pátek 1. června 2018

Jsem Izraelec


Když v lednu 2015  postříleli "islámističtí" (muslimští) teroristé dvanáct lidí z redakce pařížského satirického (a krutě nekorektního) týdeníku Charlie Hebdo, zvedla se vlna světové solidarity. Útok odsoudili například francouzský prezident François Holland, předseda Evropské komise Jean-Claud Juncker, německá kancléřka Angela Merkelová, britský premiér David Cameron, americký prezident Barack Obama, ruský prezident Vladimir Putin, generální tajemník NATO Jens Stoltenberg, náš prezident Miloš Zeman i Liga arabských států.

Ve všech evropských městech se podepisovaly kondolenční listiny, na radnicích se rozvinuly francouzské vlajky. "Je suis Charlie".
*



Muslimské teroristické útoky v Paříži v listopadu 2015 měly za následek smrt 130 lidí a asi zranění asi 400 lidí. Útoky okamžitě odsoudili generální tajemník OSN Pan Ki-mun, americký prezident Barack Obama, britský premiér David Cameron, ruský prezident Vladimir Putin, předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, předseda Evropské rady Donald Tusk a předseda Evropského parlamentu Martin Schulz a další.

Na sociálních sítích se objevil hashtag  #JeSuisParis
*

Brusel, 22. března: Muslimští teroristé zavraždili 35 a zranili 340 lidí (z toho 62 kriticky). Vůdcové zemí Evropské unie útoky odsoudili  ve společném prohlášení. Samozřejmě nemohli chybět ani Vladimir s Barackem a další prezidenti a potentáti. Večer byly v barvách belgické vlajky nasvětleny turistické pamětihodnosti ve velkých evropských městech: Eiffelova (a Petřínova) věž, Braniborská brána či Fontána di Trevi.

Jo, byli jsme Belgičani (a snad byli Belgičany  i Valonové a Vlámové).
*

Francouský národní svátek Dobytí Bastily 14. července 2016 byl v jihofrancouzském městě Nice tragicky zakočen, když do davu oslavujících najel těžký kamion, řízený muslimským teroristou. Podařilo se mu zabít 87 lidí a asi 400 zranit.

Opět pietní osvětlení, vlajky, soustrast, odsouzení, podpora. Jsme Francouzi.
*

O pouhé čtyři dny se mohlo něco podobného stát v Německu, jenže mladý "zradikalizovaný" muslim neuměl řídit auto a nechtěl ztrácet čas učením. Takže si vzal sekeru a nůž, načež se pustil během jízdy do cestujících ve vlaku. Čtyři své oběti zranil těžce a jednoho lehce.

Taková prkotina nestála za to, být Němcem.
*

To až 19. prosince 2016, kdy další muslimský fanatik opět najel kamionem (naschvál naloženým ocelovými přířezy) do davů na vánočních trzích v Berlíně. Útočník zabil 12 osob, dalších 48 zranil, z toho 30 vážně.

Poprvé jsme mohli být Čechy, protože jednou ze zavražděných byla i Češka.
*

A teď do Velké Británie:

22. března 2017 najel na ikonickém Westminsterském mostě automobilem muslimský terorista do skupiny lidí, pak vystoupil a zamířil k Parliament Square, kde pobodal několik lidí, včetně neozbrojeného policisty, který chránil vstup do Westminsterského paláce. Policista později zemřel. Celkem si tento teroristický útok vyžádal pět obětí.

22. května 2017, aréna v Manchesteru. Hřebíková bomba na těle sebevražedného muslimského teroristy zabila 22 lidí, 119 zranila, z toho 23 kriticky. Britská policie přitom v březnu, dubnu a květnu zabránila dalším pěti podobným teroristickým činům.

Až přišla sobota 3. června 2017, je to právě rok. Další ikonický London Bridge byl svědkem muslimského teroristického útoku. Nejdříve najela dodávka se třemi teroristy do chodců, kde jich několik zranila. Pak "radikální islámisté" vypadli ven a jali se v davu ohánět noži. Zabili 8 lidí, 48 zranili, z toho 21 vážně. Vrahové byli vybaveni autem, kuchyňským nožem a lepící páskou.

Byli jsme Angličany, případně Brity.
*
Už 17. srpna  2017 jsme mohli být Španěly, případně Katalánci. Ten den v Barceloně na nejživějším turistickém bulváru La Rambla v platanové aleji zaútočili muslimští teroristé nejdříve dodávkou. Další den se útok opakoval ve městě Cambrils.Při útocích zemřelo 16 lidí, 14 z nich při samotném nájezdu dodávky. Dalších 130 lidí bylo zraněno, z nich 15 těžce.
*

A určitě to bude mít pokračování.
*

Kulturně-hygienická vložka:  Karlíkovi kreslíři nedbali na výtky, nebrali si ser vítky a dělali si srandu z těch nejsvětějších věcí, nejen muslimské, ale i židovské a křesťanské společnosti (viz přiložený obrázek "Svaté trojice", který považuji vyloženě za hnusný). V rámci euroamerické civilizace si díky svobodě slova užívali třeskuté srandy. Na právě probíhajícím divadelnímu festivalu v Brně jistý dramatik rovněž použil děloh a pyjů. Také explicitně (nebo implicitně?) předvedené znásilnění muslimské ženy Ježíšem je hnusné. A ahistorické – kdy žil rabbi Jehošua, a kdy Alláhův Prorok přivedl na svět islám?

Teatrologové vám vysvětlí, že nejde o znázornění reálné scénky, avšak o symboly. Tento snad jediný diskutovaný výron onoho představení však zcela zastiňuje skutečnou vadu tohoto svérázného dílka (nebo snad jiného dílka od stejného pochybného autora), a totiž to, že se nejedná o umění, avšak propagandu, a to černou propagandu. Symbolicky se zde předvádí, jak křesťané utlačují muslimský svět (třeba vyhnáním muslimů ze Španělska, že). Podlou lží je pak tvrzení, že v současných válkách s islámem zabili Evropané 4 miliony muslimů. (???) Zde připomínám, že nejvíce muslimů zabili muslimové (a křesťanů křesťané a komunistů komunisté). Za hranicí trestného činu je pak výrok (ale jen fiktivní divadelní postavy), že co je pár zabitých Evropanů proti tak děsným kolonizačním hekatombám. A až bude v Evropě 4 miliony mrtvých, pak to teprve bude vyrovnané. (Konec vložky.)
*

Nuže – výbušnina, nůž, automobil. Nic jiného, než co se téměř každý měsíc děje v Izraeli. Jeden drobný rozdíl tu však je. Evropa odmítá soucítit s Izraelem! Dokonce mu vyčítá, že se muslimskému terorismu brání. Avšak poslední dobou se objevuje i jistý klad. Evropští policisté se naučili střílet teroristy na místě jako vzteklé psy. Naučili se to od Izraelců, jak jinak, možná nechtěně, ale nuceně oprávněně. Nejspíš se i Evropa může jednou dostat do stejné situace, v jaké je teď Izrael po dobrovolném vyklizení Gazy, kterou poté ovládli muslimští teroristé. Ovšem Evropa nějak nechce být Izraelem, tedy podpořit ho v jeho boji proti terorismu. Evropa pláče nad šedesáti padlými teroristy. Ministři, potentáti, dokonce i papež, vyzývají k zachování míru – Izraelce! Přičemž teroristický plán byl jasný:

Téměř statisícová demonstrace měla krýt přesně naplánovanou invazi na mezinárodně uznané území Izraele. Traktory, kryté černým dýmem z pneumatik měly za úkol strhnout plot, aby se mírumilovné muslimské davy mohly nahrnout do okolí Gazy. Muslimští ubožáci si s sebou měli vzít nože, sekáčky, případně i střelné zbraně. Byly vytipovány konkrétní izraelské vesnice a kibucy (ve vzdálenosti deseti kilometrů od hranic se jich nachází několik desítek), které měly být obsazeny jednotkami o ráži tisíc teroristů. Hamás a Islámský džihád už měl připravené řečníky, kteří tam měli pronést vítězné proslovy! (Více viz kolega Milan Vodička ve čtvrteční MfD.)
  
A co na to ten hodnej trouba na papežské stolici, František? "V reakci na vlnu násilností" uvedl, že pociťuje velkou bolest kvůli mrtvým a raněným (teroristům). Ubezpečil, že se modlí a soucítí s těmi (vrahy), kteří trpí. Připomenul, že použití síly (Izraelských obranných sil) nikdy nevede k míru, protože "válka plodí válku, násilí plodí násilí". Mysli, Franto, na Knihu Ester. Král Achašvéroš dal ve starověké Persii židům právo, aby se postavili
na obranu svých životů, aby vyhladili, povraždili a zahubili všechnu válečnou moc národa  a krajiny těch, kteří by je napadli (i s dětmi a ženami, a kořist po nich si vzali jako lup – což však židé neučinili).  Budeš plakat nad těmi 75 tisíci zabitými, které usmrtili židé – aby ochránili života svého a svých žen a svých dětí? Nu pravda, to je Starý zákon. V tomto případě lepší než pseudokřesťanská filosofie, podle které by nikdy nemohl být poražen Hitler a kvůli níž by Izrael už dávno zanikl.

A podle které zanikne Evropa. Pokud se dá. Pokud bude tvrdit, že "vaše násilí je naše násilí". Neměla by se dát, i když její vrcholící politici občas připomínají lumíky, nebo spíš krysaře. No jo, když mi Češi jsme spíš husitské bestie…

"I proto jsem dnes Izraelec!"

Jo, a pěknej ramadán vinšuju.

(Psáno v Praze na Lužinách v pátek 1. června 2018.)