pátek 30. října 2020

Vzestup Donalda Trumpa

V USA už probíhají prezidentské volby, v nichž má současný prezident Donald J. Trump slušnou šanci nevyhrát. Připomeňme si jeho nástup do funkce v ohlasech, které jsme nalezli v Deníčku Moby Dicka. Moby si dělal z Kačera Donalda legraci, ale postupně ho plnilo hrůzou, jak nepoctivě o tomto politikovi a jeho činech informovala levičácky zmagořená média.
================================

Čtvrtek 7. října 2010

"Nemůžu vystát, co se děje s touto zemí." (Donald Trump, US miliardář a možný prezidentský kandidát pro volby v roce 2012.)
Konec světa se blíží!

Neděle 20. září 2015

Více než 150 nejvyšších představitelů států a vlád se ve dnech 25. – 27 září 2015 sejde v sídle OSN v New Yorku na Summitu k udržitelnému rozvoji světa, aby oficiálně přijali nový ambiciózní plán rozvoje světa. Tento zásadní program bude pro mezinárodní společenství i vlády jednotlivých států společným vodítkem pro aktivity ve prospěch prosperity a lepší kvality života. Plán má 17 cílů.

Žádným z nich není ochrana životního prostředí!

"No to je gól!" (Moby Dick)
"Ale nikoli goal." (Žena Moby Dicka)

Zato bod č. 13: ukládá "přijmout bezodkladná opatření na boj se změnou klimatu a zvládání jejích dopadů". K tomu našlo řešení 13 rozvojových států (včetně Číny, Indie a Saúdské Arábie (?)): Rozvinuté země jim mají platit na snižování vypouštění extrémě zlého CO2 $100 milard. Ročně.

"Protože vy za to můžete." (Vlády drbanských států)
"Existují náznaky, jak konkrétně se budou ty peníze přerozdělovat?" (Žena Moby Dicka)
"To nechte na nás, my nejlépe rozumíme vlastním potřebám. (Vlády drbanských států)

"No – on jim ty miliardy slíbil už US prezident Obava v Kodani v roce 2009." (Žena Moby Dicka)
"Platit je bude nejspíš až nový US prezident." (Mrtvá Kočka)
"Nebude." (Donald Trump, dle agentury Muška na Zdi)

Středa 9. prosince 2015

V prestižní anketě časopisu Time "Osobnost roku" se jako první umístila přítelkyně ilegální imigrace Anděla Merkel, jako druhý fýrer Islámského státu Abu Bakr al-Baghdádí, smrtelný nepřítel euroatlantické civilizace. Třetí vzadu zůstal americký milionář a kandidát na US prezidenta Donald Trump, jenž se hodlá stát Vůdcem svobodného světa ve tvorbě masokostní moučky z muslimů. Ve spojitosti s Angelou, která s otevřenou náručí pozvala do Německa (Evropy) všechny syrské uprchlíky (odhad 11 milionů), jde skutečně o smrrrtící kombinaci!

Středa 17. února 2016

"Donald Trump není křesťan, když chce stavět ploty proti imigrantům." (Papež Franta Jednička při přeletu mexicko-americké hranice)
"Ještě se budete modlil za mé zvolení, až vás napadne Islámský stát!" (Donald Trump)

"Stále si myslím, že se pan Trump nestane prezidentem." (Dochcípávající US prezident Barak Obava) Američané jsou totiž "příliš inteligentní".
"Inteligentní? Američané?? Když zvolili Obavu???" (Mrtvá Kočka)
"Hm, a koho jste si za prezidenta zvolili vy?" (Syrská Želva)

Středa 2. března 2016

V USA proběhlo "volební superúterý", tedy primárky ve třinácti státech. V demokratickém táboře získala další body exprvní dáma a exministryně zahraničí Hillary Clinton. U republikánů válcuje své soupeře miliardář Donald Trump. Ten hlavně svým těžkotonážním buranstvím.

"Inu, nastala doba buranů." (Žena Moby Dicka)
"To je ale přece vítězství demokracie." (Moby Dick)
"Ne, vítězství demagogie." (Mrtvá Kočka)

Pondělí 14. listopadu 2016

Dosud formálně nezvolený nový prezident USA Donald Trump vyvolává v zemi další vrkočení. (Zvolen bude definitivně 6. ledna 2017, až na společné schůzi obou komor Kongresu přečte předseda Senátu nahlas hlasy jednotlivých volitelů. Teprve po jejich sečtení je znám budoucí prezident USA.) Jmenoval totiž jako svého "strategického poradce" jistého Stephena Bannona. Bannon je znám jako vydavatel webu Breitbart News, kde se objevují články s titulky jako "Byli byste raději, kdyby vaše dítě dostalo feminismus nebo rakovinu?" či "Z antikoncepce ženy blázní a jsou neatraktivní".

"A co teprve, kdybyste četli některé články na Neviditelném psu!" (Ondřej Neff podle agentury Muška na Zdi)

Jiná média než NP píší, že Trump zakáže antikoncepci.
"Ale, pánové, pilulka není jediný druh antikoncepce." (Žena Moby Dicka)

"(Trump) je absolutně nepředvídatelný. Má nulovou zkušenost v zahraniční politice a nevíme, kdo mu radí. Znám jen několik jeho poradců, ale ve skutečnosti opravdu nevím, koho poslouchá." (Andras Simonyi, maďarský diplomat, pro bruselský server EU Observer)

Prezident USA Crockerman ve scifárně Boží výheň má mnoho poradců. Ale hlavně kvůli tomu – aby je neposlouchal.
"Autor Bear Greg se zřejmě inspiroval skutečností." (Žena Moby Dicka)
"To jsem vážně sama žádostiva, čím se bude inspirovat Donald." (Mrtvá Kočka)

Čtvrtek 17. listopadu 2016

"Chovám k panu Kissingerovi obrovský respekt a velmi si vážím toho, že se mnou sdílel své myšlenky." (Trump po jednání s Henry Kissingerem (93), které se konalo v Trump Tower)
"Hlavně aby Trump nesdílel některé myšlenky pana Kissingera." (Žena Moby Dicka)
"Co se ti nelíbilo na Henryho myšlenkách ?" (Moby Dick)
"Třeba návrh polsko-československé (kon)federace v roce 1990?" (Mrtvá Kočka)

Pátek 18. listopadu 2016

Zapadající US prezident Barak Obava vyjádřil naději, že designovaný (či jak to napsat, když ještě zvolený není) prezident Trump "postupně přejde z režimu kampaně do režimu vlády".

"Jsem přesvědčen, že Donald Trump je velmi důvěryhodný vůdce." (Šinzó Abe, japonský premiér po jedenapůlhodinové schůzce s vítězem amerických voleb v Trumpově kanceláři v Trump Tower na Manhattanu.)
"Důvěryhodný? To jako znamená, že co sliboval v předvolebních šou, taky splní?" (Žena Moby Dicka)
"Právěže ne." (Šinzó Abe podle agentury MnZ)

Pan premiér Japonska je na cestě na summýš Rady pro ekonomickou spolupráci Asie a Tichomoří (APEC), jež zítra začíná v blízkém Peru. Cestou jeho letadlo mezipřistálo v New Yorku na letišti prezidenta…
"...Donalda Trumpa?" (Moby Dick)
"Ještě ne." (Mrtvá Kočka)

Sobota 26. listopadu 2016

V Havaně umřel Fidel Castro. Vyjádřili se k tomu mnozí světoví i nesvětoví politici. I oba američtí prezidenti:

"V našich myšlenkách a modlitbách jsme s kubánským lidem. Až budou Kubánci vzpomínat na minulost a hledět do budoucnosti, musí vědět, že mají ve Spojených státech přítele a partnera." (Barák Obava, dochcípavající americký prezident.)
"No jo, měli jsme jim to tam tenkrát fouknout, Fidele. Ale když Rusové nechtěli..." (Raúl Castro, první tajemník KSK)
"Tak příště snad budou chtít. Od nás." (Mikuláš Maduro, nesesaditelný bolíprezident Venezuely)

"Fidel Castro byl brutální diktátor, který utlačoval svůj lid. Naše administrativa udělá vše, co bude moci, aby zajistila, že kubánský lid bude konečně moci nastoupit svou cestu směrem k prosperitě a ke svobodě… Castro zanechává odkaz popravčích čet, krádeží, nepředstavitelného utrpení, chudoby a popírání základních lidských práv." (Donald Trump, presumptivní US prezident)
"Konečně odpovídající reakce!!!" (Mrtvá Kočka)

Úterý 5. prosince 2016

"Prezident republiky Miloš Zeman telefonicky hovořil s nastupujícím prezidentem Spojených států amerických Donaldem Trumpem. Nastupující prezident USA Donald Trump v rozhovoru ocenil skutečnost, že prezident republiky „byl jediným evropským prezidentem“, který ho veřejně podpořil ještě před listopadovými volbami v USA. Nový prezident USA pozval prezidenta republiky na návštěvu Bílého domu. Oba představitelé se shodli na tom, že ideální příležitostí bude konec dubna příštího roku, kdy má prezident republiky v USA obdržet ocenění významných židovských organizací, které již v loňském roce ocenily Donalda Trumpa. Prezident republiky též pozval nového prezidenta USA k návštěvě České republiky a toto pozvání bylo přijato." (Tisková zpráva hradního mluvicího vovčáčka)

A co o tom píší US média?
"Citují vovčáčka." (Muška na Zdi)
No, ona to asi bude pravda. Avšak pokud tato zpráva, kterou Donald nijak nekomentoval, nebude zcela odpovídat realitě…
"…tak už to Forejtovi na krk nehoděj." (Moby Dick)
"Hoděj." (Mrtvá Kočka)

Sobota 7. ledna 2017

"Dobré vztahy s Ruskem je dobrá věc, jen hlupáci věří, že je dobré mít špatný vztah s Ruskem." (Tvít Donalda Trumpa, zvoleného US prezidenta, citovaný ruským státním Sputnikem)
"Na světě je příliš mnoho problémů na to, abychom vytvářeli nové." (Tvít Donalda Trumpa, zvoleného US prezidenta, tamtéž)
"Až budu prezidentem, Rusko bude USA respektovat mnohem více než nyní (Tvít Donalda Trumpa, zvoleného US prezidenta, tamtéž)
"Kdo koho?" (Mrtvá Kočka)

"Ruské zpravodajské služby podnikly kybernetické operace proti cílům spojeným s prezidentskými volbami v roce 2016. Byly mezi nimi cíle spojené s oběma hlavními politickými stranami…Vyhodnotili jsme, že Putin a ruská vláda dávali jasnou přednost nově zvolenému prezidentu Trumpovi. Rovněž jsme vyhodnotili, že Putin a ruská vláda usilovali o to, pomoci zvolenému prezidentu Trumpovi v jeho šancích na zvolení, jestliže to bude možné, tím, že zdiskreditují ministryni Clintonovou." (Z prohlášení CIA + FBI + NSA)

Po včerejší schůzce se šéfy tajných služeb připustil Donald poprvé, že na tom něco bude.
"Ale výsledky voleb to neovlivnilo." (Donald Trump, zvolený US prezident)

Úterý 10. ledna 2017

Začalo senátní grilování budoucích Trumpových ministrů. (Prezident v USA své ministry jmenuje, senát je potvrzuje.) Jako první jím prošel jmenovaný ministr spavedlnosti Jeff Sessions. Washingtonská levicová smetánka mu má za zlé, že nechce dávat občanství ilegálním imigrantům.
"No, ale to je podle existujícího amerického zákona přece, ne?" (Moby Dick) Neměl by ministr spravedlnosti dbát na dodržování zákonů?

Sessions prý chce zakázat potraty. Menažerie zapátrala (dva kliky), a zjistila mírný posun ve významu (lež): Ve skutečnosti Jeff toliko plánuje snížit financování společnosti Planned Parenthood, která je největším americkým "poskytovatelem potratů" (což by mohlo pomoci zase jiným, menším "poskytovatelům", ne?) - a zrušit krytí antikoncepce ze zdravotního pojištění…

To, že byl senátor Jeff během krize proti zachraňování bank, státnímu vykupování špatných úvěrů i proti pumpování peněz do ekonomiky považujeme za plus.

Středa 11. ledna 2017

CNN: "Americké tajné služby varovaly zvoleného prezidenta Trumpa, že na něj Rusové mají kompromitující materiály."
Před třemi lety, když Donald v Moskvě organizoval Miss Universe, objednal si do prezidentského apartmánu prostitutky (FSB), s nimiž dováděl. Prý se mu líbilo, když na něj děvy čůraly. Taky chtěl, aby pomočily postel, v níž předtím (mj.) spal Barack Obama.
"Nemohou nic mít." (Donald Trump, zvolený US prezident)
"Nic víc, než co na Donalda práskla US média před volbami." (Moby Dick)
"A co na sebe Donald práskl sám." (Mrtvá Kočka)

"Chčiju na Baracka. Ale Rusáci mě nasrali." (Kačer Donald, zvolený US prezident podle agentury Muška na Zdi)
"Proč Kačer Donald?" (Moby Dick)
"Podívej se na něj." (Mrtvá Kočka)
"A na jeho povahu." (Žena Moby Dicka)

Čtvrtek 12. ledna 2017

Před US senát předstoupil Trumpův kandidát na ministra zahraničí ("státního tajemníka" – secretary of state) Rex Tillerson. Washingtonská levicová smetánka mu má za zlé, že je "blízkým přítelem" Vladimira Putina. Neb ze samovládcových rukou v roce 2013 osobně obdržel "Řád přátelství", nejvyšší ruské vyznamenání, které může obdržet cizinec. Tento cizinec byl však pro Rusy našinec, neboť byl ředitelem ropného gigantu Exxon Mobil, který v Rusku podnikal, a přinášel tak Rusákům vítané peníze. Jak tento "osobní přítel" cara Putina odpovídal na otázky senátorů? Takto:

"Dnešní Rusko je nebezpečné. Napadlo Ukrajinu, anektovalo Krym a podporuje syrské síly, které brutálně porušují zákony a normy platné i za války. Naši spojenci v NATO mají plné právo být znepokojeni chováním Ruska."

A co by měla Ukrajina dělat?
"Vyzval bych Ukrajinu, aby přesunula veškeré své vojenské prostředky na východ své země. Za Spojené státy bych jim nabídl dodání zbraní a nabídl vzdušnou ochranu."

Má Rusko právní nárok na Krym?
"Ne. Rusko nemá žádný právní nárok na Krym. Zabralo území, které jim nepatřilo."

A na závěr šestihodinového grilování prý Rex překvapil:
"S Ruskem se nejspíš nemůžeme nikdy přátelit, protože vyznáváme odlišné hodnoty."

No, pěkný přítel, ten se vybarvil, co, Vladimire Vladimiroviči a americká levicová žumpo?
"To bude Rex Tyranosaurus!" (Moby Dick)
"Tillersonaurus Rex." (Mrtvá Kočka)

A budoucí vztahy s Izraelem? Na to jsme si museli vyhledat (pět kliků) nečeskojazyčný článek:

"Izrael je, vždy byl a zůstává naším nejdůležitějším spojencem v regionu. Rezoluce OSN, která byla schválena, není podle mého názoru užitečná. Ve skutečnosti podkopává dobrou půdu, která je podmínkou pro pokračovaní rozhovorů." Rex zkritizoval Obamovu administrativu za to, že se snaží donutit Izrael při jednání s Palestinci k ústupkům, které nepovedou k řešení. "Ve mnoha ohledech se to podobá tomu, jako byste měli vyjednávat s někým, kdo popírá vaše právo na existenci."
"Ono se to nepodobá, ono to tak je." (Menažerie)
*

Po tyranosaurovi nastoupil před senátory šílený pes. Totiž generál v.v. James Mattis. Pravil zásadní věci, se kterými menažerie může jen souhlasit, protože je tvrdí už dávno sama:
Snaha o obnovení dialogu s Ruskem je chvályhodná, avšak to nic nemění na tom, že Ruská federace je strategickým protivníkem USA a jeho spojenců v Severoatlantické alianci.
Putin se snaží "rozklížit" NATO, což se mu nesmí dovolit. "NATO se ocitlo pod největším útokem od konce druhé světové války".
USA musí ctít své závazky vůči spojencům v NATO. Pokud by se Američané chovali jinak, síla toho obranného partnerství by uvadala, což by neprospělo samotným USA.
Světový řád, jenž byl ve světě nastolen po druhé světové válce, je dnes pod velkým tlakem. Ohrožují ho Rusko, ale i teroristické organizace.
Čína by měla více využít svůj vliv na krocení nevyzpytatelné Severní Koreje. Místo toho "podniká rázné kroky v Jihočínském moři".

A jsou Spojené státy připraveny čelit všem těmto ohrožením?
"Ne, nejsou." (James Mattis)
"Protože jste měli za prezidenta troubu." (Mrtvá Kočka)
*

Do třetice předstoupil před senát Mike Pompeo, budoucí přednosta CIA. Vpodstatě se s Rexem neshodl pouze na pořadí bezpečnostních hrozeb. Podle něj to jde takhle:
1. Terorismus
2. Severní Korea
3. Čína
4. Rusko

Avšak: "Je rozumné předpokládat", že Rusko je odpovědno za nedávné hackerské snahy o ovlivnění prezidentských voleb V USA. V tomto má Mike "naprostou důvěru v americké tajné služby".
A nakonec slib: Jako ředitel CIA Mike v žádném případě znovu nepovolí "tvrdé metody vyslýchání" lidí, podezřelých z terorirsmu. A to ani waterboarding.

"A co vodkoboarding?" (Moby Dick)
"Proti němu jsou odolní zejména ruští agenti." (Mrtvá Kočka)

Neděle 15. ledna 2017

I Fox News má svého Václava Moravce. Dnes se u něj předváděl John Brennan, odcházející ředitel CIA, s kritikou elektujícího prezidenta Kačera Donalda.
"Trump nevěří americké zpravodajské komunitě. Jaký signál to může vyslat?" (John Brennan)
"Americká zpravodajská komunita dopustila únik neověřených kompromateriálů o Trumpovi." (Žena Moby Dicka)
"Americká zpravodajská komunita vypustila kompromateriály o Trumpovi." (Moby Dick)
"Jaký signál to může vyslat?" (Mrtvá Kočka)

"Trump nechápe záměry, možnosti a skutky Ruska v mnoha částech světa. Při ospravedlňování Moskvy by měl být velmi opatrný." (John Brennan)

Brennan uvede fake, že Trump "ospravedlňuje Moskvu", a pak ho za to tepe. Menažerie si s hrůzou uvědomuje, jak silný odpor současné administrativy Demokratické strany bude muset nový prezident překonávat, a až do jaké úrovně.

Úterý 17. ledna 2017

Při páteční Donaldově inauguraci nevystoupí žádná "skutečná celebrita", pouze "druhořadí umělci". Dověděli jsme se z médií.
"Alespoň ušetříme." (Kačer Donald Trump pro MnZ)

A nemusel by šetřit. Jeho tým totiž shromáždil na inaugurační ceremonii rekordní částku $90 milionů. Což je skoro tolik, kolik sehnal Barák Obava na své dvě inaugurace (55 a 43 milionů).

Tuto informaci zveřejnila Associated Press. Smutné je, že když si tuto zběžně zaslechnutou informaci Moby ověřoval, vyhledávač mu na prvním místě našel – článek na ruském propagandistickém webu Sputnik.cz!!!

"Důkaz, že Trump je spojencem Ruska!" (Americká intelektuálská smetánka)
"Důkaz, že vy a vámi ovládaný tisk jste intelektuálská žumpa!" (Moby Dick)

Středa 18. ledna 2017

"Nastupuje nejméně oblíbený prezident USA." (Zhrzená americká média okopávají Donaldovi alespoň kotníky) 57 ze sta největších amerických deníků podpořilo Hillary, za Kačera Donalda se postavily jen dva (slovy dva) deníky! Přesto vyhrál.

"Díky svým neukázněným projevům na sociálních sítích." (Moby Dick)
"Lidé zvítězili nad tiskem, nad politickými stranami. Spojili se proti tomu, co tady bylo." (Eliška Hašková Coolidge)

Eliška Hašková Coolidge působila jako osobní asistentka a ředitelka tiskového odboru pěti amerických prezidentů. Čtyři různí prezidenti obou hlavních US politických stran ji jmenovali znovu.

"To činitelům z Obavovy administrativy nehrozí." (Mrtvá Kočka)

Čtvrtek 19. ledna 2017

"Obamova popularita je nejvyšší od roku 2009, Trumpovi voliči svých hlasů začínají litovat" (Titulek na info.cz)

"Loučící se demokratický prezident Barack Obama má podporu 60 procent americké veřejnosti. Takovou oblibu neměl od června roku 2009, kdy byl v křesle prezidenta teprve půl roku. Ukázaly to výsledky ankety televize CNN a organizace ORC."

"To je skutečně »síla faktu«." (Mrtvá Kočka)
"To je síla CNN." (Moby Dick)

K tomu opakujme minulotýdenní povzdech: To, že i česká média pokračují v nekritické kritice Trumpa a jeho administrativy, považujeme za neetické.
"Česká média jsou v tom nevinně. Jen bez úprav přejímají agenturní zprávy." (Muška na Zdi)
"To není nevinnost. To je neschopnost!" (Mrtvá Kočka)

Dnes dodáváme: To není nevinnost, ale protizákonné jednání. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání dospěla totiž právě před týdnem k rozhodnutí, že Česká televize porušila zákon o vysílání. A to tím, že neobjektivně informovala o prezidentském duelu Clintonová-Trump. Dne 9. listopadu v pořadu Americká volební noc odvysílala ČT neobjektivní a nevyvážené zpravodajství o dvou tehdejších kandidátech na amerického prezidenta. Rada upozorňuje, že ČT úmyslně nadržovala Clintonové a docházelo k jednostranné kritice Trumpa:

"Byli pozváni hosté zastupující výhradně jen jednu stranu, a to v poměru 4:0. Tento výběr respondentů výrazným způsobem ovlivnil vyznění pořadu. V rámci pořadu došlo opakovaně k situacím, kdy nebyla respektována zásada, že názory nebo hodnotící komentáře musí být odděleny od informací zpravodajského charakteru." (RRTV)
"Pokutu bude platit kdo?" (Moby Dick)
"My." (Mrtvá Kočka)

Pátek 20. ledna 2017

Do Washingtonu dorazily na dnešní Donaldovu inauguraci i tisíce jeho odpůrců. Jeden z nich křičel do televizní kamery a mával k tomu příslušnou cedulí:
"Ženy ztratí právo nakládat svobodně se svým tělem!" (Jakože budou zakázány potraty.)

Tak znovu. Co hodlá nový ministr spavedlnosti Jeff Sessions změnit? Plánuje snížit financování společnosti Planned Parenthood, která je největším americkým "poskytovatelem potratů" (nikoli menším "poskytovatelům"). A antikoncepce už nebude kryta ze zdravotního pojištění. Kupte si ji sami!

"Vy fakt nečtete Mobyho Dicka!" (Moby Dick)

"S ženským tělem by měli odpovědně nakládat hlavně muži!!!" (Žena Moby Dicka)
"A pánská antikoncepce není ani tak drahá." (Moby Dick)
"Ani tak riziková." (Mrtvá Kočka)
"Největším zločinem je podávání hormonální antikoncepce mladistvým." (Gynekoložka Helena Máslová) 

*

Nelegální přistěhovalci se shromáždili k protestu za svá práva v nezachyceném washingtonském kostele.
"Práva ilegálů? Není to protimluv?" (Moby Dick) 

*

Donald Trump s viceprezidentem Mikem Pencem a se svými rodinami si v 14:30 našeho času (8:30 východního standardního času) zašli na bohoslužby v episkopálním kostele svatého Jana poblíž Bílého domu.
"A proč ne do mešity?" (Moby Dick)
"Tam šel nejspíš Obava." (Mrtvá Kočka)

Následoval přesun do Modrého salonku v Bílém domě, kde došlo k setkání budoucího a odcházejícího prezidentského páru u ranního čaje. Nad párou čaje si v klidu pohovořili.
"Chtěla bych být muškou na zdi." (Muška na Zdi) 

*

ČT24 bude od 17:00 vysílat přímý přenos z Trumpovy inaugurace. (Tedy až po páteční uzávěrce Neviditelného psa. Snad nám kubánští agenti, vycvičení FSB, Kačera Donalda nezastřelí! Z koho bychom si dělali hloupou kačeří srandu?)

Ráno si nezachycená moderátorka ČT pozvala do vysílání paní Elišku Haškovou Coolidge. Ta nejdříve ozřejmila americké prezidentské reálie. Načež vyjádřila potěšení z toho, že Trump vyhrál. Moderátorka se nevěřícně zeptala, jestli paní Eliška nástup Donalda skutečně vítá. (Což mohla vědět předem, pokud by se na rozhovor připravila. Nebo pokud by měla lidi, kteří by jí to vyklikali. Nebo pokud by měla obecný přehled!)

Pročež paní moderátorka rozhovor kvapně ukončila.

No fuj!
================================

Z Deníčku Moby Dicka extrahováno v pátek před prvním listopadovým úterým 2020

PS: Menažerie Moby Dicka je toho názoru, že Kačer Donald Trump by byl lepším budoucím americkým prezidentem než jeho nezachycený protivník z Demokratické strany.

Žádné komentáře: