středa 30. června 2010

Premiér Petr Nečas

Tak se hoši po půlnoci přece jen domluvili. Krom 80 bodů vládního prohlášení si už trojkoalice rozdělila ministerstva.

Radek John se stal ministrem vnitra, jeho sponzor Vít Bárta ministrem dopravy. Češi hodlají emigrovat. Autor této skupiny na Facebooku po volbách pravil: "Všichni chtěli emigrovat, kdyby volby vyhrál Paroubek. Já budu emigrovat, pokud se ministrem vnitra po Langerovi stane populista Radek John." A je to tady! "Hromadný odchod" do emigrace hlásí 22 lidí...


Ale snad nebude tak hrozně. Na Radka jistě dohlídnou ostatní "těžké váhy" s vládní zkušeností:

Zlý ministr financí Miroslav Kalousek. Velice bystrý politik, jenž má v malíčku všechny zákulisní praktiky. (Nemíněno hanlivě, naopak - s uznáním!)

Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. Politik s kreditem a překvapující bystrostí. Za bolševika podporoval českou emigraci a českou kulturu v zahraničí. Díky jemu vznikla jedinečná knihovna v Československu zakázaných autorů.

Ministr obrany Saša Vondra. Disident za bolševika, kdy se např. podílel na vydávání samizdatového časopisu Revolver revue. (Ten jistě nechyběl ve Schwarzenbergově knihovně...)  Vpodstatě disident i za nového režimu - a to jak ve vztahu k prezidentovi Havlovi, tak i později uvnitř ODS či k "nové" zahraniční americké ne-politice prezidenta Obamy.

Obratný a šikovný ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil. Tady by se mělo ve skutečnosti především bojovat proti korupci! Ne na vnitru. Policie bojuje a vítězí - a od soudů odchází z dlouhým nosem...

No a pak samotný pan premiér Petr Nečas. Dřívější "nosič vody" v ODS. Politik s pověstí čistých rukou. Tedy - nemyl si je, protože si je zatím nezašpinil. Rozumí plazmové fyzice. (V tomto oboru nejde tak lehce zfalšovat akademický titul.) Má pořád první manželku a s ní čtyři děti. Nyní vyhlašuje, že chce mít vládu jako jeden herní tým, ve kterém nebudou její jednotliví členové kopat za své stranické kluby, avšak v českém dresu.

Tihle hoši snad Radka ukočírují. Bacha na něj! Jakožto investigativec si bude chtít vytvářet databanku na kolegy. Vždyť sám svůj zájem o vnitro odůvodňoval i tím, že jako ministr bude mít přístup k "zajímavým datům".

Jistě, pane ministře. Avšak pouze podle zákona! Pozor, Radku, už nejsi novinář, ale ústavní činitel. A nebyl bys první ministr, který se kvůli porušování zákona dostal do kriminálu...

Zatím to vidím velice dobře. Po oblíbeném Janu Fischerovi, praktikujícím židovi, se premiérem stal oblíbený Petr Nečas, praktikující katolík. To, myslím, svědčí o celkem rozumném založení našeho současného voličstva.

Ano, do nadcházejících těžkých časů hleďme s optimismem. Česko i ostatní evropské země se musejí konsolidovat, aby mohly čelit vnějším hrozbám, které jsme dosud neměli moc čas sledovat.

Ale ony sledují nás...

Psáno v Praze dne 30. června 2010

42 komentářů:

Větší vlastenec řekl(a)...

Je horko.
HROZNÉ horko.
Tají ledovce, ohýbají se koleje.
A Velkému Šamanovi se neudělalo volno.

Velký Šaman bagatelizuje jediný světlý bod posledních týdnů - rázný a všestranný vzestup Radka Johna a jeho spolupracovníků. Ano, Pravdomluvný Radek je skoro jediným zástupcem širokých lidových vrstev v protilidové pravicové vládě (o jeho šéfovi V.Bártovi se prý nemá moc mluvit).

Sice nechápu, proč dotyční občani nevolili rovnou ČSSD místo VV, ale vem to čert.
Hlavně že máme ve vládě někoho, s kým jde mluvit, s kým jde jednat. Člen naší Strany jako náměstek Pravdomluvného Radka - to je hezký začátek naší cesty zpět na vrchol.

Velký Šaman nejenže toto pozitivum nevidí, ale navíc ...
ani se tomu nechce věřit...

Velký Šaman, jeden z největších vlastenců českých, jako by považoval "praktikující židy" (Ó Marxi, to opravdu existují "nepraktikující židé" ??) resp. praktikující katolíky za osoby chvályhodné, za osoby naším pevně věřícím ateistickým lidem přijatelné.

Prostě - je DĚSNÉ horko.
Už aby sprchlo.

A.S.Pergill řekl(a)...

Vláda praktikujícího žida Fischera vypotila vyhlášku, podle které nákup PC bez operačního systému (možná nepraktikujícího) žida Billa Gatese nebude uznán jako odpočítatelná nákladová položka.
A pak se divte, že narůstají antisemitské nálady.

Anonymní řekl(a)...

Pro Pergilla: A proto se dají koupit počítače s nainstalovaným Linuxem. Splnil jste podmínku a koza zůstala celá! Tak se už nerozčilujte. :o)
Vyhlášky se dají rychle a lehce měnit narozdíl od zákonů. Oni si uvědomí, že udělali botu.

Harpyje řekl(a)...

Chápu Vaše rozhořčení, Aspergille. Jste nesporně jedna z dalších obětí judaismu. Musíte se ale utěšovat myšlenkou, že neodpočítatelné nákladové položky za nákup PC bez operačního systému nejsou nic ve srovnání s utrpením obětí židovských rituálních vražd nebo Židy otrávených studní! Takže jste na tom ještě relativně dobře.

Větší vlastenec řekl(a)...

Ano, je to tak, vážená paní Harpyje !

Dříve sionisti trávili studny a roznášeli mor, dnes tráví počítače (to jest celé lidstvo) rozšiřováním moru Microsoftu.

Nebohé oběti sionismu skonávají v bolesti a hrůze. Ve svých palácích se jim sionisté nelidsky vysmívají, do tlustých stehen se samou (zrůdnou) radostí plácají. Pak se jdou posílit macesy, sycenými krví křesťanských panen.*)

Ano, taková je realita, jíž nám však neukazují masmédia, vlastněná ... no kým jsou vlastněná masmédia, vážení vlastenci a vlastenky ?


Slovan jsem a Slovan budu !***Volte ČSSD a KSČM !

-----------------------------------------------------------------


*) Křesťanští otcové, své dcerušky vlastnopyjně deflorující již na začátku puberty, činí tak jedině a pouze kvůli jejich záchraně před košerákem sionistů.

Větší vlastenec řekl(a)...

VÍTĚZSTVÍ !

Alespoň dílčí vítězství našeho lidu nad Němci a zrádnou buržoasií !

Vážení vlastenci, vážené vlastenky, soudružky a soudruzi !
V těchto chmurných dnech, v nichž mlčky počítáme své nespočitatelné rány, jichž jsme utržili v prohraném zápase o budoucnost naší vlasti a našeho lidu, zasvitl paprsek Slunce : Olomoucké syrečky jsou NAŠE !
Ano, naše české (moravské) národní stříbro zůstává nám; žádní zběsilí Němci nám je již nevyrvou, ke svému obohacení a svým nekalým rejdům nezneužijí. *)

Nechť nás toto malé ale důležité vítězství povzbudí k novému úsilí, k novým velkým činům !

Jednou zvítězíme, socialismus obnovíme, všechny Němce a papežence z naší vlasti vyženeme. Znovu vybudujeme naši dnes na uhel spálenou vlast, obnovíme prosperující národní hospodářství. A naše krásné syrečky pak zaplaví celý svět !


Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme ! (J.Žižka)***Volte ČSSD a KSČM !

---------------------------------------------------------

*) http://byznys.lidovky.cz/cesko-slavi-smrdute-vitezstvi-olomoucke-syrecky-vyrvalo-nemcum-pyc-/firmy-trhy.asp?c=A100701_115853_firmy-trhy_nev

Anonymní řekl(a)...

Jen počkej vlastenče!!!......... Nemohu nevzpomenout na jednoho kolegu ve frontě na výdej podnikového hajzl papíru (vydával se aby sr..áči použité rudé právo neničilo stoky záspou)který pronesl památné moudro: "dneska se fasuje hajzlpapír, to jsme na tom ještě dobře, protože zejtra se bude fasovat ho...vno, ".Jooo a kde se sejdem? Na Rozvadově nebo v Ruzyni?

Anonymní řekl(a)...

Neboje Pergile, mor se pomocí počítače nešíří, takže Vám ti proradní Židé nic neudělají.
kopretina

forman řekl(a)...

Zdravím, Šamane, teprve podzim nám všem ukáže, zda emigrovat, či juchat. Nechám si své hodnocení až na dobu těsně před komunálními volbami. Teď jsem zvědav na programové prohlášení nové vlády, snad nás vyjednávací týmy přesvědčí o tom, že to nebyl "ztracený" čas. Hezký den.

Harpyje řekl(a)...

Kopretino, já si myslím, že Vlastenec žertuje.

Harpyje řekl(a)...

Vlastenci v 10:38
Viděno z tohoto úhlu pohledu, byl Josef Fritzl příkladný křesťan, a jeho obhájce pořádný břídil. O této polehčující okolnosti, díky které by jeho mandant byl vyvázl se zaručeně nižším trestem, se ani nezmínil.

A musím Vám vytknout, že jste zapomněl na ožebračené oběti sionistických spekulantů! Otázka je, do jaké míry jsou tyto obětmi vlastní blbosti a nenažranosti.

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážená paní Harpyje,

pro Vaši informaci : Já si dovolím žertovat jen mezi svými, např. na Stranickém aktivu. A v těchto dnech vládne ve Straně špatná nálada, takže ani tam ne.

Prostě - nežertuji. Opravdu jsme syrečky Němcům vyrvali z chřtánu.

Přeji Vám hezký den.

Anonymní řekl(a)...

Harpyje, ale ASPergil své názory myslí vážně, píše příspěvky i na serveru Eurabia, kam již nechodím, protože je to server na nízké úrovni. Všechny Židy považuji za radikální vyznavače judaismu, nehledě na to, že většina Židů je sekulární a to jak v Izraeli, tak v USA. Opravdu ortodoxních Židů není příliš.
kopretina

Anonymní řekl(a)...

Vlastenec možná, ale ASPergil myslí své názory vážně. Na serveru Eurabia onviňoval všechny Židy z radikálního uplatňování Starého zákona, nehledě na to, že většina Židů je sekulárních a to jak v Izraeli tak v USA. Opravdu ortodoxních Židů je málo.
kopretina

Anonymní řekl(a)...

Vlastnče, mezi kosmopilitním socialistou (bolševikem) a mezi národním socialistou (nacistou) není velký rozdíl. Obojí popírá individualismus, zdůrazňuje masu, vyznává radikální antisemitismus, bojuje obecně proti náboženství (ano Slovensko byla vyjímka, tam za WW2 byl klerofašistický režim, uplatňoval se fašismus církevního kléru).
kopretina

Anonymní řekl(a)...

Mezi kosmopolitním socialistou (bolševikem) a mezi národním socialistou (nacistou) není příliš velký rozdíl. Pro nacistu i pro bolševika je typický antisemitismus, potírání náboženství, popírání individualismu, zdůrazňování masy, upínání se na silného vůdce. To vidíme na serverech zvědavci či haló novinách. Občas mi google najde odkaz na haló noviny a je mi úplně špatně, ještě že jsem měla lačný žaludek, protože jinak bych blinkala.
kopretina

Anonymní řekl(a)...

Moc se omlouvám, nakopírovaly se mi příspěvky dvakrát.

Harpyje řekl(a)...

Bernd Posselt: "Češi a Němci by se o potraviny s tradicí sahající do dob společného soužití těchto dvou národů neměli hádat, nýbrž především spolupracovat na jejich ochraně a bránit je před konkurencí".
Co jste měl, Šamane, na mysli tím "čelením vnějším hrozbám"? Snad, proboha, ne společné čelení nekalé asijské konkurenci? "...v případe karlovarských oplatek se objevily nekvalitní napodobeniny z Asie..." Kvůli něčemu takovému přece nebudeme revidovat výsledky druhé světové války a nebudeme se solidarizovat se Sudeťáky! To "nám" za to nestojí!
A Vy, Vlastenče, vězte, že olomócké kvargle só naše, a nésó to žádné "syrečky", jak jim říkáte Vy, Čecháčkové!

Harpyje řekl(a)...

Aspergill to myslí skutečně smrtelně vážně. Jeho posty z Eurábie sice neznám, ale stačí mi http://samanovodoupe.blogspot.com/2010/06/premier-bohuslav-sobotka.html?showComment=1277962225164#c5483006717587780021

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážená paní Harpyje,

k Vašemu příspěvku z 16.54 : Existuje nebezpečí, jež evropské země v poslední době poněkud opomíjejí. Jsou to agresivní USA.

Jistě, poválečné uspořádaní nebudeme revidovat ani kvůli této hrozbě; Německo musí zůstat rozdělené, Československo jednotné, Sovětský svaz musí zůstat garantem stability a bezpečnosti všech pokrokových zemí.
Ovšem nějaká dílčí, dočasná spojenectví uzavřít můžeme; ve věí opatrnosti, samozřejmě.
Prostě - jako první stát dělníků a rolníků pomohl (v určité historické etapě) hitlerovským fašistům v jejich boji proti zrádným anglickým plutokratům, tak i my Evropané, kvůli své bezpečnosti, můžeme pomoci našim Muslimským bratřím v boji proti USA.

Každopádně my Češi, my Slované můžeme. Jestli se k nám připojí i západoevropské země, tak tím lépe.


Podporujeme mírové soužití mezi státy s rozdílným společenským zřízením ! *** Volte ČSSD a KSČM !

A.S.Pergill řekl(a)...

To anonymní: A už jste zkoušel sehnat PC s předinstalovaným linuxem? Já nedávno ano. Na našem trhu kvůli různým kartelovým dohodám jednoduše není k mání (pokud máte konkrétnější požadavky na výkon) a kupovat to přes internet ze zahraničí je dost nejisté (včetně neskutečných komplikací v případě nutnosti reklamace).

To kopretina: A proč ta "sekulárně orientovaná většina" Židů s tou ortodoxní menšinou nezamete? Proč trpí existenci rasistických zákonů, vyplývajících ze Starého Zákona?

Anonymní řekl(a)...

ASPERE, ty bolševníku, jednoduše proto, že zákony se dodržují!! (ne v Česku)

stk řekl(a)...

As per Gill jest tak invazívním? Jako bolševník?

Šaman řekl(a)...

Aspergillovi:
Proč ta "sekulárně orientovaná většina" Židů trpí existenci rasistických zákonů, vyplývajících ze Starého Zákona? ...
Hm, Izrael je demokratická země a má takové zákony, jaké si určil její lid. Pak jsou ještě určité zákony komunit, které se dodržují třeba zrovna v těch vesnicích drúzů ... Čerkezů... Problém je, když je ve vládě náboženská strana (vždycky nějaká je, jazýček na vahách, někdy tři...) a snaží se náboženské zákony prosadit pro všechny.

Jinak, ze Starého vyplývá i Nový zákon a z něj zákony všech demokratických států...

V Izraeli se odhaduje asi 20 % věřících židů - ale všichni vědí, že nebýt této obtížné náboženské menšiny, nebyl by ani Izrael! Takže Izrael existuje, a krom ortodoxních židů "trpí" sekulární židovská většina i všechny druhy křesťanů, (pravoslaví, římskokatolická církev, arménská apoštolská církev i arménská katolická církev, syrská katolická církev, chaldejská katolická církev, melchitská řeckokatolická církev, maronitská katolická církev, syrská pravoslavná církev),bahajisty, drúzy, evangelickou episkopální církev... Jsou zachovávána náboženská práva muslimské komunity (ani se jim nebourají mešity). Také zákonem nevyjmenovaná náboženství zde mohou axistovat a jejich příslušníci svobodně praktikují své náboženství.

Takže sekulární židovská menšina "netrpí", ale umožnuje náboženskou svobodu VŠEM - a to dokonce i židům!

Kdo tady trpí, jsem já, když čtu Vaše výkřiky. Nepletete si hospodu???

Šaman řekl(a)...

Harpyji: neměl jsem na mysli karlovarské oplatky prokládané olomouckými syrečky. Inventuru hrozeb 3. tisíciletí jsem už udělal v roce 1997, šlo o můj první příspěvek do Psa. V r. 2001 jsem ho rozčlenil asi na šest částí a zveřejnil znovu, a to se v archvivu dá najít - ale nikoli přes Google.

Třeba:
USA:
Socializující tendence na univerzitách a mezi inteligencí, okouzlení charismatem ruských samovládců, jejich povytahování na místo spolupředsedů planety
Izolacionalismus, dobrovolné se vzdání místa jediné světové supervelmoci
Evropa:
Velký krach Evropské Unie po překotném zavádění společné měny
Masivní přistěhovalectví z Jihu, Jihovýchodu a Východu
Vyspělé státy:
Zhroucení hypertrofovaného sociálního systému, masivní stávkové hnutí, propad hospodářství
Svět:
Rozpad mezinárodního měnového systému po řízeném zneužívání produktů produktů finančních produktů na Síťové burze
Terorismus hromadného ničení
Odolné varianty známých nemocí i novinky
Zvyšování pnutí mezi chudými a bohatými oblastmi.

Ten stručný přehled možných katastrof je komplet zde:
http://archiv.neviditelnypes.lidovky.cz/clanky/9071.html
Bylo psáno před 13 lety - a stále ještě všechny katastrofy nevypukly - jen některé...

S.T.K. řekl(a)...

A to zas jo, to se mi líbí...

Šamani přece mají za povinnost předpovídat věci budoucí. A aby je vůbec někdo poslouchal, tak trochu strašit.
Raději poněkud neurčitě, ono by to "přesně" nemuselo vyjít.

Já to řeším převzatým rčením bývalého pana ředitele. Vždy, když jsme se pozdravili, tiše zavyl "...a bude hůůůůř...!".
A vždycky nakonec bylo.

Tenhle výrok je prostě nenapadnutelný.

Větší vlastenec řekl(a)...

Ano, bude hůř.

To ví každý Šaman pod vlivem psilocybinu, všichni haruspex to čtou ze všech znaků.
Toto tedy přijde :

Znečištění životního prostředí (tzv. krvavé řeky)
Přemnožení žab, komárů a much
Dobytčí mor, ptačí (prasečí) chřipka
Vzrůst případů rakoviny i různých benigních vředů
Přívalové deště, krupobití, záplavy
Přemnožení kobylek
Masivní znečištění ovzduší (tzv. egyptská tma)
Vzrůst dětské úmrtnosti (především prvorozenců mužského pohlaví)

A kdo za to bude zodpovědný ?
Sionisti; jako obvykle. *)

Ech, žalno bude, i skučno i trudno.
A řěkněte, dobří ludie, kto by neplakal zdě ? Kdě mój očík , očík milý ?
Zahřěben v rovece. Kdě moje máti, dobrá máti ? Travka na něj roste.
Ni mi bratra, ni mi sestry, junošu mi vzechu ....

-------------------------------------------------------
*) Více třeba zde : http://www.biblenet.cz/app/bible/Exod/chapter/7?__fsk=-676917383

Lea řekl(a)...

Oh my dearest Bigger Patriot, You are quite right.
It's really horrible to read about the Shaman's divinatory orgies with hallucinations or visions of the Bastard New Age. Under effects of wondrous mushrooms he loses even the most elementary sense of shame, of life or death, he speaks to Devil forgetting his jewish substance for the pagan idolatry of sin. May be, all his negativity produced by the devil's mushrooms makes him living in the clouds of darkness and bad intentions. He appears like a Perfect Monster but exceedingly simplistic, his words are strongly associated with propaganda.
We are all afraid of his predictions, all the human community will reproduce by sporing like the damned mushrooms? And no more any sexual organs to use?
Oh, Dearest, tell me something I don't know, something positive and cheerful. Something that springs fluttering from Your extraordinary mind. Please.

Sapér Vodička řekl(a)...

To má kvalitu dopisu nadporučíka Lukáše paní Etelce Kákonyiové. Já bych se taky styděl napsat něco takového v češtině.

Větší vlastenec řekl(a)...

"Sapér Vodička" ?
Pod tímto nickem přispíval do diskuze na Lidovkách jeden opravdu pokrokový člověk. Pravda, byl letory poněkud násilnické, ale co naděláme - jeho literární předobraz byl násilník psychopatický, ale přesto nám roduvěrným Čechům a proletářům sympatický.

Takže dotaz, pane sapére : Má cenu si tyhle textíky, psané nejspíše nějakým frustrovaným pedagogem, překládat do češtiny ?

Děkuji předem za odpověď, a nemlaťte nevinné Čechy, prosím.

Sapér Vodička řekl(a)...

Lituji, mého jmenovce z Lidovek neznám, ale i já jsem pravým synem českého národa, a proto nemám rád, jak říká náš společný literární předobraz, když si někdo roztahuje držku na celý kolo se svým ,Uram, uram, biró uram` nebo ,Láňok, láňok, láňok a faluba.

Větší vlastenec řekl(a)...

"láňok a faluba" ??
No to je vážně hnus, pane sapére. Nerozumím tomu, ale uráží mně to. To je skoro tak odporná řeč jako němčina nebo angličtina, opravdu.

A když si představím, že jsme s Maďary museli léta žít v jednou státě, tak ...
Prostě nepřestávám děkovat s.Leninovi, pres.Benešovi a prez.Klausovi.


Čechy Čechům !***Volte ČSSD a KSČM !

Lea řekl(a)...

Sorry, my dearest Patty,
I am not a teacher, I have had only an ordinary education. Actually I am a show girl in an insignificant stupid TV program.. Nevertheless You must not offend me or You'd better be off before I lose my temper.
At the moment the first pressing factor of my life is my career. I'm prepared for a number of difficulties which may easily sat my confidence or play on my nerves. I applied several times for an other job but despite of all my efforts I was turned off. But only if you work hard now, you have any chance of success.
You know, there are so many people out of work now in this country, much more than even before and so you can't choose what you'd like better.

Harpyje řekl(a)...

Tak voni, Lea, nejsou pedagog?
To slečna Ella zase vyprávěla poručíku Dubovi, že byla profesorkou na lyceu v Pešti a pro kariéru v haličském bordelu se rozhodla z nešťastné lásky.

Větší vlastenec řekl(a)...

Bodejť by se přiznávala.
Od dob třistaleté poroby se situace změnila, změnil se (velice pozitivně) i náhled našeho lidu na inteligenci (IQ i společenskou třídu).

Za mých mladších let si náš pracující lid s gustem opakoval "hlášku" z jistého velice populárního československého filmu :
"V každym pořádnym bordelu je na intelektuálky sleva !"

Prostě - dnes by i intelektuálka tvrdila zákazníkům, že je prostá žena z lidu, již na tuto dráhu zavlekl nelítostný kapitalismus a demokracie.
(Slovanské zaměstnankyně našimi staršími ruskými bratry vlastněných domů komplexních sociálních služeb, tzv. nevěstinců, tvrdí většinou, že to dělají z lásky k věci.)


V socialismu je žena muži nikoli služkou či souložnicí, ale spolupracovnicí a soudružkou ! (Z.Nejedlý)***Volte ČSSD a KSČM !

Lea řekl(a)...

Oh, little squalid desperate housewife
I'am not a whore, a street walker or an escort. Neither I exercise the profession at home like somebody else for to supplement her husband's income.

Lea řekl(a)...

For You, Patty
Uuuh si vaya que recordé viejos tiempos con el son de las canciones como puto, y todas las demás canciones del 'Donde jugaran las Niñas'.
squalid, sordid
Do You remember, my little, sweet Bunny?
Que, muy machino?
A muy machino?

Harpyje řekl(a)...

Nevím, Vlastenče. Naše životní zkušenosti jsou rozdílné, a citáty z populárních českých filmů neznám.
Vím ale z diskusí s jednou osobou, která žila několik let v Bangkoku, že muži jsou skutečně nakloněni věřit tomu, že ony kněžky lásky to dělají z náklonnosti k věci. Jako žena tomu skutečně nemohu uvěřit.
Co se nicku Lea týká, tak bych jí doporučila, aby se přihlásila na http://www.hot-models.cz/koho-hledame/ . Třeba by si přilepšila.

Lea řekl(a)...

To Desperate Housewife

Much thanks for Your advice, but porno hard is not my genre. I'd like to know the reason for Yours non soliceted attentions. Are You, perhaps, a little jealous?

Větší vlastenec řekl(a)...

Vážená paní Harpyje,

jsem téhož názoru. Jedna věc je mužské potěšení v S+M nevěstinci, se vším tím obapolným mučením (přiznávám bez mučení, že to znám pouze z internetu), druhá věc je slyšet od prostitutky něco na způsob "S tebou je to hnusný !". To je minimálně na zbičování té k..vy.
Což si kněžky lásky uvědomují, a tvrdí proto, že "to" dělají z lásky k Věci. Ty nejotrlejší jsou (prý) dokonce schopny potěšení z práce i úspěšně předstírat.

**************************************************

Co se nicku Lea týče, soudím, že zde nepomůže už nic. Mimochodem - má cenu si její cizojazyčné textíky překládat do mateřštiny ?

STK řekl(a)...

To VV:

Prostituce může být různého "ražení", se sexem to nemusí mít společného vůbec nic.
Třeba prostituce umělecká. (Znám, občas dokonce provozuji.)
Nebo politická - tu znají všichni a provozují mnozí.
Analogicky se najde i prostituce vědecká a mnoho dalších "prostitucí, prostitutů a bordelů".

Takže definice prostituce nebude tak snadná... ;-)

informace řekl(a)...

STK,
v tom, že prostituce může být různého ražení, máte pravdu. Často se s ní setkáváme i tady. Na příklad prostituce politická. Různá individua hlásají "pravdy" těch, kdo jim za to víc zaplatí.
Nechápu tedy, proč se naše umělecké duo, neboli břichomluvec s maňasem pustili s takovou vervou do této paní. Udělala jim něco?
To zřejmě na důkaz pověstné sudetoněmecké pohostinnosti.