neděle 3. května 2015

České Textárny zlevňují své služby

Nejvyšší antitextárenský úřad rozhodl, že musíme snížit paušál pro stálé odběratele textů. Libové noviny napsaly, že se prý naše služby zlevní.
................
(Jména osob, jakož i názvy podniků a institucí zde uvedených, jsou pouhou literární fikcí. Se skutečností nemají nic společného. Zejména názvy českých státních úřadů jsou úplně fiktivní.)


Pondělí 25. dubna 2005

Český textárenský úřad rozhodl, že České Textárny musí vyřadit ze svého balíčku služeb "Pidi" přiloženou rychlootáčecí roli toaletního papíru.

Úterý 26. dubna 2005

Nezávislý textovnický úřad rozhodl, že České Textárny musí s okamžitou platností snížit cenu předtištěných textových bloků, které jsou u jeho odběratelů určeny k dalšímu prodeji.

Středa 27. dubna 2005

Nejvyšší antitextárenský úřad rozhodl, že České Textárny musí snížit paušál pro stálé odběratele textů. Libové noviny napsaly, že se prý naše služby zlevní.

Čtvrtek 28. dubna 2005

Tak nevím. Proč po nás jdou státní úřady jako husa po flusu? Právě teď? Týden po tom, co nás stát prodal toreadorům z Texe Moniky?? Žeby čekaly právě na to???

Pátek 29. dubna 2005

Hospodské noviny upřesnily míru zlevnění našeho paušálu - je to přesně deset korun za měsíc. Ale protože zároveň nesmíme v balíčku služeb nabízet stránky zadarmo, což při plném využití kreditu činí stovku za měsíc, vyjde naše "sleva" jako devadesátikorunové zdražení...

************************************************************
Komentáře 2005:

Ještě stále
pracujete v Českém Telecomu a.s.?
Zdraví Vás bývalý kolega.
mh od Labe

Ne, pane kolego. Nikdy jsem tam nepracoval. Za dotaz dík,
>>:)) Moby Dick

Cintálovka
už taky není tisková mluvčí. snad ten novej nebude taky plácat takový blbosti, jako kdyby dělal v jiný firmě resp. na jiný planetě..
john doe

To John Doe
Obávám se, že si ještě budeme říkat zlatá Činátlová...
81.31.26.xxxx


*****************************************************************

Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Archiv deníčku od dubna 2000 do konce roku 2002
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003

Anebo si kupte knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003. Ale kde ji prodávají, nevím. Stojí 199,- Kč.

Avšak můžete si knížku objednat přímo u nakladatele na konvoj@konvoj.cz , pak ještě doplatíte za poštovné.

Žádné komentáře: