pondělí 31. prosince 2012

A je konec.

Moderování komentářů pro dnešek zrušeno. Když je ten silvestr. Pusťte se do sebe. Užijte si to. Je to naposled. Dnes nastává poslední příležitost pro Strašnou svini sudeťáckého vlastence, malého českého antisemitského breivika A.S. Pergilla a ostatní nedůtklivé, rozcitlivěné, opuštěné, drsné, milé a nenávidějící komentátory.
Poslední kapkou k tomuto rozhodnutí byl výrok ASP: "…mezi sionismem a nacismem je v podstatě jediný rozdíl: jeden z nich provozovali Němci a ten druhý provozují Židé…" Mám já to zapotřebí na svém blogu? Podobné výroky tohoto lumena o křesťanech a mohamedánech byly důvodem, proč jsem zde nechával Většího vlastence a jeho mnohé klony – jako antidotum ASP. Protijed, který je ale sám o sobě jedovatý, a když nenajde ten jed, začne hubit ostatní. Také proto jsem ho dvakrát vracel a třikrát vyhodil. A už ho sem nechtěl pustit. A to ne proto, že psal se "sžíravou ironií" i o mně. Ale že mu pak ostatní odpovídali v podobném duchu.

Mám teď dvě možnosti – pustit sem Strašnou svini, anebo vyhodit i ASP. Jenže kdo v tom případě bude další vyhozený? Vysoce informativní italská Informace, která se snaží dirigovat chod v hospůdce a vykazuje třeba Kocoura na jeho blog? Německá Harpyje, kterou jsme po delší době s radostí přivítali mezi sebou i s jejím zobanem a drápy? Ne, zvolím třetí možnost, tu, ke které už dospěli mnozí moudřejší kolegové:

Ruším komentáře vůbec. Hospůdka u hřbitova se tak stává jen vývařovnou pro psa. Když budete mít tak silné puzení k diskusi k mým textům, zaregistrujte se na Neviditelném psu, najdete je tam v rubrice Šamanovo doupě.

S Bohem.

17 komentářů:

EK pf2013 řekl(a)...

Ze srdce přeji v novém roce ať zápalka funguje, kordit hoří dost rychle a kule, hlavně ty kule dopadnou jen tam co mají, ne do bláta.

V 10.54 čest!

Jakub S. řekl(a)...

NEEE!!! NE! PROSÍM!

StK řekl(a)...

Tak dlouho
jsme rozhoupávali lodičku jménem Hospůdka U hřbitova, až Šaman řekl DOST!

Trpělivost každé člověka má své meze a Jan Kovanic ji prokázal opravdu hodně. Takže okomentuji věc klasicky, replikou z Hubačovy hry Dům na nebesích: "A máš to! Teď si to můžeš odnést v ruksaku!" říká hlavní protagonistka hry Klára, když si mladej nedá říct, jezdí na motorce po dvoře a narazí do popelnic.
===
Na mém začínajícím blogu zatím diskutovat lze. O všem možném, třeba i o bývalé Hospůdce. Ale nemohu (a nechci) zaručit bezbřehou "demokracii". Budu se snažit, aby to nebyla hospoda IV. cenové skupiny, ale spíš kavárnička pro zvané a jejich přátele.
Pokud budou chtít vstoupit.
Pokud budou mít čisté ruce a nebudou páchnout.
Pokud budou ochotni (a schopni) dodržovat "pravidla moštárny" - diskutovat o věci a nenapadat ostatní.

Když se to nepodaří, udělám daleko dříve totéž, co udělal Šaman dnes.

Je to jenom jedno kliknutí.

Strašná svině řekl(a)...

Ubohý, ubohý Šaman! Takhle se opít ještě před Silvestrem - to pak není divu, že je v depce jako pres.Beneš 10.března 1948.
Ale já věřím Leninu, že vše se v dobré obrátí, že za pár hodin se typická česká demokracie (= řízená) do Doupěte navrátí.
Věřím, že zítra již bude Šaman v pořádku, že s drtivou většinou svého národa s bolením hlavy usedne před domácí oltář (televizní přijímač), aby v slzách vzpomenul tragické 20.výročí odtržení poslední české kolonie, aby v slzách ještě větších a hojnějších vyslechl poslední novoroční projev V.Klause v roli prezidenta stávající republiky.
K čemuž dodávám: Dobře vám tak, Čecháčkové.

* * * * *

Nyní však, jakožto opravdu STRAŠNÁ svině, využiji tuto poslední příležitost naplno. Připomenu zdejším „nezávislým myslitelům“:
1) Rozdíl mezi Čechy a Čecháčky (Čecháčkovství (Václav Černý) )

2) „Demokratičnost“ a „pravicovost“ bytostného národního socialisty Beneše (Projev prezidenta ČSR E.Beneše při potvrzení ve funkci, pronesený dne 28.10.1945 )

3) „Blahodárnost“ staletých českých snah o unikulti (viz Husitské revoluční hnutí, Košický vládní program, humánní odsun a znárodnění, odmítnutí tzv.Marshallova plánu, Akci K, Akci P, všestranný rozvoj a rozkvět samostatné ČSR resp. ČSSR, klausismus).
Představte si na chvíli, milí stoupenci cenzury a řízené demokracie: Jak se asi cítili Slánský a Horáková na šibenici, když si uvědomili, že jde o JEJICH VLASTNÍ dílo?

* * * * *

Jsem Strašná svině, mluvím a píšu pravdu, a nestydím se za to.
Takže vám zcela klidně připomenu, zdejší Čecháčkové, že o svobodu jste se vždy v historii připravili sami, svými chybami, svou pýchou a předsudky.
Připomenu vám, že vaši prarodiče či rodiče volili v r.1946 DOBROVOLNĚ komunisty, že z voleb vzešlá vláda JEDNOMYSLNĚ odmítla setrvání ČSR v Evropě, že operetní pokus „pravice“ o puč v únoru 1948 podpořilo jen pár tisíc studentů.
Připomenu vám vaši vlastní drzou hloupost, se kterou chcete radit Euroamerice, vy absolventi celoživotního vzdělávání v marxismu-leninismu-stalinismu; chcete Euroameričanům radit, jak mají dělat demokracii a kapitalismus.
Připomenu vám, že vaši prarodiče či rodiče se také pranic nebáli Ruska, v letech 1945 až 1968: „Vždyť Rus je přece bratr a osvoboditel, ten nám neublíží, ten nás ochrání před Němci a Američany.“ Myslíte si, stejně jako vaši prarodiče či rodiče, že vaše vlast je „pevně zakotvena“, že vás napořád bude někdo chránit, i před vaší vlastní hloupostí? Že vás zase někdo osvobodí, když vaše vlastní hloupost přinese trpké plody?
Opravdu tomu věříte? Opravdu si pořád myslíte, že poválečné etnické a kulturní čistky vám přinesly, PŘÍMO VÁM, nějaká pozitiva?
Jestli je vaše odpověď ANO, tak si opět zvolte strany a „osobnosti“, které vám slíbí větší samostatnost a méně multikulti. Později budete mít dost času a příležitostí k přemýšlení o vlastní tuposti, až budete opět radostně budovat národní socialismus, až se budete vzdělávat v převýchovných táborech, až vám budou přetahovat smyčku přes hlavu.

* * * * *

Lidem dobré vůle přeji do Nového roku, jakož i do všech let následujících, hodně zdraví a vše nejlepší. Nechť vás provází Bůh.
Těm ostatním přeji co nejvíce plodů jejich vlastní zlé vůle (to víte, jsem fakt STRAŠNÁ svině).

Strašná svině řekl(a)...

Seznam zakázaných slov a výrazů - určeno pro antispamový filtr Šamanova doupěte

antieuropeismus
antiklerikalismus
Asie, Západní
Bartoš, Adam B.
Beneš, Edvard
benešismus
benešovec
Bible
cenzura
Čecháček
čecháčkovství
čechizace
Černý, Václav
Česko
Československo
čistka, národnostní
dekomunizace
Dobronín
Doležal, Bohumil
Doupov
Euroamerika
evangelium
Evropa
fangličkářství
fašismus
fašistický
Fierlinger, Zdeněk
FSB
gestapismus, český
Gottwald, Klement
Halík, Tomáš
Havel,Václav
Hedvíček, Ross
henleinovec
Hitler, Adolf
hřích
chalupnictví
ignorance
Jaksch, Wenzel
KGB
Klaus, Václav
klausismus
Kléma
komunismus
komunistický
Kosta, Tomáš
kostel v Lidicích
Košický vládní program
Kristus, Ježíš
kritika
Krystlik, Tomáš
křesťanství
láska
Lenin, Vladimír Iljič
Loevy, Jiří
mafie, ruská
mafie, židovská
Maria, Panna
Marshallův plán
nacionalismus
nacionalistický
nacismus
nacistický
Německo
německý
odpuštění
odsun Čechů
odškodnění
Otec, Bůh
Pitter, Přemysl
podučitelství
pokání
pokrytectví
polemika
polovzdělanost
pravda
právo na hrob
právo na majetek
právo na návrat
právo na vlast
Pro strach židovský (fejeton J.Nerudy)
provincionalismus
Putin, Vladimír Vladimirovič
putinismus
rasismus
restituce
rovnoprávnost
rusifikace
RVHP
Schwarzenberg, Karel
slepice, bezhlavá
Slovani
slovanský
Smlouva mezi SSSR a ČSR
socialismus, národní
spolupracovník Státní bezpečnosti
stádnost
Stalin, Josif Vissarionovič
Státní bezpečnost
Strašná svině
sudetoněmecký
sudetský
Sudety
svatouškovství
Svatý, Duch
svoboda slova
Syn, Bůh
Šamanův omyl
šovinismus
Tigrid, Pavel
tupost
unikulti
Varšavská smlouva
vlastenčení
vlastenčík
volby 1946
Vůdce
vyhnání Němců
Východ
Zákon č.115/1946 Sb.
Západ
zápecnictví
zaprděnost
zestátnění
znárodnění

* * * * *

Abych projevil KOUSÍČEK dobré vůle, sestavil jsem výše uvedený seznam. Pokud se zdejším obráncům řízené demokracie podaří tento seznam implementovat (či, dle milé Tess, „implenetovat“) do spamového filtru, budou moci zdejší štamgasti přispívat přímo, bez zdržení v kanceláři tiskového dohledu.
Samozřejmě, „Seznam“ je možno doplňovat dalšími slovy a výrazy.

POZOR !
Nic ze „Seznamu“ nesmí být smazáno! Jinak by mohl filtrem proklouznout některý z mých sviňsky pravdivých příspěvků.

Pohov, rozchod, do odvolání osobní volno!

Strašná svině řekl(a)...

Do třetice všeho zlého:

Kdyby Ó Velký Šaman, Otec zakladatel a Dobrotivý majitel této putyky nedal na vaše úpěnlivé prosby, kdyby opravdu zrušil diskuzi i pro „hochy, co spolu chodí“, tak se klidně registrujte na Lidovkách. Nebo na Atlasu, či kdekoli jinde.
Tam nikdo nebude mazat vaše zdravé národně-socialistické výzvy k vylikvidování nejrůznějších nositelů nepříjemných genů, idejí a názorů; tedy pokud je napíšete jen trochu „přijatelně“.
Sviňské pravdy však mazány budou.
Ano, kupříkladu vážený pan redaktor W. (z jistého „prvního českého ryze internetového deníku“) dokáže zařídit ban i na Lidovkách. A pak „zbanovanému“ pošle přání všeho nejlepšího do roku 2013. Vážně. Upřímně.
No, asi nejsem ta úplně největší svině na internetu.

Ale nevěšte hlavu ani sebe, štamgasti; do vašeho opětovného vítězství nad Euroamerikou a multikulti ještě pár let zbývá, někde se v diskuzích uchytíte. A po svém vítězství, po implementaci zákonů na ochranu republiky, po převedení internetových připojení výhradně na schválené instituce? To budete moci dělat třeba nástěnkáře své BNP (Brigády národní práce).

* * * * *

Možná, že si zanedlouho založím vlastní blog. Kdo bude chtít, můj Chlívek si najde, dovnitř na kus řeči se sviní zajde, třeba i do korýtka mi něco přihodí. Když vaše textíky budu považovat za stravitelné, uveřejním je pro potěchu či vztek všeho lidu.

S Bohem, teisti!
Čest a Nazdar, ateisti!

Pedro řekl(a)...

No to jsem byl se čtením komentářů rychle hotov! A pokud se týče Šamanova rozhodnutí, vůbec se mu nedivím - taky má jenom jedny nervy. Takže všem štamgastům do Nového roku hodně štěstí a zdraví, starším ročníkům pak aby to zdravíčko pokud možno vydrželo. A přečtete si něco o populárním senátorovi & primátorovi Kuberovi! Ten hoch má před sebou budoucnost (Tomáš Töpfer ho kdysi chtěl vidět jako předsedu ODS) - myslím že tak za 10 let (jestli to nebude už za 5) bude kandidovat na prezidenta naší republiky (jestli se nám do té doby neukouří k smrti)!
http://zpravy.idnes.cz/teplicky-mrakodrap-chce-povoleni-o-vanocich-fzm-/domaci.aspx?c=A121222_144243_usti-zpravy_neh
Shalom!

A.S. Pergill řekl(a)...

Vážený Šamane,

pokud jsem vás štval, tak věřte, že jsem to nedělal z primárně zlého úmyslu. Chtěl jsem vám poskytnout zpětnou vazbu typu "jak to vidí gojim", kterou v řadě svých příspěvků (ať už článků nebo v diskusích) naprosto zjevně postrádáte.
Pokud jste dospěl k názoru, že takovéto informace nepotřebujete, je to vaše rozhodnutí, které respektuji, přestože s ním nesouhlasím. Jsem totiž toho názoru, že podobná reflexe je potřebná, jinak vznikají nebo gradují ohniska animozity, která mohou přerůst v něco daleko horšího (jak se to už v dějinách mnohokrát stalo).

I tak vám děkuji za prostor, který jste zde poskytoval, a čas, který jste tomu věnoval.

Uvažuji o refrešování blogu upergilla, nicméně rozhodně nebudu moci tomu věnovat tolik času a práce, co vy.

Přeji vám vše nejlepší do nového roku 2013, i vaší rodině. Totéž přeji i štamgastům. ASP

Kopretina řekl(a)...

I ASP a všem ostatním přeji krásný nový rok 2013. Snad rok 2013 přežijeme všichni ve zdraví.

informace řekl(a)...

Muzete mi nekdo rict, co se dava do laku na nakladanou svickovou? Krome zeleniny a koreni se pridava jen vino anebo vino s octem?
Dekuji za odpoved.

drak řekl(a)...

Vše, co se narodí, musí nakonec umřít a všechno, co začne, musí i skončit. Když si něčeho lidé neváží a neumí s tím zacházet, odejde to dřív.

Nejdříve to tedy bude tahle hospůdka a časem toho bude víc.

Než se to všechno sesype, zhroutí a podělá, přeji všem do nového roku hodně, zdraví, štěstí a spokojenosti.

drak řekl(a)...

informaci:

Byť mlsný a prožraný, nejsem zrovna odborník na vaření, byť hlady bych s haldou potravin a plotnou rozhodně nepošel.

Nevzpomínám si, že bych ve svíčkové zaznamenal něco kyselého, co by mi připomínalo víno či ocet, ale v některých variantách, které jsem jedl, mi připadalo, že si jejich kuchař vypomohl lákem od okurek.

Google je mocný čaroděj a variant budou nepochybně haldy, zkuste se podívat, měl vyadlo třeba tohle:

http://recepty.vareni.cz/nakladana-svickova-na-smetane/

Google umi obstojne hledat i bez diakritiky, jak jsem zjistil, když jsem byl buď líný, nebo zrovna nešlo přepnout na češtinu.

informace řekl(a)...

Draku,
receptu je na googlu spousta, ale zadny vhodny. Ja mam doma po mamince Kucharku Kejrove, jeste z dob Rakouska-Uherska, a ta tam dava neco kyseleho. Jenze si nemuzu vzpomenout co.
Svickovou jsem mezi tim nalozila a to do zeleniny s vinem - cervenym a lak je tak dobry, ze by se mohl jist bez masa.
Cmq dekuju a vsechno nejlepsi do noveho roku.

informace řekl(a)...

Ja jen doufam, ze si to Saman rozmysli. Protoze blog bez diskuze nema velky smysl, zvlast kdyz autor pise i do jinych novin.
Dekuju mu za jeho trpelivost a doufam, ze novy rok zapocne s obnovenym porozumenim pro sve stale verne stamgasty.
Jinak, Samane, nebudete se zlobit, kdyz Vam reknu, ze byla jsem pred Doupetem, budu i po nem.
Vsechno nejlepsi Vam a cele rodine do noveho roku.
Vsechno nejlepsi Vam vsem!

Pedro řekl(a)...

Ad 15:00.
Bože môj, som ja to ale somár!! Takto hlúpo privolávať nešťastie!! Teraz som si spomenul, ako som sa pred dvanástimi rokmi spýtal ako poslucháč ČRo 2 Magdy Vašáryovej (bolo to keď prehrala v prezidentských voľbách na Slovensku), či by o tri roky nechcela kandidovať v prezidentských voľbách v Českej republike. Že keď si predstavím, že sa o tri roky neskôr bude na mňa zo steny pozerať pán profesor Klaus, že mi behajú zimomriavky po chrbte. Že by si iba musela vybaviť české občianstvo. A keby nechcela ona, že aj pán Lasica by veľmi dobre vyzeral na českých známkach. Ona sa srdečne smiala takejto ponuke a odpovedala mi, že s takouto možnosťou neráta.
Ja som to vtedy považoval za absolútnu absurditu, jednoducho som si nevedel predstaviť, že by sa tento Narcis mohol stať českým prezidentom. A teraz, keď si predstavím, že by sa situácia mohla opakovať s pánom Kuberom, opäť mi behajú zimomriavky po chrbte .....

drak řekl(a)...

Kubera se podle mého minul povoláním, je mnohem víc šaškem a klaunem, než politikem a státníkem, takže ke škodě jeho i naší, není v divadle či v televizi, ale v politice...

Šaman řekl(a)...

Často svíčkovou neděláme, Informace, ale podle Velké kuchařky Viléma Vrabce se tam dává k okyselení

citrónová šťáva
citrónová kůra
zakysaná smetana, přece!

\ :-)