pátek 30. března 2012

MOBY DICK: Nebezpečí školních besídek

Žaloby pachatelů, stíhání soudců, důkaz pedofilie a právo šířit myšlenky 
***********************************************************
Neděle 25. března 2012
Policejní prezident Petr Lessy včera nařídil prošetřit postup policistů, kteří chytili ožralé prase za volantem, které předtím zranilo ženu a prchlo, aniž jí poskytlo pomoc. Sice padoucha dostihli rychle, ale pak ho nechali telefonovat. Což se dá použít jako vhodná záminka ke klepnutí přes prsty příliš horlivých "pochůzkářů". Co kdyby příště chytili nějaké jiné velké zvíře? Taky by měl pro jistotu okamžitě odstoupit ředitel pražské policie Martin Vondrášek.
Uprchlý exekutor Jozef Višvader, podezřelý ze zpronevěry 80 milionů korun, byl zadržen na hranicích EU příslušníky Národního centra SIRENE. Tedy Rumuny, dříve , než se dostal na Ukrajinu. Višvader je už odsouzený v jiném případu a měl by rovnou nastoupit do vězení.

"Třetí mandát - ve vězení. Putin je zloděj. Putin do doků." Hesla, vykřikovaná na včerejší demonstraci v Petrohradě, které se účastnilo 3000/800 lidí (odhad pořadatelé/policie). Policie nezasáhla.

"Situace v Severní Koreji vypadá neusazeně. Není jasné, kdo dává rozkazy a jaké má dlouhodobé cíle." (US prezident Barack "Obava" Obama po rekognoskaci terénu v KLDR, kterou provedl dalekohledem ze stanoviště vzdáleného 25 metrů od její hranice, tedy z její jihokorejské strany demilitarizovaného pásma. O Kimovi III. je prý "těžké udělat si obrázek".

$50.000 za každého mrtvého a $11.000 dolarů za každého zraněného obdrželi příbuzní 17 afghánských civilistů, které postřílel americký voják. Celkem $900.000. Vládní úředníci uvádějí částky o 10 % nižší.
Mrtvá Kočka: "Už si automaticky odečetli úplatky."

Bratr Mohammeda M., vraha z Toulouse, byl zadržen policií, načež byl prokurátorem obviněn z podílu na vraždách francouzských vojáků, židovských dětí a na přípravě teroristického útoku. Byla naň uvalena vazba, mj. i proto, že v jeho voze byly nalezeny výbušniny. Abdelkader M. tvrdí, že s činy svého bratra nemá co do činění, ale je na něj "pyšný".

Asi čtyřicetiletý pachatel, vykřikující nejdříve rasistické a sexistické poznámky, polil ve čtvrtek v anglickém městě Salfordu kyselinou z umělohmotné láhve záda devětadvacetileté ženě, která vezla dítě v kočárku. Když se otočila, polil ji ještě hruď. Kabát a šaty komplet zničeny, tělo popáleno. Stav ženy je stabilizovaný. Naštěstí nebyl zasažen obličej. Ani dítě. Provinění ženy a jejího děcka: Byly tmavé pleti.

Pondělí 26. března 2012
Stalo se něco divného: Vystřízlivělý pražský občan Roman Janoušek, který v pátek záměrně srazil autem jedenapadesátiletou ženu (jako polehčující důvod uveďme, že byl přitom ožralý, a na nic si nepamatuje), jejíž auto předtím naboural ("zacouvala do mě dozadu"), se dostavil na policii, aby si převzal usnesení o zahájení trestního stíhán. Byl obviněný z trestného činu těžkého ublížení na zdraví a přečinu řízení pod vlivem omamné látky.

Pražští policajti podepisují petici za setrvání ředitele pražské policie Martina Vondráška na místě.

Jiří Středa podal trestní oznámení na Markétu Langerovou. Provinila se tím, že je manželkou Ivana Langera. Jako soudkyně tedy byla v případu  tykadlového řidiče autobusu Romana Svobody podjatá. Škodaže si na to Jiří Středa, přítel Romana Tykadla Svobody, nevzpomněl dříve. Ten sice zaplatil škodu 15,5 tisíce korun, odmítl ale odpracovat sto hodin obecně prospěšných prací, které obdržel za svou klukovinu, kdy znesvětil placenou reklamu v předvolební kampani. Za odmítnutí hodiny práce je den natvrdo – dle příslušného paragrafu příslušného zákona.
Z otázek deníku Antifa občanu Svobodovi: "Díky tomu, že jste byl odsouzen k odnětí svobody za svoje postoje Vás mnozí považují za „politického vězně“ demokracie? Vnímáte se tak?"
Odpověď: "Já sám jsem se takto nikdy neoznačil. Jsem jen člověk, který se svobodně a v souladu se svým svědomím vyjádřil, stál si za svým postojem a byl nespravedlivě odsouzen nesoudnou soudkyní."
Nespravedlivě odsouzený řidič odmítl dnes nastoupit do vězení, čímž na sebe přivolává další postihy. Lépe řečeno: Nedává soudu jiné možnosti, než uplatnit právo.
"Pan Smetana to má v hlavě srovnaný, je psychicky v dobré kondici. Ví, že do vězení nepatří, a proto tam dobrovolně nikdy nenastoupí." (Jiří Středa, jeden z kolegia přátel Svobody.)
Žena Moby Dicka: "Krom toho, že je v klubu svých přátel z Antify a Britských listů, by měl pan M.S. požádat rovněž o vstup do umělecké skupiny 100ho ven. Anebo se pokusit opustit EU."
Mrtvá Kočka: "Ale pozor na SIRENE."

Až desetileté tresty hrozí dvěma vedoucím skautského oddílu v Ústí nad Labem, kteří prý osahávali a líbali až deset chlapců. Policie je obvinila a stíhá je na svobodě. Rodičům dětí se to nelíbí, protože obvinění se jejich potomkům posílají maily, dokonce s nimi chatují a snaží se tak ovlivňovat jejich výpovědi.
Já bych svý děti na na žádnou chatu teď teda nepustil!

Rakouští policisté dopadli českého zloděje aut z Brna, který ve Vídni a okolí ukradl 138 aut a způsobil tak škodu ve výši půl milionu €.

"Jasně prohlásil, že v těchto činech není vinný a že nikdy neměl ani tušení, že ty ženy, s nimiž se setkal, byly prostitutky." (Richard Malka, jeden z jeho právníků Strauss-Kahna, jenž je vyšetřován kvůli organizování erotických večírků v restauracích a swingers klubech v Paříži, Washingtonu, Madridu, Vídni, Gentu a Lille.) S-K vyplázl 100.000 € na kauci a byl propuštěn. Prý ty večírky neorganizoval, jen se jich účastnil. Větší problém bude mít, jestli se potvrdí, že byly placeny z fondů MMF.
Mrtvá Kočka: "Aha, to je ten Euroval!"

Jižní Korea hodlá sestřelit severokorejskou raketu s pseudodružicí, pokud proletí přes její teritorium. Totéž hodlá učinit Japonsko.
Mrtvá Kočka: "Aby se jihokorejské a japonské antirakety netrefily do sebe!"

Pařížská kancelář televizní stanice Al-Džazíra obdržela video, které natočil hromadný vrah Mohammed M. Jedná se o sestřih videí se záznamy z vražd, hudbou a čtením z Koránu. Nejde tedy o prostý záznam, ale o "umělecké dílo" Které prase ho odvysílá? Al-Džazíra to neučinila a předala ho policii. Předpokládá se, že si ponechala kopii záznamu.

Vrahův papínek Mohammed Benalel M. hodlá synka s alžírským pasem pohřbít v Alžírsku – "dá-li Bůh". Pěkně ho vychoval, a hodlá se za něj bít i po smrti:
"Měli jej dostat ven slzným plynem, ale raději ho zabili. Najmu si ty nejlepší právní zástupce a budu po zbytek svého života bojovat za spravedlnost pro svého syna. Hodlám Francii zažalovat za jeho vraždu."

Úterý 27. března 2012
Útvar pro odhalování organizovaného zločinu má napilno už od rána. Na několika místech zasahuje jednak proti obchodníkům s lidmi a pak i proti našim nemilým náckům. Tyto dvě akce jsou na sobě nezávislé. Ta první byla připravovaná déle, ta druhá je odpovědí na žhářský útok na romskou ubytovnu v Aši dne 26. února. Tehdy dva muži v kuklách házeli  zápalné lahve. Požár uhasili obyvatelé ubytovny ještě před příjezdem policistů. O hasičích se zpráva nezmiňuje.

Kopálista Tomáš Skuhravý vyfásl u Obvodního soud pro Prahu 4 dva roky s odkladem na čtyři roky podmíněně. Prý za "fingování krádeže zapůjčeného luxusního vozu". Auto si "půjčil a předal" svému komplicovi, aby se ho pokusil prodat.
Mrtvá Kočka: "Tak ho přece jen ukradl."
Skuhravý byl však odsouzen za "podvod", a dostal jen "výchovný trest": "Žádné přitěžující okolnosti soud neshledal. Škoda na autě nevznikla, protože ho policie včas zajistila a vrátila, pro soud to byla stěžejní záležitost. Pan Skuhravý vyjádřil u soudu k celé věci lítost." (Bronislav Šerák, Skuhravého advokát.)
Mrtvá Kočka: "Tak ho přece jen ukradl."
Žena Moby Dicka: "Možná měl soud dát Skluhravému možnost osloužit si 100 hodin o.p. práce?"
Mrtvá Kočka: "Vždyť to dělá: Okopává v Janově trávník."

Vraždy, za které už 20 let bručí v base Jiří Kajínek, mají na svědomí policisté. Televizi Nova to sdělil nový svědek, který se poté stal cílem sledování tmavého auta (pravděpodobně mercedesu) bez registrační značek. Psychicky zhrouceného svědka odvezla záchranka do nemocnice, kde ho střeží – policie.
Plzeňská redaktorka TV Nova Tereza Maixnerová, která je rovněž v ohrožení, policejní ochranu odmítla.
Žena Moby Dicka: "Realita vypadá skoro jako další seriál televize Nova."
Mrtvá Kočka: "Anebo naopak."

Podle Amnesty International bylo vloni na celém světě popraveno nejméně 676 lidí. Nejvíce tam, kde mají obžalovaní nejméně práv, a kde jsou jejich zločiny nejvíce diskutabilní: Írán se pyšní nejméně 360 exekucemi (hlavně za pašování drog). Dalších zhruba 274 poprav bylo tajných. Následují: Saúdská Arábie (82), Irák (68), USA (43), Jemen (41), KLDR (nejméně 30), Somálsko (10), Súdán (7). Bangladéš, Vietnam, Jižního Súdán a Tchaj-wanu mají po pěti.
Nejproduktivnější je však Čína která popravuje tisíce lidí ročně, mnohem více, než celý zbytek planety. Počet poprav záleží hlavně na potřebách transplantačních klinik.

V jihokorejském Soulu skončil dvoudenní sčuch papalášů z 53 zemí světa plus OSN, EU, Interpolu a MAAE, který se zabýval jadernou ne-bezpečností. Státníci "vyzvali k těsnější spolupráci v boji proti hrozbě jaderného terorismu".
V závěrečném komuniké státníci zdůraznili "fundamentální zodpovědnost" všech zemí za ochranu jaderného materiálu před teroristy. Je nanejvýš potřebné "zajistit zásoby vysoce obohaceného uranu a plutonia" a "minimalizovat" jejich použití. Hlavouni pak "znovu potvrdili společné cíle jaderného odzbrojení, zastavení šíření jaderných zbraní a mírové využití atomové energie". Konkrétní kroky k tomu: Nula (číslicí 0) bodov.

Proč jste se tam vlastně scházeli? Neměli jste jít raději do bordelu za holkama, jako Pštros Kán?

Žena Moby Dicka: "Sešli se, aby B.O.O. mohl říci ruskému prezidentu Medveděvovi: »Po mých volbách budu mít větší flexibilitu«. Na což Medvěd odvětil: »Rozumím. Předám tuto informaci Vladimirovi.«"

A co uděláte se Severní Koreou a Íránem?

Mrtvá Kočka: "Počkají, až tyhle země začnou svoje zásoby jaderných materiálů vyvážet – na hlavicích svých raket."

Středa 28. března 2012
Pražský městský soud bude příští dva týdny řešit, zda se obžalovaní Jiří Trnka a Martin Půlpytel dopustili trestných činů zneužívání pravomoci veřejného činitele, pletich při veřejné soutěži a veřejné dražbě a poškozování finančních zájmů Evropských společenství. Mohou vyfásnout až 10 let. Jiří Trnka jako ředitel Úřadu regionální rady soudržnosti Jihozápad a  Martin Půlpytel jako jeho podřízený v roce 2009 zmanipulovali evropské dotace ve výši 3,7 miliard korun. Ovlivňovat jejich rozhodnutí měli i ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba (ODS) a hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec (ČSSD). Oba politici ale nebyli obviněni.
"Myslím, že mohu říci, že jsem byl jedním z mála poctivých dotačních úředníků." (Jiří Trnka, obžalovaný.) Velké množství schválených dotací získala Hluboká proto, že podala velké množství návrhů. Žalobu iniciovali starostové měst, kteří dotace nedostali.

Žena Moby Dicka: "Není už samotné umělé spojení Jihočeského a Plzeňského kraje do jednoho regionu dotačním podvodem na EU?"
Mrtvá Kočka: "Veškerá dotační politika EU je podvod."

Bývalý výkonný ředitel Ředitelství zprohýbaných dálnic a lesních zkratek Michal Hala trčí ve vazbě za trestné činy přijímání úplatku a porušování povinností při správě cizího majetku. V roce 2006 totiž uzavřel se dvěma obchodními společnostmi smlouvy o pronájmech pozemků a zbudování odpočívadel a čerpacích stanic na dálnicích D47 a D5 tak nešikovně, že připravil stát o stamiliony. K tomuto obvinění přibylo i další: z přechovávání dětské pornografie. Označený pedofil si je uchovával na 3,5 palcových disketách.
"Tyto diskety se přitom nevyrábí již řadu let. Sám Michal Hala uvedl, že tyto diskety nepoužívá zhruba deset let, jeho počítač nemá ani mechaniku, na které by se takovéto diskety daly vůbec použít." (Jan Szewczyk, Halův právník.)
Mrtvá Kočka: "Je obviněn z "přechovávání", ne z očumování."

Obviněnému nebyly předmětné materiály ukázány, ani mu nebyl předložen znalecký posudek. Jeho výsledek byl však sdělen veřejnosti.
Žena Moby Dicka: "I ostatní důkazy o úplatkářství jsou podobně podivného charakteru???"

Dé jednička byla od 13.00 do 19.00 opět zatarasena. Tentokrát u Vyškova. Nepozorný/ spící/ nevyježděný dvacetiletý řidič kamionu zde narazil do vozidla údržby, kde zabil zde jednoho člověka. Kamion se zastavil až po sto metrech. Do zdemolovaného návěsu pak ještě narazila dodávka.

"Rada pokorně poradí Jejímu Veličenstvu, aby odvolání zamítla pro nedostatek v této věci." (Z vyjádření Nejvznešenější Tajné rady Jejího Veličenstva.) Bahamy nevydají piráta z Prahy Viktora Koženého do USA. Tam by čelil obžalobě, že při privatizaci Ázerbajdžánu uplácel tamní politiky penězi amerických daňových poplatníků. Kožený se tak nemusí hájit, že tam to halt jinak nejde – a všichni investoři to velmi dobře věděli! Nu a teď se mohou pokusit o vydání Koženého čeští policajti.

"Jestliže budu zvolen, není důvod se ho zbavovat ze dne na den. Ale také neexistuje důvod, aby v této funkci zůstal celý život." (François Hollande, socialistický prezidentský kandidát o řediteli francouzské policie Frédérikovi Péchenardovi, blízkém příteli Nicolase Sarkozyho.) Odejít by měl i Bernard Squarcini, šéf kontrarozvědky DCRI.
"Je jasné, že se zaměříme na lidi, kteří jsou na stejných pozicích několik let a mají politické vazby na lidi u moci." Až vyhrajeme volby, že. "Je zatím předčasné posuzovat, kdo nese zodpovědnost za to, že se nepodařilo zadržet islamistu Mohammeda M. ještě předtím, než začal vraždit." Ale ten čas brzy přijde, vzkazuje zaobaleně Hollande.

Dnes byli v Japonsku oběšeni tři anonymní vězni. V japonských celách čeká ještě dalších 132 vězňů odsouzených na smrt. Nejčastěji jde o vícenásobné vrahy.

Čtvrtek 29. března 2012
Jan Jáno z Chomutovska je velice úspěšný léčitel rakoviny: Už se ví, že 16 žen, které mu za jeho léčbu dalo více než dva a půl milionu korun, žádnou rakovinu nemá. Problém je, že ženy a dívky byly zdravé už před tím, než se podvodník pustil do jejich léčby. Ačkoliv je léčitelství uznáváno v EU, zde to chytrákovi nepomůže: Zneužil svého postavení a jedné dívce hrozil, že jí "rozhýbá rakovinu", čímž si na ní vynutil sex. Takže je obviněn i z trestných činů znásilnění a obchodování s lidmi, pročež je zavazben. Pokud bude odsouzen, může obdržet trest odnětí svobody až na deset let.

Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 2 podalo obžalobu na čtyři cizince, kteří vyráběli falešné doklady pro Džamát šariát. Tato teroristická organizace zabila v Dagestánu už stovky ruských vojáků, policistů, úředníků, pravoslavných kněží a i civilistů. Tři Dagestánci a jeden Moldavan, kteří byli zadrženi už před rokem, prý věděli, že pracují pro teroristy. Takže poprvé bude český soud jednat o "mezinárodním terorismu".
Žena Moby Dicka: "Šikovný právník může z padělání udělat nezávislou uměleckou činnost."
Mrtvá Kočka: "Žeby další členové umělecké grupy 100ho ven?"

"Nepodařilo se prokázat, že by Martin Roman ovlivňoval zadávání veřejných zakázek ve prospěch společnosti Škoda Holding, anebo jí opatřoval jiné výhody." (Štěpánka  Zenklová, mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze. Nebyla prokázána ani Romanova majetková účast ve společnostech Škoda či Škoda Holding, a.s.)
"Systém hodnocení nabídek ovlivnění ze strany generálního ředitele neumožňoval." (Jaroslav Ibehej, mluvčí protikorupční policie.) Nabídky byly vždy vyhodnoceny podle vnitřního systému ČEZ, v němž byly bodově ohodnoceny. Detektivové nezjistili, že by byl spáchán jakýkoliv trestný čin. Útvar odhalování korupce a finanční kriminality (ÚOKFK) se případem zabýval od listopadu – na základě informací z médií.

Španělskem otřásá generální stávka na protest proti novému zákonu, který má zrušit rozdělení španělských pracujících na dvě kasty  – na ty, co mají smlouvu, podle které jsou nepropustitelní a na ty, kteří jsou kvůli tomu nepřijatelní (polovina mladých Španělů). V Barceloně demonstranti zapalovali odpadkové koše. Policisté pak začali střílet gumovými projektily do země. Jenže ty se odrážely do nohou demonstrantů!, stěžují si lidské hlídky.
"Policie použila projektily, aby zabránila dalšímu růstu násilí." (Mluvčí městské správy.)

Mohammed M., jenž vraždil ve jménu Koránu, byl pohřben na hřbitově za Toulouse. Alžírsko odmítlo přijmout jeho mrtvolu.
"Byl to Francouz. Tak ho pohřbíme ve Francii a bez průtahů. Musíme tuhle tragickou záležitost přivést k rychlému konci." (Nicolas Sarkozy, dosavadní francouzský prezident.)
Rakev, vykládanou zlatem, doprovázelo 15 lidí, hlavně mladých mužů. Akce byla jištěna stovkou policajtů a jedním vrtulníkem. Mladí muži vyjadřovali smutek nad smrtí muže, jenž byl dle policie prý nějakým kriminálníkem, což není pravda.

Pátek 30. března 2012
"Muž čtyřikrát vystřelil do dveří třídy ve třetím patře. Potom ho zadržela policie." (Pauliina Pikkaová z městské rady v jihofinském městě Orivesi, kde střílel 23letý místní magor na úřadě a ve škole.) V době střelby byli ve třídě žáci. Při incidentu byl zraněn jen jeden člověk

Vyslanec OSN&LAS Kofi Annan vyzval syrského prezidenta Bašára Asada, aby přestal střílet jako první a začal plnit šestibodový plán, který byl podepsán v úterý."Očekáváme, že se podle plánu začne řídit hned. Nejzazší termín je teď." (Ahmad Favzí, Annanův mluvčí, na brífinku v Ženevě.)

Francouzská tajná služba DCRI s podporou "černých panterů", elitní policejní jednotky RAID zadržela 19 osob podezřelých z toho, že "sympatizují s islámskými radikály". Většinu razií provedla v Toulouse. "Sympatie" se většinou poznaly podle zbraní, výbušnin a dalších podobných pomůcek k "šíření  myšlenek".
Jakých myšlenek?
 Mrtvá Kočka: "Zabijte Židy!"

Olomoucká policie vyhlásila pátrání po uprchlém řidiči autobusu Romanu Smetanovi. Na Martina Knetiga, exporadce ex ministra Pavla Drobila (ODS), byla opětovně podána žaloba kvůli nepřímému úplatkářství. René Příhoda, soudce trestního úseku Krajského soudu v Ústí nad Labem, je trestně stíhán policií kvůli zneužití pravomoci veřejného činitele. To ale máme ourodičku!

Žena, kterou před týdnem srazilo ožralé prase na Brumlovce, je už po úspěšné operaci kotníku. Příští týden půjde z Motola domů.

Advokát Vít Široký podal "blanketní stížnost" proti zahájení trestního stíhání vystřízlivělého Romana Janouška. Dosud mu prý nebylo doručeno usnesení o zahájení trestního stíhání, takže nemůže usnesení o zahájení napadnout konkrétními argumenty. Ale ono se už něco najde. Třeba "trestný čin šáhnutí na magnáta".

Vrchní státní zastupitelství v Praze provede dohledovou prověrku nad postupem Městského státního zastupitelství v Praze. To odložilo prověřování v případu podezření z ovlivňování zakázek Škoda Holding pro společnost ČEZ, které se měl dopustit jistý Martin Roman.

Sobota 31. března 2012
Žena Moby Dicka: "Co to ještě zkusit s držením dětské pornografie?"
Mrtvá Kočka: "Třeba by stačily fotky ze školní besídky."
*******************************************
Podněty, připomínky, upřesnění, protesty a jiné výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Předem dík! >>:)) Moby Dick

21 komentářů:

Harpyje řekl(a)...

Ožralé prase v neožralém stavu v rozhovoru s kolibříkem

Janoušek: Good morning, Mayor!
Bém: I am going to shit my pants. I am incredibly pissed off. Those journalists are getting on my nerves. Really!
Janoušek: I don't wonder.
Bém: But I am really pissed off. Fuck, do something about it you guys! I am now being tested by some idiots from Nova [TV].

Janoušek: Yes?
Bém: That fucker's name is some Milan [sic, actually Michal] Sochor [then a Nova reporter].
Janoušek: I called there already!
Bém: I am ejaculating with anger.
Janoušek: That's clear. Turn yourself off. Turn yourself off.
Bém: I can't turn myself off. Shit. If you guys don't start doing something. Fuck!

STK řekl(a)...

Žena Moby Dicka: "Co to ještě zkusit s držením dětské pornografie?"
Mrtvá Kočka: "Třeba by stačily fotky ze školní besídky."
Jakžtakž živý Kocour: Kdyby to nezabralo, vezměte fotky jeho dcery, jak "pase koníčky na kožišině". A tu fotografku z v.d. Fotografia obviňte pochopitelně taky. Z "šíření".

Větší vlastenec řekl(a)...

Za to muze EU a multikulti, vazeny STK. Staci mit doma par fotek nebo filmu, jak tatinek (nebo jiny pan) simra holcicku na kozesine pod briskem (nebo na zadecku, ze), a uz Vas slouhove soucasneho hnusneho rezimu vlecou pred soud. A kdybyste se o ty fotky (filmy) chtel podelit s ostatnimi milovniky holcicek, tak Vas snad zavrou, ti lezdoprdelkove "demokraticti", ti neprejici hobiti. Je to hnus, ale neklesejte na mysli. Po nasem opetovnem vitezstvi nad Euroamerikou, multikulti a svetovym Zidovstvem Vas z vezeni ihned osvobodime. A bude z Vas odbojar. Na shledanou v lepsich casech.

Harpyje řekl(a)...

Samozřejmě, že za to může EU. Ta může za všechno.
Ale jak jsem se včera na Psu dozvěděla, tak za to může i Francouzská revoluce. Tou to prý "všechno začalo"!
Pro myslitele tohoto druhu má ale Neviditelný Pes jednu hřejivou útěchu: v Queenslandu prohráli socialisté volby. A to dokonce rekordně! No není to důvod k radosti?

Schumacher řekl(a)...

Označený pedofil si je uchovával na 3,5 palcových disketách...
Naspídovaná myš: Třeba jiný nešťastník půjde sedět krabici kazet k Didaktik gama či děrných štítků a vůbec mu nepomůže, že neví co na nich je.

Překlad ožralého prasete s kolibříkem...
Naspídovaná myš: Dialogy v angiličtině mají větší šmrnc než originál. Hodily by se do pokračování Pulp fiction.

Schumacher řekl(a)...

Írán se pyšní nejméně 360 exekucemi...
Naspídovaná myš: Nepochybně je v prevenci kriminality úspěšnější než my, kteří se snažíme převychovávat sedmnáctkrát trestané recidivisty v marné snaze udělat z nich počestné občany.

Jakub S. řekl(a)...

Že to má šmrnc? Ještě se to víc třpytí, ty klenoty projevů našich výtečníků... Inu, jsou to holt ti nejlepší z nejlepších!
A popravovat by se mělo teď hlavně na Ukrajině. To musím zaklepat - takové zvířeckosti, jako umučení té holky chlapečky k lepších rodin, to pořád eště u nás nejni... no, bude jistě. My se k tomu taky dobabráme. Dohoníme a předhoníme. Ale naše slovanské bratry asi ne. Ti budou mít pořád ve všem negativním náskok, myslím.

Harpyje řekl(a)...

Taky si myslím, že tento rozhovor má v překladu ještě silnější haut gout. Co je, Schuhmachere "naspídovaná myš"? Speedy Gonzales?

Jakub S. řekl(a)...

Já to prosím taky nevím. Pochopte, že tu jsou aji méněcenní...

Jakub S. řekl(a)...

Rozhýbávat rakovinu - no to je konečně inovace postupů! A co ta holka: jaký má IQ, ukončila zvláštní školu či ne, a jak vyrůstala - ?

Harpyje řekl(a)...

Speedy Gonzales, je velmi sympatický charakter a nejrychlejší mexická turbomyš, legendární postavičkou z kreslených filmů. Jeho vřeštěný battlecry zněl "arriba, arriba" :-)))
http://www.youtube.com/watch?v=YensL9ashu4 Býval mi vždy sympatičtější, než jeho kreslený kolega Pink Panther.

STK řekl(a)...

Co jsem čet´, tak je speed droga jinak zvaná pervitin, čili amfetamin.
Osobní zkušenost želbohu /díkybohu s ním žádnou nemám.

A.S. Pergill řekl(a)...

Jakube,
to "rozhýbání rakoviny" je naprosto stejná situace, jako když věřící rodiče stáhnou / nepodají udání na pátera, že jim v "sákrystii" přefik' synka ministranta. A takové věci se dějí dost často, i v rodinách, kde o IQ tak úplnou nouzi nemají. Mimo jiné si podobnými aktivitami (=zatušováváním sexuálních afér kněží hrozbami a vydíráním) vydělával na chleba nynější papež. Alespoň je jasné, co jsou ti křesťané zač, když si do svého čela dali někoho takového.

informace řekl(a)...

Pergille,
zbytečně plýtváte náboji. Katoličtí "svatí muži" měli vždycky sklony homo a pedo. Jenže se o tom nemluvilo.
Maminka říkala: Čelem se jim to nevypotí.
Katolická církev je na ústupu, i když papež pořádá triumfální cesty po světě.
A nevím, jestli se tomu máme radovat, té jejich politice multikulti.

Jakub S. řekl(a)...

Čelem se jim to nevypotí - to je kouzelné, to jsem neznal.
Jenom, prosím, zbytečně nezevšeobecňujme (tohle bych nechtěl učit vyslovovat cizince) - můj spolužák a přítel msgre. ani pár dalších kněží, co jsem znal a znám - u těch si to nedovedu představit, a nic mne ani k takovým představám nenutí...

informace řekl(a)...

Jakube,
říkám vždycky, ne všichni.
Mohla bych Vám vyprávět z vlastní zkušenosti, jak místní farář "bral" na mého syna, když mu bylo patnáct. A to kluk nechodil ani na hodiny náboženství ani do rekreakčního střediska pro mládež při faře.
Znal ho jen od vidění.
Nestyda.

Schumacher řekl(a)...

Jeden chodil bos a jezdil na oslu, jeho zástupce žije v luxusu, jezdí v limuzíně a používá parfém vyrobený jen pro něho. Jeho služebníci žijí v přepychu, neřesti a mají vlastní luxusní obchody. Chllemtají víno, leč lidu káží pokoru a skromnost. Vpomeňme na to o Velikonocích, vzpomeňme na onoho bosého na oslu.

A neplatí je jen pro tamty....

A.S. Pergill řekl(a)...

Informace,

na youtube bylo před několika lety video, jak křesťané upalují "čarodějnice". Ne nějaký záběr z historického filmu, nebo reenancement o lidových slavnostech, ale zcela reálné upalování zaživa. Organizovali to US evangelikální křesťané v kterési zemi v rovníkové Africe.
Zatím se tyhle zrůdy musejí jezdit ukájet do zemí 3. světa, jako např. pedofilové. Pokud bychom ovšem nepřestali s tlakem na ně, tak by se podobné výjevy velice rychle přesunuly i k nám.

A ještě vám dám jeden roztomilý odkaz (doufám, že mi to plechulka nezbaští) - předvelikonoční zamyšlení:
http://massive-error.blogspot.com/#!/2012/04/adopted-or-abducted.html
(doporučuji také Kopretince).

informace řekl(a)...

Pergille,
předesílám, že nejsem věřící, ani věřící křesťan, ani věřící ateista, agnostik nebo racionální darwinista.
Proto si Vám dovoluju napostovat několik odkazů na zločiny, spáchané a dosud páchané na lidstvu ve jménu boje proti náboženství, pro čistotu rasy a sociální mír.
Odkaz na největšího militantního ateistu dějin - Josifa Vissarionoviče Stalina, který nechal popravit 90 procent ruského kléru. A ne že by to byl dělal svévolně. Už 1.června 1922 byla v novém zákoníku RSFSR uvedena definice náboženství jako souhrnu předsudků a položen základ k jeho persekuci.
(Nemici del popolo - Autopsia di un assassinio di massa. Urss, 1937-38 (Biblioteca storica) di Werth Nicolas)
https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:1nmFMgjVmygJ:it.catholicmartyrs.org/public/Cz_comm_bolsc.doc+ateisti+delitti+antireligiosi&hl=it&gl=it&pid=bl&srcid=ADGEESjEnBVluqPv1z9bjknLAi7Qjeq8QGhT30A0I_pl6fMX1F__BE5a0GSIsAcPo6x9Mm6Uayb6jlz5bix-7GEjYXA5iZJXWx3XPlj31xJJOwEwUsN_-Vdb0bAG4_kxtU_elkgoiT23&sig=AHIEtbRurxjsG6qLmK2MmB5UlR-MmD8FbA


Co pak říci o moderní eugenetice, která s podivuhodnou koherencí navazuje na tradici jiného eugenetika dějin - Hitlera. http://s2ew.mpv.glauco.it/mpv/s2magazine/AllegatiTools/586/031105ab.pdf

THE DARK SIDE OF DARWINISM By: David Klinghoffer
http://www.discovery.org/a/14921

To nechce být polemika, jen připomenutí jistých souvislostí, ne tak docela náhodných.
Takže bych těmto militatním kritikům katolické církve poradila, aby ze skromnosti raději drželi hubu!

A ještě:
NON C’È VERO COMUNISMO SENZA ATEISMO, NON C’È VERO ATEISMO SENZA COMUNISMO
hlásá UAACS - Unione per l'Ateismo Antireligioso ed il Comunismo Sovietico http://www.uaacs.blogspot.it/
Vy, Pergillle, patříte taky k této blahorodné kumpánii?

A.S. Pergill řekl(a)...

Informace,

ty zdroje v italštině jsou nad moje jazykové možnosti, na to další se podívám.
Nicméně obecně: Křesťanští kněží svého času vybili a vyhnali prakticky sto procent kněží pohanských, pro naše území jsme odkázáni na staré kroniky, v případě šíření křesťanství v pozdějších dobách v zemích nynějšího třetího světa jsou zdroje daleko bohatší. Takže ten Stalin, i kdyby to byla pravda (jakože křesťanská věrchuška začala s jeho režimem spolupracovat daleko dřív než aby jí zbylo jen deset procent), by křesťanům udělal jen to, co oni sami dělali jiným. A pokud Stalin (a další) označil křesťanství za soubor překonaných předsudků, pak je třeba si uvědomit, jak se křesťanští ideologové vyjadřují o předkřesťanských náboženských systémech. Případně jak se vyjadřují o náboženských systémech konkurenčních (vyjma muslimů, kterým lezou do řití vytíraných oblázky, ale to dělají už od středověku).

informace řekl(a)...

Sorry, Pergille,
neuvědomila jsem si, že je to většinou italský materiál, až na článek Klinghoffera o deformacích darwinismu.
Ten dlouhý článek o persekuci církve v SSSR je překlad to italštiny z polštiny, nevím, jestli se mi podaří najít polský text. Čtete polsky?
Posledí odkaz je na site komunistického ateismu UAACS (Unie pro protináboženský ateizmus a sovětský komunizmus). Nevěděla jsem, že něco podobného existuje, kdo dneska ještě volá po Sovětském svazu? A tak jsem ho napostovala pro legraci.
Jinak Vám mohu najít jiný materiál, jestli Vás to zajímá.