sobota 12. června 2010

MOBY DICK 2000: Teambuilding ve výtazích

Pondělí 12. června

Ráno přišel maník od firmy, která dělá revizi elektrických rozvodů. Vypnul elektriku, což bylo plánované měsíc předem. Ukázalo se, že žádné s Dohledových center ani nikdo z koordinátorů nemá v náplni práce oznamování plánovaného vypínání. Dověděli jsme se to tak, že nám vypadly všechny počítače.



Úterý 13. června

Dnes nastoupil revizák na el. rozvody k výtahům. Nejdřív chtěl, aby DC výtahářů výtahy před vypnutím zablokovalo. Doh. Centrum však nesmí výtahy blokovat, pouze zařizuje vyprošťování uvízlých. Za pouhé čtyři hodiny po vypnutí výtahů dorazila Výjezdová Četa, která vyprostila vedoucího ing. Duto Hlava i se sekretářku Vykulenou. Hlav vyjímečně neřval.

Středa 14. června

Po včerejších čtyřech hodinách, strávených společně ve výtahu, si vedoucí ing. Hlav a jeho sekretářka Vykulená tykají a říkají si "Duto" a "Viki". Hlav dnes vyjímečně nezkontroloval žádnou z deseti knih, které pravidelně vyplňujeme. Vida, k čemu byla dezorganizace podniku dobrá!

Čtvrtek 15. června

Dnes uvízli ve výtahu náměstek Dur Durak společně s ředitelem Běsným Kokotem. Revizák chtěl nechat předem aspoň vyhlásit vypnutí výtahů v závodním rozhlase. Avšak bezpečnostní DýSí má v servisní smlouvě pouze hlášení havárií. VéČé vyprostila náměstka a ředitele už za dvě hodiny!


Pátek 16. června

V kantýně se vykládá, že se snad včera v zablokovaném výtahu nám. Durak s řed. Běsným Kokotem porvali. Oba prý vyšli značně pomuchlaní. Durak byl rudý, ale Kokot jen zářil. Hned objednal u revizáků na příští týden další revizi výtahových rozvodů. Dur Durak si vzal dovolenou.

*************************************

Předcházející týdny hledejte pod štítkem Moby Dick
Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003
Knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003 lze za 199,- Kč + poštovné objednat u nakladatele na konvoj@konvoj.cz
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .

Předem dík! >>:))

Žádné komentáře: