čtvrtek 5. dubna 2012

Vlastencova labutí píseň


(Autor: Větší vlastenec)

Vše co začíná, také končí. (J.V.Stalin). I moje působení mezi vámi nyní končí, drazí přátelé, soudruzi a soukmenovci.


Je mi to líto. Byl jsem mezi vámi rád, ve zdejším možná trošku smrádečku, ale zato teplíčku. Možná si někdo z vás vzpomene, že jsem autorem historicky prvního příspěvku do diskuze na tomto vlasteneckém Doupěti. Že jsem autorem stovek dalších příspěvků, vždy angažovaných, často bojovných, vždy nesmiřitelných vůči zastáncům zrůdných proevropských, prokapitalistických, prodemokratických a multikulti názorů. Že jsem autorem stovek příspěvků po zásluze chválících vaše vlastenecké a národně socialistické textíky.
Snad někdo z vás uzná, že i mojí zásluhou se zdejší typicky české teplíčko přestalo líbit většině nepřátel našeho národa a našeho národního socialismu; že sem už nepřispívají propagátoři protičeských a protisocialistických názorů - s výjimkou té jediné hanebné emigrantky a občas Krystlíka, samozřejmě.

Ano, na zdejších stránkách najdeme prakticky jen zdravé české vlastenecké názory: Pryč z EU a Židi ven !
S tím prostě MUSÍ souhlasit každý opravdový český vlastenec.
Jenže právě tato vaše ideová a myšlenková pevnost a jednota mne od vás odvádí; nyní již definitivně.

Jak jste mnozí pochopili, byl jsem zde SLUŽEBNĚ - alespoň zpočátku. Prostě jsem plnil Stranický a vlastenecký úkol, plnil jsem přísahu danou Straně, Vlasti a Lidu.
Založení Šamanova Doupěte mi přišlo velmi vhod. Tehdy jsem řešil vážný problém - kam se vrtnout. Nemohl jsem jen tak vesele přispívat do Haló novin, webu Klubu českého pohraničí, Práva apod.; vždyť můj úkol je působit v orgánech nepřítele !
A právě tehdy mne pravičáci, slouhové našich dědičných nepřátel, vyakčnili z diskuzí na Lidovkách, vyhodili mne z toho ohavného protilidového plátku vlastněného velkoněmeckým velkokapitálem. Ba co víc - pod jejich nátlakem mne vyakčnil i pan redaktor W. z Neviditelného psa. Doslova existenciální nejistota cloumala tehdy Větším vlastencem, prostým oráčem na národa roli dědičné.
A náhle hle ! Nově založené Šamanovo doupě se zdálo být příhodnou platformou pro pokračování třídního a vlasteneckého boje; přispívali sem různí pravičáci, emigranti a jiní podobní zrádci. Leč časem se toto změnilo; dnes už zde téměř nemám (my všichni nemáme) nepřítele, nemám (nemáme) proti komu bojovat, proti komu bránit vlast a národní socialismus. S výjimkou té jediné hanebné emigrantky a občas Krystlíka, samozřejmě.

Je tedy pravda, že občas i bytostní národní socialisté (namátkou STK, drak ...) napíší ošklivá slova o našem (bývalém) národním socialismu, ale to jej jen piha na kráse. (Konečně i já přiznávám, že za dob naší samostatnosti a státní suverenity nebylo vše stoprocentní.)
Vždyť co ze současného hrůzného režimu hájíte, drazí přátelé, soudruzi a soukmenovci ? Prakticky jen možnost koupit si volně všelijaké roztodivné žrádlo.

Sice naprosto nechápu tyhle vaše podivné chutě (a velké příjmy), ale prosím: Jen si dejte, když vám chutná.
Poučili jsme se, my všichni, z chyb minulosti. Po našem opětovném (a nyní již KONEČNÉM) vítězství nad multikulti, Euroamerikou, kapitalismem, demokracií a globálnem sedlácké trhy s přebytky zachováme. A budou-li hospodářské výsledky naší vlasti odpovídající, tak zbudou valuty i na nákup tzv.exotického ovoce; zvláště před Vánoci.

Ovšem kromě toho žrádla máte ke kapitalismu a demokracii stejný vztah jako kterýkoli jiný roduvěrný Čech a Moravan: Naprosto a nesmiřitelně antagonistický.
A právě proto vás musím opustit, proto musím jít do boje někam jinam. Vždyť jak řekl náš Soudruh, soudruh Lenin: Lékaře nepotřebují zdraví, ale nemocní.
A vy jste zde všichni zdraví jako řepy, naše slavné české cukerné řepy.

Proto jsem měl opustit Doupě už dávno; nejpozději loni, když jste za jednotící národní myšlenky definitivně přijali teze soudruhů a soukmenovců Pergilla a draka:
1) Všemi prostředky vylikvidovat z našeho životního prostředí všechny méněcenná polozvířata, jmenovitě Židy, Cikány, křesťany, Němce a ostatní Euroameričany, Muslimy a jiné barevné
2) Všechny zrádné „české“ obhájce výše uvedených i neuvedených bezcenných polozvířat, konkrétně eurohujery, multikulti nadšence, humanisty, intelektuály, zelené, kapitalisty a demokraty humánně vylikvidovat pomocí komor, plynových či přechodových


Ano, tehdy v podstatě skončila moje mise na Doupěti. Na jednu stranu jsem se radoval, jak krásně jdete ve šlépějích našich předků, bojovníků za vlast a národní socialismus. Na druhou stranu - byl jsem smutný z blížícího se loučení. Takže jsem jej odkládal, svým přátelům-řídícím tajemníkům a orgánům jsem ... no, lhal. Přiznávám to raději hned, bez mučení.
Lhal jsem, tvrdil jsem, že jsem zde stále potřeba, že pořád jsou mezi vámi zastánci kapitalismu a Euroameriky. Odkládal jsem odchod, a místo toho jsem se s vámi virtuálně setkával.
Ach, JAK RÁD jsem se s vámi setkával, jak rád jsem očichával (byť na dálku) vaše pohyblivé čumáčky, svými vousky ohmatával vaše vousky, dlouhé, předlouhé. Jak rád jsem poslouchal vaše radostné pištění, pozoroval rej vašich šedých kožíšků, mrskání vašich dlouhých ocásků ...
Toto vše nyní končí. Musím jinam, do jiného působiště, do jiného doupěte, jiné stoky.
A půjdu tam jako ovce mezi vlky. Tentokrát budou kolem mne samí naježení nepřátelé, nejspíš zarytí obhájci Židů a křesťanů a jiných podobných ... prostě FUJ. Je to sice můj život a můj boj, ale stejně - na lepší se zvyká rychleji.

* * * * *

Co napsat závěrem ? Snad jen pár rad:
1) Nikdy nezapomínejte, že našimi přirozenými (a nejlepšími) spojenci v boji za unikulti jsou Muslimové
2) Nikdy nezapomínejte, že našimi nejhoršími nepřáteli jsou multikulti propagátoři, to jest Židi, Euroameričani a křesťani
3) Nikdy nezapomínejte, že nám Čechům a Moravanům je nejlépe v národně, rasově a sociálně jednotném státě (doba Husitského revolučního hnutí, socialismus)
4) Nikdy nezapomínejte, že naším největším přítelem a ochráncem je Velká Rus a její Vůdce, Vladimír Vladimirovič Putin
5) Nikdy nezapomínejte, že Václav Klaus nás vede přímo zpět, do naší rodné Západní Asie


Vím, že se neloučíme navždy. Jednou se potkáme, drazí, předrazí vlastenci, přátelé, soudruzi a soukmenovci. Buď na schůzi či v průvodu, po našem opětovném vítězství nad multikulti, Euroamerikou, kapitalismem, demokracií a globálnem; nebo ještě během bojů.
Ano, na barikádách se můžeme potkat ! Anebo během humánní likvidace našich dědičných nepřítel. Ach, jak rád bych na vlastní oči pozoroval střelecké umění s.s.draka ! Jak rád bych sledoval, jak jeho střely velké ráže drtí všechny velké klouby nějakého multikulti nadšence, havlisty, pravdoláskaře, křesťana !
Jak rád bych pozoroval při práci s.s.A.S.Pergilla, jak s vědeckou precizností rozděluje na rampě polozvířata na naprosto bezcenná (do komory okamžitě), a na ještě chvíli využitelná (do komory později).
Jak rád s vámi všemi ponesu svobodu a osvětu do celé Evropy, na skvělých tancích bratrské ruské výroby, po boku bratrské a nepřemožitelné Armády Ruské federace!

Ano, setkáme se, ve šťastných zítřcích ! Rukou si potřeseme, druh druha obejmeme, na líce i ústa políbíme, vodky a českého rumu popijeme, machorky a Partyzánky pokouříme, kozáčka a polku spolu zatančíme.

Do té doby buďte s Leninem, drazí vlastenci !
S Leninem !

Z východu světlo, z Východu svoboda *** Volte ČSNS 2005 a KSČM !

5. dubna 2012 1:53

(Zasláno Větším vlastencem do kometářů, na hlavní stranu vyvlečeno Šamanem bez vědomí autora.)

Titulní obrázek pochází z Wikimedia Commons. Ukazuje hrob JVS před kremelskou zdí. Tato zeď měla chránit Kreml před nájezdy Tatarů.



193 komentářů:

Harpyje řekl(a)...

Jdi se Stalinem, synu, a na Tvé cestě Tě ochraňuj věčný Marx!
Přihláška SMSkou Ti budiž vstupenkou do jiných působišť a doupat!

STK řekl(a)...

Ano Vlastimile, vyleťte svobodně do světa z naší zaprděné putyky, rozhlédněte se z výše na naší porobenou, zaprodanou zemi.
A až zjistíte, že všude je chleba o dvou kůrkách (a jiní Vám nebudou třeba rozumět nebo dokonce, ó ty hrůzo, chtít rozumět), klidně se zas vraťte.
Tady najdete své v podstatě neškodné nepřátele úhledně srovnané kolem diskuzních stolů, z nich někteří se těší na ten okamžik, až nastane. Kdy se vrátíte poučený a zmoudřelý s vědomím, že i Vy už víte, kudy chodí myši.
Zdar a sílu, Vlastenče Vlastimile Větší!

drak řekl(a)...

Na to, abych litoval něčího odchodu, musel bych u něj aspoň občas zaznamenat alespoň titěrný náznak nějaké vstřícnosti a dobré vůle. To se ale v případě VV nestalo, byť jsem se dost snažil něco takového u něj odhalit. Myslím, že by mi příliš nechyběl, ani kdyby to byla při nějaké extrémní situaci, poslední bytost lidského druhu na planetě. Tím spíš mi nebude chybět nyní. Naopak mi chybí například Pedro a žibřid. Kdyby sem přestali chodit, stýskalo by se mi třeba po paní informaci, Kopretině, STK, Schumacherovi a mnohých dalších, ale lítost nad odchodem VV ze sebe opravdu nevymáčknu ani násilím.

Kopretina řekl(a)...

Já samozřejmě Vlastencova odchodu neželím, velmi mě potěšil, o jednoho stalkera míň. Jsem ráda, jen aby to bylo napořád. Jedno zlo zmizí, nahradí je jiné.

drak řekl(a)...

Kopretině:

Třeba k té náhradě dojde až zadlouho, nebo ještě za déle, nebo třeba vůbec nikdy, nebo k nám pro změnu zavítá někdo velice inteligentní a příjemný. Uvidíme, časem se to ukáže.

Kopretina řekl(a)...

Já doufám, že ano. Zítra jsem si vzala volno, Velký pátek je svátek svátků, budu konečně v klidu, odpočnu si od každodenního stresu...

drak řekl(a)...

Kopretině:

Trošku jsem zapracoval víc dnes večer, čímž jsem si doufám aspoň z větší části uvolnil ruce na zítřek, takže když se mi podaří přiměřeně brzy vstát, kolem poledne už bych mohl mít zase volno. Bude to ale chtít mít ještě trochu kliku, třeba se na mě nevykašle ;-) Dobrou, nashle někdy o víkendu.

Clara Zetkin řekl(a)...

When the men are silent, it is our duty to raise our voices in behalf of our ideals.

EK plevelné jedno-dvouletce řekl(a)...

EK s lítostí řekl(a)...
Je s podivem jak nelehká je to zvěst, ó velký VV odchází, co po něm pojmenovat některou dopadovou plochu v některém z vojenských újezdů, když ne přímo HELIPORT , škoda. Kdo jiný si dokázal s elegancí očistit rektum s kopretinou, nikdo, ani dzp. Kdo z nás zvedne nožičku?
Jdu leštit laufy a nábojní komory.

Čest v šest!!

informace řekl(a)...

Mě, na rozdíl od ostatních, zase dost mrzí, že Autor Většího vlastence nebude dál posílat příspěvky své postavičky do blogu. Je pravda, že ho nastylizoval tak trochu jako dotěrného štamgasta, který se rád posmívá druhým, možná, že měl jeho horizont otevřít víc k veřejným událostem, ale v každém případě má dar humorizmu a satirického pohledu na svět. A psát umí.
Třeba nám pošle jinou postavičku, jiného přispěvatele, když zhasl Vv. To přece pro něj není žádný problém, že?

drak řekl(a)...

informaci:

Já VV rozhodně neupírám, že je inteligentní a že toho poměrně dost ví. Pro mě jsou ale mnohem důležitější i jiné věci a aspoň náznak dobré vůle během komunikace patří mezi ně. Projevy VV během komunikace byly skoro všechny bez výjimky takové, že mít s ním cokoliv společného bylo asi tak stejně příjemné, jako si zadřít třísku. Oznámení jeho odchodu je tudíž úlevou, asi jako když se člověku konečně povede tu zpropadenou třísku z té rány vydolovat. Já to prostě beru jako dobrou zprávu.

informace řekl(a)...

Draku,
když už tu Šaman uspořádal toto referendum, (nevím s jakým taktem, Šaman jistě tuto kritiku promine) o postavě Většího vlastence, tak jsem také přidala svůj hlas.
Snad z profesionálního návyku jsem v něm viděla spíš postavičku vytvořenou Autorem než vyjádření mínění Autora samého. Ostatně jsem o tom už kolikrát psala. Je tu spousta indicií v tomto směru. Autor, kromě jiného, bude mít něco společného s výtvarnictvím, jak bylo dobře vidět v grafické úpravě jeho příspěvků v Lidovkách nebo na Psu, než tam zrušili smajlíky a nezavedli jednotný modrý podklad.
Já jsem se s ním do přímé kolize nedostávala, protože se mnou už dlouhou dobu Vv "nemluvil". Umím si ale představit, že to jeho pošťuchování nebylo lidem příjemné.
Snad proto, že jsem byla ponechávána stranou, mě některé jeho výroky skutečně bavily.
Jak říkám, psát umí a tak snad nám Autor pošle někogo jiného, míň svárlivého a posměšného.

drak řekl(a)...

informaci:

Proti příchodu někoho inteligentního a nekonfliktního nenamítám zhola nic, naopak bych někoho takového rád uvítal. Nicméně v tak malém rybníku, jakým ten náš místní bez pochyby je, nadělá útočný a úporný jedinec, a takovým VV nepochybně byl, mnohem víc škody, nežli užitku. Na rozdíl od Vás nevěřím, že by takhle zlý autor dokázal stvořit laskavější postavu. A kdyby náhodou ano, asi půjde o více či méně zdařilý podvod a stejně to nakonec rupne. Pakliže se mýlím, budu jen rád.

Schumacher řekl(a)...

Mám z toho divný pocit. Třebaže jak neznámý VV přišel tak neznámý odešel, bude tu dlouho doznívat spolu s otázkou "Co tím vším sakra chtěl říci", určitě ne to co nám prvoplánově předhazoval. Jako by kdo sám není bez chyby, nastavoval nelaskavé zrcadlo našemu pinožení, intelektuálskému vykecávání, klubovému fangličkářství, malosti zaprděnosti, netoleranci, malichernosti, nesnášenlivosti, rozumbradatosti,patentu na řízení světa, patentu na jedinou "svatou pravdu", zahleděnosti do svého času a prostoru, nadšenému skákání na všchno co se nám předhodí abychom se o to servali jako psi o kost, neschopnosti nahlížet z různých pohledů. A stejně tu zůstane k přemýšlení ta otázka "Co tím vším sakra chtěl říci..."
Dobrou cestu, VV.

informace řekl(a)...

Možná že se mýlím, Draku, ale mám za to, že ji v minulosti už vytvořil.
Soudím tak ze stylistických shod. Ton byl ale zcela opačný.
A teď už dost. Víc o těhle svých teoriích psát nebudu.

Kopretina řekl(a)...

STK mě roztrhne jako hada, ale přesto, když jsou ty Velikonoce si opovážím vložit text některých "křesťanů", křesťanů pouze podle jména...zlý duch pronikl i do křesťanských církví
Chystá se církevní Durban?

Na březen 2012 se připravuje v Betlémě „Křesťanská mezinárodní konference“ pod názvem: Kristus na kontrolním stanovišti - naděje v průběhu konfliktu.

První konference toho druhu „odsoudila jak křesťanský sionismus, tak i antisemitismus“. Tony Campolo, jeden z organizátorů první konference a bývalý duchovní poradce Billa Clintona, po skončení napsal: „Byl jsem svědkem smutku a zklamání křesťanských Palestinců, kteří měli pocit, že se o jejich trápení američtí křesťané nezajímají, že musí trpět. Američtí evangelikálové, kteří bezvýhradně podporují politiku Izraele, jsou překážkou evangelizace mezi muslimy“ (křesťanští sionisté podporují Izrael, protože věří, že jeho vznik je naplněním biblického proroctví).

Konference se uskuteční v Betlémské biblické škole. Ještě před 25 lety byl Betlém ze 70% křesťanským městem. Dnes je to sotva 15%. O „moudrosti“ pastora Campola svědčí další jeho výroky jako např.: „Měli bychom vyzývat ke stržení bezpečnostní zdi a k návratu hranic před červnem 1967. S muslimy se můžeme společně modlit. Nejsem přesvědčen, že Ježíš žije pouze v křesťanech. Věřím, že mnozí muslimové nepotřebují evangelizaci.“ (je záhadou, proč je potom Izrael překážkou evangelizace mezi muslimy)
Arabský křesťan Alex Awad je dalším představitelem připravované konferenci v Betlémě. Zde jsou jeho výroky:

„Kvůli izraelské okupaci Betléma v roce 1967 jsem se tam nemohl vrátit a šel jsem studovat do Evropy. Vysvětloval jsem, že Palestinci měli svá města a kulturu v biblické zemi už před 6000 lety. Nekritická podpora Izraele od křesťanských sionistů nejen brání dosažení míru v arabsko-izraelském konfliktu, ale přispívá k nejradikálnějším izraelským postojům. Poselstvím konference je vložit ruce křesťanů do rukou muslimů a podpořit kulturu míru.“

Ředitelem konference je Munter Isaak a zde jsou jeho výroky: „Stále existuje problém 5 milionů uprchlíků, z nichž 1,8 milionu dosud žije v táborech. Stavba bezpečnostní zdi je nezákonná a výstavba bytů v Judeji a Samaří je hlavní překážkou míru. Izraelská okupace je nejdelší okupací v moderní historii.“

Další dva z organizátorů konference jsou Stephen Sizer a Sami Awad, kteří neústupně obhajovali pokus turecké teroristické skupiny IHH o prolomení izraelské blokády Gazy v květnu 2010. Mluvčím na konferenci bude i Ben White, který spolu s Azzam Tamimim schvaloval teroristické útoky proti izraelským civilistům.

Arab Naim Ateek, anglikánský duchovní v Jeruzalémě, je hlavním představitelem palestinské teologie osvobození, která údajně „stojí na dvou pilířích - na úsilí o spravedlnost a na Bibli. Ateek učí, že „Ježíš byl palestinský Žid a uprchlík, který pacifistickou cestou hledal cestu k osvobození svého zotročeného lidu.“
Arcibiskup Vincent Nichols, hlava katolíků v Anglii a Walesu, podporující registrované partnerství homosexuálů, přirovnává život palestinských Arabů k „Ježíšově utrpení“ a vědomě tak mate své ovečky.

Kněz Manuel Musalam, katolický představitel v Gaze, považuje Protokoly sionských mudrců za pravdivé. Je znám svými radikálními protižidovskými postoji.

William Kenney, pomocný biskup z Birminghamu, napsal: „Nedávno jsem se vrátil z návštěvy dvou největších otevřených vězení světa, z Betléma a z Gazy.“ Gazu označil za „velké vězení“ rovněž pomocný biskup v Dublinu, Raymond Field. Je zřejmé, že takoví pomatenci dělají křesťanství jen ostudu. (11.1.1

drak řekl(a)...

Schumacherovi:

Kdybych chtěl, mohl bych Vám dotáhnout i jeho fotku, ve vysokém rozlišení, ale nebyl jsem na něj ani trochu zvědavý, nestálo mi to za tu námahu. Co tím chtěl říci? Nevím je mi to fuk, je na něm, aby to srozumitelně sdělil, kdyby chtěl nepochybně by to svedl. Zvyk komunikovat s okolím srozumitelně a slušně považuji za velmi užitečný. Snažit se po někom dekódovat, co vlastně chtěl tím zlostným prskáním sdělit, proč se k tomu uchýlil a co ho k tomu vedlo, považuji přinejmenším za ztrátu času, a toho není nikdy nazbyt.

informaci:

Možná se mýlíte, možná máte pravdu, nevím, je mi to jedno, viz výše napsané Schumacherovi. Nic proti komunikaci, nic proti tomu, že někdo může mít na věc jiný názor než já, prosím, ať ho má, ale to přece ještě není důvod, abych on útočil na mne, nebo já na něj. Podívám-li se na dlouhodobé statistiky působení VV zde, tak je to takřka učebnicový příklad toho, čemu se na Wikipedii říká troll, a neustále se tu snažil vyvolat cosi, čemu se říká flame war. Nejúčinnější zbraní je, takové chování důsledně ignorovat a nereagovat na něj. Já, když s někým komunikuji, snažím se být srozumitelný a slušný, nestojím-li někomu aspoň za tohle, tak ať se jde vycpat, nemám se s ním pak o čem bavit. Pitvat se v tom, proč někdo něco takového dělá, zda náhodou nemá ještě jiný nick, který se projevuje slušněji, mě prostě nezajímá, je mi líto vynakládat na něco takového čas a úsilí. Nepřipadne mi to příliš smysluplné.

drak řekl(a)...

Kopretině:

Mnohá společenství mívají ve svém středu v lepším případě pomatence a v tom horším i Quislingy. Křesťané jak je vidět nejsou výjimkou.

EK dodala řekl(a)...

Tak pomatená jedno-dvouletá rostlina? Ano? Za mne ANO!Kvete v zimě, snad je nějak užitečná svojí pomateností.
čest v šest!

Schumacher řekl(a)...

Kopretino, co očekáváte, když zástupce bosého ukřižovaného má vlastní parfém, jeho služebníci nakupují v luxusních pro ně určených obchodech a zdejší chrámy znějící vyprázdněnými frázemi s panoptikem vyprázdněných rituálů zejí prázdnotou. Co očekáváte od "křesťanů", kteří vše co činí, činí v rámci spasitelské víry a pro ni samu, odtrženou od života a od reality, bez ohledu na to, že jde o obecný kulturně hospodářský problém. Jestliže tam v cizině "evangelizují" a považují to za správné a žádoucí, jiní v jejich domov "islamizují" a považují to za správné a žádoucí.Jsou přijímáni i některými "nevěřícími" protože nabízejí "řešení", nabízejí "řád". A s efektem "New". Islám je relativně mladý, nevíme jak se bude vyvíjet. Musíme respektovat, že má velký počet stoupenců, že jich bude přibývat, a že pokud nedojde ke změně, budou se i nadále měnit demografické poměry v Izraeli v neprospěch Židů. Ty nakonec prakticky rozhodnou. Tak jako všude. Jestliže nás válcuje konkurence, není to signál, že něco děláme špatně? Pokud jde o porovnání toho a onoho světového náboženství, není příznačné, že nejnesmiřitelnější jsou právě ta s "biblickými" kořeny? Garantuji Vám, že v době, kdy křesťanství zažívalo svůj "středověk", tak jako nyní Islám, ale i v době pozdější, skončila byste na hranici. Tak jako my všichni tady. Za mumlání mnichů modlících se spásu našich duší, zatím co by žár spaloval naše těla. Slabost judaismu v soutěži spočívá v tom, že není univerzální. Je výlučným náboženstvím jediného národa a pro jediný národ, v absolutním světovém měřítku v podstatě marginální. Z našeho pohledu se to tak sice nejeví, jenže například z čínského pohledu to vypadá jinak. Židovství vždy bude "elitní" a samo pro sebe. Židé v krajním případě nejsou teritoriálně existenčně vázáni na Izrael. Jak porokázala praxe, jsou schopni přežít kdekoli, kde je trochu tolerance. Jako "neevangelizující", budou-li si žít sami pro sebe, nebudou mít s Čínou problém. "Evropská civilizace" je jak se zdá v rozkladu a pravověrným židům je většinou lhostejná. Má pro ně význam výlučně jako jedno z nyní relativně bezpečných útočišť. Bolestně to však pociťují ti, kteří jsou s ní spjatí, "sedící na dvou židlích" a uvědomující si společné základní prinipy a tohle všechno o čem píšu. Znáte nějaké rozumné, všeobecně snesitelné řešení?

Jakub S. řekl(a)...

Zhruba aji můj pohled, dobře shrnuto a nastíněno. Stav a téměř jistý vývoj. Té konference se dost obávám.

Schumacher řekl(a)...

Abych byl objektivní, co se týče Palestinců, kterým na rozdíl od evropských Židů před sedmdesáti lety, v nynějších poměrech nejde o krk, platí o nich totéž obecné co o všech. Jedinou možností jak zlepšit svůj úděl je vzdělání v užitečných oborech a práce s vědomím, že nejprve práce a teprve potom koláče. Jenže to není součástí jejich kultury a už vůbec ne prioritou teroristických organizací Hamas a Al Fatah. Jejich podobnost s ETA a IRA a dalšími není náhodná. Jsou parazity na vlastním lidu. Prostředek se jim stal cílem a smyslem existence. Kromě toho problémem je islám jako takový. Podle toho co vím, diskutovat v islámu tom o čem se běžně a svobodně diskutuje mezi židy v judaismu, znamená jít o krk. Podobně jako relativně ještě nedávno v křesťanství. V islámu se na všeobecné úrovni nediskutuje. To je vyhrazeno jen té nejvyšší náboženské vrchnosti. V nynějším islámu dominuje vertikální složka, v judaismu již dlouho horizontální. Kde se špatně diskutuje, špatně se studuje. Špatná diskuse znamená špatnou vědu a s tím spojené špatné důsledky.
Ještě k VV, mám rád nadsázku a břitký humor. Rád si dělám srandičky a šťouchnu třeba do Kopretiny, když mám pocit, že to přehání. Jenže nesmí to být únavně pořád na jedno brdo, bez nadhledu a tolerance a bez respektu k identitě. Jediný kdo mě popudil ke agresi je Krystlík svými hrubými osobními útoky. Sice ne na mě, ale dotklo se mně to stejně jako by se stalo.

Kopretina řekl(a)...

Shrnul jste to dobře, Schumachere, ale co se týče Krystlíka, Krystlík hrubě urážel Šamana, psal propagandu v duchu nacismu, ale přesto v míře a sprostoty byl pro Vlastencovi slabý odvárek, mě osobně neurážel, vždyť v čem se oba lišili? Vlastenec byl stalinista a stalker posedlý mou osobou, věčně mě urážel, srážel a ponižoval a Krystlík byl zase nacista, nula od nuly pojde. Diskusní prostor je očištěn, doufám, že napořád. Jistě, křesťanství napáchalo spoustu zla, spoustu zločinů se dělo ve jménu Ježíše,ale v současnosti je terorismus číslo 1 islámský terorismus...

Zdeněk Žíkovecký řekl(a)...

> "Co tím vším sakra chtěl říci..."

Domnívám se, že snaha trolů naštvat ostatní může pramenit z podvědomé materialistické představy, že šířením naštvanosti do okolí se bude snižovat jejich vlastní naštvanost. Jenže tak to nefunguje, pro jevy jako je naštvanost a dobrá nálada, nepřátelství a přátelství atd. zákon zachování neplatí, spíše naopak - čím víc toho vydám, tím víc mi toho zbyde.

Schumacher řekl(a)...

Kopretino, se stalinismem bych si u VV nebyl jistý pro ten ironický tón. Podle mě to je jen krycí obal. Nelíbily se mi osobní útoky a odhalování identity.Rejpnout jo, ale tohle se nedělá, svědčí to o temné stránce mysli, o komplexu.
Nemyslím, že hrozbou je islámský terorismus. Hrozbou je naše neochota se mu účinně bránit, třebaže technicky jsme toho schopni. Problémem jsou miliony zdejších muslimů, které jsou již významnou složkou voličstva. Kterak tak bylo dopuštěno, je vinou politiky příslušných zemí EU. Na druhou stranu, například bratři Poláci nemají takový problém. Zkoumejme proč. Jako silně a principiálně katolická země, katoličtější než Itálie, nejsou "islamfriendly", jsou přiměřeně chudí, nemají štědrý sociální systém a co se týče ochrany své víry a státnosti jsou silně našlapávací. Kromě toho, polská vláda je propolská vláda. Kdyby nebyla, tak by už nebyla. Shrnuto, jsou zemí naprosto nevhodnou k islámské kolonizaci. Islámský terorismus je primárně namířen proti Izraeli, sekudárně proti jeho hlavnímu strategickému pojenci USA a proti spojencům jejich spojenců. Regionálně proti Rusku, ale to je tamní vnitřní záležitost. Rusko je suverénní zemí, nenechá si to toho kecat a poradí si. Tak jako Čína.

Kopretina řekl(a)...

Schumachere, napíšu to tak, nebezpečí je levicový multikulti šílenství. Jádro multikulti by mělo znamenat, aby si všechny kultury byly rovné, aby nebylo zvýhodňování nebo znevýhodňování lidé podle rasy nebo vyznání, to je ušlechtilá myšlenka, nicméně dnešní multikulti se zvrhlo v antibělošský rasismus, černoch nebo hispánec v USA je přijímán na univerzitu i v případě, že je horší, než běloch jenom proto, aby se neřvalo o rasismu! Nejsem rasistka, nevadí mi barevní, proč také, mají rozhodovat vědomosti, ne rasa studenta no a to samé s muslimy, na muslimy má platit stejný metr jako pro nemuslimy a trestat stejným způsobem, ne zamlčovat a nebo zlehčovat, chtít po muslimech stejná pravidla a nedávat jim sociální dávky, když chtějí mít děti (nejsme v Číně, nemůžeme redukovat porodnost kohokoliv), ať si je zaplatí, ať chodí do práce,ať se snaží. Chcete mít 8 dětí, tak jo, ale nevysávejte náš stát. Martin Luther King řekl "Mám sen" (aby nerozhodovala rasa, ale schopnosti, ale přesto rasa rozhoduje, ale v opačném gardu)

Kopretina řekl(a)...

Bělošský Ku-klux-klan s černošským Black Panters (Jeremiah Wright, Luis Farackham) a Hamas si mohou podat ruce, bílí nacisté, černí nacisté a muslimští nacisté, nula od nuly pojde...Těchto muslimů si vážím...
heikh Prof. Abdul Hadi Palazzi - ředitel kulturního institutu italského islámského společenství, egyptský učenec Dr. Tawfik Hamid, Irshad Manji, muslimská kanadská spisovatelka a obhájkyně pokrokové interpretace islámu, je nutné aby v islámu proběhla demokratizace zbavena islamismu a antisemitismu...

Jakub S. řekl(a)...

Jistěže, obuvníku. Já jí to privátně s tím stalinismem vysvětlím.
Mne sa bude po tom chalanovi viacmenej cnieť. Kolik vtipných, labužnických formulací v přesném dobovém a režimním hávu (můžu posoudit). Kolik odsouzení či chval, jako přes kopírák (?) z usnesení ideologických konferencí KV či OV kaešče v Gw. Ále jendže... najednou jsme nestačili otvírat oči, že. To už nebylo na úrovni, a tvrdošíjně se opakuje (to je přechodník), ztratil etiku boje. Ano, VV, vy to víte, a víte, že my to víme taky. Nemuselo to bejt, tohle nebyl protivník pro vás. A nedal jste na velmi důtklivé upozorňování např. od STK. Proboha, proč. Resumé: můj vztah k vám je výrazně ambivalentní. Tož tak. Missa est.

informace řekl(a)...

Ještě jednou a naposled.
Satira jako taková je zlá. Viděli jste už někdy mile se usmívajícího, zdvořilého satirika?
Nevím, snad nejste na tento žánr zvyklí, tady je zase satira denním chlebem. Nejen že tu jdou v TV celovečerní satirické programy, máme tu satirický teležurnál (sleduju ho každý večer, člověk se tam na věci podívá z jiného hlediska), satirik zas jinde zahajuje vážnou politickou debatu tím, že se obrací k přítomným politikům s jedovatými poznámkami (přála bych vám vidět ty ksichty, kdy politici nevědí, mají-li se shovívavě usmívat nebo vyletět vzteky), u jiné TV politické debaty zas satirik dělá závěry.
Satira bičuje, posmívá se. A Vv je satirik. Jenom, jak říkám, psát v tak malém prostředí, jako je tento blog, a soustřeďovat poznámky na přispěvatele, se časem stává neúnosným.
Také mne mrzí, že přestal psát. Měl svou charakteristickou mluvu, své někdy podivně znějící názory, byl zajímavě propracovanou postavou. A umí psát.
Jakou má povahu satirik, je v podstatě zlý nebo zakomplexovaný člověk, který si tak vylévá své mindráky? To nás nemusí zajímat. Ptáme se snad, jakou povahu má spisovatel, novinář, televizní hlasatel?
A pak. Satira nečeká odpověď. U satiry odpověď není preventivována. Spolkne se a basta! To jsou pravidla žánru.

informace řekl(a)...

Teď si to Vlastenec přečte (určitě příspěvky čte, je zvědavý jak koza) a potěšením nadskočí na židli. "Chachá, imponuju ti, že jo?" řekne.
Prosím tohle je můj profesionální názor a nevím, proč bych ho tu neměla napsat.

stk řekl(a)...

Inu Informace,
jste tu mezi námi taky už dost dlouho (nenarážím na věk, ale na délku "členství v klubu") tak víte, že jsem se Vlastimila Většího na začátku (a ještě dlouho potom) zastával. Zajímal mě ten sečtělý chlápek s nekonformními názory a zvláštní minulostí, který deformovanými zrcadly a obracením logiky ukazoval i naše (moje) slabůstky.
Leč časem začal být pyšný a když argumentačně neuspěl v prvním kole, začal dialog prodlužovat až do okamžiku, kdy získal pocit, že momentálně vyhrává. Tam smečoval a zakončil. Takový narcistický rys.
Ale každý styl se jednou vyčerpá nebo okouká a poslední dobou mě už V.V. nebavil tak, jako dřív. Ty jakoby domluvené dialogy s Harpyjí mi dokonce občas připadaly, jako by je psal jeden člověk, který sám sobě nahrává. Ale byl jsem vyveden z omylu a nakonec jsem sám zjistil, že jsou to dva různí avataři.

Vlastimil neměl žádný materiální důvod být zakomplexovaný. Jen sebou nesl křivdu, když byl kdysi vyhnán z Neviditelného Psa. To se ho dotklo velice - netuším proč.
I mě bude mrzet Informace, když už ho nebudu moci číst. Na rozdíl od mnohých ale budu intenzívně pátrat mezi nově příchozími, jestli některý z nich není cítit podobně VV.
Změnit převleček totiž není pro avatara zas takový problém. A větší jistotu o tom všem bude mít jen Šaman, ale ten ho neprozradí.

Schumacher řekl(a)...

STK, tak, tak. Když argumentačně neuspěl v prvním kole, začal dialog prodlužovat až do okamžiku, kdy získal pocit, že momentálně vyhrává. Tam smečoval a zakončil.... Problém člověka který chce mít vždycky pravdu. Kterému nstačí, že ji má jen někdy. Nebo většinou. Chce ji mít pořád a pořád mít navrch. Zbytečně. Protože nemít ve všem pravdu je obyčejně lidské a pro toho kdo má nad sebou nadhled nebolavé.

"Ravishing" Rick Rude a vší lid řekl(a)...

Vážený V.v., děkujeme Vám za osvětu, neúnavnou politickou práci, zábavu i poučení.

informace řekl(a)...

STK,
Vaše pohovory s VV na blogu jsem sledovala. Chápu protesty těch, do kterých se Vlastenec pustil.
Ale neměli bychom už přestat s tím mytím hlavy? Aby mu nakonec na hlavě nějaké ty vlasy zůstaly!

STK řekl(a)...

Proti situaci, kdy s někým jedu třeba ve vlaku a nemohu opustit kupé je pobyt, milá Informace, ve virtuální hospodě daleko bezpečnější. Když je mi (nebo na mě) někdo nepříjemný, přestanu mu odpovídat a když už v takové virtuální hospodě nelze ani pořádně diskutovat, protože někdo nepříjemný se vmísí do každé diskuze, mám ještě pořád možnost do takové harendy přestat chodit. Takže o mytí hlavy tady nejde - já osobně jsem s Vlastimilem Vlastencem vážnější problém neměl. A dlouho vůbec žádný. Víc mi vadilo, když se pustil do Hany Lukešové - ne, že bych s ní pořád souhlasil - ono tak exaltované vyznání lásky k Israleli "v jednom tahu" moc k vydržení není - ale nebyla pro V.V. argumentačně dostatečně "důstojným protivníkem".
===
Já si myslím, že se tady VV objeví za čas znova. Poněkud metamorfovaný, méně vystresovaný.
A tím končím výprodej svých bezcenných názorů na R.Š., alias Většího Vlastence.

Jakub S. řekl(a)...

Tak - mytí hlavy myslím situaci nevystihuje.

Kopretina řekl(a)...

Přesně tak, já jsem si vědoma toho, že mnohé lidi můžu iritovat a velmi rozčilovat, je mi to líto, vím, že když jsem semka psala, že už jsem taková, že Izrael budu milovat, u Vás nebo jiných lidí nevyvolá žádné pochopení není, leč vyjadřuji své pocity a cítím se do jisté míry osamělá, vrstevníci a dobří a milí přátelé v mém věku, ze které bych dala ruku do ohně, jsou ale k Izraeli neteční a lhostejní, necítí k němu lásku a soucit, snad snad jen jedna přítelkyně, jenže ta je až z daleké Prahy, jen ve sboru se setkávám s lidmi, kteří k Izraeli cítí to samé, co já, jenomže to jsou lidé také kolem 40, lidí o hodně let starší, než-li já.Člověk se s tím musí smířit, že je v názorech osamělý, tak už to na světě chodí...

Jakub S. řekl(a)...

Právě. Ano, chápejte ji a oceňte tu otevřenost (to už stačí, H). Ve společnosti Přátel Izraele, kam s radostí za pár dní opět jedu, jsou skoro všichni nad padesát.
To je neuvěřitelné: v rádiu teď extaticky recitujou Plastic People (ano, TI) Bože můj, Bože můj, proč jsi mne opustil?! - a k tomu, pod tím, ten jejich doprovod a orchestrace. A předtím hráli spolu s Komorní (fil)harmonií. To jsou paradoxy, to jsou paradoxy, pane Vaněk...

Kopretina řekl(a)...

Ano, nadějí mi můžou být nádherná slova...
...Byť mi se dostalo jíti přes údolí stínu smrti, nebuduť se báti zlého, nebo ty se mnou jsi; prut tvůj a hůl tvá, toť mne potěšuje...

STK řekl(a)...

Já to Jakube Plastikům přeju. To příliš pozdní výsluní.Poezie mě často nezasahuje, ale jejich verše (a taky Magorovy verše) mě, jak se říká v branži, oslovily. Byly pravdivé, syrové. Jako Karel Kryl.
===
Jenom se bojím, že se jedná jenom o kabát obrácený naruby. To, co je uvnitř zůstalo stejné. A kabát, jak známo se dá obrátit zase zpátky.
Günterovu báseň v próze beru (jsem nedůvěřivý) jako zkušební balónek, jestli už pomalu nezačít obracet kabát zpět. A bojím se, jestli není zevnitř toho kabátu přišita Davidova hvězda.

Jakub S. řekl(a)...

Čertví. Možná ani on sám ne.
A s hvězdou (autentickou) půjdu (doufám) dvaadvacátého přes Staré Město pražské na Malou Stranu. Vyhlídne-li si mě nějaký svalnatý vylebaný blb v černém, pámbů se mnou. Ale kdy, když ne teď. Kdo, když ne já.

drak řekl(a)...

Židé mi nevadí, naopak, když už si na vás udělají čas, kterého nikdo nemá nazbyt, jsou to zpravidla inteligentní, zábavní a příjemní společníci, mnozí se zajímavými životními postoji, názory a zkušenostmi. Rozhodně je co, od nich pochytit a rozhodně je čemu se přiučit. Izrael jako stát docela obdivuji, a kdyby ti naši čeští pazgřivci, které máme v politice, začali sahat těm izraelským politikům aspoň po kotníky, možná bychom aspoň mohli začít doufat, že se ty naše poměry někdy zcivilisují a zlepší. Já jenom necítím potřebu, tak jako třeba Kopretina, vyjadřovat mou úctu k nim tak často a tak intensivně.

Plastikům ten jejich byť i zpožděný komerční úspěch z celého srdce přeji. Jinak upřesním, že u mne a spousty mladých lidí byli úspěšní už dřív, v Praze se před listopadem 1989 šířily jejich nahrávky v koncem sedmdesátých let a později poměrně bez problémů, aspoň pro mne s mými styky, nebyl problém si nějaké sehnat, nebo se i dostat na nějaký ten čím dál tím méně legální koncert. Jejich tvorba mi ale přišla různorodá a od věcí, které se dají jak STK výstižně řekl, označit jako ty, které berou za srdce, podobně jako ty Krylovy, tak se tam ale zrovna tak vyskytují věci, které mi tenkrát dokázaly zaujmout jako nevzyrálého nedospělce, dnes už prostě nemají ten půvab, co měly dřív. Plastici si zaslouží obdiv pro některé nekompromisní postoje z doby před listopadem a stejně tak za jejich polistopadové působení, kdy by se dal vyjádřit vděk, za to, že zůstali "sví" a nezblbli sami ze sebe. Ne každému se to podařilo, viz třeba slibné počátky a neslavné konce kariéry páně Kocábovy.

drak řekl(a)...

STK a Jakubovi S.:

Nevím, mě osobně to spíš připomíná takovou tu nacistickou, chcete-li náckovskou, záměrně provokující a drzou nepokoru, neochotnou a neschopnou uznat, že ten režim byl nelidský a že mezi civilisovanými lidmi nemá obdiv a pochopení pro něco takového co dělat. Argumentačně se to snaží opřít o to, že Izrael má jaderné zbraně a možná je použije. Ta argumentace je ale cílí mimo jiné na slabomyslné a neinformované, protože příliš velkoryse přehlíží, že darebácký stát Írán se všemi silami snaží vyvinout jak jaderné, biologické a jiné hlavice, tak i jejich raketové nosiče, takže nebude-li Izrael chtít být vymazán z mapy, možná ty své zbraně prostě bude muset použít. I naprostému ignorantovi je jasné, že situace v tomto strategickém a neuralgickém regionu není dobrá a že z toho možná vznikne pořádná mela. Lidé jako Grass, jsou ale svého druhu mimo jiné našimi evropskými Quislingy, působícími proti našim zájmům, a proto je velice žádoucí, je přinejmenším aspoň s pořádným humbukem a ostudou, vykázat do patřičných mezí.

STK řekl(a)...

Draku,
ano, Izrael se musí bránit, nemají- li zbytky Židů zase bloudit Evropou a světem jako lidé bez vlasti.
Vlast - to je něco vlastního, něco, co vlastním, co mám.
===
K náckům: To co jsem vypozoroval už kdysi, "za totáče", totiž, že hitlerovské Německo se zas tak moc nelišilo od Stalinovského SSSR ani ideologií, ani pohrdáním jednotlivcem, ani slavnostními rituály už beru jako axiom. Je to jedno a totéž. Nadávám-li někomu do neonacistů, myslím tím i neokomunisty. Zkuste si všímat těch podobností - vnitřních i vnějších.
===
Na druhé straně: Bezbřehý imperialismus a nadvláda peněz nad vším (i idejemi a náboženstvím), nesmírná moc nadnárodních monopolů a bank: Co to vlastně je? Třetí cesta nebo cesta do pekel?

To není politologický rozbor. To je jen převládající pocit člověka, který se nad tím vším na chvilku pozastavil.

Jakub S. řekl(a)...

Možná třetí cesta do pekel...
To nic. To mě tak hned napadlo, netrvám na tom, jako na ničem. Ale - není na tom něco?

drak řekl(a)...

STK:

Ano, každý na světě by měl mít právo mít vlast a být někde doma. Vlast by zase měla být něčím, co stojí za to bránit, nebude-li se to dělat, také lze o ní přijít. To je obávám se cosi, co spoustě lidí v Evropě buď nedochází, nebo nemají dost vůle a odvahy tak činit, to je snad ještě horší.

Ano, na obou těch odporných ideologiích je mnoho shodného, ta bolševická nás sice nechtěla nechat prohučet plynovými komorami a následně pak komínem krematorií, ale zase by nás klidně bývala použila jako levnou a dostupnou potravu pro kanony, kdyby usoudila, že má šanci zvítězit v nějaké rvačce o Evropu, nebo nějaký jiný kus světa.

To, v čem žijeme, je svým způsobem fajn a je to obrovská vymoženost, už ani zdaleka nemusíme dřít tak moc a tak dlouho a tak usilovně, abychom nemřeli hladem, jako museli naši předkové. jenomže to je asi tak vše, pak už začínají přicházet na řadu haldy nevýhod toho všeho, jako třeba to, že mnozí z nás za to platí, že jedí bůh ví co a v bůh ví jaké (ne)kvalitě. S tím, jak odmítáme přizpůsobit svou ekonomickou vědu, priority a postoje změněné situaci a potřebám, tak jsem čím dál tím ubožejšími obětmi pokřivených ekonomických a společenských vzájemných vztahů, slepě a hloupě podřízených jakýmsi nesmyslným bůžkům tvorby co největšího zisku a dosahování co největšího růstu. Slepá a samoúčelná a nedomyšlená aplikace čehokoliv může vyústit v cestu do pekel, včetně oné nesmyslné honby za ziskem a růstem.

Harpyje řekl(a)...

"Ano, každý na světě by měl mít právo mít vlast a být někde doma."
Mluvíte z duše sudetským Němcům. Ti, shodně s Vaším výrokem, žádají rovněž "Recht auf Heimat".

Kopretina řekl(a)...

Každý národ má právo na svou zemi, Židé jsou národ, vzešli ze země Eretz Yisrael, to je jejich skutečná země, skutečná vlast a Židé v diaspoře to vědí, připíjejí si "Příští rok v Jeruzalémě", židovské oběti masakru v Toulouse budou pohřbeny v Izrael, Izraelité udělali z pouště a malarických bažin krásnou a zelenou zemi a palestinští Arabové závidí a chtějí izraelské Židy vyhnat pryč a dostat se k hotovému. Tak to je. Vycházejí z některých částí Koránu, které říkají, že jsou Židé prokletým národem od Alláha a že území, které jednou bylo muslimské, nesmí být muslimům nikdy odňato, to mějme na paměti.

Kopretina řekl(a)...

Draku, dívala jsem se na program ČT 24 a tam byl pořad o rakouském nacistickém lékaři, v "klinice" usmrtil za WW2 stovky dětí, ale co horšího, nebyl za své zločiny souzen a provozoval praxi i po skončení WW2, kdy byly nacistické válečné zločiny odhaleny a v jiném domově pro postižené píchal lidem injekce se zvířecími hormony a rovněž zemřelo mnoho lidí. Smutné, většina nacistických lékařů spravedlnosti uniklo, když už nebyli nacističtí lékaři souzeni, tak jim alespoň neměla být povolena lékařská praxe. Kdo byl souzen? Hoess, Liebehenschel, jenom ti nejvyšší potentáti, ale řadoví vrazi, řadoví poručíci SS ne a Tráva rovněž ne...

drak řekl(a)...

Harpyji:

Myslím, že zapomínáte na to, s jakým nadšením tito sudetští Němci vyháněli své české sousedy v době následující po podpisu mnichovské dohody. Nejdříve tedy sudetští Němci vyháněli české sousedy z jejich vlasti, kolik jich přitom pozabíjeli ze zálohy ještě před tím, atd atp, to si snadno zjistíte. Němci tedy byli prvními, kdo někoho připravil o vlast, činili tak s nadšením a v rámci ideologie, která měla plány na to, jak kde koho v Evropě nejdříve zotročit a následně pak prohnat plynovou komoru a úplně nakonec, jako bonus krematoriem. Také zapomínáte, kolik si v rámci té mnichovské dohody "přihrábly" ty sudetské ukřivděné chudinky území, kde jich ani nebyla většina. Ti, co přežili koncentráky říkali, že v koncentrácích mezi dozorci nebylo větších sviní, než sudetských Němců a Rakušáků, ti byli v mnoha ohledech horší a aktivnější, nežli sudetští Němci. Časem se ale karta obrátila a sudetští Němci byli po zásluze potrestáni za své ohavné činy jen a pouze tím, že přišli o vlast a o majetek. Domnívám se, že vzhledem k tomu, s kým a za jakým účelem se spojili a jaké ohavnosti prováděli, šlo o trest spíš mírný a situaci zcela přiměřený.

Když poslouchám výkřiky sudetských Němců v tom smyslu, že se dožadují práva na vlast, tak jim připomínám, že spojením se s Hitlerem za účelem ukradení vlasti jejich sousedům Čechům a jejich nadšené spolupráci při jejich následném zotročení a fyzické likvidaci, ztratili jednou provždy jakýkoliv nárok, dožadovat se návratu do ní. Zároveň s tím vyslovuji politování, že lidem jako byl George S. Patton nebyl dán při poválečné denacifikaci dostatek volného prostoru, prostředků a času na to, aby buďto úspěšně vytloukli nedoraženým SSmanům a náckům jejich obludnou ideologii z jejich zatvrzelých palic, nebo aby je v případě neúspěšné převýchovy rovnou zlikvidovali.

Vaše nemístné poznámky jen svědčí o tom, že mé politování je zcela na místě.

Harpyje řekl(a)...

Nemístné poznámky?
Psala jsem snad já, že "Ano, každý na světě by měl mít právo mít vlast a být někde doma."?!
Tak se laskavě uklidněte, a příště takové věty nepište, pokud nejste toho názoru, že sudetští Němci nejsou "každý".
Vaše argumentace, nebo spíš výbuch vzteku, se podobá odpovědi na jeden můj příspěvek pod nedávným článkem Vlka st., v níž mi jakási ochechule podsunula, že popírám holocaust. :-)))

drak řekl(a)...

Kopretině:

Já o tom všem vím, a Židé, Izrael a jeho politici mají můj respekt a úctu, protože si jí plně zasluhují.


Harpyji:

Předesílám, že jsem byl vychován v duchu, že: "Ženu ani květinou neuhodíš." Nicméně každé pravidlo má své výjimky. Před ukončením jakékoliv další komunikace s Vámi, Vám dobře radím: "Dobře važte, co píšete a říkáte, za některé Vaše věty, byste v některých evropských státech mohla jít do vězení, nebo aspoň dostat po hubě, kdybyste to, co říkáte vyslovila před některými, dosud ještě žijícími oběťmi, nebo jejich příbuznými. Přestaňte si mne všímat a jakkoliv na mne reagovat. Od teď budu dělat to samé, nemáme si říci, s někým tak drzým a cynickým se nemám o čem bavit.

Harpyje řekl(a)...

Nuž, vážený vlastenče Draku, já spíš lituji toho, že nelze trestat blbost.

Jakub S. řekl(a)...

Je mi líto, ale konstatuju, draku: H. samozřejmě ani nenapadne zastávat návrat tzv. sudetských Němců do tzv. staré vlasti. Natolik ji znám, prosím. Tento boj nemá od počátku smysl. Je to tím smutnější, respektive absurdnější, že většinou máme většinu názorů totožnou s váma...

drak řekl(a)...

Jakubovi S.:


Můžete mi prosím vysvětlit, nebo přeložit, co tedy, chtěla Harpyje, říci, nebo čeho chtěla dosáhnout dosáhnout následující narážkou? Cituji:

"Harpyje řekl(a)...

"Ano, každý na světě by měl mít právo mít vlast a být někde doma."
Mluvíte z duše sudetským Němcům. Ti, shodně s Vaším výrokem, žádají rovněž "Recht auf Heimat".

8. dubna 2012 14:38"

Jakub S. řekl(a)...

Básník tím chtěl říci, prosím, že kdyby se dostali k tomuto absolutnímu výroku, prohlásili by, že jich se to týká nejvíc ze všech. Pronesl výrok o postoji subjektu "sudetští Němci" a že tento subjekt by mohl svůj postoj k objektu (tématu) ztotožnit s vaším. Z toho nikterak nevyplývá na rovině jiné než hypotetické, že rovněž jeho případný předmětný postoj je s ním identický. Promiňte malý exkurz do formální logiky. Není to ofenzivní, to snad nemusím říkat. A taky už to není cajchnování. A vůbec už výzva k ničemu, nikomu. Tož tak.

STK řekl(a)...

Mám příteli Draku pocit, že si vykládáte Harpyjinu větu úplně jinak, než já.
Jde tu o takovou věc: Když se někdo narodil v Sudetech a byl po válce vyhnán, odsunut, přesídlen - nebudeme se tu přít o slovíčka, tak pořád jsou jeho rodným krajem Sudety. Myslím, že nikdo rozumný tohle nenapadne. Požadavky na navrácení majetku, který mezitím často několikrát změnil majitele jsou ovšem trapnou reminiscencí "sudetských krajanských spolků". To už je přes čáru. Původní obyvatel se může přistěhovat, ale pozemek nebo dům si od nového majitele musí koupit. Žádné vracení, žádné vyvlastňování. Zdá se to možná nespravedlivé - ale jak by bylo spravedlivé k těm, kteří majetek nebo pozemky nabyli v dobré víře (koupili je za za platné peníze), kdyby jim je někdo vyvlastnil a vyhnal je?! Nastala by nová velká nespravedlnost, nic víc.
===
Ale "naši sudeťáci", původní majitelé mé dřevěnice v Sudetech, nic takového ani stínem nenaznačovali, když se před mnoha lety přijeli poprvé podívat do své rodné vsi na svou chaloupku. Byli rádi, že chalupa stojí, že je udržovaná a že dokonce víme, jak se jmenovala jejich rodina. Chudá dřevorubecká rodina, to bych měl podotknout. Popili u nás dobré kávy, moje maminka jim dala bábovku, co nesnědli, dostali na cestu. Vyfotili se před chalupou s námi i bez nás a odjeli do své nové vlasti. Píšeme si pohledy k Vánocům a k Velikonocům. K Velikonocům jsem měl letos ve schránce pohled od jejich dcery. V létě se přijede s vnukem podívat, kde se narodila jeho babička a prastrýc. Doma jsou už ale natrvalo v Deutschlandu.
Někteří Němci mají vztah k staré vlasti silnější. Ti si koupili usedlosti poblíž jejich rodných - ale stejně tam jezdí jenom na prázdniny. Jeden starší pár prý žije ve Spálené celoročně - ale ty neznám.
===
Převážně za jejich (německé) peníze byl nádherně rekonstruován lesní kostel "Maria Hilf", který komunisti napřed zavřeli, pak nechali zchátrat a nakonec srovnali se zemí. Všechno jsem nafotil - vzhledem k tomu, že jsem tam trávil každé prázdniny a každou dovolenou měl jsem na to dost příležitostí. (A fotím od svých 7-mi let.) A poutní místo dneska znovu žije a je mnohem lepší, než bylo kdysi.
Kostel ve vsi se právě obnovuje (nová střecha, nově oplechovaná báň na věži) a bude se prý organizovat sbírka na obnovu místního hřbitova. Česko-německo-polsko-slovensko-řecká.
Takže když se Draku podíváte na věc zblízka, bez předsudků a tak nějak po sousedsku: Co Vám mám říct? Že Bernd Posselt mě nezajímá. Mě zajímají Millerovi, Müllerovi, Grossovi, Chybíkovi, Jandovi, Fischerovi...
V tomhle ohledu nalézám v lidech daleko víc rozumu a pochopení pro toho druhého, než v politicích, komentátorech a spisovatelích. Kdyby bylo všechno tak, jak se nám snaží někteří předestřít, už dávno bychom se vyvraždili. Za tortáče se jim říkalo "váleční štváči". Jak je nazvat dneska nevím. Ale buďme smířliví tam, kde najdeme odpovídající přístup druhé strany. A tvrdí tam, kde ho nenajdeme.
Tož tak.

informace řekl(a)...

Promiňte, že se do toho pletu.
Z čeho vyplývá, že SdL požadují, na rovině pouze hypotetické, svou vlast, nebo přesněji návrat do země, která je podle jejich mínění jejich vlastí?
Upřesnili to někde, že jde o požadavek čistě hypotetický? Ne, a ani by nemohli, podrazili by sami sobě nohy.
Sice nevyhlašují jako svůj primární politický program bezpodmínečný návrat do staré "vlasti" - a ani to by nemohli, kolik Sudetských Němců, nebo spíš jejich potomků by chtělo harcovat znova do Čech a na Moravu? ale ani to explicitně nevylučují.
Kolik z těch potomků Němců "vyhnaných" ze Sudet by bylo ochotno nechat ve Spolkové republice své spořádané domečky se zahrádkou, kde pěstují cuketky, anebo nechat dobře placené místo a vydat se na dobrodružství nové kolonizace?
Takový štvavý politický program, který jen narušuje dobré vztahy mezi oběma státy. Mnohem nebezpečnější než pietu vzbuzující básničky přestárlého spisovatele.

Kopretina řekl(a)...

Informace, Sudeťáci to možná vykládají jako folklór, vědí, že majetky zpátky nedostanou, zatímco celý svět odmítá nároky sudeťáků, tak po Izraeli ti gauneři antisemitští z celého světa "palestinských uprchlíků na území Státu Izrael", vždyť je to hnusná nehoráznost, jednak jsou to potomci 3. možná 4. generace, která s izraelským územím nemá společného vůbec nic a druhak palestinští Arabové spolu s Araby z okolních států vyhlásili Izraeli válku a chtěli ho zničit a za třetí Arabové vyhnali asi 850 000 Židů,
Jsem uprchlík...
http://www.kehilaprag.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=381%3Ajsem-uprchlik&catid=117%3Aizrael-komentare&Itemid=190&lang=cs

STK řekl(a)...

Těch Němců, kteří se chtějí vrátit je málo, Informace: Hrozně málo.
Kdo by taky chtěl žít v kraji, kde není práce, nic se tam neděje, nemocnice je daleko a mizerná, obchod má otevřeno jenom do 11:00 a v sobotu i neděli zavřeno.

Jo - na prázdniny skvělé místo. Lesy, kopce, málo lidí, hodně malin, borůvek, jahod, ostružin a hub. Tedy pokud na ty borůvky nepřijedou polští profesionální sběrači. Ale ty se daří postupně vytěsňovat - jak říká Jakub S. Pár Němců tady přijelo dožít, jedni si chtějí otevřít pekárnu, kterou tu měli jejich dědové. Budovu dostali od vsi koupit, dál se uvidí. Zdá se ale, že péct se bude jenom v létě - to když tu bydlí dvojnásobek lidí než na podzim a v zimě. Není práce, mladí utíkají do města.

A znovu opakuji - lidi se většinou domluví. Neklidní a popuzení jsou, jak se zdá, hlavně ti, kterých se to vůbec netýká.

drak řekl(a)...

Jakubovi S.:

Já se domnívám, že praktik, jakými jsou například:

* dvoj či více smyslnénarážky,
* vytrhávání z kontextu,
* překrucování významů našich sdělení,
* podsouvání jiných, nežli tam původně byla,
* budování oslích můstků, hodných B. Doležala
* zneužívání formální logiky a

mnohých dalších úžasných záležitostí, jsme si ze strany VV, padoucha Krystlíka a jiných, užili mnozí přítomní až nad hlavu. Myslím, že rozhodně není zapotřebí a ani to není na místě, snažit se VV a další v těchto neblahých disciplínách dohnat a předehnat a zamořovat zbytečně tento kyberprostor dalším zbytečným balastem.

Soubor pravidel pohybu kyberprostorem (nazývá se to Netiketa), jedná-li se o kyberprostor mezinárodně navštěvovaný, doporučuje formulovat věty jednoduše a jednoznačně a snažit se brát v úvahu, co to vyjádření může způsobit.

drak řekl(a)...

Já Vám STK nemám důvod nevěřit, že se mnozí z oněch sudeťáků, spíš tedy jejich potomci, vnuci a pravnuci chovají slušně. Jsem rád, že do statistik se dostávají i hezké věci. Na druhé straně, například rodina manželky mého bývalého kolegy z letiště, vlastnila na území bývalých sudet rekreační objekt a jednoho dne, v roce 197x, se tam zjevil údajně bývalý majitel, že se jde podívat na místo, kde se narodil. Pustili ho dál, chvíli se tam rozhlížel a pak jim řekl, ať se mu o dům dobře starají, že si ho, až přijde čas, přijde vzít zpátky. Vyprovodili ho se slovy, ať kouká mazat dřív, než umře přesně tam, kde se i narodil. Stávaly a stávají se i takovéhle věci, bohužel. To, jak neochotně němečtí policisté hledali válečné zločince a jak neochotně je odsuzovaly německé soudy a jak jim žádné důkazy nebyly dost dobré, to se také ví, to také nebylo náhodné a určitá návaznost na sympatie k říšské minulosti prostě i při nejlepší vůli prostě nešlo přehlédnout.

Když už jsme se toho tématu dotkli, mě lidi jako je Posselt naštvat nedovedou, tak nějak už od nich tu slizkost, drzost a nehoráznost čekám, takže mi to nepřekvapí. Nicméně čeští Quislingové jako je Krystlík, nebo někteří "dárečci" v ČT, tak ti mi lezou na nervy fest. Na druhé straně, z těch bývalých sudetských území přichází i hezké zprávy, tak nezbývá než počkat, dokud provokatéři jako je Posselt a další nepochcípají a ti normální lidé se mezi sebou normálně jak říkáte nedomluví.

Jakub S. řekl(a)...

No z mé strany to zneužívání logiky není ani v nejmenším, ale budiž. Jenom, že jsem čekal, že se ozve sama S. No nic.
Oslí můstky snad nestavím, to by se hnusilo především mně samému... podsouvání či překrucování: detto.
Vlastně to možná nebylo určeno mně - ? Vidíte, jak už su praštěný pytlem.
Hlavně že jsou velikonoce a mám tři potomky a pět vnuků. Snad se teď všichni mají pěkně. Dobrou! A v rádiu Jirka Suchý: Pramínek vlasů. Toho nemám nikdy dost. Už jednapadesál roků! Teď bych si takový nádherný křehký básnivý slowfox pomalu poživačně houpavě dal v zešeřelé kavárně s někým, kdo by mi dal hlavu na rameno a se zavřenýma očima se v tom houpal se mnou. No jo...

STK řekl(a)...

Blbci a nadutci jsou na obou stranách, Draku, s tím nic nenaděláme.
Co na obou... Na všech stranách! Boj s blbostí (a nadutostí*) se nedá vyhrát - ale není možné s ní přestat bojovat.
To je jako když do lodi pomalu teče a musí se vylévat voda. Chvíli to necháš tak - a jdeš ke dnu, ani nevíš jak. To je právě teď islámský problém. Chvíli to necháš tak a ...

*/ "nadutost" je jen obyčejná neschopnost určit svou velikost, svou důležitost. Nic víc za tím nehledejme.

Jakub S. řekl(a)...

To je bohužel precizní příměr. Opět opakuju, že z toho nemáme nejmenší radost. Prostě to j e n o m tak studeně nemilodsrdně vidíme. Kéž bychom neviděli, věřte, dámy.
Ad Herr Posselt. Vidíte, že ho všichni tady (neznám mezi lidmi mého okruhu ani rodiny výjimku) cítíme, vnímáme, hodnotíme stejně? Vezměte to jako fakt... Ani z tohohle tedy nemám nejmenší potěšení, musím-li to napsat!

Od Většího vlastence řekl(a)...

Vážená paní a zrádná emigrantko,

reaguji na Vaši přímou žádost : Vyžádal jsem si svolení od svého řídícího př.orgána, a přečetl jsem si diskuzi pod článkem Vlastencova labutí píseň.

Chápu, že se Vám nelíbí příspěvky velkých českých Doupatových vlastenců, soudruhů a soukmenovců - kupříkladu s.s.draka, STK a dalších. Jenže zde pouze sklízíte trpké ovoce vlastních provokací.

Vždyť Vy našim vlastencům strkáte před nosy křivé zrcadlo ! Ano - to zrcadlo prostě MUSÍ být křivé, neboť je nečeské, neslovanské a nesocialistické, neboť je pokřiveno :

1) odpornými idejemi multikulti a falešné humanity

2) dlouhodobým tlakem kapitalismu a demokracie

3) Vaším naprosto nečeským, nemarxisticko-neleninsko-nestalinským vzděláním

4) typicky euroamericko-židovskými beznadějně zastaralými a směšnými „ideály“ křesťanství (a vůbec víry v něco nehmatatelného)

Jak si vůbec dovolujte srovnávat Němce-fašisty s námi Čechy (Moravany) ?! Což nebylo v naší vlasti (a ve vlasteneckém Doupěti zvlášť) jasně řečeno a napsáno již tolikrát, že Němec není člověk ? Že je to bestie, škodná, v nejlepším případě bezcenné polozvíře ?!

Což nebylo totéž už tolikrát řečeno o Židech, Cikánech, křesťanech, buržujích, feudálech, intelektuálech, a ostatních našich dědičných nepřátelích ?!?!

Bylo, samozřejmě. Ale Vy nedbáte; Vy se chováte, zde v rasově a ideově čistém Doupěti, jako někde v Euroamerice, v tom úpadkovém multikulti demokratickém svinčíku !!

Takže se nedivte, že na Vaše fašistické provokace naši vlastenci reagují typicky česky - přiměřenou obranou proti cizácké agresi (viz až husitsky a soudružsky rázný příspěvek s.s.draka z 8.dubna 18:33).

Neberte vlastenecká varování na lehkou váhu, prosím. Uvědomte si, že v dohledné době se celý ten Váš „slavný“ Západ konečně zhroutí, že my Slovani a Muslimové následně osvobodíme zbídačené masy evropských pracujících. Že vás zrádné emigranty pochytáme, pokud před hněvem lidu nestačíte prchnout do země Velkého Satana.

A pak přijde spravedlivý trest.

Kdybyste svou zrádnou činnost omezila jen na :

1) již dokonaný trestný čin nedovoleného opuštění republiky,

2) v současnosti stále páchaný trestný čin nedovoleného pobytu v neslovanském kapitalistickém zahraničí *),

tak by Vás možná čekalo jen pár let převýchovy v některém z našich osvědčených českých pracovně-převýchovných zařízení. Při svých vrozených schopnostech byste se mohla dostat, po pěti až deseti letech opravdu INTENZIVNÍ převýchovy, možná až na dnešní úroveň českých vlastenců z Doupěte. Prostě - začala byste konečně myslet jako my roduvěrní Češi, my absolventi kvalitních českých socialistických škol, my budovatelé socialistické vlasti.

Ale budete-li pokračovat ve své současné protičeské, protiruské, protisocialistické propagandě, nepřestanete-li propagovat nám Slovanům TAK ODPORNÉ euroamerické „ideály“, tak ...

Tak Vás chytí s.s.drak nebo jiný rázný český vlastenec, a naloží s Vámi jako s Němkou, jako s Euroameričankou. (Mohu Vám slíbit, že kdybych nějakou obrovskou náhodou byl poblíž, pokusím se využít nestřeženého okamžiku, a Vaše zasloužené utrpení ukončím.)

Pokud si však již nemůžete pomoci, pokud jste se již odnárodnila a stala se v podstatě Evropankou a demokratkou, tak raději už do Doupěte nepište. Vaše multikulti demokratické názory potěší jiné „české“ zrádce, jiné „české“ eurohujery a havlisty, na některé z dosud existujících ideodiversních webových stránek.

Zdejší opravdové české vlastence, zdejší opravdové národní socialisty a oddané bojovníky za obnovení našeho slovanského unikulti, prostě potěšíte jen okamžitým příklonem k našim zdravým názorům, nebo svým rychlým odchodem.

S pozdravem Světu mír !

V.v. v.r.


*) Tento trestný čin bude do našeho spravedlivého českého Trestního zákoníku zaveden ihned

po našem opětovném (a nyní již KONEČNÉM) vítězství nad multikulti, Euroamerikou, kapitalismem, demokracií a globálnem. S platností od 25.2.1948.

STK řekl(a)...

Já si snad otevřu věštírnu... [;>)

Harpyje řekl(a)...

Od Velkého vlastence, postováno Harpyjí, vážený STK.
Celé se to do toho malého chlívečku nevešlo.

s.t.k. řekl(a)...

Tak pak mi to dává smysl, Harpyje.

Politolog: Vždy jsem si myslel, že to je nadávka. Není. Politologie je vysoce intelektuální hra jen pro zvané, které nikdo zvenku nemůže rozumět. Taková záplava speciálních pojmů a vzájemně se podpírajících argumentů a celý systém tak perfektně odtažitý od praxe! Začínám pomalu chápat. [;>)

informace řekl(a)...

Já jsem to věděla, že to nevydrží a že zas napíše. Jen si našel nový štrych, jak se prezentovat. Myslela jsem ale, že si najde nového avatara.

žibřid řekl(a)...

Napřed zmizela diakritika a pak celý Vlastenec. Inu, odejít chtěl už vícekrát.

Pamatujte, Vlastenče, že Pámbu prý dává přednost chudým duchem. Vaše IQ mu bude šumák, zatímco Vaše méně dokonalé sociální schopnosti Vám bude muset pracně odpouštět.

Na rozloučenou Vám zarecituji verše Wer(ni)sche. Recituji zpaměti, tak se možná mírně odchyluji od originálu.

Větrné podvlékačky
loučí se plačky
s rodným městem.
Nevedou cesty sem, jen v dál.
Jednou, když vítr vál
(to byly fujavice),
domovu vale dal.
Zaplakal sice,
ale hnal.

Jakub S. řekl(a)...

- verše Wer(ni)sche: to je paráda! K tomuto úplně morgensternovskému křehce rozmarnému kousku se to hodí nerozeznatelně. Dnes už podruhé gratuluju!

Harpyje řekl(a)...

Jakube, je následující přeložitelné?

"Der Werwolf" - sprach der gute Mann,
"des Weswolfs, Genitiv sodann,
dem Wemwolf, Dativ, wie man's nennt,
den Wenwolf, - damit hat's ein End."

Vl. Kodlak řekl(a)...

Kdoule, bez kohoule, o komuli, s kýmulí.

Vl. Kodlak řekl(a)...

Žádal mě jeden lingvista
skloňovat slovo "tenista".
Druhý pád, tím jsem si jistý,
bude znít: "bez tohoisty".
Slyšte pravdu naprostou:
sedmý pád je "s tímistou".

Jakub S. řekl(a)...

Ale šma Jisroel, za co mě maj, frau N? Nebudu nakonec znát starýho Morgensterna? Abych tak zdráv byl, to by bylo epes. Jsem pro nich takovej šlemíl? Znám se s ním vod svejch patnácti a dovedli mě k němu dva docela ucházející gojim, Ludva K. z mýho štetlu a Pepík H. z matičky a jeden echt našinec (ale zase bolševik, jeden si nevybere), Egonek Bondy. A vod toho toho Morgensterna stejně nikdo nezná, no ale já vám to privátně sdělím, že ste to vy: (...) Zeměplaz - první osoba / Ztebeplaz - druhá podoba / Zněhoplaz - třetí mužská bývá / Zníplaz - zas ženskou formu skrývá (...)
A až se zítra vrátím z Přátel Izraele, daruju vám svůj převod samotného absolutního veledíla (kromě Nočního rybího zpěvu) ChM, Trychtýřů. Jako prvním vůbec, neb ho zatím stejně mám jenom v hlavě. Šabat šalom, chaverot ve chaverim.

žibřid řekl(a)...

Jakube, mohl byste svůj překlad Morgensterna tady uveřejnit? Nebo mi ho nějak poslat přes Šamana? Moc by mě to zajímalo!

Jakub S. řekl(a)...

Teď jsem zasedl k PC. No dyť jo, o tym žádná. S tím se počítá, neboj! A můžu aji celého toho Bondyho. U těchle věcí jako Ch. M. mmch nelze mluvit o překladu, musí to být parafráze, jak jinak. Pan Hiršal, jehož jsem měl taky čest osobně poznat, např. v češtině říká, Jak si šibeniční dítě pamatuje jména měsíců: Sněden Úhoř. Vezem Buben. Svět ten Čert vem! Na věnec lupen. Lháři, Lži jen! Tys dopad. Blázinec.
Jejda. Já to mám od patnácti v paměti! No jo. Co s tím v životě praktickém, milí studenti...

Jakub S. řekl(a)...

Ale Kdoule aji Tenista jsou náádhera, Wehr-Wolfe! A že já vůbec moc nechválím, ale todle je, jak říkávám, k o n g e n i t á l n í ! ! Žárlím. Hodně silný soupeř.
MMCh od Trychtýřů znám asi patnáct překladů do Č. No ano: In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister, nícht wahr, Herr Geheimrat v. G.?
Prý: ethernew a offerrop. Tak by se snad ten el. idiot mohl rozhodnout pro jeden jazyk, ne? Nějaká novinka z éteru a nějaká nabídka ropy. Weiss der Teufel. No, třeba to patří panu exkancléři - ?

žibřid řekl(a)...

Hiršala samozřejmě mám. Bondyho znám, ale přišel mi v mnohém tak totožný s Hiršalem, že jsem si ho nekoupil (kdo z nich to přeložil první?, kdo od koho opisoval?). Další neznám, rád si přečtu. Ale samozřejmě cenu má jen překlad v něčem nový, ne jen parafráze překladu staršího. V tom je zdařilý ten výše uvedený od Vl. Kodlaka. A bohužel pro mě neumím německy, takže překlad nikdy pořádně nedocením.

Harpyje řekl(a)...

Hombre lobo!
Na rozdíl od velké většiny Vašich potem a špínou páchnoucích, po krvi lačnících, nepřizpůsobivých příbuzných, a la Fenrir Greyback, patříte Vy a Váš kolega Remus Lupin k malé skupince lykanthropických krasoduchů.
Kompliment!
Že by Vlastencův odchod zasadil tomuto blogu takovou ránu, že je na zdejší dikusi, jak říkají skopčáci "tote Hose"?
Byly jeho kontroverzní příspěvky tak burcující, že ti hoši a děvčata, kteří spolu mluví, už nemají žádnou potřebu vyjadřovat se k čemukoli, jakmile onen ješita opustil jeviště?

STK řekl(a)...

Někdy nadejde čas mlčení, Harpyje.
Už není co dodat, vše již bylo řečeno. Nezbývá, než abyste zaujala své předchozí místo, které před časem ztratilo Vlastimilovým příchodem něco na svém původním lesku. [;>)
Nebo... ...radši nic.

Heslo: anderear inslimo

Harpyje řekl(a)...

Ano, vážený STK. "Tout a été dit", tvrdil už i neméně vážený mudrc Panglos, aka Francis Fukuyama.
Držme proto, spoludiskutéři, prosím, chvilku ticha na počest hrdinů, jimž se podařilo oprostit se od závislosti na internetu, Karla Janyšky z Vrbna pod Pradědem a Větším vlastencem z Prahy xyz.
Dzp.
Harpyje
http://www.youtube.com/watch?v=S1RqZHkm0pQ&feature=related

stk řekl(a)...

Dojemné. Sehr.
Až na to kápne hospodský, poletíme z hospody oba!

Jakub S. řekl(a)...

První byl Hiršal, pokud teda ten divný komunistický filosof Bondy nepřeváděl něco jenom pro sebe a needitoval to.
Ono se to často nemůže nepodobat navzájem, a není to opisováním. Tady je dobrá jistá míra tolerance a porozumění a velkorysosti!

informace řekl(a)...

Zas jeden příběh končí,
vážně za to stál.
Ten příběh, co sis prožil,
kde hlavní roli každý hrál.

Možná bys přál si jako já,
ať tahle chvíle neskončí.
Možná bys chtěl, ať trvá dál,
ať se nikdo neloučí.
Až Tě zase jednou potkám,
doufám, že si budem mít co říct.
Až Tě zase jednou potkám,
doufám, že se budeš pořád smát,

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 1 *


Ano, klec. Do výběhu mne pustit nelze. Ne, neprchl bych; není kam. To vím, i když zvlášť chytrý nejsem.
Ale do výběhu se mohou dostat návštěvníci ZOO. Jednoduše přelezou plot, že. Následky vídáte v debilbedně: Mrtvá zvířata (stádní zvěř si ublížila při pokusu uniknout z dosahu lidských dravců), potrhaní dvounozí vetřelci + mrtvá zvířata (zabitá dvounožci, snažícími se zachránit agresory svého druhu před bránící se zvěří).

Takže klec. Můžou se mi posmívat, můžou mi házet masové či sladké kuličky plněné rozdrceným sklem. Ale klacky na mne skrz mříže nedosáhnou. Paráda!

Jak jsem se dostal do klece? Neprchl jsem včas. Už jsme prostě tak hloupí, my Němci-Sudeťáci, my Židi.
Kdybychom prchli už v letech 1918 až 1919, z vaší „osvobozené“ vlasti, tak bychom si byli bývali mohli vzít i část svého movitého majetku, že? Co by se nám vešlo na vozy, tažené naším dobytkem, tažené námi. Prostě bychom šli z „osvobozeného“ Česka pryč s více než ranečkem, než s ranami v těle, než s plody znásilnění v lůně (naše hezčí mladé ženy a dívky).
Ale my jsme zůstali na naší půdě, kterou naši předci vyrvali přírodě, stráním, skalám, A byli jsme tak zlí, že jsme vám zabránili, POUHOU SVOU PŘÍTOMNOSTÍ, vytvořit národní výbory a vybudovat tak předpoklady pro to vaše slovenské „lepší“ společenské uspořádání.
Jak tak upřímně přiznal váš president Beneš.
Ale to všechno víte, i když si to nechcete přiznat, i když byste si rádi namluvili, že jste demokrati.
Srandisti.

No nic; takto budu řvát ze své klece pravidelně. Můžete si před pravdou zacpat uši, zavřít oči, nalít si do hlavy hektolitry piva a litry lihu, stejně vás dostihne.
Pravda totiž VÍTĚZÍ, Čecháčkové. Vážně.

* * * * *

AKTUALITY:

Další urážky některých přítomných:
Japonští sebevražední bojovníci z konce 2.sv.války, svými protivníky pejorativně nazývaní kamikaze, byli DOBROVOLNÍCI.
Tudíž psát o jejich disciplíně jako o důvodu jejich sebeobětování pro vlast je projevem ... určité mentality, řekněme.


* * * * * * * * * * * * * * * * * *


Mordechaj Avichai Bonent
Německý Žid, katolík
Dospělý samec

Rozšíření: Celosvětové.
Nejhustší populace: Euroamerika (v Západní Asii byl velmi rozšířen v 10. až 20.století, v posledních desetiletích byl však téměř vyhuben)
Všežravec; aktivní po celý den

POZOR!
Nekrmit! Nepřibližovat se k mřížím!
NEBEZPEČNÉ NĚMECKO-ŽIDOVSKÉ ZVÍŘE !!!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

OPRAVA Mordechajovy klece Číslo 1:

Nikoli „to vaše slovenské“, leč „to vaše slovanské „lepší“ společenské uspořádání“.

A bacha: KOUŠU!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 2 *


Český vzdělanec si zoufá a bije na poplach:
„Čtěte všici na NP Evropa rovná se 10 000 Rathů! Já tomu sotva rozumím, ale je to prostě šílené, nestvůrné, pobuřující na ultimo. (...) To jsou naše peníze, a řádově víc než si lze představit. A lidi o tom rozhodující ani nevědí částku!! ...“

Skvělý, SKVĚLÝ příklad zdejšího myšlení vlastní hlavou: Ta odporná, vydřidušská, hloupá Evropa, to divné území, Čecháčkům tak vzdálené a cizí, chce Českou republiku opět okrást!
Jako už tolikrát od konce roku 1989, od oné tragické chvíle, kdy jste ztratili nezávislost.
Co s tím uděláte, Čecháčkové nešťastní? Z dotyčného článku na NP plyne jediný závěr: Ratha propustit, z EU vystoupit. Nebo alespoň to druhé, a to co nejdříve - než vás Evropa (Euroamerika) okrade o poslední peníze.

Takže: Vystoupíte u EU a NATO? Ubráníte se následné agresi našich žoldáků?
Jestli jsou vaše odpovědi ANO-ANO, tak vás opět čekají zlaté časy.
Všechny vaše peníze vám zůstanou, Čecháčkové drazí, všechny prostředky, jež si vytvoříte svojí pilnou a tvůrčí prací. Budete bohatí a šťastní, jako jste bývali v krásné době svojí plné samostatnosti, v letech 1945 až 1989.

Já, nenapravitelný Evropan, k vašemu rozhodnutí dodávám: Zaplať Bůh!
Po uzavření hranic k nám sice občas budou létat střely, které vaši pohraničníci vypálí po Češích, prchajících k nám Němcům, ale celková úroveň zločinnosti poklesne.
Sice už nebudeme moci týt jako žízniví upíři z nešťastného Česka, ale zahojíme se jinde - třeba si pořídíme nějaké africké kolonie.

Hlavně si pospěšte, PROSÍM; ať už jste z EU a NATO pryč.
Děkuji vám předem za všechny Euroameričany.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 3 *


Je čas nočního krmení. Hodili přede mne mršinu, otvor ve stropě rychle zavřeli. Slyším kovové zvuky závor, řinčení řetězů, cvakání zámků. Bojí se mne, ale proč?
Drápy jsem zaryl do svrasklé kůže dobytčete - ach, vnitřnosti jsou fuč! Proto tedy prchli, skety ošetřovatelské.
Rvu zbytky po řezníkově noži, drtím kosti mezi svými zlobřími zuby ... Díky, Stvořiteli světů, za pevnou sklovinu a čelistní svaly!
Kornouty mých uší se neustále natáčejí do stran a dozadu - nemáte šanci připlížit se nepozorovaně ani v tuto radostiplnou chvíli.
Uši zachycují zvuky zvenku, zpoza orezlých mříží - jakýsi křik. Přichází zdaleka, přesto upoutal mou jednoduchou mysl.
Přestal jsem sát páchnoucí morek ze stehenní kosti: Ano, kdesi venku, v jakémsi výběhu, se to rve jako smečka psů!
Jo jo, to jsou zdejší vlastenčíci, považující se za vlastence.
Čecháčci, nenávidějící každého Čecha, jenž je nazve jejich pravým jménem.
Příslušníci národa Husova, nenávidějící pravdu.
Už rozeznávám jejich vřeštivé hlasy; poznávám jednoho po druhém:
Demokrat, nesnášející každého, kdo jej upozorní na jeho omyly.
Vzdělanec, pletoucí si Donna s Hemingwayem.
Překladatel, jenž díky vlastní genialitě & desítkám let zaujaté četby cizích básníků píše jako ... jako ... cosi se vynořuje z hloubi mé zvěrské mysli, stále ještě napůl zaujaté páchnoucí flákotou ...
„...A opakované zhnusení do takové míry může být nevratné. Opravdu nenahlédnete nutnost vydechnutí ...“
Ten slovník, rytmus ...
Ano, už to mám: Fange écarlate du langage, assez de ton infatuation!
Et les mots au langage refusent leur tribut : mots sans office et sans alliance, et qui dévorent, à même, la feuille vaste du langage comme feuille verte de mûrier, avec la voracité d’insectes, de chenilles ...


No, raději dožeru tu starou kravku, než se mi do ní dají mravenci.

Jestli v noci zaslechnete vytí, Čecháčci, tak to se mi zasteklo po vonných lesích schwarzwaldských, po čistých řekách mé německé vlasti, po čerstvé krvi mladých laní ...

HAÚÚÚÚÚÚ !

Harpyje řekl(a)...

Budu Vám zde v kleci dělat na chvíli společnost, protože Vám chci vyslovit kompliment za MORDECHAJOVU KLEC * Číslo 3 *, a pokud Vám to udělá dobře, tak Vás i poškrábu za ušima. Karnivorové to mívají rádi.
Ten Saint-John Perse samozřejmě zapadá úžasně do Vašeho textu, ale není vůbec zapotřebí chodit tak daleko. Že die Macht des Wortes weltbewegend ist, et les mots peuvent devenir des armes, seznal i onen četnými mezinárodními vyznamenáními oceněný disident, pozdější prezident, kterého každý správný čecháček ze srdce nenávidí.
Kornouty Vašich neustále se natáčejících uší, škrab, škrab, vnímají i na dálku naprosto bystře onen vlastenčický ruch - mix nedůslednosti a ignorance.
Příště Vám sem přinesu mladou laň, čerstvě skolenou ve voňavých schwarzwaldských lesích, abyste nestrádal.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 4 *



Jen pár drobků, jež propadly mezi mřížemi:

1) Velmi nezávislý myslitel Z.Žíkovecký napsal KRÁÁÁSNOU „právní“ úvahu na téma „poslanec ve vazbě“. Nicméně NENÍ prvním myslitelem svého druhu. Svědectví o jednom z jeho předchůdců podává J.Hašek:
Nadporučík Lukáš seděl ještě zatím v důstojnickém kasině s vojenským lékařem Šanclerem, který sedě obkročmo na židli, tágem bil v pravidelných přestávkách o podlahu a přitom pronášel tyto věty za sebou: "Saracénský sultán Salah-Edin poprvé uznal neutralitu sanitního sboru.
Má se pečovat o raněné na obou stranách.
Mají se jim zaplatiti léky a ošetřování za náhradu výloh z druhé strany.
Má být dovoleno poslat jim lékaře a jejich pomocníky s pasy generálů.
Také mají zajatí ranění být posláni zpět pod ochranou a zárukou generálů nebo vyměněni. Ale sloužit mohou potom dál.
Nemocní na obou stranách nemají být zajímáni a utraceni, nýbrž dopraveni do bezpečí do špitálů a má být dovoleno ponechati jim stráž, která jako nemocní má se vrátit s pasy generálů. To platí i pro polní duchovní, lékaře, chirurgy, lékárníky, ošetřovatele nemocných, pomocníky a pro jiné osoby určené k obsluze nemocných, které nesmějí být zajaty, nýbrž týmž způsobem musí být poslány zpět."
Doktor Šancler zlomil přitom již dvě tága a stále ještě nebyl hotov se svým podivným výkladem o péči o raněné ve válce, vplétaje do výkladu neustále cosi o nějakých generálských pasech.


Viz Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války - Z Mostu nad Litavou k Sokalu


2) Velmi nezávislý myslitel drak byl uveden v omyl dvěma intelektuály. Podotýkám, že v případě zrádného emigranta RRR možná nešlo o omyl nezáměrný.
Každopádně bych radil zdejším národně orientovaným vzdělancům, aby raději NEPOUŽÍVALI českým inženýrům neznámé a nepochopitelné citáty z děl NAPROSTO CIZÍCH autorů (J.Donne, E.Hemingway a další).
Jinak je opět přivedou do úzkých.


3) Čenichal jsem zuřivě v tom protivném protislovanském vynálezu (internetu), abych nalezl celé dílo protilidového žabožroutského poety Saint-John Perse. A prd jsem vyčenichal - autorská práva na většinu jeho děl vlastní vydřiduši z USA.
Zato nechutně nábožensky a morálně propagandistickou brožuru No Man Is An Island (Thomas Merton) si můžete volně přečíst.
Můžete, ale číst ji nebudete, Čecháčkové, to je mi jasné.


4) Jistý zdejší vzdělanec český často vyvíjí, dle svých nejvlastnějších slov, „téměř nelidské úsilí o sesouladění a otupení břitů“ - aby diskuze plynula hezky čecháčkovsky, bez hádek a protivných názorů.

Soulad otupělých břitů
Soulad vzdutých břich
Jednohlasně!
Břitký soulad tupců
V cele básník ztich´


Hlavně, že si můžete opět příjemně podiskutovat bez narušování placenými euroamerickými agenty.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Aby nedošlo k omylu, k nepochopení mého nočního postesknutí po čistých řekách mé německé vlasti - vlast nás Němců je VELIKÁ. Od jižních svahů Alp po Königsberg (Regiomontium) se rozkládá (místy), jinde naopak kvete. Je příznačné, že kvete tam, kde hospodaříme my Němci-fašisti (a Švýcaři německého jazyka), rozkládá se pod Slovany.
I tzv.Sudety se stále ještě rozkládají, k vaší národovecké hrdosti i oplakávané bídě, Čecháčkové.
Nicméně po likvidaci typicky slovanského společenského systému se čistota vodotečí (zatím jen horských) v České republice začíná přibližovat evropským poměrům. Jestli nerozkradete všechny ty miliardy €, které do vás cpeme na výstavbu čističek odpadních vod, tak k nám jednou nepoteče Labe-česká stoka.
Jenže vy je rozkradete, v naději na brzké obnovení vaší plné samostatnosti, a následného humánního odsunu a humánního znárodnění. České výkaly k nám tudíž potečou dál.

Míru zdar!

Alexis Léger pour vous consoler řekl(a)...

Oiseaux, lances levées à toutes frontières de l'homme !…
L'aile puissante et calme, et l'œil lavé de sécrétions très pures, ils vont et nous devancent aux
franchises d'outre-mer, comme aux Échelles et Comptoirs d'un éternel Levant. Ils sont pèlerins de
longue pérégrination, Croisés d'un éternel An Mille. Et aussi bien furent-ils
« croisés » sur la croix de leurs ailes... Nulle mer portant bateaux a-t-elle jamais connu pareil
concert de voiles et d'ailes sur l'étendue heureuse ?
Avec toutes choses errantes par le monde et qui sont choses au fil de l'heure, ils vont où vont
tous les oiseaux du monde, à leur destin d'êtres créés... Où va le mouvement même des choses,
sur sa houle, où va le cours même du ciel, sur sa roue -à cette immensité de vivre et de créer dont
s'est émue la plus grande nuit de mai, ils vont, et doublant plus de caps que n'en lèvent nos
songes, ils passent, nous laissant à l'Océan des choses libres et non libres...
Ignorants de leur ombre, et ne sachant de mort que ce qui s'en consume d'immortel au bruit
lointain des grandes eaux, ils passent, nous laissant, et nous ne sommes plus les mêmes. Ils sont
l'espace traversé d'une seule pensée.
Laconisme de l'aile! ô mutisme des forts... Muets sont-ils, et de haut vol, dans la grande nuit de
l'homme. Mais à l'aube, étrangers, ils descendent vers nous: vêtus de ces couleurs de l'aube -entre
bitume et givre - qui sont les couleurs mêmes du fond de l'homme... Et de cette aube de fraîcheur,
comme d'un ondoiement très pur, ils gardent parmi nous quelque chose du songe de la création.

Harpyje řekl(a)...

http://www.sjperse.org/
Dzp.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 5 *



Ty zvuky, ozývající se nyní z mojí klece - to je potěšené mručení, prosím. Neboť na Ptáky S.-J.Perse mám hezké vzpomínky; přímo HŘEJIVÉ. Ano, já bezcenné židovsko-germánské polozvíře.
Jak to? Páč když jsem sežral Většího vlastence, tak mi do mysli vpluly i jeho vzpomínky, byť poněkud přefiltrované mým výkonným trávícím traktem. Možná si pamatujete: Nebohý V.v. se svého času veřejně přiznal, že právě četba oněch veršů mu pomohla najít cestu ke tvorbě jistého brakového žabožroutského malíře; jméno jsem už zapomněl.
Nu, a mě moje krvežíznivá přirozenost doslova nutí všímat si ŽIVÉ přírody, nikoli tedy „nature morte“; navíc ještě kubické. (Mrtvé dobytče tvoří jednu z výjimek; zato zahnívající pták je mi k ničemu zcela a na kvadrát.)
Takže se nyní drbu na břiše, jsa pohroužen ve snění - však pěkný kousek tuku jsem si uložil díky V.v.
Ach, ti ptáci! Ptáci, jež namaloval Braque (Aha!) , a nikdo jiný ... Jen za svou sudbou jdou, prosti všech náznaků a tíže vzpomínání, lekavější než tahy černých labutí na nebi jižních moří. Nevinností je jejich věk. Své štěstí stíhají co nejblíž člověku a jako lidský tvor se ke snu vznášejí uprostřed téže noci.

Nuž přibliž se i ke mně, ptáku lekavý, bradatý orlosupe! Peruť svou olbřímí slož, abys mezi skalinami šedými mohl nalézti svou kořist. Kost láká, pádem roztříštěna, láká morkem krvavým. S táhlým pokřikem pán vzduchu po zemi se nemotorně blíží - a BÁC! Kámen mnou vržený rychlejší je než myšlenka.
Ach vládče vzduchu, potichu vlečený z tragických břehů jsoucna až k tomuto místu smíru a poklidu, tvé lehké tělo dnes těžké dobytčími kostmi nesu si do své nory.

Tak sním si já, v kleci uzavřený wehrwolf, kdys živící se plachou zvěří aě neopatrnými Čecháčky.

Idem est ergo beate vivere et secundum naturam

PSICHIATRI SENZA FRONTIERE řekl(a)...

ASSOCIAZIONE PSICHIATRI SENZA FRONTIERE

SOS! SOS! SOS!

La nostra Associazione, interessata al caso detenuto Svehla, ha appena captato un messaggio proveniente dalla cella del sudetto detenuto, da cui risulta che Svehla è affetto da seri disturbi psichici, come squilibri nella percezione dello spazio, del tempo nonché della propria identità.
Si dichiara cannibale in quanto avrebbe consumato, a quanto dice, un suo alter-ego "když jsem sežral Většího vlastence" e licantropo emetendo di notte ullulati tipo "HAÚÚÚÚÚÚ !"
Si chiede pertanto un immediato intervento allo scopo di assicurargli adeguate cure psichiatriche in un istituto attrezzato a prestare trattamenti adatti al caso (dall'elettroshock e lobotomia, agli psicofarmaci).
L'Associazione avverte che l'Amministratore del blog verrà ritenuto personalmente responsabile nel caso si verificassero danni a persone o al detenuto stesso. Nell'eventualità che Svehla voglia consumare un'altra sua identità o distruggere irreparabilmente le sue sembianze umane.

SOS! SOS! SOS!

informace řekl(a)...

Co to tu čtu? Ty pitomý polozvíře jsi sežral Většího vlastence? Všechno bych spolkla, ale tohle Ti do smrti neodpustím. Ty přiblblá hyeno!
Od téhle chvíle na tebe z vejšky seru! Chcípni si tam jako prašivej pes v tý tvý kleci. Stejně nic jinýho nezasluhuješ!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 6 *



Uši špicuji, usilovně čenichám skrz mříže - a nic neslyším, necítím. Doupě zeje prázdnotou. Jak je to možné, teď po osvobození ode mne - fašistického prasopsa? Po odletu euroagentky Harpyje?
Vždyť Čecháčkové z Doupěte se na osvobození od nás TOLIK těšili! Těšili se stejně mocně, jako jejich předci na osvobození od Němců, Židů, buržujů a papeženců, jako na odsun a znárodnění! Vždyť bez dědičných nepřátel se přece jejich národní život MUSÍ rozkošatit - jako lípa na návsi!
No nic; třeba jsou jen unaveni dlouhým bojem.

Třeba hned ráno se najde Čecháček, jenž pregnantně vysvětlí jistou signifikantní „maličkost“: V současném Česku stačí nadepsat článek „Čeští umělci za okupace“.
Za okupace.
Prostě není nutno vysvětlovat ZA KTERÉ okupace. Prostě pro Čecháčka je stále okupace jen jedna - ta německá.

* * * * *

Jistí zdejší vážení a nezávislí myslitelé mudrovali nad „mentalitou“ kamikaze - domnívali se totiž, že tito obětaví obránci vlasti šli na jistou smrt v důsledku rozkazu, nikoli z vlastního svobodného rozhodnutí.
Proč se mudrcové nezamysleli raději nad jim podstatně bližší mentalitou Gabčíka, Kubiše a spol.?
Vždyť atentátníci disciplinovaně splnili rozkaz, i když tušili, jaké to bude mít pro ně následky. Splnili rozkaz, i když VĚDĚLI, jaké důsledky bude taková spektakulární akce pro český národ. Ano, VĚDĚLI to, neboť v Protektorátu, mezi odbojáři žili dost dlouho. A přesto šli do akce. Přesto VĚDOMĚ spustili očekávanou odvetnou akci nás fašistů, přesně tu reakci, kterou lžiprezident Beneš toužebně očekával.
I když ...
Už řadu lidí napadla „kacířská“ myšlenka: Co když Gabčíkův Sten-gun neselhal? Co když Gabčík ZÁMĚRNĚ nevystřelil?

Lubomír Kubík ve svém románu „Proč Gabčík nestřílel?“ píše o narůstajících pochybnostech atentátníků nad smyslem celé akce, nicméně v jeho interpretaci přivádí Gabčíka k sabotáži atentátu jeho snoubenka - pro hluboce věřící dívku je i fašista především ČLOVĚK. A vražda na tyranu je pro ni prostě vraždou.
Už se asi nikdy nedozvíme, jak to celé bylo - jestli si Gabčík nakonec správně neuvědomil, že ty tisíce obětí mají sloužit pouze k pozvednutí osobní prestiže E.Beneše.

* * * * *

Tak, teď jsem Čecháčkům opět plivl na jejich nejsvatější ikonu.
A nemůžu jim utéct, když dřepím tady v kleci.
Kdyby za mnou vlezli se svými oblíbenými ohřebíkovanými klacky, roztrhám je na kusy.
Ale oni sem nevlezou, na to jsou příliš zbabělí. Budou na mě střílet zpoza mříží. Tam na ně nedosáhnu.
Mají v tom praxi - dodnes jsou pyšní na svoji odvahu a neochvějnost, se kterou vybili žirafy v ZOO ve Dvoře Králové. Kvůli ochraně svého lidu a jeho výdobytků, samozřejmě, tradičně, humánně.

No nic; je mi zima, mám hlad (dnes mi nedali ani tu vykuchanou kravku), zahrabu se do sena, zkusím chvíli spát.

Katolíci dnes mají Slavnost Těla a Krve Páně. Jestlipak mi ateističtí Čecháčci dají aspoň kousek masa?

informace řekl(a)...

JDI SE LÉČIT, BLBE!

Kopretina řekl(a)...

Pro Krista Boha, tady je blázinec, chtělo by to zavolat psychiatra, který by určil diagnózu, jedná se o pokročilou formu schizofrenie, ve fázi relapsu (rozpadávání organismu), chce to nasadit silnější antipsychotika...

Harpyje řekl(a)...

Jdu Vám sem zase na chvíli dělat společnost, a přináším slíbenou mladou laň, abyste netrpěl hladem.
Dnes bylo Boží Tělo, v tomto roce skutečně velmi vydařený svátek. Počasí i kulisa 1A. Nejpěknější od té doby, co jsem jako 4-leté Blumenmädchen rozhazovala okvětní lístky v poslední oslavě, kterou tenkrát komunisté na mé rodné Hané povolili.
V našem městě, které je napůl evangelické a napůl katolické, se oslavy konají pouze v kostelech, ale v katolickém Rottweilu, je to skutečná paráda.
Tak si pochutnejte na zvěřině z vonných schwarzwaldských lesů. An guaten!

Harpyje řekl(a)...

Z čeho tak usuzujete, Kopretino?
Vy jste jako Hájková studovala psychologii?

Kopretina řekl(a)...

Ano, vím, minulý týden v kostele jsme měli velikou bohoslužbu, týkající se Svaté trojice, nebo tak. Hodinu a čtvrt trvala bohoslužba. Počasí jsme měli také pěkné, před tím 3 dny pršelo, byla jsem moc ráda, u nás bylo nejméně 3 týdny sucha, každý den jsem musela zalévat, vyzalévala jsem 4 veliké hoboky vody. Máme zahrádku, pěstujeme jahody, kedlubny, mrkve, petržel, kopr, ředkvičky (ty už jsme snědli), salát, maliny a ovocné stromky (meruňky, jabloně, hrušky, brokvoně, jednu švestku). Je to pěkné mít zahrádku, slepice (nekupujeme vajíčka ze slepičích koncentráků), 2 kočičky, bílá kočka Míša dovádí, honí ptáky a mourek Filípek ten leží doma. Diagnóza, Harpyje, mně to co čtu připadá tak bláznivé a ujeté. Ale asi máte pravdu, možná vytisknu text a donesu ho posoudit nějakému MUDr. psychiatrovi, znám jednu moc milou paní doktorku...

Kopretina řekl(a)...

I když je to naprosto zbytečné a nebudu paní doktorku zatěžovat ptákovinami. Co na tom, jsou-li pisatalé blázni nebo ne, za monitorem si nikdo z nás neublíží, neublíží sobě ani okolí...

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 7 *



Lenin chraň Čecháčky před takovými evropskými zvěrstvy, jako jsou veřejné průvody ke Slavnosti Těla a Krve Páně!
Vždyť, vážená paní Harpyje, ta bezcenná křesťanská polozvířata (termín používaný zdejším čecháčkovským umělcem, morálním svědomím národa) jsou schopna se nad Čecháčky vyvyšovat, s tou svojí „morálkou“! Přitom Čecháčkové přece žádné mravní lekce nepotřebují, neboť Velebná Matka Příroda + Její Jediný Syn, Nesmrtelný Lenin, je obdařili hvězdným nebem nad jejich hlavami + mravním zákonem v nich.
Takže se pak nedivme, že Vlk o morálce káže (Václav Vlk st: Čeští umělci jako morální svědomí národa. Anebo ne?)

No fajn. Kdyby nešlo o konferenci, nýbrž o dialog (pro Čecháčky nepředstavitelné; vím), tak kdo by měl být německým protějškem českého nacisty Vlka st.? Rozhodně ne Posselt, ten bezzubý zastánce demokracie; to je jasné.
Takže Udo Voigt? Nebo ještě starší fašounek, aby měl nadutý Čecháček Vlk st. oponenta k obrazu svému?

A vůbec ten pozoruhodný termín „morální svědomí“ - což existuje „nemorální svědomí“?
Odkud vzal Vlk st. toto sousloví? Jako obvykle stačilo zapátrat na žido-imperialistickém webu. Termín „morální svědomí“ používají:
1) katolíci v některých svých informativních resp. edukačních textech
2) nevzdělaní čeští pisálci, sloužící nám Němcům v „českých“ masmédiích, k překladu nekrologů ze žabožroutského tisku (Havel, conscience morale de l'Europe postcommuniste )
Je jasné, že správný překlad je „Havel, svědomí postkomunistické Evropy“.

Ano, Havel, ten pravdoláskař, multikulti nadšenec, eurohujer, německý slouha, jenž se nám omluvil za odsun! Ten synáček z dobré rodiny, který za rozbití ČSSR a Varšavské smlouvy dostal desítky M € i dolarů!! Ten nevzdělanec, jenž na rozdíl od zdejších doupatových vzdělanců (a Profesora na Hradě) nedokončil žádnou pořádnou školu, a přesto dostal 50 (padesát!) „čestných“ doktorátů!!!
Čecháčkové z toho musejí šílet.

Naštěstí pro Čecháčci je Havel je definitivně pryč.
Naštěstí pro Čecháčky, ke smůle všech zbylých Čechů, éra Pravdy+Lásky již končí. A naděje nás Euroameričanů, nás fašistů, na dokončení procesu europeizace Česka rychle mizejí. Hezky to popsal Die Welt, hlásná trouba nás německých fašistů, v článku o normalizaci východní Evropy Die „Putinisierung“ Osteuropas

Čecháčkové POZOR !
Samozřejmě NENÍ žádná analogie mezi smrtí „vašeho“ TGM & následnými ději a smrtí zrádce Havla & postupující normalizací.
Neboť:
Smrt TGM (a nástup E.Beneše) uspíšila naši, to jest německou AGRESI.
Smrt Havla usnadní OBNOVENÍ NORMÁLNÍCH STYKŮ mezi vašimi bratrskými národy (Rusy a Čechy, přesněji vámi Čecháčky).
Takže můžete zachovávat svůj pověstný klídek.

A Vlk o morálce káže.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Děkuji za zvěřinu, vážená paní Harpyje; čerstvá krev mně vážně chyběla.
Ale - neměla byste se k mé kleci plížit v přestrojení? Vždyť zdejší vlastenci si na Vás už jistě připravují pádné argumenty k diskuzi (cepy, srpy, kladiva ...), abyste pochopila, že napomáhání zvěrskému Židosudeťákovi není v „demokratickém“ Česku salonfähig.

A ještě něco - jestli mi sem ta Kopretina zamžourá skrz mříže, tak ji chytím a sežeru.


They think a murderer's heart would taint
Each simple seed they sow.
It is not true! God's kindly earth
Is kindlier than men know,
And the red rose would but blow more red,
The white rose whiter blow.

Out of his mouth a red, red rose!
Out of his heart a white!

informace řekl(a)...

Ah, il povero scemo che ora si sente addirittura vampiro e spruzza instancabile la saliva puzzolente dai denti radi su tutti e su tutto.
E dàtti un po' di riposo, dàtti una calmata, instancabile detrattore, concedi un po' di pace alla tua lingua ingiuriosa e infamante. Miserabile creatura insignificante piena di odio e d'invidia.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 8 *



Pusto zde, prázdno.
Jen Turci, Makaróni řvou
jak Němci, jak najatí kati
nad tou širou pustinou.
Marně Slunce zlatí zem
od souvratě ku souvrati;
zde pusto, prázdno jen.

Sudeťák je v kleci,
proč ten mrtvý klid?
Kde jsou čeští reci,
kde je český lid?
Proč neplyne debata
jak ven z EU, jak z NATA?

V lípě bzučí včeličky,
býček spásl poupě,
v hnoji hrabou slepičky,
pilně jako Stachanov.

Zde pusto, prázdno jen.
Tiché jak lesní krchov
dnes je české Doupě.
Smutného Šamana zlý sen.

informace řekl(a)...

Jo, mladej,
maj to těžký. Zbytečně tu vyjou k nebi.
Co kdyby se přeštylizovali do nějaký tradičnější podoby?

http://www.giordanoberti.it/html/conferenze_diavolo.htm

http://www.revolutionine.com/wp-content/uploads/2009/08/Giotto_diavolo.jpg

Harpyje řekl(a)...

Strávila jsem celou noc na posedu v jednom tajemném bočním údolí Dunaje, a nyní Vám nesu,
Mordechai, úlovek. Je to pořádný kus, v myslivecké latině zvaný Schwarzkittel, tedy ekvivalent českého černoprdelníka. Nechte si chutnat.

Velmi mě baví to selektivní vnímání německých vstřícných gest.
Takový škaredý, tlustý a tak trochu sudeťácký Bernd Posselt nebude nikdy vzat na milost, i kdyby se rozkrájel. Že se v roce 2010 přijel poklonit do Lidic a že se omluvil za nacistické barbarství nestojí nikomu ani za zmínku. „Ukláníme se před našimi spoluobčany z Lidic a žádáme o odpuštění té části viny, kterou i my neseme," řekl tehdy Posselt. Naopak, ředitel Památníku Lidice mluvčího německého landsmanšaftu nepřivítal. Jeho slovům o lítosti a omluvě za vyvraždění obce nevěří. :-)))

Že by dopis prezidenta Gaucka byl přijat v ČR s takovou vstřícností, protože pan prezident mluví výslovně o zločinech, které spáchali Němci, a ne nacisti, jak bylo doposud zvykem? (http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/7325.shtml) U mně osobně tímto dopisem Gauck každopádně nezabodoval.

A pan prezident v daleké Americe dává přednost varování před globálnem. :-)))

informace řekl(a)...

Náš Mordechaj se nějak neozývá. Snad do toho Wildschweina nedala Harpyje nádivku z muchomůrek?

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 9 *



Jen pár zavrčení skrz mříž:

* Fotbal je pro Čecháčky NESMÍRNĚ důležitý. Je jim nejen náhražkou války (jako pro vyspělé národy), ale i náboženství.
Viz ZBOŽŇOVÁNÍ určitých fotbalových manšaftů.
Viz tzv.nové Lidice - při jejich výstavbě osvobozený český lid pamatoval na fotbalové hřiště, ale už ne na kostel. Takže nyní lidičtí při Adventu zpívají, svíce drží, mrznou - venku.
Není divu, že jeden ze dvou SKUTEČNÝCH lidických odbojářů ilegálně opustil vlast, jen pár let po osvobození Česka od fašistů, buržujů, Židů a křesťanů.

Není divu, že lidičtí komunisti tvrdě protestují proti falšovaní skutečnosti podvratným sudeťáckým audioprogramem - nejen že nezachycuje zvuky produkované lidickým partyzánským oddílem, ale navíc sugeruje scestnou myšlenku, že původní lidičtí byli křesťané.


* Bylo těch pětadvacet let „natvrdo“ pro Václava Renče dost, za poplivání K.Čapka, a za neskrývané papeženectví?



* Felix Achille de la Cámara byl podle některých svědectví českými vlastenci upálen, během povstání pražského lidu proti fašistům.
Při vědomí pověstné humanity českých bojovníků - nebyl to nakonec onen německý vrah, fotografie jehož humánního upálení je všeobecně známa? Ten vrah, o němž Velký Šaman napsal, že jen dostal spravedlivý trest za povraždění českých dětí v mateřské školce?? (To je přece normální - když v jedné ulici rodiče dělají revoluci, tak svoje děti jako obvykle odkládají do mateřinky ve vedlejší ulici.)

* Zítra si Čecháčkové zcela jistě nepřipomenou výročí úmrtí Lva Prchaly (+ 11. 6. 1963 ve Feldbachu), stejně tak jako si nepřipomněli jeho letošní 120.výročí narození (* 23. 3. 1892).
Generál Prchala se totiž opovážil nesouhlasit s jejich ikonou Benešem, takže po vítězství nad fašisty a buržoasií musel prchat mezi humánně odsunuté fašisty a uprchlé buržuje.
Psovi psí smrt & zapomenutí, že, Čecháčci?

informace řekl(a)...

Náš Mordechaj je eště živej! A mručí! A já sem už napsala na nečisto nekrolog! Tak ho zas uložím.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 10 *



O co se to tady snažíte, vážená paní Harpyje? O dialog s Čecháčky?
To jste ještě nepochopila, že je to marné? S Čecháčky se nedohodnete téměř o ničem - nenávidí ideje, které hájíte, nenávidí prostředí, ve kterém žijete. Nenávidí Vás.
Pro Čecháčka není vražda na „tyranu“ (např. Němci obou pohlaví a jakéhokoli věku) zločinem.
Čecháček nenávidí buržousty (bohatec je zločinec, okrádající ubohého Čecháčka), a pohrdá chudými (chudý člověk je pro Čecháčka „líná opilecká a špinavá kůže“, tvor k převýchově v pracovním táboře nebo rovnou k humánní likvidaci).

Pro Čecháčka je dědičným nepřítelem Němec, Žid (Ale je, a ne že není. Přiznejte si to konečně, Čecháčkové!), muslim, křesťan, Američan, Evropan, Čech.
Pro Čecháčka je „nezávislým myslitelem“ každý český nácíček nebo fašounek, volající po likvidaci Čecháčkovi protivných jedinců i celých národů.

Prostě: S kým to tady na Doupěti chcete diskutovat?!?

Harpyje řekl(a)...

Začínám mít pocit, že zde na Doupěti mám co do činění se samými nadlidmi. Fašistoidní, rasistické a diskriminující výroky se těší všeobecné oblibě, protože se každý cítí být povýšený nad "ver beige".
"Ver beige" je pojem široký, ale má společné to, že zásadně jedná o ty druhé, ty jiné.
A tak se zde například protínají množiny odpůrců méněcenných křesťanských polozvířat s méněcenými křesťanskými polozvířaty, protože obě považují za "ver beige" levičáky, muslimáky, cigoše a zelené.
Co do počtu objektů své nenávisti, vede ale nesporně přímo hlavou myslící pan docent, ztělesnění slovanského nadčlověka Conana.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 11 *



Co s danajskými dary smějících se německých fašistů?
Ano, DARY.
Neboť sudeťácký podvratný audioprogram není prvním fašisticko-evropským pokusem o rozeštvávání přímo z centra tisíciletého českého utrpení. Lidická galerie pečlivě ukrývá Trojského koně - skandální obraz známého Němce-fašisty Gerharda Richtera, prý v ceně cca 8 M €.

Jak Lidice přišly k tomu drahému hnusu? Dostaly jej od jednoho z dědičných nepřátel opravdových Čecháčků, od polského Žida a anglického rytíře, doktora Barnetta Strosse; od toho levičáckého přítele líných opileckých a špinavých kůží, od toho pověstného nepřítele kouření (= svobodného rozhodnutí naprosto nezávislých občanů onemocnět rakovinou).
Židoangličan Stross podnítil Němce-fašistu Richtera k darování obrazu Lidicím, obrazu smějícího se vraha z Wehrmachtu.

Co s tím?
Poraďte, chytří Čecháčkové.
V Lidicích ani jinde v Česku obraz vystavit nelze, neboť Česko je duchovně stále součástí Západní Asie, ne úpadkové smířlivé Euroameriky.
Nelze ani výbušné plátno odvést na Západ a prodat, neboť zarytí nepřátelé Země České si brousí zuby na všechny cenné umělecké předměty z Česka - kvůli jakýmsi finančním pohledávkám (causa Diag Human, humánně znárodněný majetek Liechtensteinů-fašistů atd.).

Nebylo by lepší obraz Němce-fašisty rovnou spálit?

* * * * *

Dle vlastní hlavou myslícího českého spisovatele-svědomí národa němečtí fašisti v sobě měli více lidskosti než jimi povraždění obyvatelé Lidic.

Neboť lidičtí do smrti setrvali ve své víře (= zůstali bezcennými křesťanskými polozvířaty), zatímco Němci-fašisti opustili svoje původní křesťanská vyznání pro víru ve Vůdce a Národ (= z bezcenných křesťanských polozvířat se stali opět lidmi).

Takže vznáším dotaz na zdejší vlastenčíky:
Kdyby se byl lidický farář Josef Štemberka dožil osvobození Československa od fašistů a buržoustů, jak by s ním naložil vítězný lid?
Internoval by ho, jako spoustu ostatních bezcenných křesťanských polozvířat? Či by jej rovnou humánně vylikvidoval, za tisíciletou genocidu českého národa?
Je to tak, Čecháčci: I kdyby vaši soudruzi otcové „pátera“ Štemberku humánně umlátili jako např.černoprdelníka Toufara, i kdyby VŠECHNY lidické humánně znárodnili a poslali do Jáchymova (jak by se stalo Horákovi a ostatním vykořisťovatelům), tak by „pořád ještě nebylo křesťanům plně odplaceno to, co dělali jejich předchůdci“.
Jak moc hezky píše přímo hlavou myslící český spisovatel-svědomí národa.

Ano, takto „přemýšlíte vlastními hlavami“, Čecháčkové:
1) Každý německý politik by do Lidického památníku měl přilézt po kolenou.
2) Každý katolický hodnostář by po vkročení na tisíciletou českou půdu měl okamžitě spáchat sebevraždu (jako výraz pokání za tisíciletou genocidu ateistů a pohanů).
3) Každý Čech-křesťan by mě projít pracovně-převýchovným táborem, aby se stal Čecháčkem-ateistou. Pokud převýchova polozvířete na člověka selže, je nutno křesťana humánně vylikvidovat.

* * * * *

O nanebevzetí A-teisty žádný Čecháček-ateista (-agnostik) nepochybuje.
Čecháček je duchovním potomkem husitů a komunistů, nepochybuje o správnosti své cesty a svých názorů. Bohu se směje, věřícími pohrdá, v nebe a peklo nevěří. Věří v „něco“; není křesťan, ale „něcista“.
Ovšem o zpopelněných často píše „Budiž mu země lehká“, ateistovi popřeje „Dona eum pacem, Domine.“

A považuje se za duševně zdravého, za nositele mravnosti, za vzdělance.


A Vlk st. o morálce káže ...

twitter řekl(a)...

aTeo neumřel. Aneb proč nedělat podobné "mystifikační sebevraždy"



Na Twitteru dnes ráno zavládl smutek. Hojně retweetováno "RIP aTeo" doprovázené odkazem na Chucper aTeo zahynul při automobilové nehodě. Přišlo mi to hodně smutné, ač jsem ho osobně neznal. Ale zato jsem rád sledoval jeho koláže, velmi často velmi trefné, vtipné a perfektně zpracované. Takové, které bych sám chtěl umět dělat. A klidně to přiznám, i ta slza ukápla.

No, asi k tomu dodám totéž co Jirka Chomát: Jak ho mám rád, tak je to vůl! Fuj, to se mi ulevilo. A teď už jenom doufám, že mystifikace není mystifikace. Nikdy ničemu nevěř.
http://www.pooh.cz/WEBDESIGN/a.asp?a=2017731

????????????????????

Harpyje řekl(a)...

O osudu (nejen) Richterova obrazu, nýbrž celé sbírky, která po roce 1968 zmizela, a byla náhodou znovunalezena v roce 1996 v zámku v Nelahozevsi http://de.wikipedia.org/wiki/Pro_Lidice#Hommage_.C3.A0_Lidice_.281967.29

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 12 *


Tak vám A-teo vstal z mrtvých, Čecháčkové? No to je ale průs...švih.; vždyť nemáte nad kým plakat!
Nejen člověk by se nad vámi ustrnul, nešťastní Čecháčkové; i takové bezcenné židovsko-sudeťácké bezcenné polozvíře jako já uroní pár slz nad vaším neštěstím.
FŇUK !

Dám vám ale radu zdarma:
Dnes je 85.výročí předčasné smrti Karla Farského, typického čecháčkovského vlastenčíka. Ano, toho Farského, jenž založil JEDINOU českou národní církev - tzv. Církev československou husitskou.
Jak se říká, když chce být komunista pobožný, dá se k husitům (viz např. J.Paroubek). To by mohla být cesta i pro ty z vás, kteří se už blíží konci své pozemské pouti - způsob jak zůstat Čecháčkem (to jest ateistou), a přitom se pojistit pro případ, že by Bůh existoval.
:-)))
Můžete tedy zaplakat nad K.Farským i nad sebou.


Tábor je náš program! (T.G.M.)

Harpyje řekl(a)...

To je vůbec dobrá církev, taková veselá, viz případ biskupa s přezdívkou „Farářka". :-)))
„Když nemáš potřebu naplnit to po tý stránce tělesný, tak ten náš vztah nemá cenu, vole. Nemůžu tě k tomu nutit... Já přece chci, abychom to chtěli oba dva, vole, abychom po tom oba dva toužili, ale ty asi nemáš potřebu sexu, no, nemáš.“ (bývalý biskup Karel Bican)

informace řekl(a)...

To jsou avances Mordechajovi? Páni, to je ale osé!
Škandál!!!

Harpyje řekl(a)...

Nevím, jestli bývalý biskup Církve československé husitské, Karel Bican, dělal avance i panu Švehlovi, ale podle údajů zvědouše s. a s. Pedra, má být pan Š. velmi atraktivní muž, takže nic není vyloučené.

informace řekl(a)...

Vy říkáte pan Švehla, Harpyje?
Pambu ví, kde je tomu konec. Asi ho taky sežral Mordechaj jako Většího vlastence.
Když ho včas nenakrmí, sežere pokaždé nějaké své alternativní já. Nevím, kolik mu jich ještě zbývá, ale řady přispěvatelů na blogu se nějak tenčí.
A podle toho i ty jeho příspěvky vypadají. Už jenm blouzní. Jako předevčírem o tom lvu, co prchal před lovci na safári v Africe. Při útěku uklouzl, nabil si čumák a tak se dal raději k sudeťákům.
No, řekněte sama, má to nějaký smysl?
Vy dávejte taky pozor, když ho chodíte drbat mezi ušima. Takové chlupaté polozvíře Vás spolkne jak malinu a máte po ptákách.
Pak se jen rozvalí, podrbe se po břiše, uprdne si a bude si dál chrápat.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 13 *



Zpoza mříží tiše vyju:

K otázce mého vzhledu:
Pokud přítel a soudruh Pedro srovnával vzhled pouze nás dvou (t.j. svůj a můj), opravdu mne mohl považovat za „atraktivního“, ba dokonce i za „muže“.
Leč moje maličkost jest vskutku výsledkem staletých děsivých mesaliancí mezi Židy resp. Sudeťáky a (znásilněnými) Češkami, tudíž se do sena v rohu své klece vážně nezahrabávám z přehnané skromnosti.

Na druhou stranu mám svou vrozenou žido-germánskou prasopsí hrdost.
Takže: I kdyby mi husita-zvrhlík za tělesné obcování nabídl cokoli, maximálně bych ho sežral. Což by zas nemuselo být tak špatné - ti husiti-agenti StB budou asi hezky vykrmení, že?


* * * * *

„Poloautomatická pistole Tokarev“ je pleonasmus.

* * * * *

CELÝ „taktický rozbor“ (humánního vylikvidování hnízda syrských agentů sionismu) s.s.Kohouta je žvást.

* * * * *

„EU socialismus vede do pekla“, žvástá (na NP) Líza, která by bez socialismu byla děvečkou u krav či něčím podobným.

* * * * *

Nejdětinštější z Doupatových nácíčků nevolá jen po obnovení trestu smrti, vážená paní Harpyje. Volá po vylikvidování všech nepřátel své „civilizace“.
Přičemž dlouhodobě průběžně upřesňuje, jaká by ta „civilizace“ měla být : společenství slovanských ateistických nadlidí, společenství prosté Židů a ostatních méněcenných polozvířat, společenství schopné provádět sebeočistu - schopné se rázně zbavovat odpadlíků, např. Židomilů, odpůrců trestu smrti a preventivního vylikvidování celých národů a ras atd.

Pokud své sny zformuluje do volebního programu, Čecháčkové za ním půjdou s písní na rtech.

* * * * *

K lidickému audioprogramu: Pomstěte se Sudeťákům-sabotérům!
Je to jednoduché: Jednou bude vybudován Památník vyhnání, na ruinách některé ze 3.000 (tří tisíc) německých obcí, ze kterých Čecháčci „humánně odsunuli“ jejich obyvatele, Němce-fašisty.
Hloupí a lační Sudeťáci jistě uvítají každý dar Čechů svému krvavému Památníku. Takže, kdyby se Čecháčkům ve 4.odboji zadařilo, mohli by nenápadně upravit tamní audioprogram - z pohádky o pracovitých a mírumilovných Němcích na realitu. Návštěvník Památníku by tak mohl slyšet např.:
* vzlyky po staletí mučených Čechů
* zvěrský řev fašistů
* polozvěrský zpěv křesťanů
* nářek trýzněného dobytka
* sténání dětí, przněných černoprdelníky v křesťanských „svatostáncích“

Atd. apod.. Jistě to bude VELICE barvité; vždyť přece Čecháčkové dokážou rozorat meze jak kulackých políček, tak i fantazie.

* * * * *

A na závěr něco na OPRAVDU VELKÉ naštvání každého opravdového Čecháčka-ateisty:

Čecháčkové „vědí“, díky století intenzivního národně-socialistického + mezinárodně-socialistického „vzdělávání“, že nacisti = fašisti = katolíci.
Však nikoli náhodou v „nových“ Lidicích vybudovali Čecháčkové fotbalové hřiště, ale ne kostel.
A nyní, právě u příležitosti výročí zničení Lidic, se katolíci-fašisti snaží zpochybnit nejvnitřnější Čecháčkovo přesvědčení! Jakýsi Čech, dozajista placený agent Vatikánu, se snaží podvrátit pevné čecháčkovské povědomí o Němcích-papežencích, o husitském ateizmu lidických partyzánů: Málo známý lidický farář Josef Štemberka


Na vozové hradby, Čecháčkové! Nebo alespoň na pivko.

informace řekl(a)...

Trochu jste mě svým vzhledem zklamal. Představovala jsem si Vás asi takhle.

http://www.aria-in.com/cartonissimi/lupo-alberto01.jpg

Harpyje řekl(a)...

Kdepak, pan Švehla je důsledný.
Musela jsem myslet na to, co píše o čecháčcích, když jsem včera četla onen už zmíněný článek pod kterým Kopretina blábolí o EU socialismu jako cestě do pekel, a diskusní příspěvky všech těch různých američánků, kanaďánků a australánků.
Tento živočišný druh, který se vyvinul z čecháčka, je natolik odporný, že se mě doslova zmocnila fyzická nevolnost.
Jejich potřeba okázale vystavovat na odiv své údajné krédo a poučovat nás, zaostalé Evropany, o "socialistické" Evropě, může snad působit jenom na poněkud jednodušší jedince. Toto machrování je mimochodem jednou z variant toho, jak se ten blb thyronx (trvalo mi to dlouho, než jsem si vzpomněla ne jeho nick) prezentoval ve svém whirlpoolu. :-))))
Na druhé straně je pochopitelné, že ten, kdo "emigroval" v osmdesátých letech jako ti dva kanaďánci, asi musí veřejnosti demonstrovat své úžasné "pravicové" názory, zvláště onen bývalý redaktor bolševického Mladého světa.

Proti tomu prasopsu mám zásadní námitky, Mordechai.
Asi nevíte, že podle sbírky eddických islandských epických mytologických a hrdinských písní Edda je prasopes (někdy i sviňopes, lat. SuidaeCanis, samice sviňofena, mládě seloštěně) zvíře vytvořené zkřížením prasete a psa, má prasečí rypák, psí uši, bleděmodré oči, psí nohy, prasečí ocas a špatnou reputaci, srst zebrovitě pruhovanou nebo prašivinově flekatou.
Pravěký prasopes křídový (popř. praprasopes) se objevil na konci éry dinosaurů. Mnoho paleontologů se dnes přiklání k názoru, že vyhynutí dinosaurů má na svědomí právě on, svědčí o tom lebky tyranosaurů nesoucí stopy zubů právě prasopsa křídového. Předky prehistorických prasopsů byli cynodontní terapsidi, kteří ještě snášeli vejce.
Když už psí kříženec, tak prosím, potomek de la bete de Gévaudan!

Harpyje řekl(a)...

Bez komentáře.

Dávám sem k lepšímu kopii jednoho "politicky nekorektního" komentáře ze Psa. Určitě by se i zde našel nějaký ten jedinec, který by jím byl nadšen.

Re: Bohuzel, na odstraneni apartheidu se podilela:
Autor: V. Kain Datum: 12.06.2012 11:31

Negři nad sebou musí neustále slyšet svištící bič jinak pokoj nedají a je jedno jestli je to v USA či někde jinde.Zločinost mezi negry je obrovská.USA není JAR a přesto kriminalita těchto černých vagabundů je tam obrovská.Kriminály narvané negry.Dokud fungoval Ku-Klux-Klan tak to jakž takž šlapalo,ale jakmile se jim začala dávat práva,tak si čím dál víc začali otvírat ty svoje černé drzé hu-by.Jsou neschopní,líní a násilničtí.Sami se v JAR mezi sebou budou vraždit a proto jim musíme dodávat zbraně.Za vlády bělochů všechno fungovalo.Dneska hanba pohledět.Samozřejmě,že lví podíl na tom mají debilní humanisti.Evropu díky těm humanistickým bulíkům ohrožují čím dál víc muslimové.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 14 *



Ale kdeže, vážená paní Harpyje:
1) Ad „La Bête du Gévaudan“ - to je jen můj vzdálený bratranec. Víc hyeno-vlk než prasopes, vinou naprostého nedostatku české krve v žilách i žaludku.
Mimochodem - pěkná svině. Žral jen ženské a děti, a když se s ním rvaly, tak prchal. Třeba před tou farskou děvečkou Marie-Jeanne Valet, že.
Tak to já žeru i chlapy - to víte, hlad je hlad.

2) Ad „živočišný druh, který se vyvinul z čecháčka“ - vždyť to je přece sám Čecháček, ve své nejvlastnější podobě!

* * * * *


Příspěvek V.Kaina lze bez větších problémů vztáhnout na Čecháčky: Dokud je nad nimi bič, krčí se -> v Česku vládnou Češi.
Jakmile bič zmizí, Čecháčci se vyrojí z děr, Čechy zaženou nebo pobijí, a vytvoří společnost neschopnou odolávat krizím.

* * * * *

Nějak se mi v mé tupé mysli spojili:
vraždící Negři
+ vyvražděné Lidice
+ humánně vylikvidovaní Sudeťáci
+ bezcenná křesťanská polozvířata
+ včerejší datum
------------------------------------------------
Ano, právě včera uplynulo 230 let od umučení plukovníka Williama Crawforda.

Crawford, bojovník za nezávislost Nové Anglie a osobní přítel gen. Washingtona, padl do rukou krvežíznivých divochů během výpravy, jež je měla humánně vylikvidovat (překáželi svobodomyslným Novoangličanům v rozletu).
Divoši jsou hloupí, jak dobře ví každý Čecháček Tito konkrétní divoši si však dokázali ve svých primitivních myslích udržet čtvrt roku staré události - takzvaný Gnadenhutten massacre, neboli Moravský masakr.
(Mimochodem, „masakr“ - již z názvu této události vyčte každý Čecháček hloubku úpadku tzv.Západu - vždyť v Česku by se tomu říkalo „humánní odsun“.)
Takže si na plukovníkovi zchladili žáhu. Později byli humánně odsunuti - do rezervací a hrobů.
Ovšem hlavní viníci tehdejších událostí - zakladatelé Gnadenhutten - trestu unikli.
Například Sudeťák David Zeisberger, bezcenné křesťanské polozvíře, klidně obracel zdravě pohanské Indiány na víru ještě další desítky let.

A to není vše: Dnešní Američani jsou Leninužel tak upadlí, že místo důsledného zplanýrování pozůstatků vesnice & mlčení o humánním vylikvidování - postavili repliky některých domů, vztyčili obelisk (na památku humánně vylikvidovaných divochů, ne statečných vlasteneckých milicionářů!!!).
Prostě multikulti jak vyšité.
Prostě USA jsou odsouzeny k zániku.
Jednou nad hořícími troskami Bílého domu zavlají vedle sebe vlajky obou vítězných mocností: Všeslovanské republiky a Spojených džamahírijí.

A pak se bude tančit všude!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 15 *




Dopis prezidenta ČR Karla Schwarzenberga prezidentovi Spolkové republiky Německo, 5.srpna 2013:


Vážený pane prezidente,

dnes, v Den vyhnanců, si celý svět připomíná utrpení milionů nevinných lidí, kteří ztratili domov a mnohdy i životy v průběhu etnických čistek.
My Češi jsme si vědomi, že náš národ spáchal nemalou část těchto zločinů proti lidskosti. Jsme si vědomi, že náš národ je vinen vyhnáním téměř tří milionů svých spoluobčanů německé a maďarské národnosti, a s tím spojeným zavražděním tisíců civilistů včetně žen a dětí.
Jsme si vědomi, že tento hrůzný čin nemůžeme a nesmíme omlouvat válečnými událostmi; vždyť vy Němci také neomlouváte vlastní zločiny, které jste spáchali během nacistické éry. My Češi jsme v poválečném období promarnili jedinečnou příležitost k nalezení a potrestání viníků nacistických zločinů; místo toho jsme uplatnili takzvaný princip kolektivní viny.
Je příznačné, že vedle občanů ČSR německé a maďarské národnosti jsme vyhnali i své spoluobčany židovského původu a německého jazyka, kteří přežili Holocaust.
Naše zločiny se nakonec obrátily proti nám; zatímco naše pohraničí zpustlo a celá naše země zchudla a zaostala, Spolková republika Německo se všestranně rozvíjela a bohatla. Zatímco poválečné Československo ztratilo svoji pověst středoevropského ostrůvku demokracie, SRN se stala vysoce demokratickou zemí. Mnozí svobodomyslní občané Československa riskovali své životy na útěku do západní části Německa, mnozí jej na našich hranicích ztratili.
Nikdy nezapomeneme, jaký impuls naší Sametové revoluci dalo úsilí občanů tehdejší Německé demokratické republiky, kteří se snažili dostat na svobodu vniknutím do pražského Velvyslanectví SNR. Nikdy nezapomeneme na ony prosincové dny roku 1989, kdy náš nový ministr zahraničí Jiří Dienstbier střihal nenáviděné hraniční zátarasy, spolu s ministrem zahraničí Rakouska a pak i SRN. Díky vaší pomoci se nám tehdy otevřela cesta do Evropy, od níž jsme byli vlastní vinou odděleni po více než čtyřicet let.
Nesmírně oceňujeme pomoc, kterou nám německý národ poskytl během uplynulých dvou desetiletí. Díky vám opět vyrábíme automobily evropské úrovně, díky vám mnohé naše historické stavby opět září v původní kráse.
Náš komunistický systém se snažil vás Němce vykreslovat jako dědičné nepřátele našeho národa, jako fašisty a agresory. Bohužel, částečně se mu toto zlé dílo podařilo; naše starší generace stále trpí protiněmeckou nenávistí a strachem. Naštěstí, díky dvaceti letům spolupráce a přátelských styků, dnes naši mladí už v sobě nevidí protivníky, nýbrž obyvatele stejného kontinentu a občany stejného soustátí - Evropské unie.
Vážený pane prezidente, doufám, že již příští rok se budeme moci setkat nejen v Lidicích, ale i v dokončeném Památníku vyhnání českých Němců, abychom společně vzpomenuli na oběti minulosti, abychom společně vyjádřili pevnou důvěru v budoucnost.


Se srdečným pozdravem

Karel Schwarzenberg v.r.



Papír s tímhle textem někdo hodil do mojí klece; ale to je nějaká provokace, ne? Copak si Čecháčci někdy zvolí za prezidenta Němce, feudála, bohatce, katolíka, pravdoláskaře, multikulti nadšence, Evropana - jedním slovem Čecha?!
No nezvolí, to je jasné. Takže JE to jen nějaká provokace nebo sranda.

Nebo - nebo že by venku začali zase jednou vítězit Češi nad Čecháčky? To by ale znamenalo, že bych se mohl někdy dostat z téhle klece!
No jo, to je taky sranda. Taková trochu smutná sranda ...

Harpyje řekl(a)...

Snílku!

P. L., Historie řekl(a)...

Tento text hypotetického projevu hypotetického budoucího prezidenta republiky obsahuje několik omissis, která je, podle našeho ménění, nutno doplnit.

1/ ad My Češi jsme si vědomi
DOPLNIT Připojuji tuto svou omluvu k řadě omluv předešlého prezidenta republiky Václava Havla, počínaje omluvou z r. 1989 v dopise německému Richardovi von Weizsäckerovi , ve kterém mj. psal: „Já osobně, stejně jako mnozí mí přátelé, odsuzuji vyhnání Němců po válce. Považoval jsme ho vždy za nejhlubší nemorální čin, který způsobí nejen Němcům, ale snad v ještě větším měřítku Čechům samotným jak morální, tak také materiální škody. Když se na zlobu odpovídá jinou zlobou, znamená to, že se zloba nepotlačuje, nýbrž rozšiřuje.“, který napsal ještě před svým zvolením za prezidenta až po prohlášení , učiněném 24. dubna 1997 v Bundestagu, kde zval Němce, pocházející z Českých zemí, "kteří tu mají své staleté kořeny a kteří mají právo na to, abychom tuto jejich vazbu s naší zemi vnímali a ctili.“ k návštěvě.
Mám tudíž za to, že omluv nebude nikdy dostatek, abychom smyli naši kolektivní vinu a odčinili tak bezpráví učiněná německému lidu za Protektorátu , počínaje zločineckým atentátem proti Reichsprotektoru R. Heydrichovi, který donutil německé velení k nápravným represáliím.

2/ ad Nesmírně oceňujeme pomoc, kterou nám německý národ poskytl během uplynulých dvou desetiletí. Díky vám opět vyrábíme automobily evropské úrovně,
DOPLNIT: díky tomu, že v r. 1991 historická značka Škoda, založená již v r.1895, byla prodána a stala se tak čtvttou značkou mocného koncernu Volkswagen, přesto, že se o ni ucházely firmy jako Renault, kromě dalších 22 zájemců jako BMW, Fiat, General Motors. Díky tomuto kroku se naše hospodářské vazby na mocného souseda ještě víc posílily.

Více na
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/ShowArticleMobile.aspx?id=1485

Autor tohoto snivého artefaktu jistě tato data zná, ale třeba se mu do jeho výkladu dost dobře nehodila?
Vést tu pořád dokola stále stejnou lacinou demagogii je opravdu kontraproduktivní. Lidi už, upřímně řečeno, otrávila.

Anonymní řekl(a)...

...jsme si vědomi, že náš národ je vinen... zatímco my jsme uplatnili takzvaný princip kolektivní viny. Jak příznačné.
Dále jen skutečně pokrokový a moderní národ si může za svého nejvyššího reprezentanta zvolit člověka, který v práci nepokrytě chrápe, mluví hůř než šestnáctiměsíční dítě a chová se jako pubertální spratek. Takové úrovně Češi ještě zdaleka nedosahují.

Anonymní řekl(a)...

"Klec" samozřejmě existuje pouze v mysli "zaklecovaného". Volno je do všech směrů - a číhající mordýři za nejbližším stromem jsou stejně reální jako ty mříže. Ovšem tam, venku, v reálném světě (kde se už jen minimálně řeší, zda pradědeček Pepa mohl nebo nemohl dát pár facek praprastrýci Horstovi poté, co Horst Pepovi zabil dvě děti a zapálil chalupu), tam by se "zaklecovanému" dostalo nulové pozornosti (nanejvýš pak odplivnutí hnusem), což je ale pro jisté tvory daleko horší, než záře reflektorů, byť v "kleci".

informace řekl(a)...

Odplivnout si tedy můžem i tady, virtuálně. Ale ono to už nestojí ani za tu slinu, tak je to jednotvárné a fádní. Ubohé.

Harpyje řekl(a)...

Zemana na ně, fašisty sudeťácký!

Ten odkaz na vynikající stránky freeglobe.cz je moc krotký, anonymní. Na Vašem místě bych spíš dala odkaz na článek "Opilec Václav Havel" a napsala něco o tom, jak Reinhard Heydrich houpal na kolenou malého Vašíka.

Míru zdar!

informace řekl(a)...

Pan Švehla/Mordechaj zahájil volební kampaň proti ministru Schwarzenbergovi?
Je natolik inteligentní a má to natolik propočítané, že ví, že každé jeho vystoupení vzbudí ve čtenářích přímo protichůdnou reakci.
Nechce tedy Schwarzenberga, ale pro koho započal tu volební kampaň?
Snad to po čase z něj vyleze. Já bych také ministra zahraničí nevolila.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 16 *



Skrz mříž se šklebím:

Jistě, anonymní Čecháčku (z 13.6.10:41).
Když prezident SRN napíše „Na nelítostné zločiny a nevýslovné utrpení, které Němci spáchali ...“, tak prezident ČR odpoví například „ My Češi jsme si vědomi, že náš národ spáchal nemalou část těchto zločinů proti lidskosti.“
No já VÍM, Čecháčku, že tvůj mozeček to nedokáže pochopit. Vždyť po letech intenzivní četby Jiráska, Řezáče, Kopeckého, Pludka, po letech radostného vlastenčení a pilného studia marxismu-leninismu-stalinismu je Čecháček BYTOSTNĚ přesvědčen, že je:
1) vždy obětí a nikdy pachatelem
2) druhý nejchytřejší na světě, hned po svých starších ruských bratřích

Takže si dál žij v tom svém světě ublížených a přitom tak hezky napapaných lidiček, světě závistivců a pomstychtivých přikrčenců. Až se „to“ znovu obrátí, až se zase zbavíte Němců a ostatních Evropanů, až zase znárodníte výrobní prostředky a majetek velkoburžujů, feudálů a černoprdelníků, budeš si opět potěšeně mnout ručičky: Dobře se jim stalo, mizerům zbohatlickým!
Až znovu vystěhujete z vesnic velkostatkáře, až opět naženete kulaky do družstev resp. do jáchymovských lágrů, budeš se zase potěšeně plácat po svém vydutém pivním břiše.
Až ti pak udělají „měnovou reformu“, budeš se tradičně divit: Jak se tohle mohlo stát? Jak mi tohle mohli udělat, moji soudruzi a soukmenovci?!
To chce klid, Čecháčku. Tvoji soudruzi a soukmenovci ti v pohodě opět vysvětlí, že je lepší být chudý než vykořisťovaný, že je lepší trčet ve slovanském bahništi než být Evropanem.

Čest a Nazdar !

* * * * *

Leninužel, vážená paní Harpyje, dnes lze nalézt jen velmi málo důkazů o úzkých stycích
Reinharda Heydricha a malého lotříka Vašíka Havlů.
Ptejme se proč, když existuje tolik důkazů o podobných stycích V.Havla s K.H.Frankem, bratry Mašíny, A.Michnikem, G.Bushem, papežem a mnoha dalšími dědičnými nepřáteli Slovanstva a socialismu. Nu PROČ?!
Nejspíš proto, že imperialisti a Židi neustále falšují historii, neustále falšují resp. ničí dokumenty o zločinné činnosti resp. nečinnosti svých příslušníků resp. přisluhovačů.
Je to všechno tak hnusné, že i já Mordechaj se občas otřesu - až ze mě blechy lítají.


K Vašemu zděšení nad „úrovní“ dnešních absolventů českých škol: Kdybyste se tak nedřela s překlady + další pomocí naší milé Líze, školou by neprolezla. Dnes by neseděla u počítače, ale u pokladny nebo pásu = neměla by tolik času na datlování svých „objevů“, většinou opsaných z cizích článků bez uvedení autora.
Čili: Každý svého štěstí strůjcem.
(To je VELMI ošklivé, že? Ale já už lepší nebudu.)

* * * * *

No toto tedy!
Zdá se, že na vlastenecké Doupě zavítal nefalšovaný německý národní socialista!
Neboť jakýsi „P. L., Historie“ napsal m.j. „...zločineckým atentátem proti Reichsprotektoru R. Heydrichovi, který donutil německé velení k nápravným represáliím.“
Takže ke zdejším českým náckům (např. A.Pergill) a fašounkům (drak a další) se přidružil nácek německý.

No maucta.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 17 *



Slintám, normálně.
Venku pobíhá taková pěkně zmasilá jalůvka, pobíhá zmateně (že by střečci?), bučí hlasitě a žalně. Asi postrádá býčka, vždyť pastvy má dost.
Jalůvka pobíhá a bučí, bučí o svém vzdělání, o své moudrosti.
A mně sliny kapou z převislých pysků ...
Kdybych netrčel za těmito mřížemi, plížil bych se za ní, plížil bych se stále blíž a blíž. A pak, až by byla jen ode mne jen na jeden dravčí skok, tak ...

Mám se omlouvat za svoji zvířeckost? Vždyť šelmy vždy strhávají nejslabší kus; to vy lidi vybíjíte kusy nejsilnější, prý „trofejní“.
A když vyhubíte nás vlky, medvědy, rysy, tak přemnožená vysoká vám žere vaše lesy. A musíte ji zabíjet, i březí laně a srny ...
Jak lidské, že?

Když hladový medvěd strhne krávu, když hladoví vlci uštvou laň (a někdo to nafilmuje), srdce lidská se svírají při pohledu na tu „krutost přírody“.
A pak ...
Pak ve své hamižnosti a rozežranosti krmíte svůj dobytek masokostní moučkou z jiného dobytka, nakazíte ho tak „nemocí šílených krav“. A pak, ve svém strachu z nemoci a smrti, pobíjíte svůj dobytek po stovkách a tisících, pálíte mršiny na hromadách ...

Rozdíl mezi vaší vrozenou humanitou a naší bestialitou je vskutku markantní.

Nemohl bych si chytit aspoň tu střečkující jalůvku, prosím?

informace řekl(a)...

Aha, už vylezl další mudrc. Který si rozkládá rozumy o absolventech českých vysokých škol a při tom neví, že Velká Británie je jak název zeměpisný pro ostrov tak politický pro státní útvar, The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland ve zkrácené formě.
http://en.wikipedia.org/wiki/Terminology_of_the_British_Isles
Takže se asi spletla absolventka nějaké jiné, německé? nebo francouzské? vysoké školy a zbytečně kolem toho nadělala randál.

informace řekl(a)...

Tady je teda opravdový nefalšovaný blb. Ani ve sprosťárnách nedokáže vyplodit něco originálního.
Gratuluju!

Kopretina řekl(a)...

Švehlo, "prolezla bych", studium mi celkem šlo, za celé tříleté studium jsem vyletěla ze zkoušky a zápočtů čtyřikrát, ( z němčiny jsem za celé tři roky vylítla jednou), známky u absolutoria jsem měla pěkné, 2,2,1. Vážím si Harpyje, hodně mi pomohla, leč, v současnosti, kdybych potřebovala pomoct a nechtěl by mi nikdo zde pomoci, tak bych si holt musela překladatele zaplatit, takže bych seděla a budu sedět u počítače a "datlovat" články a příspěvky. Honíte si ego tím, že mě ponižujete, sám nejste schopný vůbec ničeho, jenom urážet, shazovat a ponižovat. A vzhledem ke zdravotnímu stavu a své nemoci, nemohu vykonávat dělnické profese, práce na směny, potřebuji klid a odpočinek a pohodu. To mám psané v lékařské zprávě...

Kopretina řekl(a)...

Jinak Vy Švehlo, nejste šelma, šelmy jsou bytosti charakterní (např. kočky a psi) co bychom si bez nich počali, v přírodě šelmy redukují nadměrný počet kopytníků, v Africe hyeny likvidují zdechliny, co by si bez hyen Afričané počali, vymřeli by na nemoci (což by pro Kaina a Šulce byla dobrá zpráva). Váš charakter? No bez komentáře, urážíte jako Hájková...

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 18 *



Prasopsí vlkodlak mršinou nepohrdne:

Dalo se to tušit, Lukešová, že jste postižená. Však se Vás na to ptal nebohý Větší vlastenec, jak si jistě pamatujte. Zesnulý V.v. slíbil, že pokud odpovíte kladně - to jest že psaní na web je součásti Vaší léčby - nechá Vás na pokoji.
Už ani nevím, jestli jste v odpovědi lhala, nebo zda Vás tehdy popadl Váš obvyklý záchvat.

Každopádně - pokud vzhledem ke svému zdravotnímu stavu potřebujete klid a odpočinek a pohodu, tak se NESMÍTE zúčastňovat internetových diskuzí; zejména diskuzí na politická a podobná témata!!!
Též práce v běžné kanceláři, mezi zdravými a dravými osobami, je pro Vás příliš nebezpečná.

Ale neklesejte na mysli - i pro Vás je šance ke smysluplnému zapojení se do společnosti. Můžete pracovat v tzv. chráněné dílně.
Tam vládne klid, pohoda, tam je možno odpočívat i v pracovní době. Tam Vás nikdo nebude rozčilovat složitými debatami nebo cizími jazyky.

Přeji Vám mnoho štěstí, a pokud možno i zdraví.

Kopretina řekl(a)...

Švehlo, já můžu vzkonávat duševní pracovní činnost, jinými slovy, pracuji hlavou. Dělnické profese nejsou pro mě, to by mě zabilo, vážně. Internetové diskuse je mé potěšení, bez ohledu na to, že se mě pokoušíte deptat. Vy musíte být psychicky nemocný člověk, Větší vlastenec jste byl Vy, Švehlo. Pak jste se yačal psát pod skutečným jménem R.Svěhla a teď píšete pod nickem Mordej A. Bonnet, byl jste to Vy, kdo mě začal sprostě urážet a navážet se do mě, s kecy "jako Líza", nebo "Tabula rassa" a tak. Já jsem si nezačala. Shrnutí jste nízký, bezohledný, závistivý a bezcharakterní člověk, Vaše celoživotní trauma je, že nemáte akademický titul, tak závidíte a honíte si ego. K tomu ještě vulgární, Hájková (i Janyška, dokud chodil diskutovat), Křivan a Kain a Šulc mají větší úroveň než-li Vy, jinao děkuji za společnost, alespoň se se mnou bavíte přes odpoledne a mám zpestření...

Harpyje řekl(a)...

Do tohoto sporu se nehodlám vměšovat.
Každopádně, dnešní noc jsem opět strávila na posedu, takže dostanete k večeři delikátní divoké selátko.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 19 *



Syrové selátko?!
Mňam, to bude bašta! Děkuji Vám předem, vážená paní Harpyje.
Třikrát jsem se zatočil dokolečka samou radostí, já zvíře. Už mi začaly lézt krkem ty hubené chcíplotiny, co tady dostávám. Asi to tu funguje jako v českých státních institucích - všichni kradou o 106, ošetřovatelé nosí krmení pro zvířata domů - jak školní kuchařky jídlo pro školáčky.
No nic.

* * * * *

Velký český vzdělanec, vystudovavší skvělé socialistické školy během nejkrásnějšího období českých dějin, napsal zlatá slova: „...cokoliv z historie i dneška je n u t n o brát, popisovat, hodnotit V ČASOVÉ I MÍSTNÍ SOUVISLOSTI. Suvislostech. Konotace.“
Tak tak.
Třeba vyhnání Židů z Velké Británie ve 13.století musíte hodnotit v SOUVISLOSTI.
Nebo téměř tisíciletou okupaci velkých oblastí Československa Němci-fašisty.
A tak podobně.

Jen by mě zajímalo: Proč někteří ateisti tak rádi čtou Bibli?

* * * * *

No prasím - pak že je zdejší diskuze ztracená, když se jí účastní zrádná emigrantka a sudeťácko-židovský vlkodlak. Vždyť se vám vrátil vlastenec žibřid! A hned s takovým hezkým čecháčkovským přípodotkem („Za vedení mafie ze záhrobí by se možná dalo považovat vedení Církve svaté Duchem svatým?“).
Nuže, vlastenče žibřide, tragicky zesnulému Většímu vlastenci jste zůstal dlužit odpověď na jeho několikrát opakovanou otázku: Jak to PŘESNĚ bylo tenkrát v roce 1919 - rozkaz k sestřelení Štefánika vydal Beneš nebo Masaryk?

Mohl byste odpovědět mně, krvavému prasopsu? Děkuji Vám předem, a přeji Vám příjemné přežití.

* * * * *

Tak šelmy jsou bytosti charakterní.
Jojo.
Např. falešné kočičky, prašiví psi, úskoční vlci, lstivé lišky, zbabělé hyeny, krvelační tygři, loupeživé lasice, smrdutí tchoři, útoční jestřábi, zrádní hadi, žraví žraloci atd.
Naproti tomu býložravci jsou bytosti bezcharakterní. Pokud se nemají jak prasata v žitě, tak prchají jak jeleni, řvou jak tuři, střečkují jak krávy, motají se jak vrtohlavé ovce, kálejí na všechno jako slepice či holubi.
Však proto je lev příslovečně charakterním králem bezcharakterních býložravců.

Prostě: Další názorná ukázka úrovně absolventů vyšších škol v České republice.

* * * * *

Co napsal zrádný emigrant a pravdoláskař Hvížďala: „...politická kultura Velké Británie, kde Magda*) charta libertatum omezovala moc panovníka již od roku 1215, je zásadně jiná než v České republice, kde jsme žili padesát let pod dvěma totalitami, na první republiku jsme zapomněli a demokratický systém se pokoušíme budovat pouze posledních dvaadvacet let.“
(David Rath bude ve sněmovně zasedat až do konce volebního období)

To musí každého opravdového Čecháčka nakrknout k mrtvici.
„Co nějaký hloupý Evropan ví o demokracii (a kapitalismu)?“, soudí každý opravdový Čecháček-obdivovatel profesora Klause. „My jsme přece znalci demokracie a volného trhu, my obyvatelé Česka! Díky životu prožitému v socialismu, díky našemu teoretickému i praktickému ovládnutí marxismu-leninismu víme o demokracii a kapitalismu zbla vše! Zatímco Evropani a Američani o tom nevědí zbla nic, a měli by se od nás učit!!“

--------------------------------
*) Ještě štěstí, že jsem Většího vlastence už dříve sežral. Ten by se vztekal, chudák jeden puntičkářský, nad tou Magdou-chartou.

* * * * *

Zde mapka, ukazující m.j. směr odchodu Židů z Velké Británie r.1290 a Rakouska-Uherska v letech 1349 a 1421.

Harpyje řekl(a)...

Nechte si chutnat, kamaráde.

žibřid řekl(a)...

Nevím, Větší Mordechaji, ústní tradice k tomu nic podrobnějšího nedodává.
K tomuto tématu Vám rovněž děkuji, že jste upozornil kolegu (asi draka, nevím už) na mou maličkost, když nedávno napsal něco v tom smyslu, že mluvit o Benešovi v souvislosti se Štefánikovou smrtí může leda... (a teď mi vypadlo přesné označení takové osoby). Jsem rád, že se stále BEDLIVĚ účastníte diskuze.
A teď uskočím, abyste po mně nechňap. Máte dlouho nečištěné zuby, mohl bych chytit infekci.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 20 *



Ááá, jiný Honza se vám vrátil z vandru. Nu, jeho příspěvky budou jistě obohacením zdejších již tak bohatých diskuzí.
Vždyˇ jiný Honza je NĚJAKÝ znalec historie. Počtěte si: „K tomu Štefánikovi - četl jsem pár rozborů. Letadlo začalo hořet (tehdy nic neobvyklého) a Štefánik vyskočil dříve než přistáli - zbytek osádky přežil, letadlo shořelo....“
Takže ano, i já nevzdělané sudeťácko-židovské polozvíře prostě MUSÍM uznat, že každý má právo psát o Velké Británii 13.století, o Rakousko-Uhersku ve století čtrnáctém, a o obraně české země husity před Němci v 1.polovině 15.století.
A jestli si někdo na takové znalce historie otevře zobák, tak čepelem v tu zrádnou hruď!
Honi soit qui mal y pense!

* * * * *

Není divu, že přední vzdělanec český, „který je v jediné osobě historik a po desítiletí překladatel a korektor/revizor odborných textů vč. norem, směrnic, smluv“ nepozná nácka, jehož texty s takovým zaujetím čte téměř denně.
Vždyť právě díky svému SKVĚLÉMU & CELOŽIVOTNÍMU socialistickému vzdělání český intelektuál ví (vpravdě VÍ, nikoli podvědomě tuší), že nic takového jako český nácek neexistuje. Nacisti jsou přece pouze Němci, Židi, Evropani, a vůbec Euroameričani. (A možná také Češi-zrádní emigranti; především ti žijící ve fašisticko-multikulturním Německu.)
A basta!

* * * * *

Koukám, že to byla vůbec „výživná“ diskuze, tehdy ke smrti Štefánika (Takže je zajištěn pořádek; 26.5.2011).
Zdejší vzdělanci plácali a plácali, o sestřelení letadla omylem respektive na rozkaz z Prahy, o přežití některých členů posádky letounu (jednoho resp. všech mimo Štefánika) ...
No, hlavně že všichni (skoro všichni) ti plácalové se mohou pochlubit vysokoškolskými tituly.

Ale POZOR!
Vzdělanec Ó Velký Šaman je hrdý nejen na svůj titul, ale i na způsob jeho získání: Vystudoval za dělnické peníze NAVZDORY Straně a tehdejšímu tvrdému útlaku, vystudoval jako příslušník bývalé vykořisťovatelské famílie ve spravedlivém slovanském společenském řádu, jako nečlen Strany i SSM.
Bodejť by tedy nebyl připraven, dle svých vlastních slov, při obraně své socialistické vlasti střílet nejen na Němce a Američany, ale i na bratry Mašíny či jiné zrádné emigranty.

Akorát pořád nechápu, co mu na tom socialismu tak vadilo. Byt od Strany dostal, zaměstnání měl ... Že by malý výběr tropického ovoce na pultech prodejen n.p.Ovoce a zelenina?
Snad to jednou objasní.

Pohov!

* * * * *

Mimochodem: Teprve teď začínám chápat, proč mi ten zatrachtilý Větší vlastenec tak dlouho ležel v žaludku - byl tvrdý jako příslovečný štolverk! No ba, on prostě MUSEL být blbý jako pučtok, jinak by přece vyštudoval jako všichni Doupatoví příslušníci 3.odboje. Že?
Poučení: Příště nežrat tvrdolíny, leč jalůvky či pěkně napapané růžolící Čecháčky.

* * * * *

Na Neviditelném Psu se sešli čecháčkovští „demokrati“; probíhá virtuální schůze milovníků Ku Klux Klanu („Negři, rudí a Židi ven!“).
Jeden typicky „inteligentní a vzdělaný“ Čecháček napsal : Frau Netzer, zavřete laskavě vaše ústa, tady hovoří muži, a tak si pomalu zvykejte na to, že ve vámi propagovaném islámu má za daných okolností žena právo pouze mlčet !!! To rozhodně nepropaguju já, ale vy !!!
Už se těším na chvíli, kdy premiérem resp. prezidentem České republiky se stane ŽENA. Jak je to běžné v islámských zemích.
To zas bude řevu v české kotlince : Dlouhé vlasy, krátký rozum!
No nic.

informace řekl(a)...

Jak už jsem psala tenkrát, autorka článku o Štefánikovi, plukovník Kecskeméthy Klára je profesorkou na National Defence University
http://193.224.76.4/download/vezetok/kecskemethyk_cv_hu.pdf
Její abstrakt byl psán v angličtině, tudíž tam nejsou omyly při překladu.
A kdo má pochyby, může paní Kláře Kecskeméthy napsat přímo.

Harpyje řekl(a)...

Nedělejte si, Mordechai, iluze o úrovni němečků. Například na tomhle blogu http://www.pi-news.net/ se shromažďuje stejná sorta "diskutérů" a expertů jako na Psu. Stejné předsudky, generalizace a intolerance.
A co se francouzsků týká, tak Coranix, Francois Desouche, Christine Tasin, a, a, a, ...
Směska polovzdělaných amatérských demagogů, kteří ale vědí, jak mají oslovit své jednoduché stoupence.

Harpyje řekl(a)...

Tak Kecskeméthy Klára je plukovník!

Eljén!

informace řekl(a)...

Ano, je vojenský historik a kromě jiných řečí zná i slovensky.
Takže si ty dokumenty mohla přečíst přímo a nemusela si nechávat dělat překlad.
To je pro kontejner Většího vlastence.
A jestlipak jste si všimli, že náš Mordechaj je velice rafinovaný, přímo koketní ve své ústroji. Na fotce můžete vidět, že má na stehýnkách dámské elastické podvazky s kraječkou.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 21 *



Pro Vaši informaci, vážená paní Harpyje:
Dr,Kecskeméthy Klára je plukovnicí už skoro 11 let. Za tu dobu mohla pochlapit na plukovníka, ačkoli na to nevypadá.
Mimochodem: Generálka z ní asi nebude, přinejmenším proto, že Čecháčci-důstojníci NATO by její hodnost švejkovali jako „generální oprava“.

* * * * *

Ad „přeživší člen posádky Štefánikova letadla“:
Chudák nebohý Větší vlastenec o té desinformaci a jejím zdroji napsal přesný a vyčerpávající rozbor.
Nicméně zdejší „znalci“ se nedají; vždyť přece vystudovali za socialismu, takže to prostě MUSEJÍ vědět lépe. Jeden z největších odborníků na židovské a křesťanské zločiny studoval dokonce i na vojenské škole v (bývalém) SSSR. To panečku hned tak někdo netrumfne, že.
Takže dotyční „znalci“ pak vyděšené čtenáře suverénně zásobují „informacemi“ typu „kumulativní hlavice plněné ochuzeným uranem“ atd. apod.
Co je proti tomu ženský plukovník, že.

* * * * *

Ach, vlastenec žibřid neví! Takže otázka „Kdo nařídil humánní vylikvidování slovenského buržoasního nacionalisty Štefánika - Beneš nebo Masaryk?“ zůstane navždy nerozřešena?!
Ale ne; neztrácejte naději, Čecháčkové. Myslete na chorál, malověrní!
Ano, pohleďte na prezidentskou standartu: PRAVDA VÍTĚZÍ.

Takže, až národní socialismus zvítězí nad krvežíznivými legiemi Pravdy&Lásky, nad tyrany a zrádci všemi, vstoupí vítězní Slované i do temných katakomb vatikánských, i do ocelových trezorů tel-avivských. A tam - tam najdou dokumenty nejen o humánní likvidaci úskočného Štefánika, ale i o vraždě pokrokového ministra Gottwaldovy vlády J.Masaryka, o celkové sumě vyplacené V.Havlovi za zradu ČSSR atd.apod.

To zas bude radosti na Starém Bělidle!

informace řekl(a)...

Právě že ten " přesný a vyčerpávající rozbor" jsem měla teď na mysli, když jsem psala. Co tam řekl? Že by mohlo jít o chybu v překladu ze slovenštiny do maďarštiny anebo při překladu z maďarštiny do angličtiny.
Na to jsem mu už asi po třetí odpověděla. Naposled tady před hodinou.
Co dělat, když diskutující nerozumí tomu, co čte? Nezbývá než mu poradit, ať si s tou svou dislesií a doufejme, že to nebude nějaká větší porucha ve vnímání, dojde k lékaři.

Harpyje řekl(a)...

Ať plukovnice žije. Já mám jiné starosti.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 22 *


Mešita za Rudý koutek

Na Neviditelném Psu se jistý „obránce evropských hodnot“ doslova ZALYKÁ spravedlivým rozhořčením. Není divu - vždyť islám v Česku ohrožuje ... co vlastně?
Váš způsob života, to jest vaše nedělní knedlo-zelo-vepřo? Vaše pivko a tuzemák? Vaše porno v každé trafice a ruský nevěstinec v každém městě?
Nebo co vlastně ohrožuje mešita v Česku?

Zalykající se „obránce“ hýká: Buďme fair. Postavme v Česku tolik mešit, kolik husitských kostelů postaví Saúdská Arábie, Írán a Afghánistán.
Na toto běsnění je možno odpovědět buď jedním, nebo třemi slovy: Nežvaňte!, nebo Vyližte si řiť!
Neboť:
1) Muslimové během svých vpádů do střední Evropy zničili méně kostelů a klášterů než husiti, méně než z řetězu vypuštění Čecháčci po 2.světové válce - tedy než VAŠI VLASTNÍ otcové a dědové.
2) Současná česká společnost je hrdá na svůj ateizmus. Tudíž za postavení mešity v Česku by islámské země neměly stavět kostel (ani husitský), ale fotbalový stadion nebo supermarket. Nebo ještě lépe: Rudý koutek.

Takže, Čecháčkové, přestaňte žvanit o kostelech za mešity, a začněte je stavět sami. Nebo alespoň konečně začněte opravovat ty kostely, které po desetiletích vaší „péče“ ještě opravit lze.
Přestaňte žvanit o pronásledování křesťanů v muslimských zemích, a vraťte svým křesťanům aspoň zlomek toho, co jste jim ukradli.
Prostě: Místo poukazování na hrůzy džihádu zkuste alespoň částečně napravit ty hrůzy, které jste na evropské kultuře v Česku spáchali sami.

A povolte nám Sudeťákům obnovit naše kostele a hřbitovy.
Ano, buďte fair: Povolte nám Sudeťákům obnovit JEDEN náš kostel, vámi zničený, výměnou za postavení kostela v Lidicích.
Necháme na vás rozhodnutí, jestli jej postavit na původním místě nebo v centru „nových“ Lidic. Ale ty domky, které postavení kostela tak hloupě překážejí, ty si zbouráte sami, ano?

* * * * *

Něco však běsnící Čecháček Kuras napsal přesně: „...všem vírám včetně ateismu.“
Ano, ateizmus JE víra, víra v neexistenci jakéhokoli smyslu lidské existence. A ateistickým náboženstvím je socialismus.
Ateistickou mší je „šoping“ a následná žranice. Ateistickou poutí je fotbal. Ateistickou zpovědí je opilecké žvanění.

Jak říká každý roduvěrný Čecháček-ateista: Věř, a víra tvá tě uzdraví!
Lenin s vámi, Čecháčci!

Harpyje řekl(a)...

Pozoruhodný je též jeden diskusní příspěvek pod Kurasovým článkem, z něhož jsem se dozvěděla, že Reconquista skončila počátkem 17.století.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 23 *



Jestlipak autorka toho „pozoruhodného“ příspěvku četla Židovku z Toleda? Asi ne, že; vždyť Feuchtwanger byl přece levičák-zrádce Izraele.
Nu, a stejně jako si Líza nikdy neuvědomí, že právě my Židi jsme největšími zastánci multikulti, tak jí asi nikdy nedojde souvislost mezi dokončením reconquisty a vypovězením Židů ze Španělska.
Hlavně že je pyšná na svoje „vzdělání“.

* * * * *

Moc se mi líbí ÚŽASNÁ solidarita s lidmi postiženými přírodními katastrofami, kterou projevují zdejší nezávislí myslitelé: Koupě nějakého produktu z postižené země.
Velice silně mně to připomnělo dobročinnost, jíž se tak obětavě věnovala ta starší dáma ze známé knihy „Agosto, moglie mia non ti conosco“ A.Campanila: Desítky let jedla SPOUSTU čokolády, aby mohla sbírat aluminiové obaly. Když z nich udělala dostatečně velikou hliníkovou kouli, poslala ji nadaci pro osvobozování černých otroků => jeden černoušek mohl být osvobozen.

* * * * *

Ovšem tohle Čecháčkům zpění jejich čistou slovanskou krev: Trojnásobný zarytý nepřítel jejich civilizace - křesťan, Žabožrout a ještě navíc negr - jim drze przní jejich národní píseň.

* * * * *

V této souvislosti mne napadlo: Jak by zdejší velmi oblíbený nezávislý myslitel humánně vylikvidoval toho drzého spratka, toho zpěváčka?
Již víme, jak by se onen exaktní vědec a vysokoškolský pedagog vyrovnal s úkolem humánně vylikvidovat celé národy, resp. etnické či náboženské skupiny. Samozřejmě, ABC zbraně by na Židy, Cikány, muslimy či křesťany neaplikoval vlastnoručně - na to by měl své podřízené či kolegy.
Ale co s jednotlivcem? Co kdyby tento český spisovatel-svědomí národa měl ukončit právě toho malého křesťanského negra? Použil by meč nebo sekeru, jako Conan, hrdina jeho pubertálních spisků?
Nebo pistoli ke střele zblízka do týla?
Nebo by injekčně aplikoval nějakou levnou a účinnou látku, např. fenol; po vzoru svých kolegů-lékařů z nacistických lágrů?

A jak by postupovali jiní zdejší stateční obránci slovanské ateistické „civilizace“? Stačil by jim klacek?
Nu, nechme se překvapit. Konečný pád Euroameriky se prý blíží, a s ním samozřejmě i nový úsvit celého Slovanstva. To zas bude humanity prostřednictvím odsunu a ohřebíkovaných klacků!

Harpyje řekl(a)...

V historii je málo takových milníků jako 1492. To je podobné, jako kdyby někdo řekl že druhá světová válka skončila někdy začátkem roku 1947. No, asi asi zase "slovíčkařím", století sem, rok tam. Buďme velkorysí!
Na Kurasově článku se sešel opravdu intelektuální výkvět, jako predtím na článku toho Polaneckého, nebo jak se jmenuje.

To jste věděl, že politicky korektní název pro muslima je "Neevropan"?

Toho krásného zpěváčka jsem taky dostala mailem, ale bez jakéhokoli vysvětlení. On je žabožrout? Všechna čest, opravdu!

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Tecce Voda Tecce je krásná.

Harpyje řekl(a)...

Ortopéd a primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati, je kandidátem ODS na středočeského hejtmana. Nwelati se narodil v Praze, kde též vystudoval, a má syrského otce.
Reakce čecháčkovského exportu do Kanady, kde je multikulturalismus státní doktrínou:

Kandidát na středočeského hejtmana je muslim:
Autor: Z. Kulhánková Datum: 18.06.2012 05:30
Raduan Nwelati. Pěkně si kálíte do hnízda, jen co je pravda.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 24 *


Euroamerika krachuje. Krachuje v důsledku NEKONEČNÉ hlouposti Euroameričanů, tvrdošíjně odmítajících přijmout slovanské marxisticko-leninsko-stalinské hodnoty.
To ví každý Čecháček.
Ano, kdyby si Euroameričani zvolili za svého Vůdce V.Klause, před dvaceti lety, mohli už dnes být na čecháčkovské úrovni PO VŠECH STRÁNKÁCH. Nejen tedy po stránce ekonomické, ale též bezpečnostní, intelektuální, mravní atd.
Jenže oni to neudělali, takže jdou ke dnu, nezadržitelně.
:-)))

* * * * *

Jakub S. řekl(a)...
„...Pokud v těch táborech ap. je přistižen někdo při vykrádání a olupování - proč ku*va tam neplatí stanné právo? Na místě zastřelit. Nikdo nikdy žádné vládě takové rozhodnutí v takových extrémních situacích nevyčítá, ani dodatečně.
A střílí-li někdo po cigánech co s b í r a j í v noci na jeho pozemku kov - naprosto OK.

A.S. Pergill řekl(a)...
To Jakub S:
Ó, jaký hrůzný rasismus, nacismus a fašismus!
A pak se nedivte, až nas...ní lidé provolí stranu s nějakým takovým programem.

Jak je vidět z příspěvků čecháčkovské elity, největším problémem čecháčkovské společnosti je nemožnost veřejně vyhlásit rasové zákony.
Protože dokud v Česku platí NAŠE EVROPSKÉ právní normy, ubozí Čecháčci:
1) nemohou odejmout sociální podporu Cikánům a jiným podobným
2) nemohou Cikány, Židy ani křesťany poslat na převýchovu do pracovních táborů resp. rovnou do plynu
3) nemohou je střílet, když je načapají na svém pozemku

Ale jednou se Čecháčkové euroamerické tyranii vzepřou, a zvolí si stranu s typicky slovanským programem; po vzoru svých rodičů a prarodičů.
A opět si vybudují ráj na zemi.

* * * * *

Je určitý problémek s tím střílením vetřelců, stanným právem ve stanových táborech atd.:
Čecháčkové kradou mnohem víc než Cikáni (viz rozkradení a zničení majetku feudálů, církví, Němců, Židů, buržoustů, nejčerstvěji daňových poplatníků ...)

Takže podle „logiky“ zdejších nezávislých myslitelů by Euroameričani měli střílet Čecháčky, kdykoli je najdou na svém území.
Že ano, drazí myslitelé?

* * * * *

Vážený STK se cítí být stoikem?
Ach ne, on jen tak filosofuje ...
Nu, kdyby ho to zajímalo, tak zásada „Hlavní je přece přežít.“ není vlastní stoikům, ale zviřátkům. (Navíc i to tupé zvíře je mnohdy schopno obětovat život pro záchranu svých mláďat.)
No to nic.

* * * * *

RADA ZDARMA všem dobrým a měkkosrdcatým Čecháčkům:
Jestliže nejlepší pomocí pro občany země postižené přírodní katastrofou je koupě produktu dané země, tak jako pomoc Makarónům si kupte Ferrari nebo Lamborghini. Vaše dobročinnost tak bude doslova OČIVIDNÁ.

* * * * *

Myslíte, že ten drzý negerský křesťanský zpěváček není Žabožrout, vážená paní Harpyje?
Víte, když se podívám na fotografie francouzského fotbalového REPREZENTAČNÍHO mužstva, ba i ženstva ...
Dovedete si představit, že by Česko reprezentovali negři, nebo, nedej Lenine, Cikáni?!?
No nedovedete, samozřejmě.
To by se Česko nejdřív muselo stát evropskou zemí.
A něco takového Čecháčci s Klausem v čele NIKDY nepřipustí.
To se raději zase přitulí ke svým starším ruským bratřím.
A bude jim zase dobře.

Dobře jim tak.

Harpyje řekl(a)...

No jo, tak skutečně žabožrouti. Manécanterie des Petits Chanteurs à la croix de bois.
http://www.pccb.fr/ nebo http://www.youtube.com/watch?v=ISwxPVTwMAs
I když z tohoto chóru vzešel prý větší počet známých zpěváků, jak jsem se dočetla, tak tento chlapec má neuvěřitelný potenciál. Kolik mu asi může být let?
Mně toto video poslala VH bez dalšího komentáře (vzhledem k tomu, že nejsem žádná odolná západoasijská nátura, tak se musím přiznat, že mi při prvním poslechu vytryskly slzy), a ačkoli je slyšet, že ten chlapec není Čech, tak by mě nebylo napadlo, že ten chlapec je jeden z mnoha francouzských imigrantů. Třeba ilegální, nebo dokonce i muslim. Fuj.
Další důkaz toho, kam nás ten multikulturalismus dostal.

Harpyje řekl(a)...

Dodatek.
Toto video potvrzuje jen to, co se obecně o negrech ví.
Umějí jen zpívat, a jak Gloria von Thurn und Taxis poznamenala, "der Schwarze schnackselt gern". To znamená, že potomci tohoto vetřelce budou díky "vagin" jejich žen, jak tvrdí mnozí islamokritičtí, gynekologicky vzdělaní diskutéři, znehodňovat naši´ křesťanskou západní a ateistickou civilizaci.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 24 *



Pro A.S.Pergilla, nezávislého myslitele a autentického nácíčka: Harpyje prozrazuje své neznalosti záměrně a často. Tuhle se např. přiznala, že vůbec nezná ani Hanku Zagorovou, ani Kotvalda a Hložka.
S takovou neznalou osobou se prostě pobavit nemůžete, to rád uznám.

* * * * *

Typický, čili hezky naobědvaný Čecháček opravdu dokáže projevit soucit s postiženými: „Podporovat lze různě, když převálcovalo tsunami Japonce, tak jsem koupil japonský objektiv.“
A nejlepší na tom je, že Čecháček to myslí vážně. Že bere vážně sám sebe.

No nic.

* * * * *

Kdo neskáče, není Čech!
To ví každý opravdový vlastenčík.
A premiér ČR dodává: „...kdo píská na Baroše, není Čech! Hop, hop, hop.“
Neboli: Pepku, vyskoč! Tím dokážeš své češství a vlastenectví.

* * * * *

Podle zatím nepotvrzených zpráv Česko bude mít další světový primát: Jeho ÚŘADUJÍCÍ prezident bude v televizi komentovat fotbalová utkání.
Čím se V.Klaus může ještě více přiblížit svému lidu? Že se po vítězství ČR v nějakém „důležitém“ fotbalovém zápase veřejně ožere jako prase?

* * * * *

Svobodní občané ujařmené České republiky volí Ladislava Jakla.
Pomůže to nešťastnému Česku?
Ruku na srdce, Čecháčci: Nepomůže. Jakl je sice pravá ruka vašeho úžasného prezidenta, ale V.Klaus je stejně nenahraditelný, jako býval jeho předchůdce E.Beneš.
Nicméně existuje uspokojivé řešení vaší současné tragické situace - řešení, jež vám ukázal V.V.Putin, jediný opravdový přítel V.Klause a všeho lidu:
Prostě si opět zvolte svého Klause-nového Beneše, s odůvodněním, že všelidová volba prezidenta je něco ZCELA JINÉHO než volba prostřednictvím parlamentu.
Díky tomuto skvělému nápadu si svého prezidenta užijete ještě další dvě volební období; možná i víc.

Prostě: To by v tom byl čert, abyste do Všeslovanské republiky (či jak se bude jmenovat onen váš vytoužený svobodný svaz republik, jež opět zrodí Velká Rus) nedošli pod Václavovým moudrým vedením.

* * * * *

Nedivím se, vážená paní Harpyje, že jste slzela u toho videa - vždyť jste zůstala Češkou, osobou schopnou poevropštění.
To Čecháčci by vymáčkli leda tak slzu vzteku.

Ano, černoušové umějí jen zpívat a tancovat a běhat a hrát basket a jazz a bojovat za zájmy vládců USA atd. Takže jen a pouze úpadková Euroamerika je může poslat do funkcí ministrů, náčelníků generálních štábů, prezidentů atd.
To Slovani jsou jinačí kabrňáci - díky svému odpovědnému přístupu k nečistým rasám představují naději, naději na zachování své vlastní zdravé ateistické unikulti „civilizace“.

* * * * *

Jak málo je slovanská „civilizace“ slučitelná s tou naší euroamerickou, ukázalo celé uplynulé století. Začínám se přiklánět k názoru, že demokracie je opravdu nepřenosná do jiných kultur, například islámské a slovanské.
Po zkušenostech posledních let soudím, že bychom se měli na Slovany vykašlat, ať si v tom svém milovaném unikulti bahništi třeba shnijí.
Aneb „Každý svého štěstí strůjcem“.

Čest a Nazdar!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

Ajta!

Chybička se vloudila: Číslo mojí zatím poslední Klece má být 25.

Omlouvám se všem návštěvníkům ZOO.

informace řekl(a)...

Chápu, že muži světa znalému jako je autor této privilegovaní rubriky Šamanova blogu se může zdát směšnou podpora postiženým zemětřesením koupí půl kila nějakého parmazánu.
Dávám mu tedy link na provincii Emilia s adresami a tf. čísly institucí, kde může nabídnout svou pomoc jako dobrovolník buď ve stanových táborech při uklízení a vaření anebo pomoc hasičům při odklízení trosek.
Na stránce jsou také čísla bankovního účtu provincie, kam může poukázat svou peněžní pomoc.
http://www.enzalive.it/2012/06/dalla-provincia-terremoto-indicazioni-e-numeri-utili-per-gli-aiuti/
SOS EMILIA

informace řekl(a)...

Pardon, provincie Regio Emilia

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 26 *



Pro Vaši informaci, vážený Jakube S.:
Český národní korpus zná slovo „sepsaný“, přirozeně, nikoli však „sepsalý“. Ba ani „sepsutý“ v Korpusu není, což je na pováženou.

Neboť takový sepsutý (praso)pes, v koutě klece na plesnivé slámě sesutý, v kleci tvrdnoucí se svaly měknoucími, s mozkem již naměkko a duší tvrdou od narození, germánsko-židovskou duší, již Slávy krušit těší a sluší, prostě potřebuje i jiné body záchytné než jen ten kruh zrezlý ocelový v kamenném zdivu, kruh a řetěz k němu přikutý, krutá pouta pro člověka, snad příliš něžná pro krvavé polozvíře.
Když (praso)pes konečně usne, v hlubokém tichu hluboké noci, z vrčivého snění budí ho nikoli tučné noční můry, leč splasklého břicha kručení. Ach, jak dobrá by mu byla mucha, ne muška jenom zlatá, to efemérní potěšení, jež více energie (na polapení) bere než pozřena dává!
Ach, masařka pěkná, masařka řádná, s vůní mršin ještě zachycenou v křídlech blanitých a očích členitých, očích, jež žalně zachycují blankyt nebes a běl mraků plynoucích nebem u dlouhém dálném běhu, snad ještě v tlamě (praso)psí, tlamě jak Tartar hluboké z perspektivy nejen muší - ta moucha much by mu dodala síly snášeti nevyhnutelné.
Sepsal by pak (praso)pes svou obhajobu, sepsal by ji drápy na betonovou podlahu své klece, podlahu nečistou a nečeštěnou, vyryl by ji v prach do nitra skal, po vzoru pošetilce Arthura z Nantucketu.
Ubohý, ubohý (praso)pes však není ni sepsalý ni vypsalý, drápe pravou přední jak kocour levou zadní, očima nevyspalýma na své čmáranice nevidí, denní čumilové se mu smějí, noční stráž jej pro zábavu bodá bajonety přivázanými k násadám na košťata - pohana horší bolesti - (praso)pes skučí a vyje.
Vytí nese se vůkol, nese se tichou nocí, nad líbeznou českou krajinou, nad Šibeničním vrchem, nad kolem s lesů strašným pánem rozlámaným, nad starými polomy plnými larev kůrovce, nad zřícenými kostely a spálenými kláštery.
Při tom zvuku se staří křižují a mladí klnou, před tím zvukem se zavírají okna a okenice. I okenice toho vzdáleného domu u malého lomu se zavírají, poslední K-ova naděje hasne, byla-li kdy jaká, a úředník mu klade ruce na chřtán.
Krev, krev kolotá v tepnách živých, krev národa kypí a šumí v řekách neviditelných, proudí celou zemí Českou, spojuje předky práchnivé s potomky ještě nezrozenými.
Ubohý (praso)pes cítí ten kolot, ten život, z něhož je vyloučen, od nějž je oddělen svým původem důkladněji než nejsilnější mříží.
Pustá je noc, pustší je hodina vlka, nejpustší je prázdnota v duši.

Uáááááááááůůůů!

informace řekl(a)...

Canta, povera bestia, perchè come dicea già messer Petrarca, cantando il duol si disacerba ...
benché ’l mio duro scempio
sia scripto altrove, sí che mille penne
ne son già stanche, et quasi in ogni valle
rimbombi il suon de’ miei gravi sospiri,
ch’aquistan fede a la penosa vita.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 27 *



Jen pár drobných upřesnění textu „Sedmdesát let“:

* Českoslovenští parašutisté nebojovali svůj poslední boj pouze proti Němcům, ale i proti Čechům. Hrdinní čeští hasiči bojovali s anglickými padákovými agenty zmužile jako s červeným kohoutem - nevzdávali se ani v těžké palbě. Statečný čin jednoho z vynalézavých hasičů - s nasazením života vyrval obleženým jediný žebřík - zbavil parašutisty možnosti střílet z krypty na ulici.

* Výzvy ke kapitulaci volali na obklíčené Čurda a kaplan ThDr.Petřek - dozajista plynně česky.

* Spolupracovníci parašutistů nepadli v kostele.

* Jan Kubiš si nevpálil kulku do hlavy, ani do jiné části těla.

* Informace o masivním českém udávání je správná. Jednalo se ovšem o udávání za plné české (československé) samostatnosti, resp. za „té druhé“ okupace, jež pro jistého zdejšího amatérského historika zjevně žádnou okupací nebyla - proto může nazvat jeden ze svých článků „Čeští umělci za okupace“, aniž by upřesnil o KTEROU z okupací se jedná.
A chudák Větší vlastenec kručí odkudsi z hloubi mých útrob: „Mého dědečka udal Moravák (za té první okupace, v roce 1942). Asi se mu nelíbilo, že sabotáže (v brněnské Zbrojovce) zhoršují celkový hospodářský výsledek podniku => jsou menší prémie.
A mého s.pradědečka s jeho soudruhy udávaly celé šiky českých přisluhovačů nenáviděných Rakušanů, jak si každý může přečísti v knize ´Vstanou noví bojovníci´.
A mně práskl nějaký Čecháček, za sbírání podpisů pod rozvratný text ˇNěkolik vět´.“

No nazdar. A taky Čest!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 28 *



Prosím prosííím!
Já VÍM, že jsem zlý a ošklivý a že jsem tady v koutku na hanbě.
Ale já CHCI být v kolektivu oblíbený, jako třeba nezávislý myslitel a autentický národní socialita A.S.Pergill.
Takže PROSÍÍÍM, taky vám posílám odkaz na poučný a přitom zábavný text: Přečtěte si pár řádků o hrůzách multikulti, o jejích ještě hrůznějších nositelích, z dob, kdy vaše krásné Česko bylo ujařmeno ve velkém soustátí.

Čest a Nazdar!

Harpyje řekl(a)...

Nesu Vám tentokrát tučného skopce, Mordechai. Blacks do it better. Se mnou to asi taky brzy "šlehne".
http://www.youtube.com/watch?v=wq8FsplEtzw
http://www.youtube.com/watch?v=W7MSX8Q31CM

informace řekl(a)...

http://www.youtube.com/watch?v=5cutmNCj-f4&feature=related

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 29*



Co dala Evropa Česku?
Nic, kromě vodovodu, kanalizace, silnic, vzdělávání, vína, piva, veřejného pořádku, zavlažování, sociálního pojištění, písma, křesťanství, demokracie, kapitalismu a míru.
Jedním slovem: NIC.
Ano, každý opravdový Čecháček by rád položil svůj život za osvobození své vlasti od EU, Euroameričanů a NATO.
A pokud bude Česko dál radostně pokračovat ve svém návratu k tamtomu na Východě mocnému dubisku, tak se Čecháčkům jednou jejich touha vyplní.

* * * * *

Jeden z příkladů multikulti hrůz
20.června 1722, tedy před 290 lety, v Praze zemřel Kryštof Dienzenhofer (nebo Dientzenhofer) - Němec a papeženec, dlouhé roky bezostyšně páchající trestný čin němectví.
Leninužel, nebyl humánně vylikvidován českým hnutím odporu - zemřel přirozenou smrtí v pokročilém věku 67 let. Snad celé Česko dodnes hyzdí spousta staveb, na nichž se tento dědičný nepřítel českého národa podílel.
Protože do humánního odsunu a znárodnění bylo v 18.století ještě daleko, ve zločinecké činnosti beztrestně pokračoval i jeho syn Kilián Ignác. Připomeňme si alespoň jejich nejbrutálnější a společný zločin - chrám sv. Mikuláše v Praze na Malé Straně.

Pokud se Čecháčkové poučili ze selhání svého státu (ČSSR), zboří VŠECHNY německé a papeženecké stavby IHNED po svém opětovném vítězství nad Evropany a jejich domácími přisluhovači. Jinak se jim jejich národní socialismus opět za pár generací rozpadne.
Ano, takovou moc mají kostely - stejně jako mešity přitahují potenciální vrahy, vychovávají teroristy, generují úchyly.
(Jako katolický terorista o tom něco vím, Čecháčkové; takže Bacha!)

* * * * *

Nenápadný začátek, hrůzné konce
2.června 1932 byla podepsána zrůdná dohoda, zvaná Benelux-Abkommen.
Tato tragická událost je považována za počátek PŘÍŠERNÉHO a stále probíhajícího procesu, jež vyústil (prozatím) do EU, globalizace a míru.

Kdybych byl v bílé čisté kůži Čecháčka, a ne ve své vlastní skvrnité kůži židovsko-germánského vlkodlaka, otřásal bych se hrůzou při pomyšlení na možné konce světového integračního procesu, probíhajícího pod taktovkou Židů a Němců, pod bodáky žoldáků US Army.
Ale protože JSEM ve své kůži, tak si škodolibou radostí mnu své špinavé pracky.
Chichichi.

* * * * *

Pro milou Lízu, údajně absolventku jakési Vyšší dívčí exekutorské:
Zastřelení zajatých stráží koncentračního tábora je válečný zločin.


Míru zdar!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

Oprava Mordechajovy klece č.29:

Smlouva „Benelux-Abkommen“ byla samozřejmě podepsána 20. června 1932, tedy před 80 roky.

Omlouvám se všem návštěvníkům ZOO.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 30*



drak řekl(a)...
„Ty paralely mezi britským a francouzským appeasementem před 2. světovou válkou, kdy jeden spojenec za druhým byl bez jediného výstřelu necháván napospas Hitlerovi ...“

Jakub S. řekl(a)...
„Prostě: zase naprostý souhlas s Drakem.“


Vysvětlení prvního příspěvku je jednoduché, díky známému stanovisku originálního myslitele draka - tady v Doupěti nejde o nějakou „pravdivost“ (jeho vlastních) příspěvků; vždyť jsou to jen obyčejné hospodské plky.
Ale co ten „naprostý souhlas“ osoby, jež si činí nárok na úctu ke svému vzdělání?

Něco mi zřejmě uniká; ale co přesně?

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 30*



O tom čecháčkovském žvanění

Co ví Čecháček o demokracii a kapitalismu? Jen to, co se naučil v hodinách marxismu-leninismu (-stalinismu) + během sledování majora Zemana atd. Z tohoto „zorného úhlu“ Čecháček hodnotí i uplynulých 22 let vlastního postkomunistického potácení.
Čecháček je přesvědčen, že může klidně radit Euroameričanům, že prof.Klaus je kapacita na všechno a kovaný demokrat.
Jinak řečeno: Neví nic, ale přesto žvaní.

Nyní Čecháček vyčítá těm hloupým Euroameričanům podporu „islámské revoluce“. Je příznačné, že sám většinou nenavrhuje žádné konkrétní řešení - ví dobře, že jeho „rady“ by se mohly brzy ukázat jako ještě větší blbosti než činy Západu.
Ovšem pokud je Čecháček radikálnější, radí Euroamerice neposílat demokracii, leč dělové čluny; radí obnovit kolonialismus. (Sám se přitom cítí v bezpečí; Česko se prý se liší od rovníkové Afriky natolik, že je mimo nebezpečí vpádu civilizační vojenské mise. Chachacha.)

No tak dobře; představme si, že Západ konečně dá na SKVĚLÉ rasy těch NESMÍRNĚ chytrých a zkušených Čecháčků - že začne obnovovat kolonialismus. Samozřejmě, Euroamerika v tom případě požádá Čechy, aby převzali svoji část „břemene bílého muže“.
Takže dotazy:
1) Jak velké expediční vojsko vyšle Česká republika do Somálska resp. Súdánu?
2) Vydrží Čecháček televizní reportáž z domorodé vesnice, rozstřílené jednotkami Expedičního armádního sboru ČR? Bude mu chutnat nedělní řízek, při pohledu na ohnusnělé mrtvoly domorodých žen a dětí, zabitých vojáky ČR během civilizační mise?
3) Až se budou vracet rakve (STOVKY rakví) s mrtvými příslušníky Expedičního armádního sboru ČR, půjde Čecháček sám od sebe na pohřební slavnost? Nebo ty mrtvé tradičně prohlásí za „zelené mozky“ resp. nově za ziskuchtivé žoldáky, kterým se „dobře stalo“?

A nejdůležitější otázka: Jak se Čecháček vyrovná s káravě pozdviženým prstem V.V.Putina, největšího přítele V.Klause a všeho českého lidu?
Podělá se hned, nebo až za chvíli?

Těším se na vaše odpovědi, Čecháčkové.
I na ty vaše, Češi.

"Ravishing" Rick Rude řekl(a)...

Děti začínají žvatláním. Můžete je opravovat, mluvit se ale naučí hlavně posloucháním a porovnáváním.
Četl jste, jak naučit delfína proskakovat obručí? http://www.nytimes.com/2006/06/25/fashion/25love.html?pagewanted=all
Ke geopolitice žádné užitečné rady nemám.

informace řekl(a)...

http://www.youtube.com/watch?v=DmYhpm5ydtM&feature=related

Harpyje řekl(a)...

Pro duševní zdraví je, myslím, lepší nezabývat se určitými názory určitých myslitelů. Boj proti blbosti nelze vyhrát.Když někdo naprosto vážně tvrdí, že proti militantním islamistům si nikdo kromě Číny, Indie, Izraele a Ruska ano, a občas trošičku Pákistánu(!), netroufne ani otevřít papuli, natož pak něco podniknout, tak si myslím, že je zbytečné mu to vymlouvat.

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 31*



Děkuji oběma posledním Čechům za odpovědi. Lépe řečeno, děkuji poslední Češce a poslednímu Čechovi, kteří mezi zdejšími Čecháčky vydrželi.

Rád bych prohlásil Vaši radu za užitečnou, vážený RRR. Jenže Čecháčci prostě ODMÍTAJÍ akceptovat realitu. Odmítají přiznat sami sobě, že jsou, vůči vyspělému světu, v situaci učícího se dítěte resp. cvičeného „exotického zvířátka“.
Dvaadvacet let je docela dlouhá doba. Za takovou dobu průměrný baboon cvik buď zvládne, nebo uhyne stářím. Mám dávat Čecháčkům další roky (desetiletí) L.R.S.?
Co je však nejhorší: Čecháčkové nejenže odmítají učit se nápodobou resp. podřizovat se pokynům euroamerických „trenérů“ - jsou přesvědčeni, že jsou mnohem chytřejší a zkušenější než Euroameričani = že Euroameričani by měli napodobovat Čecháčky.

Zkrátka a špatně, vážený RRR - měli bychom připustit, že tvrzení “some behaviors were too entrenched, too instinctive to train away“ platí i pro celé velké skupiny lidské populace.
Takže se opět vrací stěžejní otázka: Kdo zvítězí v dlouhém zápase, Češi nebo Čecháčci?
Češi se dokáží poučit, poevropštit, Čecháčci nikdy. Ti se dokáží jen dlouhodobě věrohodně přetvařovat; když jsou „vypuštěni ze řetězu“, projeví se opět jejich nezměnitelné vnitřní ustrojení.
Podívejte se na Doupě - kolik je zde Čechů a Češek? Nu ano - POUZE DVĚ osoby poevropštění schopné zde zbyly. Je příznačné, že obě jsou už dávno z Česka pryč.

* * * * *

Já se nerozčiluji nad historicko-politologickými „objevy“ velmi originálního „myslitele“ draka, vážená paní Harpyje. Vždyť sám „myslitel“ před časem napal, že se jedná o hospodské plky, jež nelze brát vážně.
Já se pozastavuji nad potleskem, jímž tyto plky zdraví jistý údajný český vzdělanec. Opakuji: Něco mi zřejmě uniká; ale co přesně?

* * * * *

Anonymní soudruh Čecháček srovnává nesrovnatelné (ve svém
příspěvku z 20.června 9:12
).

Takže si tedy srovnejme SROVNATELNÉ: Například chování Němců vůči Čechům s chováním Rusů vůči Litevcům, Lotyšům, Estoncům, Polákům, Ukrajincům, Povolžským Němcům, Krymským Tatarům, Čečencům, příslušníkům stovek dalších národů a národností, vůči vlastní inteligenci, vůči Židům.
Prostě, soudruhu Čecháčku: Ve škole Tě to neučili, na PŠM taky ne, ale Rusové se vůči výše vyjmenovaným chovali HŮŘ než Němci vůči Čechům během nacistické okupace ČSR.

Samozřejmě - v ČSR a později ČSSR Rusové nemuseli provádět svoji typickou sociální a národnostní politiku, neboť ji za ně prováděli Čecháčci, s písní na rtech.
Kupředu, levá!

* * * * *

Co vyplývá z „informací“ milé Lízy:
Muslimská ghetta v Evropě jsou důkazem islamizace Evropy.
Cikánská ghetta v Evropě jsou důkazem cikanizace Evropy.
Židovská ghetta v Evropě jsou důkazem judaizace Evropy.

Kdybychom my Evropani byli tak chytří jako vy Čecháčci, uvedená ghetta bychom zlikvidovali včetně jejich obyvatel. Přiblížili bychom tak svoji úpadkovou civilizaci pokrokové a životaschopné civilizaci vaší, slovanské, západoasijské.

Bratrská internacionální pomoc ze dne 21.8.1968 zachránila Česko před hrůzami multikulti, kapitalismu a demokracie!


Světu mír!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 31*



Děkuji oběma posledním Čechům za odpovědi. Lépe řečeno, děkuji poslední Češce a poslednímu Čechovi, kteří mezi zdejšími Čecháčky vydrželi.

Rád bych prohlásil Vaši radu za užitečnou, vážený RRR. Jenže Čecháčci prostě ODMÍTAJÍ akceptovat realitu. Odmítají přiznat sami sobě, že jsou, vůči vyspělému světu, v situaci učícího se dítěte resp. cvičeného „exotického zvířátka“.
Dvaadvacet let je docela dlouhá doba. Za takovou dobu průměrný baboon cvik buď zvládne, nebo uhyne stářím. Mám dávat Čecháčkům další roky (desetiletí) L.R.S.?
Co je však nejhorší: Čecháčkové nejenže odmítají učit se nápodobou resp. podřizovat se pokynům euroamerických „trenérů“ - jsou přesvědčeni, že jsou mnohem chytřejší a zkušenější než Euroameričani = že Euroameričani by měli napodobovat Čecháčky.

Zkrátka a špatně, vážený RRR - měli bychom připustit, že tvrzení “some behaviors were too entrenched, too instinctive to train away“ platí i pro celé velké skupiny lidské populace.
Takže se opět vrací stěžejní otázka: Kdo zvítězí v dlouhém zápase, Češi nebo Čecháčci?
Češi se dokáží poučit, poevropštit, Čecháčci nikdy. Ti se dokáží jen dlouhodobě věrohodně přetvařovat; když jsou „vypuštěni ze řetězu“, projeví se opět jejich nezměnitelné vnitřní ustrojení.
Podívejte se na Doupě - kolik je zde Čechů a Češek? Nu ano - POUZE DVĚ osoby poevropštění schopné zde zbyly. Je příznačné, že obě jsou už dávno z Česka pryč.

* * * * *

Já se nerozčiluji nad historicko-politologickými „objevy“ velmi originálního „myslitele“ draka, vážená paní Harpyje. Vždyť sám „myslitel“ před časem napal, že se jedná o hospodské plky, jež nelze brát vážně.
Já se pozastavuji nad potleskem, jímž tyto plky zdraví jistý údajný český vzdělanec. Opakuji: Něco mi zřejmě uniká; ale co přesně?

* * * * *

Anonymní soudruh Čecháček srovnává nesrovnatelné (ve svém příspěvku z 20.června 9:12).

Takže si tedy srovnejme SROVNATELNÉ: Například chování Němců vůči Čechům s chováním Rusů vůči Litevcům, Lotyšům, Estoncům, Polákům, Ukrajincům, Povolžským Němcům, Krymským Tatarům, Čečencům, příslušníkům stovek dalších národů a národností, vůči vlastní inteligenci, vůči Židům.
Prostě, soudruhu Čecháčku: Ve škole Tě to neučili, na PŠM taky ne, ale Rusové se vůči výše vyjmenovaným chovali HŮŘ než Němci vůči Čechům během nacistické okupace ČSR.

Samozřejmě - v ČSR a později ČSSR Rusové nemuseli provádět svoji typickou sociální a národnostní politiku, neboť ji za ně prováděli Čecháčci, s písní na rtech.
Kupředu, levá!

* * * * *

Co vyplývá z „informací“ milé Lízy:
Muslimská ghetta v Evropě jsou důkazem islamizace Evropy.
Cikánská ghetta v Evropě jsou důkazem cikanizace Evropy.
Židovská ghetta v Evropě jsou důkazem judaizace Evropy.

Kdybychom my Evropani byli tak chytří jako vy Čecháčci, uvedená ghetta bychom zlikvidovali včetně jejich obyvatel. Přiblížili bychom tak svoji úpadkovou civilizaci pokrokové a životaschopné civilizaci vaší, slovanské, západoasijské.

Bratrská internacionální pomoc ze dne 21.8.1968 zachránila Česko před hrůzami multikulti, kapitalismu a demokracie!


Světu mír!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC

* Číslo 31*




(Třetí verze, s textem mírně pozměněným, aby prošel snad automatickou cenzurou.)



Děkuji oběma posledním Čechům za odpovědi. Lépe řečeno, děkuji poslední Češce a poslednímu Čechovi, kteří mezi zdejšími Čecháčky vydrželi.



Rád bych prohlásil Vaši radu za užitečnou, vážený RRR. Jenže Čecháčci prostě ODMÍTAJÍ akceptovat realitu. Odmítají přiznat sami sobě, že jsou, vůči vyspělému světu, v situaci učícího se dítěte resp. cvičeného „exotického zvířátka“.

Dvaadvacet let je docela dlouhá doba. Za takovou dobu průměrný baboon cvik buď zvládne, nebo uhyne stářím. Mám dávat Čecháčkům další roky (desetiletí) L.R.S.?

Co je však nejhorší: Čecháčkové nejenže odmítají učit se nápodobou resp. podřizovat se pokynům euroamerických „trenérů“ - jsou přesvědčeni, že jsou mnohem chytřejší a zkušenější než Euroameričani = že Euroameričani by měli napodobovat Čecháčky.



Zkrátka a špatně, vážený RRR - měli bychom připustit, že tvrzení “some behaviors were too entrenched, too instinctive to train away“ platí i pro celé velké skupiny lidské populace.

Takže se opět vrací stěžejní otázka: Kdo zvítězí v dlouhém zápase, Češi nebo Čecháčci?

Češi se dokáží poučit, poevropštit, Čecháčci nikdy. Ti se dokáží jen dlouhodobě věrohodně přetvařovat; když jsou „vypuštěni ze řetězu“, projeví se opět jejich nezměnitelné vnitřní ustrojení.

Podívejte se na Doupě - kolik je zde Čechů a Češek? Nu ano - POUZE DVĚ osoby poevropštění schopné zde zbyly. Je příznačné, že obě jsou už dávno z Česka pryč.



* * * * *



Já se nerozčiluji nad historicko-politologickými „objevy“ velmi originálního „myslitele“ draka, vážená paní Harpyje. Vždyť sám „myslitel“ před časem napal, že se jedná o hospodské plky, jež nelze brát vážně.

Já se pozastavuji nad potleskem, jímž tyto plky zdraví jistý údajný český vzdělanec. Prý „inťoš par excellence“, jenž však nezná historii, „vzdělanec“, radostně souhlasící s výplody českého nácka a rasisty.



Opakuji: Něco mi zřejmě uniká; ale co přesně?



* * * * *



Anonymní soudruh Čecháček srovnává nesrovnatelné (ve svém příspěvku z 20.června 9:12).



Takže si tedy srovnejme SROVNATELNÉ: Například chování Němců vůči Čechům s chováním Rusů vůči Litevcům, Lotyšům, Estoncům, Polákům, Ukrajincům, Povolžským Němcům, Krymským Tatarům, Čečencům, příslušníkům stovek dalších národů a národností, vůči vlastní inteligenci, vůči Židům.

Prostě, soudruhu Čecháčku: Ve škole Tě to neučili, na PŠM taky ne, ale Rusové se vůči výše vyjmenovaným chovali HŮŘ než Němci vůči Čechům během nacistické okupace ČSR.



Samozřejmě - v ČSR a později ČSSR Rusové nemuseli provádět svoji typickou sociální a národnostní politiku, neboť ji za ně prováděli Čecháčci, s písní na rtech.

Kupředu, levá!



* * * * *



Co vyplývá z „informací“ milé Lízy:

Muslimská ghetta v Evropě jsou důkazem islamizace Evropy.

Cikánská ghetta v Evropě jsou důkazem cikanizace Evropy.

Židovská ghetta v Evropě jsou důkazem judaizace Evropy.



Kdybychom my Evropani byli tak chytří jako vy Čecháčci, uvedená ghetta bychom zlikvidovali včetně jejich obyvatel. Přiblížili bychom tak svoji úpadkovou civilizaci pokrokové a životaschopné civilizaci vaší, slovanské, západoasijské.



Bratrská internacionální pomoc ze dne 21.8.1968 zachránila Česko před hrůzami multikulti, kapitalismu a demokracie!





Světu mír!

Mordechaj A.Bonent řekl(a)...

MORDECHAJOVA KLEC
* Číslo 31*


(Třetí verze, s textem mírně pozměněným, aby prošel snad automatickou cenzurou.)

Děkuji oběma posledním Čechům za odpovědi. Lépe řečeno, děkuji poslední Češce a poslednímu Čechovi, kteří mezi zdejšími Čecháčky vydrželi.

Rád bych prohlásil Vaši radu za užitečnou, vážený RRR. Jenže Čecháčci prostě ODMÍTAJÍ akceptovat realitu. Odmítají přiznat sami sobě, že jsou, vůči vyspělému světu, v situaci učícího se dítěte resp. cvičeného „exotického zvířátka“.
Dvaadvacet let je docela dlouhá doba. Za takovou dobu průměrný baboon cvik buď zvládne, nebo uhyne stářím. Mám dávat Čecháčkům další roky (desetiletí) L.R.S.?
Co je však nejhorší: Čecháčkové nejenže odmítají učit se nápodobou resp. podřizovat se pokynům euroamerických „trenérů“ - jsou přesvědčeni, že jsou mnohem chytřejší a zkušenější než Euroameričani = že Euroameričani by měli napodobovat Čecháčky.

Zkrátka a špatně, vážený RRR - měli bychom připustit, že tvrzení “some behaviors were too entrenched, too instinctive to train away“ platí i pro celé velké skupiny lidské populace.
Takže se opět vrací stěžejní otázka: Kdo zvítězí v dlouhém zápase, Češi nebo Čecháčci?
Češi se dokáží poučit, poevropštit, Čecháčci nikdy. Ti se dokáží jen dlouhodobě věrohodně přetvařovat; když jsou „vypuštěni ze řetězu“, projeví se opět jejich nezměnitelné vnitřní ustrojení.
Podívejte se na Doupě - kolik je zde Čechů a Češek? Nu ano - POUZE DVĚ osoby poevropštění schopné zde zbyly. Je příznačné, že obě jsou už dávno z Česka pryč.

* * * * *

Já se nerozčiluji nad historicko-politologickými „objevy“ velmi originálního „myslitele“ draka, vážená paní Harpyje. Vždyť sám „myslitel“ před časem napal, že se jedná o hospodské plky, jež nelze brát vážně.
Já se pozastavuji nad potleskem, jímž tyto plky zdraví jistý údajný český vzdělanec. Prý „inťoš par excellence“, jenž však nezná historii, „vzdělanec“, radostně souhlasící s výplody českého nácka a rasisty.

Opakuji: Něco mi zřejmě uniká; ale co přesně?

* * * * *

Anonymní soudruh Čecháček srovnává nesrovnatelné (ve svém příspěvku z 20.června 9:12).

Takže si tedy srovnejme SROVNATELNÉ: Například chování Němců vůči Čechům s chováním Rusů vůči Litevcům, Lotyšům, Estoncům, Polákům, Ukrajincům, Povolžským Němcům, Krymským Tatarům, Čečencům, příslušníkům stovek dalších národů a národností, vůči vlastní inteligenci, vůči Židům.
Prostě, soudruhu Čecháčku: Ve škole Tě to neučili, na PŠM taky ne, ale Rusové se vůči výše vyjmenovaným chovali HŮŘ než Němci vůči Čechům během nacistické okupace ČSR.

Samozřejmě - v ČSR a později ČSSR Rusové nemuseli provádět svoji typickou sociální a národnostní politiku, neboť ji za ně prováděli Čecháčci, s písní na rtech.
Kupředu, levá!

* * * * *

Co vyplývá z „informací“ milé Lízy:
Muslimská ghetta v Evropě jsou důkazem islamizace Evropy.
Cikánská ghetta v Evropě jsou důkazem cikanizace Evropy.
Židovská ghetta v Evropě jsou důkazem judaizace Evropy.

Kdybychom my Evropani byli tak chytří jako vy Čecháčci, uvedená ghetta bychom zlikvidovali včetně jejich obyvatel. Přiblížili bychom tak svoji úpadkovou civilizaci pokrokové a životaschopné civilizaci vaší, slovanské, západoasijské.

Bratrská internacionální pomoc ze dne 21.8.1968 zachránila Česko před hrůzami multikulti, kapitalismu a demokracie!


Světu mír!

Prasopes řekl(a)...

Klec bych snesl, mrzké žrádlo taky, ale z blbců mám strach. A poslední příspěvky prostě napsali idioti (stav ke 14.27 22.června 2012).

Raději jsem podhrabal mříže, a pádím pryč.

Už nebudu obtěžovat Doupatové Čecháčky nastavováním zrcadla před jejich štětinaté rypáčky, takže si mohou navzájem chválit svou oduševnělou krásu.
Už nebudu konfrontovat jejich "informace" a "myšlenky" s pravdou, takže si mohou navzájem pochvalovat své bláboly.

Jak tohle všechno dopadne?

Předpokládám, že díky Leninu, Stalinu, Benešovi a Klausovi (a své vlastní "inteligenci" + "vzdělání") za čas Čecháčci opět vyženou nebo zabijí zbyteček Čechů, vyženou Evropany, a budou si konečně zas vládnout sami - jak jinak, než s pomocí svých starších ruských bratří.
A Doupatoví Čecháčci budou tradičně brumlat u svého levného pivka, že v obchodě zas nebyly banány ani mango.

Čest a Nazdar!

Prasopes

informace řekl(a)...

Povera bestia,
marně jsi utíkal z klece, stejně tě na diskuzi nepustí. Tady se zveřejňují příspěvky nebo zprávy výlučně korektního rázu.
Takže, mettiti l'anima in pace, vrať se do chlívka anebo jdi po svých.
Non ti resta altra scelta.

Sudetoněmecký henleinovec řekl(a)...

V Denveru vraždil Muslim
aneb
Čecháčkové vědí svoje

Tak John Holmes prý není Muslim ani Arab. Tohle můžou usáci vykládat holubům, ale ne Čecháčkům. Čecháček, hrdý absolvent bezpočtu lekcí marxismu-leninismu, znalec kapitalismu a demokracie (díky životu prožitému v ČSSR), ve světovém dění se perfektně orientující díky televizi Nova a deníku Blesk, ví svoje: Vládní síly v USA lžou, aby lid nepovstal proti opravdovým pachatelům denverského masakru - Muslimům.

Konečně - jak jinak to všechno mohlo dopadnout, když v roce 2000 bylo v USA „jen“ 1 209 mešit, ale v r.2010 již 2 106 ?!
Ano, je to tak: Po 11.září (sic!) vládní síly USA nejenže neodstranily JEDINOU mešitu, jediné z těch děsivých center hromadného vraždění nevěřících & brutálního mrzačení pohlavních orgánů věřících dětí; dokonce povolily výstavbu stovek dalších.
Navíc FBI drze tvrdí, že jen 6% (slovy šest procent) teroristických útoků spáchaných na americké půdě mají na svědomí Muslimové.
Inu, jak Čecháčkům dobře známo, Obama je pouze nedokonale utajený Muslim.

Takže nyní se v USA masově vraždí prakticky každý den. Naštěstí pravicoví obhájci lidského práva držet střelné zbraně se nedají zmást levicovými řečmi, a snahy o větší kontrolu prodeje zbraní úspěšně zadupávají do země.
Proto svobodní a ozbrojení pravicoví Američani okamžitě zlikvidují každého muslimského útočníka, jak nám potvrdil i průběh posledního incidentu.

Jaké z toho plyne poučení pro Českou republiku? Nepovolovat výstavbu jediné mešity či kostela, stávající zbořit, věřící všech náboženství humánně vylikvidovat. A pak už inteligentní a vzdělaný ateistický národ český opět směle vykročí vstříc štěstí a radosti.

A tančit, tančit se bude všude!

----------------------------------------------------------------------
Poznámka: Čech je osoba schopná poevropštění, Čecháček se může jen hlouběji poruštit.

Sudetoněmecký henleinovec řekl(a)...

Tak jsem se těšil na Doupě, že se nakratičko*) zapojím do obvyklé plodné diskuze, tentokrát ke 20.výročí vzniku České republiky, a místo toho - hnus:
* Ubohá Hlíza, překlepávající se Holý->Nový a mujer->muerto, spustila dekadentní diskuzi o mršinách
* Zlí diskutéři na Neviditelném Psu nazývají Ó Velkého Šamana „soudruhem“, což si rozhodně nezaslouží - jen si vzpomeňte na jeho odbojovou činnost; např. jak pronásledoval onoho nešťastníka, kterého si spletl s kpt.Minaříkem
* Zdejší OPOPMOL (Oddělení pro odstraňování příspěvků mimo oficiální linii) pořád ještě nezvládá nástroje blogu => pomlouvači vidí, kolik štvavých příspěvků Sudetoněmeckého henleinovce muselo být odstraněno pro zachování čistoty mravů a rasy
* Jsem tady sám jako kůl v plotě. Což je asi moje vina, neboť narušuji plodnou diskuzi hochů, co spolu mluví.
Že se nestydím!

----------------------------------------------------------------------
*) Než budou moje provokační příspěvky smazány.

Sudetoněmecký henleinovec řekl(a)...

Na dnešní den připadá, kromě nádherného 20.výročí rozhodnutí o vzniku České republiky, i jedno výročí pro ČR nesmírně tragické:
Před 60 lety začalo fungovat tzv. Evropské sdružení uhlí a oceli. Ano, drazí Čecháčci, tento pro vás temný den můžete považovat za začátek šíleného procesu, vedoucímu ke vzniku EU.
Vaši vnuci se budou o tomto dni učit jako o události srovnatelné s Mnichovskou dohodou resp. s výbuchem Tunguzského meteoritu, a s nimi všichni pionýři ve všech školách Sjednocené slovanské socialistické republiky.
Ale to už vzpomínka na EU bude stejně mlhavá jako vzpomínky na dobu rakousko-uherského žaláře národů, na kapitalismus a demokracii. To už zase budete tančit všude; kozáčka.

Čest a Nazdar!

Sudetoněmecký henleinovec řekl(a)...

Německá okupace, sovětská bratrská pomoc
aneb
Srovnávat srovnatelné!

Vzdělání máte typicky socialistické, drazí Čecháčkové, tak ho koukejte používat řádně:
Vzpomeňte si, že mazat pravdivé texty nestačí; je nutno VYLIKVIDOVAT JEJICH PISATELE.
Zatím za vás bojuje vaše krásná Helenka Vondráčková, svým trestním oznámením na našeho placeného agenta Šinágla. Ano, Šinágl za dolary, € a šekely plive na váš lid a vaši Stranu, srovnává zničení Lidic se zničením tisíců německých obcí atd.
Proto je nutno ho zavřít, lumpa proevropského, zavřít až zčerná.

A co udělám já, zlý a nestoudný sudetoněmecký henleinovec, abyste mne mohli žalovat? Poukážu na vaši ZÁKLADNÍ chybu v uvažování: Srovnáváte chování nás Němců vůči vám Čechům za války s chováním Sovětů za doby míru. (Raději socialistickým „vzdělancům“ připomenu, že během studené války se bojovalo daleko od vaší vlasti.)
Takže prosím: Přestaňte psát nesmysly typu „Němci nás chtěli vyhubit“ *), a začněte srovnávat:
1) vaše vlastní chování vůči Čechům během vaší plné samostatnosti (1945-89) s chováním nás Němců-Rakušanů vůči Čechům (druhá polovina 19.století; do té doby nešlo o spor Češi versus Němci)
2) chování Němců a Rusů vůči národům, které proti nim bojovaly.
Nu ano, vy jste proti Němcům a Rusům nebojovali jako národ; na rozdíl od např.Poláků.
A podívejte se osud tzv.pobaltských národů - uvidíte, jak byste dopadli, kdybyste NEVLEZLI RUSŮM DO PRDELE již v roce 1943.

Blbé, co, Čecháčkové? Zase vám šlapu po hračkách, zase vám sahám na vaše národní pověsti a pohádky. A Husův národ, národ husitů a komunistů, zase kvůli pravdě zuří.

Čest a Nazdar!

----------------------------------------------------------------------
*) Nejste-li Židi, Cikáni, Poláci či úchylové, vyhubit jsme vás vážně nechtěli.

Sudetoněmecký henleinovec řekl(a)...

Proč je nutno mazat a rušit
aneb
Pravda je třídní (a národní) kategorie

Mazali celou noc, teď jsou vyčerpaní a šťastní. Pravdivé svinstvo je pryč, Doupě se skví názorovou čistotou.
Ve skutečnosti na pár cákanců zapomněli; bylo té pravdy prostě příliš. Ale oni si odpočinou, zbytky po řádění německého vetřelce najdou, a jako obvykle: Vyhrnou si rukávy, navlečou se do holínek (oficiální obuvi české olympijské výpravy), natáhnou gumové rukavice (pravda je nakažlivá!), a za chvíli budou smazány poslední stopy.
Duha se rozklene pod stropem jejich putyky, červenobílé stužky zavlají všude kolem, štamgasti spontánně zanotují hymnu a zatančí kozáčka: Němci a Euroameričani jsou konečně vyhnáni.

Zbudou pak jen Češi, poslední dva: Harpyje a RRR, dva zrádní emigranti, za dlouhé roky odtržení od ČSSR zcela nasáklí Evropou resp. Euroamerikou. Ale to by v tom musel být čert, aby se je nepodařilo vypudit jako ty ostatní - multikulti, při vší své vražednosti, je křehká květinka. Ano, stačí jeden Hitler či Beneš, pár jejich nohsledů, a už vší lid radostně buduje unikulti, statečně pleje národní záhon od všech výhonků cizosti.
Tak tomu je i zde na Doupěti, tak tomu bylo a bude i v celém Česku. Postačí prohloubení krize, pár tuhých zim, a Doupatoví štamgasti budou volit národní strany jako jeden Pergill, s nimi vší váš lid.
Pak sBohem EU a NATO, s Leninem, úpadková Evropo a Euroameriko!

Vždyť co bude chybět Šamanovi a spol., po odchodu jejich vlasti z Evropské unie a NATO?
Nic.
Farmářské trhy jim ještě pár let zůstanou, do Chorvatska resp. Bulharska k moři se dostanou, postupně se naučí jezdit na Krym.
Pravda, asi budou postrádat dnešní zblblou nabídku naprosto exotického ovoce, leč to je přijatelná daň za národní nezávislost a svobodu.
Jinak ale vážně nic - kdyby se poměry vrátily k normálu už zítra, pro ně by zůstalo vše při starém; nebo by si dokonce polepšili. Například Šaman by se ještě mohl vrátit ke své celoživotní práci; nemusel by se jako dnes - nezaměstnaný - bát bídy a hladu.
STK by se nemusel otravovat s přemoudřelými nevzdělanými americkými orangutany (vaše orgány špiony přes hranice nepustí), A.S.Pergill by přednášel na Vojenské akademii A.Zápotockého o ABC zbraních, drak by vstoupil do Lidových milic, aby se dál mohl připravovat na prostřelování kloubů nepřátelům národní unikulti.
Pedro by pomáhal bratrům ze Státní bezpečnosti pořádat svůj rozsáhlý archiv (to víte, za více než 20 let se toho nashromáždilo ...), Kopretina by si našla jinou osudovou lásku (Židovskou AO?).
A všichni byste žili tak nějak svorně a radostně, bez nutnosti se každodenně potýkat s nepříjemnými pravdami.

A co budu dělat já, tedy pokud se mi podaří uniknout z dosahu vašich bezpečnostních orgánů?
No přece to, co dělali mí předchůdci: Budu působit ve Svobodné Evropě. Budu po nocích ladit dráty, budu učit vaše sousedy potomkům lhát. (Jen klid, Pedro nebo někdo podobný shromáždí poznatky, a vaše orgány proti špatným rodičům zasáhnou.)
Budu se s vašimi zrádci rvát o ohlodané kosti ze stolu amerických a židovských mocipánů, odporně s nimi budu žebrat o nakyslý chléb, budu si s nimi strkat do úst mrvu a chlév.
No, přiznávám, že je to dost nechutná představa. Ale je pořád chutnější, než pomyšlení na vaše radostné budování názorově i jinak jednotné společnosti.

Čest a Nazdar!

Sudetoněmecký henleinovec řekl(a)...

Božínečku, jak já Vám rozumím, vážený STK, jak DOBŘE Vám rozumím!
Ano, partikulární zájmy, roztříštěný parlament znějící mnoha hlasy, nestejnorodá, nesjednocená společnost, nejednotná vůle lidu - to je prostě kapitalismus a demokracie.
Rozumím Vám, přestože racionální a spravedlivý parlament (vládu, justici ...) nepamatuji, na rozdíl od Vás. Neboť u nás v Německu trvalo sjednocení společnosti jen pouhých 12 let (u vás 43 roky) a skončilo krachem už před 67 lety (váš systém krachnul před pouhými 23 roky).

Ano, já Němec-fašista Vám rozumím, Vám i všem ostatním Čecháčkům-komunistům - parlament a společnost bez partikulárních zájmů je jednodušší, společnost mluvící jedním hlasem je spořádanější.
Jenže kapitalismus a demokracie prostě VEDE k prosazování skupinových (až INDIVIDUÁLNÍCH !!) zájmů; vede k takové hrůze vždy a všude. Je to prostě NEODSTRANITELNÁ vlastnost tohoto protilidového systému, systému ve srovnání s fašismem a socialismem NESMÍRNĚ neracionálnímu a nespravedlivému.

Na druhou stranu Vám závidím, vám Čecháčkům i Vám osobně. Neboť u nás v Německu se již krásné doby hitlerovského fašismu vrátit nedají, protože během tří generací jsme se stali 100% součástí Euroameriky; zato u vás váš slovanský společenský systém pořád ještě obnovit lze.
A to nejen díky blízkosti vaší Pravlasti, ale především díky vaší hrdé národní povaze.
Ano, vy jste po své porážce v r.1989 nemuseli provádět dekomunizaci, vy jste se nemuseli nikomu omlouvat (ani nám, ani „svým“ buržujům, kulakům, feudálům a černoprdelníkům). Vy jste museli vrátit jen ZLOMEK z toho obrovského majetku, který jste ukradli jeho vlastníkům.
Takže si můžete namlouvat, že jste 3.světovou (“studenou“) válku vyhráli, že jste v podstatě skvělí, že si naše německé zkušenosti s denacifikací a budováním evropského státu můžeme strčit do zadele.

Díky tomu stačí málo - třeba jen opětovný příchod legendárních vojsk - a opět začnete radostně budovat svůj slovanský společenský systém. Ten systém, v němž partikulární zájmy neexistují, systém, v němž můžete mít ke svým racionálně a spravedlivě pracujícím institucím plnou důvěru.

Čest a Nazdar!

----------------------------------------------------------------------
Tento komentář možná nebude odstraněn administrátorem blogu.