přidejte se k ČSPI...Volte vědecký pokrok, umění a všelidské hodnoty..

Kopretina řekl(a)...

Tady o Krystlíkovi
http://www.zvedavec.org/autori/690-tomas-krystlik/

Větší vlastenec řekl(a)...

Co byste čekala od Krystlíka, toho zarytého pravičáka a multikulti obhájce sionistů, milá Kopretino ?

Kopretina řekl(a)...

Krystlík NENÍ zastánce sionistů ale multikulti muslimů...z Zvědavec je antisionistický a promuslimský web. Alláhu Akbar...!

STK řekl(a)...

Nepiji
téměř nikdy alkohol, takže by mne víra v Alláha v tomto nijak neomezila. Preventivní výprask, udělovaný dle doporučení některých islámských duchovních vlastním ženám mi celkem vzato není proti mysli. Rozšířil bych ho dokonce občas i na některé cizí ženy. A tu a tam na muže. Pravda, jen některé.
Zákaz hudby - opět něco naprosto přirozeného. To, co se dnes vydává za hudbu totiž není vhodné k poslechu ani v kotlárnách nebo plnírnách lahví.
Co že mi vlastně tak vadí na islámu? Jen ten Alláh a to modlení 5x denně. Zbavme se těch dvou nepříjemností islámu a konvertuji obratem. Budu islámským agnostikem.

(Jinak - u mě celkem dobrý! [;>))

Pokud teď p.t. publiku získalo pocit, že poněkud blábolím, je jejich pocit správný a oprávhěný. Jen jsem se přizpůsobil zdejším zvyklostem.

Kopretina řekl(a)...

No proto...Zákaz pití alkoholu, ani já ho moc nevypiju, nejsem milá paní Hájková, která je opitá denodenně, ale dvojdecku vínka odpoledne si ráda dám...A co mě moc chutná je pivo s příchutí citrónu...ale chlastat jeak dobytek, jak to dělají někteří lidi, jako milá paní Hájková, to je mi proti mysli. A jsem ráda, STK, že jste si dělal, výprask, zákaz hudby, antisemitismus, to je mi proti mysli...tož tak...

Schumacher řekl(a)...

Typická výmluva lenivých flamendrů. Kdo místo ponocování časně usíná, časně vstává nezmámen lihovými nápoji. A není snad psáno, že všichni jsme v rukou Božích ? (Sakra musím přitvrdit, jinak mi to Kopretina nesežere. Hrom aby toho VV bacil, samé srandičky) SPPN je vědecky pokroková. Podporuje úsilí íránských atomových vědců. Islám je univerzální víra Prorokem licendovaná pro jakýkoli hardware. Jeho instalace je bezproblémová. Islám ke systém otevřený každému. Stát se muslimem je snadné. Díky tomu je islám jedním z největších světových náboženství, nenabízející jen možnost "sympatizování", ale plnohodnotné členství. A v budoucnu i evropským. Miliony evropských muslimů jsou toho důkazem. Členstvím SPPN podporujete tamní výspu míru a socialismu. (Ne, socialismu ne, alespoň zatím ne. Co se mi to tam pořád plete). Tamní výspu míru (To jsem zvědav jak zas dlouho vydrží dohody mezi Fatáhem a Hamásem jestli se nepodaří z EU vyrazit další peníze. Šejtám aby spral tuhle krizi.) A všelidské hodnoty zjevené Prorokem. Volte SPPN! (Nebo SNNP ? Furt se mi to plete). SPPN ! (Tak je to správně)

Kopretina řekl(a)...

Já to vzdávám, Schumachere. Nemá cenu pořád jako kolovrátek okecávat to samé... Už doopravdy nemůžu.Ale jen Vám řeknu, že se blíží válka, válka svobodného západního světa s islamismem.Nevím, jak starý jste Vy, ale já se toho dožiji, tedy jestli nezemřu tragicky na zranění a nebo na nějakou nevyléčitelnou chorobu. Bude zle.Tak, jak byla nevyhnutelná válka s nacismem, je nevyhnutelná válka s islamismem.Nic s tím nenaděláme.Válku nám vyhlásili islamisté a mimo jiné, palestinští Arabové zuřivě a nadšene tančili, zívali, radovali se, když spadla dvojčata.Je to neodvratné...

Schumacher řekl(a)...

STK, z toho mi vychází nahluchlý nuceně abstinující misantropický mistr zvuku, který už má své vypito a zanevřel na ženy. NO TO SNAD NE, MISTŘE ! :-)))
Abych to posunul trošku kupředu. Co z různých náboženství vybrat to nejlepší ? Přiměřená konzumace alkoholických náporů se povoluje, zakazuje se skučení z věže před devátou hodinou ranní, nařizuje se pravidelná denní hygiena zahrnující mytí nohou a jiných částí těla včetně uší a podpaží, ruší se dlouhodobé půztu a doporučuje se všeobecná střídmost kromě svátků a dnů odpočinku...

Kopretina řekl(a)...

Tak jo, Schumachere antisemito, udolal jste mě...

Schumacher řekl(a)...

Hm. A to jsem kolem toho natáhnul ostnatý drát a doplnil o výstražná světelná znamení s houkačkou.... Je to tak, Kopretino. Bude Armagedon a pak se bude tančit všude a skučet s věže už ve čtyři ráno. Nejsem takový pesimista, historicky je ověřeno, že i pod islámskou nadvládou se dá přežít. I když, to skučení s věže ve čtyři ráno, to bych opravdu nemusel, stačilo o dovolené. Ještě je tu velmi křesťanská Jižní Amerika, je tu Rusko, převážně hinduistická Indie. A hlavně Čína. Ta, když půjde do tuhého a o její zájmy, ta se nezakecá. Zatím, jak to vypadá, nás tady v Evropě a hlavně v té střední, čekají jiné starosti než se skučením s věže, tělocvikem na koberci a prohibicí. Vánoce se blíží a chrámy praskají ve švech. Chrámy prázdného ducha konzumu, Kopretino. Tady je Váš Rhodos, tudy vede obranná linie. Tady skákejte.

Schumacher řekl(a)...

A dokonáno jest, Kopretino...
Však se z toho zrehabilitujete a zas nastoupíte v plné síle do boje za spravedlivou věc.

Šaman řekl(a)...

Česká televize vysílá každou neděli v 20:00 44dílný seriál Heydrich - konečné řešení.

Týden po týdnu se z odstupem 70 let probírá situace v tehdejším protektorátu. Začalo se nástupem Heydricha na místo protektora, končí se atentátem. Včera se vysílal třináctý díl:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10350893065-heydrich-konecne-reseni/

Zájemci mohou nalistovat a shlédnout již odvysílané jednotlivé 25minutové díly, včetně krátkého popisu.
Třeba ten minulý, kde se o sudetských Němcích říká:
"A zase byli druzí"
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10350893065-heydrich-konecne-reseni/211563235400012-a-zase-byli-druzi/

K dispozici je i příští díl:

"Adolf Hitler svého času pronesl ve Vlčím doupěti charakteristiky obou našich prezidentů. Zatímco Emila Háchu určil za nenahraditelného pro protektorát, Edvarda Beneše označil za vůbec nejnebezpečnějšího muže, jaký existuje. Čím si takové ocenění Beneš u Hitlera vybojoval? Určitě i tím, jak Benešův mozek dokázal neustále vyhodnocovat nové válečné situace a podle nich rozhodovat. Prosinec 1941 mu k tomu poskytl velkou příležitost. Japonsko napadlo Ameriku a válka se kvapem změnila v celosvětový zápas. Nové válečné aliance byly vytvořeny. A sváděly neúprosné boje na východě, v Tichomoří, v severní Africe. Naše londýnská vláda se zařadila do vzniklé protihitlerovské koalice a exilové Československo se tím pádem ocitlo ve válce s každým, s kým bojuje SSSR, USA a Velká Británie. Naši vojáci to dokazovali u Tobruku. Prezident Beneš pak i v osobním střetu s Háchou."

U dalších dvou dílů jsou zatím jen popisky. Doporučuji jak znalcům, tak neznalcům naší válečné historie.
\ :-)

drak řekl(a)...

Nechlastám, jednak proto, že poměrně hodně pracuji a poměrně často a předem neočekávaně musím sednout do auta a někam dojet, což se s nadměrným chlastem dost dobře neslučuje. No a také už nejsem mladík, takže toho nesnesu tolika, jako dřív.

Jedno ale vím určitě, jednu totalitu, proti té válečné či stalinské poměrně fešáckou, jsem na vlastní kůži zažil a rozhodně mě to poučilo natolik, že o jakoukoliv další určitě nestojím. A o žádnou další povinnou víru v cokoliv a mlácení palicí o zem no tak o to už vůbec ne. S něčím takovým bych bojoval až do poslední patrony, nebo ještě lépe do posledního přetížitelného a k výbuchu v pravý okamžik dovedeného jaderného reaktoru (když těch hajzlíků bude kolem pokud možno co nejvíc), nebo bych se dobrovolně uchlastal k smrti, ale rozhodně bych v nějakém totalitním a tím méně pak musulmanském brajglu žít nechtěl.

Kopretina řekl(a)...

Mně se na toto téma ČSPI a PNNP nechce debatovat. Sice jste mě udolal v řečech, ale svůj názor nikdy nikde nezměním, ani pod masáží levicových médií.

Kopretina řekl(a)...

Levicová média
http://kolsky.blog.respekt.ihned.cz/c1-53784900-lesk-a-bida-izraelske-novinariny

Levicová CNN- http://cs.wikipedia.org/wiki/CNN

Levicový The New York Times

http://hnonline.sk/c1-47871910-odpoved-komunistickeho-kadrovaka-levicovemu-intelektualovi

STK řekl(a)...

Nesmyslným blábolením ke spokojenému stáří, Obuvníku!
Aspoň se tak snadno nepozná nástup Alzheimera...
=====
Ten "Schumacherův problematický předpoklad" je přece docela reálný. A misogyn? V jednom, dvou případech určitě.
Jenom ta hluchota ne a ne přijít. Pořád toho slyším víc, než je mi milo. A většinou samé kraviny.

Kopretina řekl(a)...

Mírně levicový Le Monde

http://zpravy.mportal.cz/francouzsky-denik-le-monde-koupi-tri-podnikatele-sarkozy-zuri-57438.html

Já si doopravdy nemůžu pomoci, ale většinu noviářů považuji za nenapravitelné levičáky, většina médií jsou levicových, vysílají zmanipulované protiizraelské články, tak ráda bych se mýlila, ale bohužel se nemýlím...

Větší vlastenec řekl(a)...

Nemusíte tak vehementně zdůrazňovat, že si nemůžete pomoci, milá Kopretino.
To je každému jasné, nejpozději po přečtení jednodenní "várky" Vašich příspěvků.
Leč nezoufejte - existuje řada specialistů, kteří jsou schopni (a za určitých podmínek i ochotni) Vám pomoci.

Dobrou noc přeji.

Šaman řekl(a)...

K odkazu VV na Krystlíkovo upřesňuji Vlastencův výrok:
"poměry v našem slovanském pracovně-převýchovném zařízení" míní poměry v sovětském bolševickém táboře.
"Fašistický koncentrák" tedy Ravensbrück, jak ho popisuje Krystlík údajně dle citátů pamětnice Margarete Buber-Neumannové je skutečně idylický.

Připomeňme, že z 130.000 vězeňkyň, který tím lágrem prošly přes válku, bylo jenom 90.000 zabito. V Rusku by chcíply všechny. (Ze sto tisícovky německých zajatců od Stalingradu se jich po 50. roce vrátilo do Německa jen asi 7.000)

Na Ravensbrück mají trochu jiné vzpomínky lidické ženy. Krystlík neocitoval všechno. Pamětnici se líbil německý pořádek. Nebylo dodáno, že krásně uhrabaný píseček byl v pásmu, kde mohl být kdokoli bez výstrahy zastřelen.

Rozdíl mezi komunistickými a nacistickými lágry byl ten, že Němci převzali od Rusů jejich know-how. Vylepšili to o vysoké napětí v drátech. To Rusové nepotřebovali - místo elektřiny zabíjel mráz a vlci.

Jinak Krystlík je dle citovaného příspěvku vskutku hovado kolosální, a měl by si nejspíš vyzkoušet nějaký ten koncentrák navštívit jako turista, aby se poučil, vůl. Terezín je asi 80 km od Prahy.

"Z asi 2100 nacionálně socialistických německých koncentračních táborů bylo pouze šest vyhlazovacích: Kulmhof (Chełmno), Auschwitz II (Birkenau), Belżec, Majdanek, Treblinka, Sobibór." Píše tvor Krystlík.

"Pouze", a bylo v nich ve všech - i v těch "nevyhlazovacích" zavražděno pouze asi 11 milionů lidí, z toho 6 milionů Židů a 3 miliony Rusů.

informace řekl(a)...

Bezzubí specialisti v lízátkách?

stk řekl(a)...

Takže blábolení na všech frontách...

Opravdu si na netu občas připadám jako nechutný střízlivec v hospodě plné veselých, ožralých blbů.
=============
Někteří pořád píší, píší...
Ale kdo to má potom po nich uklízet? Po psech si jejich majitel musí hovínka uklidit do popelnice sám.
Jak je to s blogerem, když mu hosté nadělají hovínka na blogu?

Větší vlastenec řekl(a)...

Přesně, Ó Velký Šamane.
Není tábor jako tábor, není vězeň jako vězeň. To ví každý. Každé dítě se to učí ve škole.

Myslím, že ten věcný problém je opravdu poněkud složitější, než jak je trivializován. Ukazuje se, že to s tím táborem je složitější. Že to byl původně pracovní tábor pro ty, kteří odmítali pracovat. Zdaleka ne jen romský. Není to opravdu koncentrační tábor v tom slova smyslu, jak každý z nás podvědomě rozumí slovu koncentrační tábor a vidí Osvětim, Buchenwald a tyto věci.
Samozřejmě se tam odehrála celá řada tragických věcí. Rozumím-li ale tomu, tak oběti toho tábora byly primárně spojené s epidemií skvrnitého tyfu, a nikoli s tím, co bývá tradičně chápáno jako oběť koncentračního tábora. Aspoň v tom, co se každé dítě učí ve škole.


* * * * *

Euroamerický agent Krystlík bude potrestán, o tom žádná.
I kdyby se mu podařilo po našem (míněno našem ČESKÉM) opětovném vítězství nad multikulti, Euroamerikou, kapitalismem, demokracií a globálnem hanebně emigrovat, trestu neunikne.
Tvrdá pěst dělnické třídy, plus o něco měkčí pěstička pracujících intošů, jej dostihnou a rozdrtí.
Takové hovado ! Je vůbec našinec ? Možná mu v jeho hovadských žilách koluje více čistého alkoholu než čisté slovanské krve.
Jinak by přece nemohl jen tak, bez náležité kritiky, převzít tzv.informaci z anglicky (!!!) psané wikipedie (o počtu fašistických vyhlazovacích táborů).
Jinak by přece nemohl citovat provokační výrok jakési Němky (!!!!!) o jakési „podobnosti“ našeho slovanského pracovně-převýchovného zařízení a fašistického koncentráku.

Pro Lenina ! Vždyť my jsme v socialismu žili, pracovali a milovali ! Naši otcové a dědové volili Stranu, my jsme volili Stranu ! A nyní nějaká Němka a jakýsi krysí Krystlík budou hanět naše mládí, budou plivat na památku našich předků a našich osvoboditelů ?!?!
Vážně hnus.


V kriminále i v koncentračním táboře bylo těžko žít a nejtíživěji působila nuda. Ta mnohé nejen oslabovala, ale dovedla přímo zabíjet. (A.Zápotocký) *** Volte NS-LEV 21 a KSČM !

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Evropa?
Zde začíná zítřek!

Větší vlastenec řekl(a)...

Tak teď jste mne vážně potěšil, vážený RRR.
Tolik let mně nepředstavitelného duševního strádaní v té Leninapusté zemi - a pořád ovládáte azbuku.
Moloděc !
Blahopřeji !
Jen tak dál !

Jakub S. řekl(a)...

Dodatek: na Kolymě, v Severním moři (Solovki) atd. zabíjel a od útěku odrazoval 1) mráz, 2) naprostá izolace, 3) smrtelné vzdálenosti. No a případně vlci, pokud ses vzdálil, že.
V Evropě ovšem nic z toho nelze implikovat.Jo, holoubci - Sibíŕ není jenom Vitalij Bianki.
Věčná škoda, že magistrála nezůstala dýl našim hochům.

Větší vlastenec řekl(a)...

Dodnes zůstala Transsibiřská magistrála našim, vážený Jakube S, dodnes.
A další si k ní časem postavili - slavnou BAM.
To jste opravdu nevěděl ?

K těm útěkům z pracovně-převýchovných táborů :
Na rozdíl od méně industrializovaných oblastí SSSR u nás již vlci nežijí - feudálové, buržousti a kulaci je vybili. (Ano, naši dědiční nepřátelé jsou horší vlků.)
Takže jsme je museli nahradit (ty vlky) německými ovčáky - to víte, německý pes je dravější ruského vlka.
A uprchlé zločince jsme díky nim (skoro) všechny chytili. Samozřejmě - některé jsme polapili díky ostražitosti našich spoluobčanů.
To víte, jsme potomky husitů a Chodů-Psohlavců; na stráži našich hranic a výdobytků jsme ostřejší než nějaký německý pes.

Hezký den přeji.

Schumacher řekl(a)...

STK,jenže právě to je hospoda, kam patří popíjení, nezávazné tlachání, plytký humor, tahání za kšandy... N, vím, že tahle hospoda by měla být na úrovni, že je dobré držet se tématu a nezabíhat a hlavně nekrmit trolly. Každý z nás má oblíbené téma, či témata, zájmy, o kterých si rád popovídá. Někdo o lecčems, jiný je monotématický a ať je článek jakýkoli, zavede diskusi na své jediné téma. Čímž svádí na scestí a já na to rád najedu, pošťouchnu, propletu vážné s nevážným a zapábím (zažvaním) si... No dobře, drobet stáhnu knot.

informace řekl(a)...

Včera zemřela Stalinova dcera Svetlana.
http://www.ibtimes.com/articles/257380/20111128/josef-stalin-s-daughter-lana-peters-aka.htm

Harpyje řekl(a)...

22. listopadu bylo před týdnem. "Last week" = minulý týden.

informace řekl(a)...

Svetlana Alliluyeva, died on Nov. 22 in Wisconsin,
omlouvám se za přehlédnutí a zároveň děkuji za laskavé upozornění.

Schumacher řekl(a)...

Informace, včera ve světě zemřela spousta lidí....

informace řekl(a)...

Schumachere,
jak říkají Holanďani, když je oslovi dobře, jde se na led klouzat-
Nepijte jak holendr! Všeho s mírou.

Jakub S. řekl(a)...

Ano, ja gewiss: německé cokoli je eo ipso (d.h. an sich)dokonalejší, lepší, spolehlivější atd. než cokoli neněmecké, z.B. německý ovčák. No slyšeli jste vůbec někdy, že by někdo dal něco hlídat ovčákům neněmeckým? QED. DDR-Volkspolizei byla ideálnímu obrazu (Platon, že) policisty podstatně blíž než SNB či PS, příslušník Nationale Volksarmee naplňoval ideální představu bojovníka řádu budoucnosti nesrovnatelně víc než příslušník ČSLA. Jeden takový namířil bez zaváhání svůj nabitý Maschinengewehr na mého tříletého synka, když se k němu rozběhl před Braniborskou branou 1981. Tak, souzi!

Větší vlastenec řekl(a)...

Ale kuš !
Nepijte tolik, vážený Jakube S. Vážně - i kdyby Vás chandra třímala, za hrdlo Vás tiskla - vodky popijte jen uměřeně. Prosím.
Neboť pak, po vystřízlivění z jen mírné intoxikace, se nebudete muset stydět za svá slova. Snad.

Každopádně - za stavu běžné upotřebitelnosti byste nemohl napsat to, co jste napsal výše.
Neboť německý voják, přes veškerý svůj představitelný i nepředstavitelný dril, se prostě NEMŮŽE rovnat vojáku slovanskému.
Taktéž příslušník Sboru národní bezpečnosti, Sboru nápravné výchovy, umělec studovaný i lidový atd. apod.
Protože Neslovan se prostě Slovanovi nevyrovná v ničem pozitivním.

A Platon ať se raději vrátí zpět do jeskyně.

Nazdar !

Harpyje řekl(a)...

Už ani němečtí ovčáci nejsou to, co kdysi bývali, Jakube. Němečtí ovčáci ve službách policie dosluhují ("Deutscher Schaeferhund, ein Auslaufmodell") a začínají být nahrazováni belgickými (malinois), kteří nejsou tak přešlechtění.

STK řekl(a)...

Ono je to tak Schumechere:
Nikomu nezávidím veselost - jenže se už občas neumím připojit. Taktéž možná lépe než Vy znám povahu tanečníků v tomhle reji a dovedu si předpovědět, v jakých kotrmelcích ten nebo onen kousek skončí. Jsou takoví, kteří musejí za každou cenu "vést", i kdyby to nebylo k ničemu. Nevedou-li, začnou být protivní a někteří i nafoukaní. Toť vše.
Jinak se veselte dál dle své chuti, chtěl jsem jen zabránit případné "pachuti", až zjistíte, že jste byl pouze prostředkem, rekvizitou v jejich velkém představení - vlastní internetové seberealizaci.

Schumacher řekl(a)...

STK, já vím, že jsem jen rekvizitou v divadle Svět.

Šaman řekl(a)...

Německý ovčák je pes je zvíře. Židé v dosahu pana Hitlera a jeho soudruhů nesměli mít domácí zvířata. Odebírala se jim a utracovala. Velký problém nastal, když jeden německý Žid odevzdával německého ovčáka. Rozproudila se tehdy mezi Němci debata, zda je správné, aby Němci utráceli německého ovčáka. Jak to dopadlo s tím ovčákem nevím.

Větší vlastenec řekl(a)...

Prdlajs "rekvizitou", s prominutím.
Anebo klidně i bez.

Prostě : Drahý bratře, příteli, soudruhu a soukmenovče Schumachře - Vy NEJSTE „rekvizita“.
Jste nadán vlastní svobodnou vůlí. Dokážete rozlišovat mezi dobrem a zlem.

Obojí díky naší Stvořitelce, Velebné Matce Přírodě, a Jejímu Synu, Nesmrtelnému Leninu.

Prostěji : Jste AKTÉR.
Tudíž konejte - hrajte svou roli, jak nejlépe dokážete.

A pamatujte : Představení jednou skončí, opona spadne, utichne potlesk (či pískot).
Pak Vaše vystoupení zhodnotí Ředitel.

Respice finem ! *** Volte NS-LEV 21 a KSČM !

Větší vlastenec řekl(a)...

Fašisti mají zvířata rádi.
Proto je chtěli chránit.

Die überwältigende Mehrheit des Deutschen Volkes hat schon lange das Töten ohne Betäubung verurteilt, eine Praxis, die unter Juden allgemein verbreitet ist.

Nazdar !

Harpyje řekl(a)...

Jezevčík je pes je zvíře.
Vyhnaní sudetští Němci museli doma zanechat svá domácí zvířata. Jak užitková, tak i psy a kočky. "Paní Ludmila Laufbergerová, (1902-1969), manželka akademika Prof.dr. Viléma
Laufbergera a dlouholetá poradkyně chovu i rozhodčí Klubu chovatelů jezevčíků, přišla jako mnoho jiných k svému prvnímu jezevčíkovi náhodou. Po odsunu Němců v roce 1945 se ujala "pozůstalého" černého jezevčíka, který stál bezradně před zapečetěnými dveřmi." (Lenka Fairaislová Jezevčík)

Větší vlastenec řekl(a)...

Oprava : CHTĚJÍ je chránit.

Vážně - pro kontrolu jsem si do imperialisticko-sionistického vyhledávače zadal výraz „košerovat“ ...
... a hned první odkaz mne přivedl na stránky velkých českých vlastenců, neochvějných bojovníků proti multikulti a nepřizpůsobivým.

Přesvědčte se sami, drazí vlastenci, přátelé, soudruzi a soukmenovci.

Čest a Nazdar !

Větší vlastenec řekl(a)...

Němci, Maďaři a německojazyční sionisti nebyli z naší vlasti "vyhnáni", vážená paní Harpyje.
Byli humánně odsunuti, dílem z naší země, dílem pod naši zeminu.
Jejich ubohá opuštěná zvířata a zanedbané majetky jsme museli převzít do vlastní, typicky slovanské péče.

Mimochodem : "Akademik prof.dr.Vilém Laufberger" je již podle jména a titulu s největší pravděpodobností dědičný nepřítel.

Přeji Vám úspěšné přežití dalšího kalného dne v hrůzném fašistickém multikulti Německu.

Jakub S. řekl(a)...

Není, prof. Laufberger byl arijec.

informace řekl(a)...

K tematickému zpestření diskuze.

Současný americký výtvarník Paul McCarthy vystavuje v londýnské galerii Hauser & Wirth na Picadilly svá díla.

Přečtěte si v The Guardian recenzi
.guardian.co.uk/artanddesign/2011/nov/17/paul-mccarthy-hauser-wirth-review

a prohlídněte si díla.
.hauserwirth.com/exhibitions/1116/paul-mccarthy-the-king-the-island-the-dwarves-the-trainy/view/
Kliknutím se obrázek zvětší.

Fantaziie G.W.Bushe jak provozuje sex s prasetem je č. 21.
.hauserwirth.com/exhibitions/list-of-works/view?exhibition_id=1116&p=21
Doplňte všude http://www

Větší vlastenec řekl(a)...

To je vedlejší, vážený Jakube S.
Přece víme, že SPOUSTA Árijců byla (a je) našimi nepřáteli národními a/nebo třídními.

Podstatné je, že prof.dr.Vilém Laufberger byl laureátem Státní ceny Klementa Gottwalda, a nositelem Řádu republiky a Řádu práce. (Teď jsem si to našel - to víte, musím být ostražitý.)
Taková ocenění prostě naše vlast nedávala jen tak někomu.

Takže : I kdyby byl rodem Němec, přidal se k nám Čechům. Díky tomu jsme jej nemuseli humánně odsunout.
A díky jeho práci pro vlast a lid jsme jej nemuseli humánně vylikvidovat, na rozdíl od globalizovaných multikulti protilidových intošů.

Čest a Nazdar !

Jakub S. řekl(a)...

Tož leda tak...

Kopretina řekl(a)...

Tak Krystlík je lhář, na tom jediné se milý Vlastenče shodneme. Zlehčovat nacistické válečné zločiny, ale na Psu má dokonce, ale v tomto s ním souhlasím, že česká média stojí většinou za h...Je třeba si zjišťovat pečlivě informace, nevěřit kdejským kachnám, MfD to je buvár, jak vyšitý, ale Lidovky považuji povětšinou za seriózní deník. LN odebírám, Petráček, Kamberský jsou mí oblíbení autoři, ale Zídka nesnáším, napsal článek
Proč pomáhat Izraelců,
http://www.lidovky.cz/proc-pomahat-izraelcum-07r-/ln_nazory.asp?c=A080513_143653_ln_nazory_glu
Pan Stejskal napsal na tento hnus polemiku
Omyly Lidových novin Petra Zídka
http://stejskal.bigbloger.lidovky.cz/c/35320/Polemika-Omyly-redaktora-Lidovych-novin-Petra-Zidka.html
Jsou to staré články, leč děsivě aktuální, děsivě, Izrael je stát, kterému je nejvíce upírána legitimnost. Zídek reagoval, že chtěl, abychom se zamysleli, ale nad čím: Že by bylo lepšé, kdyby Židé opustili Palestinu, že vinou českých zbraní se Stát Izrael udržel a že by bylo lepší, kdyby Izrael nevznikl? Taková nula je hodná Haló novin, je to stejný typ novináře jako Murín, který napsal hanopis na Havla
Jinak informace, i deník The Gurdian je levicový, tak naše pověstné Haló noviny...

Kopretina řekl(a)...

Jinak Jakube, Harpyje, Vlastenče, mrkněte pod úvodník, paní Drobková má v ikonce Janyškovu podobu, tedy je fešák, na invalidního důchodce vypadá bezvadně, vyrazil mi dech...

Schumacher řekl(a)...

VV díky za laskavá a povzbudivá slova, ale je to tak, že čím víc vím tím víc si uvědomuju jak malé jsem hovno.

stk řekl(a)...

Vlk. st. vůl jednohlavý
To je výkřik skutečné bezmoci!

Pedro řekl(a)...

Nebo bezbřehé nenávisti.

Větší vlastenec řekl(a)...

Proč tolik skromnosti, drahý bratře, příteli, soudruhu a soukmenovče Schumachře ?
Což nevíte, že není malých rolí ?

Větší vlastenec řekl(a)...

Přesně tak, drazí vlastenci, přátelé, soudruzi a soukmenovci Pedro a STK !
Skutečná bezmoc i bezbřehá nenávist se projevuje ve výpadech našich dědičných nepřátel vůči velkému vlastenci s.s.Vlkovi staršímu.
Ale pozor : Přesně tak si Němci a jejich přisluhovači představují svobodnou diskuzi ! Ostouzení, nadávky, požadavky na okamžité ukončení obrany naší vlasti, národa a jazyka - to je prostě způsob „svobodné“ diskuze Euroameričanů a „našich“ emigrantů.

A to si ještě zachováváme poslední střípeček svobody !
Představte si, jak by to s námi dopadlo v tzv.sjednocené Evropě - HRŮZNÁ představa, že ?

Ano, kdybychom podlehli stále silnějšímu, stále brutálnějšímu europeizačnímu tlaku, kdybychom sklonili naší krásnou vlajku před modrým praporem s hvězdami a naše šíje před nadutými Euroameričany, tak ...
Tak by vzápětí na dveře našich velkých vlastenců tloukla cizí policie, nechvalně proslulé eurogestapo !
Kdo z našinců by se Euroameričanům znelíbil, byl by odvlečen do evropských žalářů. Například do temných kobek haagských, kde již dnes trpí tolik slovanských bojovníků proti multikulti a globálnu, kde byl brutálně zavražděn s.Miloševič, náš geroj Slobo.

A kdyby tohle nestačilo k potlačení našeho hnutí odporu, tak by nás bez soudu stříleli pologramotní američtí žoldáci !

Proto musíme DO POSLEDNÍHO DECHU stát v jednotné národní frontě proti zrůdným plánům na tzv. federalizaci Evropy.
Proto musíme DO POSLEDNÍHO NÁBOJE bojovat za obnovení suverenity naší vlasti, za svobodu naší krásné výspy Západní Asie.
Proto musíme jít V JEDNOM ŠIKU za naším prezidentem, zpět k našim kořenům, zpět k tamtomu na Východě mocnému dubisku.

Na vozové hradby, Čechové ! Kdo české matky syn, pozdvihni cep svůj či samopal !