sobota 22. května 2010

MOBY DICK 2000: Redefinice logistických procesů

Pondělí 22. května

Bývalý kolega Mrva Cymbuch, nyní EjdžEmŘet Správy problémů, vydal nařízení k odejmutí klíčů od klimatizace kolegovi Ambrožovi. Od 1. června bude zařizovat objednávání služeb klimatizace u dodavatelské organizace nový koordinátor. Odpoledne zase vypadla klimatizace. Ještě že se ochladilo.

Úterý 23. května
Koordinátor koordinátorů mgr. Tluč Huba modifikoval Centrální Dohledové Centrum Spínáčků a Připínáčků na Kompetenční centrum nákupu a logistiky, aby se nepletly zkratky Správy problémů (Espí) a Sponek a Připínáčků (EsPí). Snad už konečně nějaké sponky dostaneme, zatím je vyměňujeme v papírnictví za připínáčky, kterých máme dost.

Středa 24. května

Náměstek Dur Durak rozhodl o redefinici logistických procesů v podniku. Budou zrušeny staré sklady po výtahářích, údržbářích, hasičích, klimatizácích i všechny kancelářské sklady. Firma koupila rozsáhlý objekt v Západním Městě, kde bude Centrální sklad. Je na čase, vyměňovat v papírnictví připínáčky za sponky je nedůstojné.

Čtvrtek 25. května

Dorazilo k nám Rozhodnutí ředitele Běsného Kokota, které platí už od pondělka, že se všechny přebytečné zásoby mají dislokovat v Centrálním skladu. Shromažďování zásob na pracovišti je závažným porušením pracovní kázně. Vedoucí ing. Duto Hlav nechal vyhodit všechny nasyslené připínáčky.

Pátek 26. května

Sláva, místní sklady nezrušili! Jen se v souvislosti s implementací nového integrovaného informačního systému transformovaly do Multifunkčích transferových bodů. Od července budeme moci fasovat sponky a připínáčky podle dubnových požadavků.
*************************************

Předcházející týdny hledejte pod štítkem Moby Dick
Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003
Knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003 lze za 199,- Kč + poštovné objednat u nakladatele na konvoj@konvoj.cz
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Předem dík! >>:))

Žádné komentáře: